FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forza milan

LasCar16
^^

#acm

gabi89
Meg hát nem is mondtam,hogy én vagyok a legjobb 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

gabi89
Hát igen cseleket én se vágom nekem tetszenek.És ezeket úgy nézzétek,hogy inkább Pesezni szóktam.Nekem a Fifa2003 meg 2004 volt az uccsó ász azóta nem igazán fifázok csak PES.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

DaemoonHunter
Szerintetek benne lesz a demo a gamestar új számában?

Zizou5
de jok!!!!!! me sertodj meg pl a 2 gol az télleg szép, de az h h hagytad ki ronaldoval, azt ne rakd ki. 😊

Zizou5
hallod gabi 89. szépek, de ha én most kivágnák 1-2 golt a 10-6os meccsbõl sztem verném ezeket simán. pl. kontra, world classba, rooneyyal lecselezek 2 védõt, de nem ilyen cselekkel hanem lefutom, kurzorokkal, mert a cseleket vmiért nem tom használni, és kb 15 méterrõl beemelem..

Zizou5
nem vagy egy kicsit magyar szavak, magyar, nyelv szótár könyv minden hülye szóval jellem?

gabi89
Na még 1x próbálkozok
Nem tudom,hogy vagytok vele de nekem nagyon mennek a beadások 😄
Egy két kép(a helyzetek gólok professional szinten keletkeztek) Katt a képekre
Nem volt offside 😄

Ronaldo majdnem berúgta

Kapus jól jött ki 😞

2gól még plusszba

nem vagy te egy kicsit narcisztikus jellem...?

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Zizou5
jolvan fikázzatok csak... 😊 én akkor is ügyi vok 😊

hunbasser
vagy legyél vip,és van 50 mb-os galériatárhelyed 😉
onnan is tudsz linkelni

ReaL MaDRid x siempre

forza milan
Tom,ezt csináltam régen,cska msot nincs kedvem mára ezzel szenvedni...😊De EGyébként meg kössz mindent,mindnekitöl!😊

báttyó02
tinypic.com pl -.-

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

hunbasser
regelsz atw-n tárhelyet...vmi kezdetleges kezdõlapot csinálsz,a lényeg,h index.html legyen a fájlnév,és ne legyen üres.és mellé feltöltöd a képeket.
atw 500 mega,csak a linkelni máshogy kell onnan...uw sem rossz,ugyanez amit mondtam

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
mondjuk én ismerem õt,és nem fog megsértõdni 😊
de ettõl függetlenül igazat mondtam -.-

ReaL MaDRid x siempre

forza milan
Nekem meg vki azt mondja meg,hová a pics*ba töltsem fel a gifemet,mert bezart az iaro,meg a free,kepfeltöltéses ugybár meg nemjó...😊Köszi!

gabi89
Na akkor még 1x
Nem volt offside 😄

Ronaldo majdnem berúgta

Kapus jól jött ki <#gonosz2>

2gól még plusszba

hunbasser
hálisten nekem is mennek 😊 csak erõszakosnak kell lenni

ReaL MaDRid x siempre

Fyrex
hát valami ilyesmit tudnék mondani énis...

minden egyéni rekordot megdöntöttél, és te büszke is vagy magadra!!! grat szép eredmény!

Avanti Crociati!

gabi89
Nem volt offside 😄

Ronaldo majdnem berúgta

Kapus jól jött ki 😞

2gól még plusszba

hunbasser
"sztem megdöntöttem mindenféle rekordot bennevok a nagy könyvben. manchester-barca 10-6 world class 3 és fél óra hosszu meccs volt. de lehet h 3 ezt nem tom. 1-2 kép h elhiggyétek, és lássátok h mit tudtam produkálni 3 óra fifázás után."

ügyes vagy.villogós puzi -.-

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
pl iaro.srv.hu , sgtagok.srv.hu

ReaL MaDRid x siempre

Köszi!
A csavarásra nem jött rá vki?

\"Hard to see, the dark side is.\"

Hmmm....ennyi erõvel miért ne csinálhatnák meg, hogy kapásból benne legyen a magyar is?😛 *kötekedik* Szerintem benne lesz, nem kell itt aggódni.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Zizou5
hát sajnos most sem jo. vki mondjon 1 helyet ahova feltom tölteni és megmutatom a dolgokat 😉

Zizou5
na srácok... kb 3-3és fél óra fifázás után nyilatkozok. sztem megdöntöttem mindenféle rekordot bennevok a nagy könyvben. manchester-barca 10-6 world class 3 és fél óra hosszu meccs volt. de lehet h 3 ezt nem tom. 1-2 kép h elhiggyétek, és lássátok h mit tudtam produkálni 3 óra fifázás után. a mecset nem szakítottam meg, nem mentem wcre, nem ettem stb stb, pedig eléggé kellene mind2. szal szal, igen kocka vagyok 😄. na a képek: a kövi hozzászolásomba lesz 1-2 varriácio mert nem tom h mükõni fog e vmelyik mert általálba nem szokott 😞

mikisanzi
Az ídõ pénz. én biztos nem a mostani üzletpolitikát folytatnám. az új terméket megfelelõ reklámmal, magasabb áron könnyebben el lehet adni. de ki akarna egy játékot mondjuk 2 hónapon át reklámozni? vagy egy filmet? nézzétek meg szinte minden élelmiszer boltban lehet kapni 999ft-os dvd-ket. mennyire bejött ha mindenki ezeket árulja? elárulom, nagyon. na kb ez lenne a játékokal is. csak bátornak kellene lenni. amint az egyik nagy név belevág, követi a többi. csak nálunk akik ezt eldönthetnék, töketlenek.

con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.

hunbasser
most is így csinálják pl a számtech boltok.a múltkor néztem,3000 ft volt a gta vice city,amikor meg kijött akkor meg milyen drága volt már...
szal ezt csinálják most is,csak jobban kitolódik az árleszállítás idõtartama.

