FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
OK bottomline: NO DIFFERENCE comparing this one to the first one.
The images in cutscenes are not great, it looks almost like slow motion sometimes but not all the time anymore like in the first demo.
Gameplay is the same although I do have the idea that they improved the sound some more for this demo.
Funny thing when I install Match Explorer from MD and I play in 'window' mode then everything runs much smoother again
And the game looks so much better in a 1280x1024 resolution that's obvious.
gabi89
Nem roszs holnap én feldobok 1-2 még majd Neuville-el akkorát rúgtam 😄
Kapus azt se tudta hol van 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

games4ever
szép lövés😊 nekem is esett egy 😊

Breki33
Breki33
lobig
jobban belegondolva lehet hogy csak lövõcselek vagy hirtelen irányváltoztatások, passz...

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

lobig
az elhúzós:
when u're going to the right
1) Right+Down OR Right+UP

a flip-flap:
when u're going to the right
2) Up+Down OR Down+Up

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

LasDen
még meg se jelent 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

sonico
háááát, valószínû h még nem a teljes 😛 kicsit korai nem? :S

Breki33
http://www.isohunt.com/download/13795978/fifa+2007

szerintetek ez a full? mert ez csak 1.6 giga

Fyrex
még véletlen se írnád le a kombit 😊)

Avanti Crociati!

lobig
nekem csak simán a sétálást csinálja, ami meg egyszerûen a "c"-vel is megy... 😞

lobig

egy egyszerû elhúzós csel, de nekem nagyon tetszik:

és a hõn áhított ronaldinho féle flip-flap:

naggyon nagy a játékélmény ha bejönnek a cselek... állat ez a játék!

mike0013
jujjjj, mekkora luft xD

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Golyo69
😄

GGMU

hunbasser
kész,az ügyet megoldottad 😄

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
nah,igen,beégtem -.-
mégsem van basten 😊

ReaL MaDRid x siempre

Golyo69
Itt van Johan Cruyff 11se 😄
ez meg egy régebbi 😄

GGMU

webibebi
jah azaz

msn:[email protected] bárki felvehet

games4ever
webibebi
nem lõtték be!!elcsezsték amúgy

hunbasser
nem az volt,h nem adták meg,hanem talán mellélõtték?
van bastenét megadták viszont

ReaL MaDRid x siempre

Kaplan
Az Arsenal volt, be is lõtték de nem adták meg 😉
Off vége.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

hunbasser
most nem errõl van szó...
arról van szó,h le lehet gurítani oldalra bizonyos szabályok keretében,csak sok játékos nem tudja,h lehet ilyet,pedig lehet,még van bastenék csinálták elõször,meg vki mostanában(már nem emlékszem,h ki)
az a lényeg,h a 11-eslövõ legurítja oldalra,és egy másik játékos berúgja.
de ennek van vmi szabálya

ReaL MaDRid x siempre

Fyrex
és ez hogy jön ide? 😛

Avanti Crociati!

lehet laposan tizit rugni.

csak nyomni kell a lefelét is!!
hunbasser
hát eddig 2x volt rá példa(a valós életben),h vki ilyet csinált

ReaL MaDRid x siempre

games4ever
pff ilynerõl még nem is hallottam😊...érdekes

hunbasser
ha meg lehet csinálni,akkor az lenne a nagy húzás ea-tõl 😊
én most nem érek rá,de sztem érdemes próbálgatni

ReaL MaDRid x siempre

Fyrex
11est le lehet gurítani? a WCben mintha vmi ilyen legenda keringett volna 😊

szóval?

Avanti Crociati!

games4ever
nekem a fordítottja volt, mert szögletet rúgtam és elfejeltem a kapus épphogy beleért és az egyik védõhöz került és az meg izomból ki akarta rúgni csak nem vette számításba h útba van a másik védõ feje. 😄DD és befejelte nekem a labdát

hunbasser
ya,még az tetszett,h tegnap kiakartam vágni a labdát,védõkkel,szélrõl bepasszoltam egy középsõvédõnek(elég erõsen letámadott az ellenfél),és még mielõtt megkapta volna a középsõ hátvéd a labdát,én már nyomtam az a-t,erre a védõ becsúszott... 😊 persze ebbõl gólt kaptam,de legalább már ez is más 😊

ReaL MaDRid x siempre

games4ever
jaaah értem, akkó bocs, rosszul emlékeztem

hunbasser
ya,azt c-vel csinálja.y-al még olyat lehet csinálni,h passzolod vkinek,és mielõtt még megkapná a labdát,nyomsz egy y-t,és átlépi,vagy elengedi a labdát.06ban még mûködött,itt még nem próbáltam

ReaL MaDRid x siempre

games4ever
lehet h az EA-nél takarít😄DD

mike0013
azt a c-vel csinálja...

