9242
  • tobias88
    Hohó gyerekek!!! Ma mindenhol megváltozott! És mindenhol ugyan az a dátum van, azaz:

March 25 2008

gamespot, ign, stb...
  • adammmmmmm
    Ez biztos? Adj egy linket.
  • felegyi
    Összevissza hülyeségeket beszéltek!A megjelenés dátuma február 12.-e!Ez a hivatalos!
  • szucsy89
    PoP-okhoz képest játékélménye rosszabb? mert ha tartja azt a szintet nekem már az is megfelel:D
  • tobias88
    Az eredetileg idén március 25-ére tervezett Age of Conan - Hyborian Adventures a fejlesztőcsapat és a kiadóvállalat egyhangú döntése alapján nyolc további hétig fog még formálódni, hogy aztán egy jóval tökéletesebb és okosabb Conan érkezzen meg közénk május 20-án.
  • Kandurex
    Egyébként nem kell annyira várni, elég unalmasra sikeredett, a jó grafika, na jó...szenzációs grafika pedig nem fog titeket lekötni, max. ideig - óráig. Bár, talán a PC -s verzióba több lehetőség lesz.
  • tobias88
    ezt bővebben is leírhatnád...
  • DarkSector
    Ne idegesítsé má......ááááááá!
    Mi csúszik még a conan szarságon kívül.
    Ezt ne vedd rosz néven, de mindenki ezzel jön azt fogalma sincsen senkinek hogy miről beszél.
  • tobias88
    Jaj de jó, Age of Conan is csúszik...
  • DarkSector
  • tobias88
    nem fog... ahhoz számolj még hozzá szerintem
  • adammmmmmm
    Én most inkább arra a dátumra számítok amit azon az oldalon írtak hol megrendeltem. Az 576 február 29. De majd hívnak ha van.
  • ZsZso
    Hát épp ez a fura. Európába majd egy hónappal hamarabb jön így is.
  • strebacom
    Na akkor a gépigényt látva most vegyetek RAMOT amig occsó!!!
  • szucsy89
    csúsztassák csak úgy sincs gépem hozzá:D
  • tobias88
    szerintem nem, az a február 1 az csak amerikára vonatkozott, és egész amerikában 1 hét elég a sokszorosításra és kiszállításra, csak gondolom közölték hogy kell még 1 hónap a továbbfejlesztésre
  • ZsZso
    Furcsa lenne, hogy 1 héttel a megjelenés előtt jutna eszükbe :). Gondoljuk csak meg, már aranylemezre - onnantól pedig már nincs változtatás - kellett volna kerülnie, ahhoz, hogy február elsején szétszórhassák az üzletekbe (DVD sokszorosítása, kiszállítása, stb.)

Én arra tippelnék, hogy csak tippelget mindenki a megjelenési dátumot illetőleg, hiszen tudtommal nincs hivatalos időpont megadva.
  • tobias88
    lehet próbálnak optimalizálni rajta
  • ZsZso
    Naná, hogy elcsesztem a linket: GameFAQs
  • ZsZso
    Úgy láttam nem írtátok, hát én írom ...

Most néztem, s a [url="http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/releases.html"]GameFAQ[/url]s szerint csak március elsején indul a buli (a 3 napja írt február 1gyel ellentétben) ... remélem többet már nem csúsztatják.

"03/01 | Europe | Assassin's Creed"
  • mikiking
    hát a high is megvan ....... crysisnél dx 10 buherálással xp-n ment very highen,csak árnyékot kellett mediumra tenni,meg + egyet highre,többi very hogh ..... egy jo procival mennek otta adolgok
  • Cat 02 #1450
    Így utólag én se ^^
  • DarkSector
    Értem, de azt nem hogy ezt mire mondtad.
  • Cat 02 #1448
    nekem 8600 van és 30 fps alá soha nem ment ...
    max Witcher ha fullll(sok L) ra rakom
  • DarkSector
    Azért a Crysisban nem a VGA volt gyenge, hanem az optimalizálás.
    Majd jönnek a fullosabb játékok, ahol majd lesz különbség a 8600 és 8800 között. Most is van, csak annyi hogy az egyik 30-40-fpsel visz egy játékot a másik meg 80-100-al.
  • tobias88
    crysis-t is vitte patch elötti korszakában médium felett!!! bioshock, Kane @ lynch meg maxon
  • cicai
    nem az árára céloztam-.-
  • mikiking
    hát tuti h 25 ért kapsz 8600 gt -t ...... az 1000000 % . mivel nekemis az van,és csak tudom mennyi volt
  • cicai
    háát azért ne túlozzunk:)
  • tobias88
    25ért kapsz 256os 8600gt-t, ami most a legtöbbet majdnem highon viszi dx9ben
  • grebber
    Jaja kingmax 1gb 800-as ramot már 4400-ért utánnad dobják.
    Bárcsak egyszer vgakkal lennének így :D
  • DarkSector
    szerinted a Crysis az simán megy....a nagy lóf....!
    1GB ram az 7800ft újonan. ennyit tán megér nem?
  • tobias88
    a víz az szép a bioshockban, haverod gépével van valami, nálam full grafon gyönyörű és nincs high end pc-m... amúgy sm 2.0 és 3.0 között nagyobb a különbség mint dx9 és dx10 között szerintem
  • csgj
    Sm 4.0-ás dx10-es karim van, és AGP-s, nem pci-e-s... A kedves Sapphire cég gyártott ilyen HD2600-asokat. És a procim hiába gyenge, ezzel a kártyával már jócskán javult a gépem teljesítménye. Mondjuk ezt a brutál Assassin's creed gépigényt ez se fogja bírni xD
  • berlinboy6329
    Havernál láttam...Elég fos...Ugyanolyan gépe van mint nekem,20 perc alatt jön be a menö,20 egy mentett állás betöltése(mértük),és a víz egy nagy fehér lapos gagyi textúra,ennek tetjében még a játék is akad.
  • wedge31
    A Bioshockhoz van SM2-es patch.
  • berlinboy6329
    Amm..Miből?Amgy meg ha SM3 asat vennék,inkább már SM4,az a biztos,mert ha ráállnak az SM4esre mondjuk 2-3 éven belül,akkor nem kell váltani megint...És ha már új karit veszek az Pci-e s lenne,ami = új laaplap,ram,proci,táp....Mondjuk már megvan a gép,áprilisban meg is lesz,csak elég szar,hogy aki gamelni akar az kénytelen régi gémekkel nyomni,mer nem tud SM3 nélkül nyomulni mittudomén UT3-mal,Bioshockkal vagy Gears of Warral.,ahhoz meg vennie kell 100+K-s gépet...Ez legalább jó lesz nekem akár 4-5 évig is ami majd lesz,emrt már megszoktam,hogy csóri grafon játszok mindennel.
  • Skyline
    Vegyél egy sm3-as karit esetleg? Azt ne mondja nekem senki hogy sm2 és 3 között nincs különbsg mert kb egetverő..:)
  • Cat 02 #1433
    Wikipedia :P
  • mikiking
    az micsdoa ?