ReaL MaDRid x siempre

mikisanzi
A játék software/zenei cd /dvd film árak túlzóan magasak. Szerintem a megfelelõ megoldás az lenne ha mondjuk a premier filmek/zenék/játékok 1-2 hónapig 4-5000 Ft lenne majd szép lassan lemenne 1000 Ft körülire. Sokkal többet tudnának eladni a termékekbõl, és a feketepiacot is kilõnék. A felhasználói programokra nemtom mi lenne a megoldás, valószínû a megfelelõ védelem.

con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.

hunbasser
sztem ha féláron adnák,sokkal több bevételük lenne az eladásokból...persze mo-n.külföldön mindenki megveszi,csak a botor emberek nem.itt meg így szokták meg az emberek,eszük ágában sincs megvenni.tisztelet a kivételnek.
persze én sem fogom megvenni,mert nincs annyi felesleges pénzem...😊

ReaL MaDRid x siempre

Megenném én ha nem 12 lenne hanem csak vagy 8-9 ezer<#wow1>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

hunbasser
oO
sztem úgy csinálják,h csinálnak többfélét,csinálnak olyat is,amiben van magyar,azokat küldik mo-ra,a többiben meg nincs magyar,azokban mondjuk cseh nyelv van...persze angol,német,francia kommentár mindegyikben van.

ReaL MaDRid x siempre

Miért ne lenne benne a magyar kommentár, magyar géjm? EA csinálja, EA dobja ki a placra, ergo EA beleteszi ezt is és te a belépéskor kiválasztod...EA nem tudja, hogy a sok millió nemzet közül épp melyiket képviseled, ezért ott lesz angol, francia, német meg miegymás mellett majd a magyar is... csak el ne tolja a megjelenést az EA.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

ProGabe
az egy dolog hogy hány van összesen,de gondolom van külön európai,ázsiai,esetleg amerikai,sõt dél-amerikai verzió is,szal nem hinném hogy a magyarra külön átállítanak egy gyártósort,ide is az jön gondolom ami lengyelo-ba,cseheknek.esetleg a németeknek,franciáknak,spanyoloknak is ez lesz,persze ez egy csak erõs szerintem 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hunbasser
vagy várjuk meg,amíg vki feltölti az itthon vásárolt fifáját egy magyar torrent oldalra... ^^

ReaL MaDRid x siempre

LasCar16
ha ennyire akartok magyar szinkront, akkor vegyétek meg^^

#acm

hunbasser
hát sztem nem azért fog itt késõbb megjelenni mert ez mo,hanem azért,mert a kommentárral szarakodnak szvsz
a másik meg amit breki is mondott.hány nyelvvel csinálják meg a kommentátorokat a fifában?16?breki,téged kérdezlek,plz saccold meg,h mennyi lenne a mérete az összes hangfájlnak?

ReaL MaDRid x siempre

ProGabe
attól még simán megjelenhet késõbb hogy benne van,DVD-kbõl is van hogy külföldön már rég megjelent ugyanaz a verzió(igen,100%-ig,szinkronnal,mindennel) ami itthon csak késõbb

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hunbasser
sztem a shiftet is nyomni kell mellé.

és mielõtt még elkezdene vki még találgatni,h benne lesz-e a külföldi fifákban a magyar kommentár.a válaszom:tuti h nem!!!!!
akkor sztetek miért jellenne meg mo-n késõbb??? logika emberek,logika...

és meg ne merje vki megint kérdezni,h h kell gólt berakni,mert már leírtam 1x,és a fifa 06 topik faq-jában is benne van...

ReaL MaDRid x siempre

webibebi
nyillal

msn:[email protected] bárki felvehet

gabi89
Mivel lehet csavarni szabadnál??

LasCar16
csavarni is lehet, szögletbõl is majnem sikerült becsavarnom, szabadrúgásnál életveszélyes^^ mindenesetre már holnap váltom be az 50 Eurómat<#nyes>..2929😛

#acm

gabi89
Én ma toltam fel professional-ra az erõsséget és 2:0 -ra vertem a Milan-t a MU-val 😄
Az elsõ gól egy fasza beadásból keletkezetRonaldo beadta majd a bal oldalon felfútó Giggs berukta kapásból.A második gól meg nagyon lol volt a kapus kidobja laposan a védõnek é egybõl elveszem tõle és az üres kapuba bombázok 😄

Zizou5
Zizou5
aham 😄😄D😄 csak nehogy belegabajodj amíg leírod.

ém egagigaextraworldclassikon jáccok😄 külön nehezitõ pecst töltöttem le😄
Gyovai
haljátokgyerekek golokat hogyan kell berakni,mert lõttem egy nagyon zura golt?hm?

Zizou5
én world classon 😛PPPP

gercse
beállítod a két csapatot, de nem muszáj a baloldalit választanod a jobb oldalit is választhatod...