9242
-
Cat 02 #1431 akkor már csak a 12 giga miatt kell aggódni =\
lehet le kéne törörölni a Veronica Mars-ot (40 giga :)) -
#1430 na utánanéztem.gyorsabb,mert nem melegedik annyira,hiszen kevesebb feszt vesz fel.tehát mindkettőnknek igaza van :)
"the power and heat dispersal requirements have been reduced somewhat, allowing for higher-speed memory modules" -
#1429 rosszul tudod, annyi különbség van hogy gyorsabb -
#1428 tudtommal a Gddr 2 és 3 között annyi a különbség,hogy kevésbé melegedik.ugyebár mind2 ddr2 technológia.tehát nem,nem annyi! -
#1427 szerintem maxon fogja vinni, az xbox átuiratok eddig tapasztalatom szeerint inkább proci igényesek, 8600 gt-vel mind ment maxon -
mikiking #1426 16 ? picse.lassan kellesz neki egy HDD -
Cat 02 #1425 proci, video kari megvan :D
1ébként "512 recommended" ez ddr2 ? tehát 256 DDR3 az kb annyi nem ? -
#1424 Hát azért remélema gpem birja ezek után már én se vog full nyugodt bára crysis szápen szaladt -
#1423 ahh, megtaláltam közben
a. 32-bit Windows is limited to a maximum of 4GB and cannot see any pages above 4GB.
b. 64-bit Windows can use between 8GB and 128GB depending on SKU. -
#1422 én úgy tudtam csak kettőt kezel a 32 bites, 64 bitnél mennyi a max ram? -
#1421 nem fognak sm 3.0 alá menni, mert így gyönyörűek az arcok -
#1420 3-at tud, nekem is 3 van, 64 bites már 4-et is kezel... -
#1419 F@szom az SM3-ba.Mindenhez az kell manapság. ..|..
Én meg mivel játszak,Marioval?
BTW mikor jön? -
#1418 de ugye xp nem tud 2nél többet kezelni... vistát meg nem teszek fel 64 biteset -
#1417 jeleneleg a ram a legolcsóbb hw a piacon!ha valamiből sok kell neki,akkor már ez legyen,és ne Sli/Crossfire legyen a recommendedben.nem?de! :) -
#1416 "akik a Crysis mánia miatt már upgrade-eltek megnyugodhatnak"
a nagy lóf...., az simán megy, ez meg alig fog menni a ram miatt!!!
Dual core processor 2.6 GHz Intel Pentium D <- ez ne tévesszen meg senkit, ez egy sima intel 2,6os HT technológiával -
#1415 Assassins Creed PC-s gépigény
Freak, 18:43 - PC X360 PS3 - Játék: Akció
(HW Insider) Az Ubisoft support csapata lerántotta a leplet az Assassins Creed PC-s verziójának gépigényéről. Mint az várható volt a konzolos verziók látványából itélve igencsak bika gép ajánlott ehhez a játékhoz is igy, akik a Crysis mánia miatt már upgrade-eltek megnyugodhatnak. Ime a minimum config elvárások:
Supported OS: Windows XP / Vista (only)
Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800+ (Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended)
RAM: 2 GB (3 GB recommended)
Video Card: 256 MB DirectX 10.0–compliant video card or DirectX 9.0–compliant card with Shader Model 3.0 or higher (512 MB video card recommended) (see supported list)*
Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0 compliant sound card (5.1 sound card recommended)
DirectX Version: DirectX 10.0 libraries (included on disc)
DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive
Hard Drive Space: 12 GB
Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended)
*Supported Video Cards at Time of Release:
ATI RADEON X1300-1950 / HD 2000 / 3000 series
NVIDIA GeForce 6600-6800 / 7 / 8 / 9 series
Ha volt már akkor sorry! -
#1414 ami érdekes, mert boxra 6,5 gb, nagyjából annyi mint a bioshock, de abból a pc-s csak picivel több mint a boxos -
#1413 16 GB free hard disk space -
mikiking #1412 De ha ez a hivatalos gépigény akkor miért nem tették hozzá a required free space vagy mi..... szoval h mennyi hely kell neki . mert ugye a hivatalosba bele szokták ám tenni... -
#1411 jah, amikor pörgött a falban az ember, az nem volt semmi, vagy kilőttem a gumit a kocsiról és folyamatosan szikrázott a fém álló helyzetben -
#1410 Jah de nekem mindig annyi bug van benne, hogy az döbbenetes.
Csak úgy hirtelen falak emelkednek meg tünnek el...
Kiba..ttul idegesítő, hogy úgy vártam ezt a játékot, most meg ku..tom. -
#1409 Crysis nem rossz, de pl nekem Grafikára a Kane & Lynch pl jobban tetszett, de az maxon ment, a Crysis meg médiumon (patch elött, lehet azóta jobb...) -
#1408 hát, nálam a Stranglehold nem fut rendesen, és jobb gépem van, de nekem is csak 1,5 gb ram, remélem ettől még elindul -
#1407 Hát csutja lowon esetleg megnyekken ha jónapja van :) -
Cat 02 #1406 sztem nem -
ricsa008 #1405 nekem szerintetek menni fog minimumon?
(és nem fikázást meg lámázást kérek (csak mer legtöbbx azt kapok))
PL a Stranglehold akadás mentesen fut -
Én is belemennék egy ilyen rehab-ba. -
#1403 a nem élvezhető, nem szép kifejezések kommentbarátabbaknak látszottak : DDD
Egy pajtásom Assassin's creedet ugye xbox360-on végigjátszotta, és elmondása szerint a játék vége felé sikerült "hozzászoknia" az állatijó,csudaszép játékkörnyezethez..
-
#1402 Crysis szerintem egy nagy szar!!!!! -
#1401 Igen ez most eléggé viccesen jöt le, mert a mondat az a része hogy kurva nagy és szebb!
Az az assasin-ra vonatkozott!!!
Bocsesz de ez félre lett értve, mert a 3GB miatt írtam ezt:
"Hátméghogy most ez egy vadonat új és kegyetlen nagy és szép játék.
Én már ezen nem csodálkozom egyeltalán, mikor már (GB rammal felszerelhető alapokat lehet kapni mindenhol.
vagy legkissebb 4GB-os, ahol 2 slot van." -
Cat 02 #1400 én se akartam LG-t :S most Samsung van és elég jó csak néha elromlik :D -
#1399 feltételezem, Te nem értesz.
Úgyhogy lerövidítve: Crysis nagy felbontásra téve, árnyékok részletessége, minősége levéve alacsonyra: nem élvezhető, nem szép játék : D
Remélem, Assassin's Creed-nél nem így lesz, kvázi tudok majd vele élvezhetően játszani alacsonyabb minőségű grafikán is.. -
#1398 Te ilyen bunkó vagy vagy csak én nem értelek. -
#1397 nálam egyedül a videokártyánál lesznek gondok, a többi ajánlott mind megavn, és akármit is sikított a Crysis minimum gépigénye, nekem az en8600Gt-t is rendesen megdolgoztatta.., sőt.. tény , hogy max felbontáson majdnem minden le volt véve, illetve normálon volt, csak az árnyékok voltak alacsonyan, de az épp elég volt ahhoz , hogy randa legyen a játék..
remélem, itt nem így lesz -
#1396 így van
szóval a remény max február elsején hal meg.. -
#1395 ha ezen megy akkor még el fog döcögni így is, csak prociba ne egyen többet -
#1394 Háát az én gépem bírja. :D -
#1393 De akinek olyan monitorod van, akkor már annak legyen már gépe is, nem? :) -
#1392 Igen asszem 20" vagy 21"-os monitoroktól felfele léteznek 1680x1050-esek.
Sőt asszem még 24"-ban tán 1900-as is.
Először LG-ben akartam 20"-osat ami ilyen felbontású, de ez ár értékben jobb volt és jobb márkájú meg tulajdonságú..
Most ez van: ASUS WV222U