FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
y+d-t már én is leírtam ,nem figyeltél 😛

ReaL MaDRid x siempre

DaemoonHunter
Azért a pes sem egy szar game....sõt

y+d, z+d más? O_o

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

új lövési technikáat fedeztem efl ? : D:SDA😄. vis számomra az

y+d = távolrl kegyetrlenül meglövi csavartan. Ilyen 30 m-res bombák élteveszélyesek

a q+d-t vágom , de c+d meg z+d még rejtély ... ?!

Jácchatatlan (neked...),gólt lõni nagyon nem kell vele (hát nem kötelezõ,lehet csak passzolgatni is),ha a kapu közelébe érsz buktatnak (legalább csinál valamit a védelem,nem ugy mint a fifában ahol csak kerülgetnek),ha mégse akkor taccsra rugod mert a csatárod nem ivott célzóvizet (ja a Pes-ben még senki nem rúgott gólt soha),ebbõl a szögbõl a fifánál már kiböktem a felsõpipát (az biztos,a fifában olyan gólokat lõsz hogy az a valóságal köszönõ viszonyba sincs).

Amúgy minek vetted meg "ocsón",ezeket a fantasztikus észrevételeket a demójából is leszûrhetted volna,ingyen...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Breki33
azt nem rtudom az exere a régi indul el látom a reklámtáblákról, le kéne ezt szedni és felrakni

lehet német nyelvû is de a german sokkal nagyobb mint pl az angol
lobig
😊
és a játékban?

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Breki33
kapásvból az audió könyvtár nagysága

olyan mintha ebben az egész kommentár lenne dat_ger.big nekem nem volt az elõzõben

zdata-k és az exe hossza ugyanakkora
lobig
különbség?

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Breki33
volt egy crc-s demo amit javítottak és most tölthetõ

különbséget akkor tudom ha lejött kb negyed óra
Breki33
látsz itt olyan gólt ami több mint 30 másodperc?

ha egész támadást askarsz akkor yout.-ra szokták rakni

Nemtom mé de nekem semmilyen ilyesmi progi nem megy normálisan...Fraps hypercam...
Mindig amikor fel akarok venni úgy beszaggat mint az isntenyila aztán a vidóból nem lesz semmi és a gépem ráadásul le is fagy...Hogy miért van ez azt senki se tudta megmondani

Amugy amit kildtél a demorol,mirõl is van szó?
ja,csak 30 mpercig lehet használni ha nem regisztrálod,most már értem,sorry d eláma vagyok😄
JO de csak 30 napig használhato az ami regisztácio nélkul van...nem?
Breki33
vezérszuszu
Rohadt nagy golt lõttél!
Isten vagy!<#worship>
Pes el én is próbáltam játszani,tetszik is csak igen nehéz irányítani!
Ezért fifánál maradtam.
De mindegyiket beszerzem majd!(fifa 07, PES6)

Breki33
regisztráció nélkül is használható csak felül lesz a fraps felirat, de ézhetek teljest

álétalában úgyis célszerû körbevágni
leszedtem ezta Fraps 2.7.4-et ninc regisztrácio vagy valami serial,nemtalálok jozzá..
köszi,megtaláltam a tegnapi linket!
valaki leforditsa hogy ez mit jelent? mi a külömbség?hisz demo már 1 hete van...
Breki33
FIFA 07 Demo fixed for download
by: Dan Bream on Tuesday 19th September 2006 (Viewed 172 times)Third time lucky, the demo has finally been fixed and is again available to download from the Breamster Download Centre.

Many users were reporting that they either couldn't see the file to download, or it was corrupt once they had downloaded it!

We can safely say that EA have fixed these errors, and the demo is now available from our Download Centre on the same link.

The demo clocks in at 788MB and lets you play half a match using Manchester United, Barcelona, W. Bremen, Lyon, AC Milan or Guadalajara.

Click the link below to Download.
link
Breki33
fraps-animation shop 3-al

kilinkeltem tegnap
Breki33
köszi, énse tudnám mindig megcsinálni újra P
cselezni: shiftett majdnem egyszere nyomogadot a elõre nyilakat és na fel vagy le nyilakat... tehát shift+ elõre+fel vagy le +elõre,ha nem jönbe a csel addig probálgasd mig bejön,nekem igy jött be egy ronaldinhos csel..egyre jobban megy😊
Én azt szeretném megkérdezni hogy a Uhlead GIF animátorral csináljátok a GIF képeket igy fifábol? vagy hogy mentitek le igy a képeket ill a GIF képeket!?szeretném megtanulni😄 Köszi
Breki33
én nem játszom bill-en de sztem iránygombokkal együtt próbálgasd, meg pl R2-öt többször és ütemben.

Pl sztem a shift+fel-le-fel felemeli a labdát stb.

De én csak gamepadon próbáltam
Breki33
aham persze <#smile>

játszhatósága az
ez az ami neked nem megy

na menj égesd magad máshol....erre itt semmi szükség
Ja és a gólod fantasztikus<#worship><#worship><#worship>

Nemtom de én se...
Shifttel max csak ilyen szaros biciklicselt csinál de akkoris mindenki lecselezi meg az ynal is próbáltram meg a cvel de semmi.Cvel a labdahúzogatásnál kiakad az egész többet nem tud az ynnal pedig nem csinál szart se.
Gólt a demoba alig tudok rúgni mert mindent fölé mellé vagy kapusba rúg szóval bosszantó ja és ami úgy jó lövés lenne az pedig leblokkolják a védõk szal eddig nem tetszik annyira...

Bedibeni
Nem tudja valaki hogy lehet a 2007 demóban cselezni,mert nem tok rájönni!!!😞

GO CHELSEA! NOKIA 5800 &#9829;&#9829;&#9829;&#9829;&#9829;&#9829;

Winz
Én a PES4-rõl beszéltem gyíkfej.
Nemtom a PES6 jácchatósága mennyivel lesz jobb,de a fifa07 simán lenyomja majd.

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

Ezt most nagyon kellett, mi?

Valaki törölje pliz ezt a hozzászólást, mert flame lesz belõle...

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Breki33
szerintem te vagy szánalmas

egyrészt már pes5 van és ez Fifa topic másrészt olyan hülyeségeket írsz amivel saját bénaságod és tudatlanságod bizonyítod

Lövésrõl +

még hasonló gólt se volnál képes lõni....
Winz
PES rajongók bekaphattyátok!
Vettem pes4-et ócsón,mondom megnézem mittud a játék amit agyon dícséernek.
Nem tudtam sírjak vagy nevessek annyira szánalmas.
Jácchatatlan,gólt lõni nagyon nem kell vele,ha a kapu közelébe érsz buktatnak,ha mégse akkor taccsra rugod mert a csatárod nem ivott célzóvizet,ebbõl a szögbõl a fifánál már kiböktem a felsõpipát.
A csapatok nevei vicc,a licensz hiány végett 😊)))))))
Nem is lehet egy kategóriába sorolni a két játékot (FIFA - PES)
Szal a Proevoszákk egy pudva,haljon meg!<#mf1>

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

Breki33
Fifa 2006 for xbox 360 demo

link
Breki33
még a frapsot kéne levágni

de kezdetnek egész jó

nill-es?
The Hedgehog
na ez az... én is kezdem kitapasztalni és sajnos az engine még mindíg nem elég szabad ahhoz, hogy túljárjon az eszemen, vannak pontok ugyanis a játéktéren ahonnan egy adott játékossal az esetek 95%-ában gólt tudok rúgni

illetve itt vannak a szabadrúgások amik szerintem irtó könnyûek lettek, nagy részük egy kis practice utána simán beverhetõ

van még ennek az engine-nek sötét oldala, de majd kipróbálom a XBOX360-ast mert abban már az új döcög...

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Kaplan
Gudhjonsen félfordulat:

Eto' cselsorozat:

Kezdem kitapasztalni a játékot, várom a 07's klánligát 😊

[[ SZERK .:. Egész jól megcsináltam, hogy ne akadozzon a gif ^^ ]]

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Lassan én is kezdek berakni gif-ket. Cseleket már nagyon vágom.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

LasCar16
AC Milan😛

#acm

LasCar16
15 szezon, interjúban nyilatkozta Joe Booth --> a játék pruducere

#acm

#2853 hehe

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

tuti olvastam már a külföldi oldalakon is meg a fifahungaryn!!!!30 szezon 2037
LasCar16
nah neveztem én is😛

#acm

Zizou5
bubu én mégse jelentkeznék.. ez igy nem okés

reaper4
mindenkit letöröltél??? 😄 nagy a baráti társaság 😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

vmvr
sztem ezt ne itt tárgyaljátok meg

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

bubu13
Leirtam.És mondom aki jelentkezni akar az email vagy msn!

EEE 1899

Kaplan
Jövök erre a bajnokságra majd Arsenal stipi-stop 😄

xmen3
Hi!
Jó lett a játék!

mert nem sok idõm van msnezni , de holnap fent leszek , majd irj , várjcsak, lehet hogy téged még nem vettelek fel, mert mindenkit letöröltem, mondd az msned,és holnap felveszlek ,na csum

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit