FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
y+d = távolrl kegyetrlenül meglövi csavartan. Ilyen 30 m-res bombák élteveszélyesek
a q+d-t vágom , de c+d meg z+d még rejtély ... ?!
Amúgy minek vetted meg "ocsón",ezeket a fantasztikus észrevételeket a demójából is leszûrhetted volna,ingyen...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
lehet német nyelvû is de a german sokkal nagyobb mint pl az angol
és a játékban?
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
olyan mintha ebben az egész kommentár lenne dat_ger.big nekem nem volt az elõzõben
zdata-k és az exe hossza ugyanakkora
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
különbséget akkor tudom ha lejött kb negyed óra
ha egész támadást askarsz akkor yout.-ra szokták rakni
Mindig amikor fel akarok venni úgy beszaggat mint az isntenyila aztán a vidóból nem lesz semmi és a gépem ráadásul le is fagy...Hogy miért van ez azt senki se tudta megmondani
Isten vagy!<#worship>#worship>
Pes el én is próbáltam játszani,tetszik is csak igen nehéz irányítani!
Ezért fifánál maradtam.
De mindegyiket beszerzem majd!(fifa 07, PES6)
álétalában úgyis célszerû körbevágni
valaki leforditsa hogy ez mit jelent? mi a külömbség?hisz demo már 1 hete van...
by: Dan Bream on Tuesday 19th September 2006 (Viewed 172 times)Third time lucky, the demo has finally been fixed and is again available to download from the Breamster Download Centre.
Many users were reporting that they either couldn't see the file to download, or it was corrupt once they had downloaded it!
We can safely say that EA have fixed these errors, and the demo is now available from our Download Centre on the same link.
The demo clocks in at 788MB and lets you play half a match using Manchester United, Barcelona, W. Bremen, Lyon, AC Milan or Guadalajara.
Click the link below to Download.
link
Én azt szeretném megkérdezni hogy a Uhlead GIF animátorral csináljátok a GIF képeket igy fifábol? vagy hogy mentitek le igy a képeket ill a GIF képeket!?szeretném megtanulni😄 Köszi
Pl sztem a shift+fel-le-fel felemeli a labdát stb.
De én csak gamepadon próbáltam
játszhatósága az
ez az ami neked nem megy
na menj égesd magad máshol....erre itt semmi szükség
Shifttel max csak ilyen szaros biciklicselt csinál de akkoris mindenki lecselezi meg az ynal is próbáltram meg a cvel de semmi.Cvel a labdahúzogatásnál kiakad az egész többet nem tud az ynnal pedig nem csinál szart se.
Gólt a demoba alig tudok rúgni mert mindent fölé mellé vagy kapusba rúg szóval bosszantó ja és ami úgy jó lövés lenne az pedig leblokkolják a védõk szal eddig nem tetszik annyira...
GO CHELSEA! NOKIA 5800 ♥♥♥♥♥♥
Nemtom a PES6 jácchatósága mennyivel lesz jobb,de a fifa07 simán lenyomja majd.
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
Valaki törölje pliz ezt a hozzászólást, mert flame lesz belõle...
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
egyrészt már pes5 van és ez Fifa topic másrészt olyan hülyeségeket írsz amivel saját bénaságod és tudatlanságod bizonyítod
Lövésrõl +
még hasonló gólt se volnál képes lõni....
Vettem pes4-et ócsón,mondom megnézem mittud a játék amit agyon dícséernek.
Nem tudtam sírjak vagy nevessek annyira szánalmas.
Jácchatatlan,gólt lõni nagyon nem kell vele,ha a kapu közelébe érsz buktatnak,ha mégse akkor taccsra rugod mert a csatárod nem ivott célzóvizet,ebbõl a szögbõl a fifánál már kiböktem a felsõpipát.
A csapatok nevei vicc,a licensz hiány végett 😊)))))))
Nem is lehet egy kategóriába sorolni a két játékot (FIFA - PES)
Szal a Proevoszákk egy pudva,haljon meg!<#mf1>#mf1>
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
illetve itt vannak a szabadrúgások amik szerintem irtó könnyûek lettek, nagy részük egy kis practice utána simán beverhetõ
van még ennek az engine-nek sötét oldala, de majd kipróbálom a XBOX360-ast mert abban már az új döcög...
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Eto' cselsorozat:
Kezdem kitapasztalni a játékot, várom a 07's klánligát 😊
[[ SZERK .:. Egész jól megcsináltam, hogy ne akadozzon a gif ^^ ]]
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit