FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Nem tudom,hogy vagytok vele de nekem nagyon mennek a beadások 😄
Egy két kép(a helyzetek gólok professional szinten keletkeztek) Katt a képekre
Nem volt offside 😄
Ronaldo majdnem berúgta
Kapus jól jött ki 😞
2gól még plusszba

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
onnan is tudsz linkelni
ReaL MaDRid x siempre
atw 500 mega,csak a linkelni máshogy kell onnan...uw sem rossz,ugyanez amit mondtam
ReaL MaDRid x siempre
de ettõl függetlenül igazat mondtam -.-
ReaL MaDRid x siempre
Nem tudom,hogy vagytok vele de nekem nagyon mennek a beadások 😄
Nem volt offside 😄
Ronaldo majdnem berúgta
Kapus jól jött ki <#gonosz2>#gonosz2>
2gól még plusszba

minden egyéni rekordot megdöntöttél, és te büszke is vagy magadra!!! grat szép eredmény!
Avanti Crociati!
Nem volt offside 😄
Ronaldo majdnem berúgta
Kapus jól jött ki 😞
2gól még plusszba
ügyes vagy.villogós puzi -.-
ReaL MaDRid x siempre
A csavarásra nem jött rá vki?
\"Hard to see, the dark side is.\"
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.
szal ezt csinálják most is,csak jobban kitolódik az árleszállítás idõtartama.
ReaL MaDRid x siempre
con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.
persze én sem fogom megvenni,mert nincs annyi felesleges pénzem...😊
ReaL MaDRid x siempre
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
sztem úgy csinálják,h csinálnak többfélét,csinálnak olyat is,amiben van magyar,azokat küldik mo-ra,a többiben meg nincs magyar,azokban mondjuk cseh nyelv van...persze angol,német,francia kommentár mindegyikben van.
ReaL MaDRid x siempre
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ReaL MaDRid x siempre
a másik meg amit breki is mondott.hány nyelvvel csinálják meg a kommentátorokat a fifában?16?breki,téged kérdezlek,plz saccold meg,h mennyi lenne a mérete az összes hangfájlnak?
ReaL MaDRid x siempre
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
és mielõtt még elkezdene vki még találgatni,h benne lesz-e a külföldi fifákban a magyar kommentár.a válaszom:tuti h nem!!!!!
akkor sztetek miért jellenne meg mo-n késõbb??? logika emberek,logika...
és meg ne merje vki megint kérdezni,h h kell gólt berakni,mert már leírtam 1x,és a fifa 06 topik faq-jában is benne van...
ReaL MaDRid x siempre
msn:[email protected] bárki felvehet
#acm
Az elsõ gól egy fasza beadásból keletkezetRonaldo beadta majd a bal oldalon felfútó Giggs berukta kapásból.A második gól meg nagyon lol volt a kapus kidobja laposan a védõnek é egybõl elveszem tõle és az üres kapuba bombázok 😄