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

games4ever
y-al asszem odaállítja az embert h guríccsa le neki, de nem biztos

hunbasser
az y itt nem segít?

ReaL MaDRid x siempre

Fyrex
sokat segít ha használod a nyilakat és a D betût 😄DDDD

semmi egyéb nem kell hozzá, marha egyszerû...

Avanti Crociati!

webibebi
nekem még nem sikerült szabadból gólt lõni hjgy csinálod??

games4ever
mondjuk az is jól esne ha bejelentenék h csak 5k-ba kerül a játék nem 12-be, mint tették a GTR2-vel vagy mint a Flatout-al h 2k csak.

games4ever
jól hangzik! 😉

Golyo69
Online forradalom
Eddig nem volt olyan focijáték, amelyben a multiplayer rész különösképp ki lett volna dolgozva. Persze jónéhány éve játszhatunk már barátságos meccseket online, de nagyjából ezen a szinten meg is rekedt a dolog. Most azonban az EA egy hirtelen huszárvágással úgy döntött, hogy ennyi nem elég, és megalkották az interaktív ligákat. Bár eleinte azt hittük, hogy ezek olyan online játszható bajnokságok lesznek, melyeket barátainkkal együtt állíthatunk össze, nem errõl van szó. A lényeg az, hogy az angol, a német, a francia és a mexikói elsõ osztály valódi meccseit játszhatjuk le hetenkénti bontásban. Egészen pontosan minden hét csütörtökén nyílik meg a heti szezon, és vasárnap éjfélig játszhatjuk a meccseket a kiválasztott csapatunkkal (ezen a választásunkon legfeljebb egyszer változtathatunk, és mivel az online profilunkhoz van kapcsolva, ezen az újratelepítés sem segít). Az utolsó meccsek lezárása után a négy nap alatt lejátszott összes meccs eredményét összesítik, és ebbõl alakul ki a bajnokságba bekerülõ végeredmény.

Mivel a kisebb csapatoknak vélhetõen sokkal kevesebb rajongója lesz, ezért bevezették a riválisok rendszerét. Ez azt jelenti, hogy nem csak az arra a hétre esõ ellenfelünk ellen játszhatunk, de csapatunk két õsi riválisa ellen is (a Manchester Unitednél például a Chelsea és az Arsenal ilyenek). Így aztán remélhetõleg mindig lesz elég játékos mindkét oldalon – errõl egyelõre nem tudunk beszámolni, hiszen bõ egy hónappal a megjelenés elõtt alig volt társaságunk a neten. Mindenesetre a hálózati kód sokat fejlõdött tavaly óta; az akkori, szinte játszhatatlan meccsek helyett most ritkán szaggató mérkõzéseket tudtunk vívni, ráadásul ezen a részen még tovább dolgoznak a programozók.

Az interaktív ligák meccsein mindig az igazi csapatösszeállítások szerepelnek majd, melyeket minden online csatlakozás után letölt a gép. Állítólag még a sérülésekre is figyelnek, így ha valaki kiesik a való életben, az pár hétig a neten sem lesz használható. A játékban egyébként az augusztus 28-i csapatösszeállítások vannak alapból, de ezt ritmikusan fogják frissíteni minipatch-ek formájában. Ha már itt tartunk, a magyar bajnokság sajnos ezúttal sem került be a programba (a válogatottunk persze ott van), de a megjelenést követõen a fifahungary.com-os srácok ígéretük szerint szállítják a megoldást, ahogy az elmúlt években is.

Forrás : fifahungary

GGMU

Golyo69
én ma 22.-ét olvastam 😄
de eddig 29 volt 😄
jó lenne ha hamarabb jönne 😄mármint 22.-én😄

GGMU

games4ever
ez engem is érdekelne, mer meg akarom venni h tuggyak jáccani online, mer a gép elég idegesítõ tud lenni a hülyeségeivel.

Fyrex
nemhinném h itt bármit is számítana

wc

Avanti Crociati!

AdaKiller
lehet már tudni vmit, hogy milyen lehetõségek lesznek az online játékra?

Steam Nick: adakiller

DaemoonHunter
Milyen nehézségen lõtted?