36657
-
#9606 ELADÓ 1 db eredeti, dobozából ki sem vett FIFA 07 magyar nyelvű játék PS2-re!Ár: 10.000 Ft
Érd: kizárólag a [email protected] mail címen!!! -
Zoli930810 #9605 Nekem még nincs meg a játék, nemsokára meglesz, és lenne 1 kérdésem!
Itt is meg van szabva, hogy milyen messziről lehet gólt lőni?!
Mert a Fifa 06-ban meg volt adva a határ, ahonnan a kapus már nem tudja kivédeni a lővést! -
#9604 nem azért de barca drukernek nagyob divet lenni meint Chelsea drukkernek -
-
#9602 hy all! lehet, hogy hulye kerdes, de mondjuk a magyar bajnoksagot le lehet valahonnan tolteni? nem mintha annyira erdekelne a borsodi liga, de megis mokas lehet... :))
elore is koszi! -
Flower #9601 "Ha már ilyen közszolgálati vagy, akkor adj egy linket a turf-hoz is!"
Mondd meg mi az és megpróbálok szerezni ;) -
#9600 ez mind ok, de azt ugye tudod, h a cselszki egy nagyonnagy divatcsapat, kézenöltve a barcával, szal nekem tökmind1 mindeggyik ugyanaz a tészta, csak a barca tud jáccani, látványosan jáccani ellentétbe a cselszivel. -
#9599 Ja és Van Bronckhorst-ot, Belletit, Gudjohnsent, Larssont nem is említettem úgyhogy...
Van Bommelt is megvették, egy év múlva húzzál a Bayernbe.
Juventus másodosztály, hát nem ők csapanak le Zambrottára és Thuramra?
(...)
-
#9598 nah, dejó. beraktam mindent a játékba amit lehetett, fű, mez, adboard, pecsek... erre a manager módban kidob pályabetöltésnél. eddig minden jó volt, bajnokság, gyakorlás, barátságos meccs. most meg nem tudok játszani manager módot... WWÁÁÁÁÁÁÁ!!!! -
#9597 Na ne mondd hogy Shevchenko és Drogba a világ legdrágább és legjobb csatárai!?
És a Barcelona mit csinál?
2002-es vb után megvették a PSG-ből Ronaldinhót, mert a VB-n jó volt.
Odament szintén a 2002-es vb után egy egész Brazil delegáció, Edmilson, Silvinho, Motta, akkor a BL győztes Portóból hozták Decót, a Mallorcából megvették Eto'o-t, Giuly-t a Monacóból mert jó volt a monaco abban az évben és ős is jó volt... És még sorolhatnám...
Én is Chelsea-drukker vagyok, de a L'arsenal-t inkább békén hagyom.
Ők se különbek a Chelsenél...
Hány angol is van a kezdőcsapatukban?
Úgyhogy "utáljuk a cselszkit pffújj" ne legyen mer mindegyik csapatra lehetne mondani olyat ami sokakanak nem tetszene... -
#9596 A cselszkij nem gyerekes??? -
Tom Tom #9595 A cselszkijt én azért sem szeretem többek közt mert annnyi pénze van mint az egész magyar államnak és 1-0nál sokszor beáll védekezni közbe a világ legjobb és legdrágább csatárjai(kivéve Henry) ott vannak szal ez undorító így hát GO GUNNERS!!!Meg az a beképzelt köcsög murinnyó fú de utálom!!Najó abbahagyom mert már ígyis felment a pumpa.
ja és ez a "szarsenal" nagyon gyerekes, pláne így hogy 24 évesnek hiszed magad... -
#9594 :D :D -
#9593 4 éves kora óta cselszi drukker? :D
de faxa:DDD -
#9592 Ui nem szóltam ha tényleg ennyi éve vagy Cselszki drukker :)
-
#9591 aha ja, okos vagy, 14-18 között vagy te kis 24éves... -
#9590 CFC Hungary szerintem te divatdrukker vagy meg L4m4 is -
#9589 13-hoz nem vagy inkább közelebb?
Életkor: 14-18 között :P -
#9588 hoppá az nem neked akart menni:) -
mikiking #9587 Iq fighter ez az én dumám !!!! -
#9586 nem :) -
#9585 13-hoz nem vagy inkább közelebb?
Életkor: 14-18 között :P -
#9584 nem.szimplán nem szereti a chelseat,meg azért sem,mert sok a lóvé,és ebben igaza van -
#9583 hallod 24 vagyok és 9 éve Chelsea druker és nem igy értetem, hanem ugy hogy igy cselzi druker meg cselszkij drukert csak azért csinálja mert mi vagyubk a bajnokok és ezt nem bírja,de az szarsenal örülhet hogy megszerzi a 4. helyet -
#9582 muha,reklámnick+reklámlogo+reklám az aláírásban...simán kiosztanék neked egy permban-t,ha kifogásod van,azt priviben -
#9581 ez a baj...h látod,egyből megmutattad itt mindenkinek,h ezért drukkolsz a cselszkinek...grat.többit privibe nyomd plz -
#9580 muha ezt ne, tudod nevetséges vagy -
#9579 aha én a csapatnak a bajnok csapatnak drukolok te kinek is ???????????? szánalom -
#9578 főoldalon a beállításnál -
Tom Tom #9577 Tudom hogy a cselszkij drukkerek lámák de azért ez mégis...
Hogy lehet ilyen animációt berakni a neved helyére? -
szapor #9576 http://www.gportal.hu/portal/tlklan/
lehet jelentkezni a ligába -
#9575 látod,nem pesszimizmus,hanem realitás ;)
és optimista vagyok,mert bizakodom,h egyre kevesebb lesz az ilyen -.-
hálistennek gyovai és platino is hanyagolják a topikot AS_:?DAS:DF -
#9574 áááh bocs hunbasser, tévedtem és nagyon igazad volt! wááze hihetetlen milyen hülye emberek vannak! ha 500as betűmérettel lenne kiírva h FAQ akkó se venné észre és megkérdezné. sry igazad volt;) -
#9573 csak egy cselzi drukker, el kell nézni neki:):P -
Tom Tom #9572 iq figher ott a faq!!! -
#9571 valaki megadjda a magyarosítás linkjéz légyszi -
#9570 én 6-700 hsz-t is képes voltam végigolvasni :P
szal ha unatkozol,itt az alkalom :) -
#9569 semmi érdekes:D -
#9568 240 hozzászolás??, na tudjátok ki olvassa el, inkébb mondjátok el h történt e vmi érdekes. -
#9567 igen.az IP-det