36657
-
#9566 Hello! Multinál akkor nekemis azt az ip-t kell megadni a havernak? -
Tom Tom #9565 jajj bazze csírák vagytok.pedig ezt még én is megbírom csinálni akkor ti miért nem? -
#9564 Akkor aktíváld :D -
Kont2 #9563 Azt írja ki h aktiválnom kell az Ea sports online bejelentkezésemet vagy mit
nem tudja valaki mi a baja? -
#9562 Mi az a to24 ? -
#9561 jah, valószínű azért mert senki nem csinált játékot
:))) -
#9560 nekem nem látja -
Kont2 #9559 akkor sem értem -
Tom Tom #9558 becsatlakozol egy szerverre a hamacsiba
ott van egy ilyen kis ábra lennt a ki be kapcsoló mellett és ott van a join és oda beírod a szerver nevét és kódját ha van ésha vannak bennt akkor letárgyaljátok a dogokat hogy ki csinál a játékba szervert stb és ha te csatlakozol akkor csak simán bemész a játékba és ott a többszemélyesbe és ott a hálózatba és látni fogja.Közben hamacsiból nem kilépni. -
Kont2 #9557 hm?? -
Kont2 #9556 Hogy kell használni a Hamachi-t????
hm??
nem tom felvettem haverom de ott hogyan kell elindítani a játékot?? -
Kont2 #9555 Hi
szal beírom és azt írja ki hogy kapcsolódás sikertelen
miért??
nem tom peg úgy csináltam ahogy mondtátok -
#9554 Én 4-3-3ban tolom a Barcával, meg van egy Tottenhamos mentésem is 4-1-2-1-2vel nyomulok velük, barcánál ált ronie és messi fut szélen vagy kapuig viszik és berúgják kontrából vagy etoonak bepassz :P -
#9553 nem mondd már h nincs leírva... -
#9552 el kell h áruljak egy titkot! :) nem csak a fifaval van ez így:P:D -
#9551 remélem elég szájbarágós...
fifa07 --> játékmódok --> többszemélyes --> (gépnévhez azt írsz be amit akarsz) --> Direct IP -->
http://img31.imagevenue.com/img.php?image=20214_fifa07_2006_10_08_17_08_03_29_123_566lo.jpg
1. a képen látható az IP cím amit oda kell adnod haverodnak... persze ha te leszel a "Gazda"
(szvsz az válassza amelyikőtöknek nagyobb a feltöltése)
2. haverod a tőled kapott ip címet beírja az "Új" mezőbe (névnek tökmindegy mit ír), neked semmit sem kell tenned
3. ha beírta és kész vagytok te megnyomod a "Gazda" menüpontot, ő meg cirka 3mp-re rá a "Kapcsolódás"-t
Aki a "Gazda" az kapcsolja ki a tűzfalát (persze ha van neki) -
#9550 így 3-2 nekem összesítésbe :D
igaz 2 meccs félbe szakadt :D de azokon vezettem 2 góllal és másikon meg 3 góllal :D és már nem sok volt hátra :D
nah de játszunk még úgy is :D:D
de nagyon jó multiba.... egy kicsit még hamachial is lagzik de jobb mit simnán direct ipvel :D:D:D és én ennek örülök a legjobban :DD:
-
Kont2 #9549 Már elolvastam de ott így nem írja le!
Csak az kéne mihez mit írjak
nem tod? -
#9548 b+ ott a FAQ a bannerben illene elolvasni -
#9547 én 4-3-1-2-ben nyomom szintén a Juvéval...
szvsz elég hatásos fegyver a csatárok mögött helyezkedő del piero
elöl meg trez + bojinov rohamozzák a kaput :)
jah és szeretek széleken játszani ill. 3. embert kiugratni -
Kont2 #9546 Hogyan lehet Direct IP-n játszani hova mit kell írni???? -
Tom Tom #9545 kösz ja c!!!
Fúú golyoval olyan meccset nyomtunk...
105. percben egyenlítettem 3-3 ra kettős emberhátrányban 4 sárgalappal...
aztán 119.be deco bevágta ahgogy kell.Ajánlom mindenkinek a mutit mivel egy meccs multiba izgibb mint az egész fifa egyszemélyesbe
nekem 3-4-1-2 a stratégiám és kiugratásra játszok ami mindig bejön.
Most is:D -
#9544 wáázeee:) 4-4-2 természetesen:) de sztem mind1 milyen a felállás, csak ügyesnek kell lenni:), mondjuk nem árt 4 védővel nyomni, bár néha azis kevés:D neten vannak azé elég pro emberök:) -
#9543 akkor végre leírod, hogy a Juve milyen felállásban lép pályára? én nem ismerem őket ennyire:) -
#9542 jah énis arra írtam, de azt akartam kihozni ebből h mind1 csak Juve! :P;) -
#9541 hát nem tom, de nézd meg a documents and setting/.../fifa07 mappát -
#9540 mondom alakzata (formáció, felállás), nem csapata :))) -
#9539 #9440 -
#9538 jah én is úgy emléxem -
#9537 Forza Juve!!!:) -
#9536 azt hiszem az y-nal és még talána c, de ez nem biztos. -
#9535 hali!
kinek mi a kedvenc alakzata? (ha már szóbakerült...) és persze ami hatásos is, mint "anno" a FIFA06-ban a 4-1-2-1-2. -
#9534 milyen peccsekre gondolsz? görögtűz lesz benne? nem tom, nem is hallottam még ilyet(ez persze saját tudatlanságom miatt van-nem mintha a lelátót nézném meccs közbe, meg h jéééé milyen szép görögtűz:DDD), görögtüzet inkább a valóságba érdemes nézni, SZTEM.:) -
#9533 Tudod, kezded felbaszni az agyam. Kérem kapcsojja' ki. -
#9532 ne kérdezd már meg percenként te...
majd ha valaki megy akkor beír -
#9531 sztem jah..ha sárga akkor auzt jelenti hogy instabil a kapcsolat
-
#9530 hát
kezdheted előről
Fh-n ottvan hogy csak a nem magyar játékhoz yo
máskor nézzél utána -
#9529 #9440 -
#9528 sziasztok vlaki jön ip-n játszani? -
Tom Tom #9527 HOGY A FAXBA LEHET ÁTÁLLÍTANI AZ ALAKZATOT MULTINÁL???
MERT NEM TUDOK 4-4-2 VEL JÁTSZANI!!!!!