FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zmeor
ez nem akar összejönni

leszarom a konfigod...

games4ever

games4ever
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!

vmvr
lol, akkor rád is lehetne mondani, miért voltál realos létedre a barcával?

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

LasCar16
idióták😄DDD ^^<#vigyor> ezé sztem se kéne vérre menni😄

#acm

Mor3llo
OFF:Akkor meg ne tessék másnak szóvá tenni h kivel van😊 ON...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

lobig
gamepadon a jobb analógkar egyenlõ a billentyûzetes SHIFT+iránygombokkal.
SZERINTEM! 😊

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Zizou5
legalábbis igy emléxem. max 1-2x ha elõfordult.

Zizou5
nem errõl szol, de én fifa 04,05,06,07 soha nem voltam a barcával.

Mor3llo
Visszatérve, én még mindig nem tok 1 cselt sem a jobb analóggal 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

LasDen
én is utálom õket és a demóban se sokat nyomtak velük ellenben MU-val Milannal rengetegszer így azzal már szar lett volna....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Mor3llo
Ott az igazság! Zizou nem megbántani akartalak, énis vérre mennék ha valaki szidja a csapatom, de azért a játék ne errõl szóljon már..

Zizou5
jo ok nekem mind1, de én realos vagyok, és még 1x se voltam a barcával, sõt, mindíg ellene jáccok kivéve 1x a legelsõ meccsem az a mexikoi cspat ellen volt. de nem sértegetni akartalak csak érdekesnek találtam. na most ebbõl én divatgusztáv lettem fyrey szerint. érdekes.

LasDen
bocs hogy a barszával jácottam....attól hogy realos vagyok azzal jáccok akivel akarok....szvsz játékban rohatt mind1.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zizou5
de azt, h divatgusztáv azt rám mondtad vagy a marellora?

Fyrex
"köszönjük megnyilvánulásod."

Avanti Crociati!

Zizou5
ki a divatgusztáv? én?????? te hülye vagy.. azta rohadt loool...

Fyrex
mi köszönjük neked divatgusztáv...

Avanti Crociati!

Zizou5
igen te egy ilyen bayern szurkolo vagy. köszönjük megnyilvánulásod.

Mor3llo
Huh, és akkor most nem játszhat a Barcával ? Akkor ennyi erõvel én ne játszak a Schalkével, a Werderrel, a Hamburggal, a Bordeuxxal, PSG-vel, St.Etienne-nel ? Mekkora baromság 😄

Fyrex
neked egy kicsit nehéz a felfogásod nem mondták még?

Avanti Crociati!

Zizou5
srácok azt nem vágom h h tudtok paddal cselezni. padon nincs shift! és a cselekhez kell shift nem?? mert ha nem akkor bedugom a padomat és pados leszek 😛

lobig
az is jó, ha leírod, hogy mit csinál meg hogy hogyan...

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

A kötény megvolt 😊

\"Hard to see, the dark side is.\"

Zizou5
jo ez mind szép h real madrid szurkolo vagy és nyomtál egy 10est ETOVAL A BARCÁVAL!!!!!!! ez csodálatos h a barcával jáccol mind real madrid szurkolo, de ettõl függetlenül azt szeretném kérdezni h milyen erõsségbe jáccol? 😊

LasDen

unatkoztam 😄

etooval meg nyomtam nekik egy 10-st 😄

Forza Italia
Valaki tudja most mi a pontos megjelenése a full verziónak?

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
de mivel csinálod a celeket?

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

van egy rakat

nekem el van mentve 5-6 csel , meg 4-5 gól de nem tudom õket lementeni gif-be :S UGA nem jó , animation shop meg lejárt

Forza Italia
Srácok! Megtudtam csinálni az 360 fokos átfordulásos cselt de a többi sehogy se megy. Meg sok gombot kell nyomni egyszerre. az átforduloshoz shift+c+z kell. Ez sok. Azoktól kérdezem akiknek többi is sikerült hogy csinálják a többit. Mert aki megtudta csinálni esetleg megoszthatná velünk.

Zizou5
skacok, leszedtem az ea downloaderrel, és igy se tok cseleket. vagy csak nekem nem megy? h kell?

Az van, hogy vmiér az EA Downloaderrõl leszedték a demót, az illetékesek pedig "nem akarnak nyilatkozni". Gondolom van benne vmi cida, majd jön egy új, de ne féljetek, ha komoly lenne a gond (értsd biztonsági vagy gépeket veszélyeztetõ), már szóltak volna.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

lobig
inkább írkáljatok be gamepad-os cseleket 😊

<#rolleyes>, ajj már. Akinek gondja van a downloaderrel, az google rulz és ki keres, az talál. Íme, PCDome-n is fenn van, de szerintem gamekapocs-ról is lelehet kapni, vagy egyéb ilyen informatikai weboldalról....

Fifa 07 demo by PCDome

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

hunbasser
azt,h fifa 07 demo download size 650

ReaL MaDRid x siempre

Forza Italia
és mit írjak be?

hunbasser
google.co.hu

ReaL MaDRid x siempre

Forza Italia
Valaki tudba edni egy linket az Ea downloaderen kívül ahol fenn van a 650 MB-os demo? Elõre köszi

games4ever
jah most nézem h télleg leszedték, ilyen hamar! akkor bocsika, elnézést kérek, nem tudtam h már le is szedték onnan

hunbasser
pl fh...

ReaL MaDRid x siempre

CFCHungary
a demot hol lehet leszedni ? lehetõleg egybe

NÉZZÉTEK MEG: WWW.CHELSEAWEB.FW.HU - AZ OLDAL http://www.takeforum.com/cfchungaryforum/ - A FÓRUM

Forza Italia
De már nincs ott demo csak trainerek

examinee
arra csinálom..

hunbasser
ütemre csináldd a cselt

ReaL MaDRid x siempre

examinee
Na miután kérdeztem láttam hogy pl Breki beirt egy cselt! Na már most nekem semit nem csinál ugy, és nekem az a 500-valahány megás van meg! Jobb analoggal meg csak ilyen kicsit eltolos cselt tudok semmi mást! Szoval ugy néz ki a 600-as megás kell hogy benne legyenek a cselek!

lobig
nálam is csak trailerek vannak...

examinee
És akkor most van különbség a két vagy 3 méretû demo között? És ha van akkor mi is?

games4ever
csinálsz egy accountot, letöltöd a progit és feltelepíted, elindítod, bejelentkezel és ott lesz a fifa demo

Na értem, szal z=y, akkor ezt mondjad. 😊 (Próbálj csak meg felnyúlni a rendes z-hez rúgás közben😊

\"Hard to see, the dark side is.\"

hunbasser
c+y vagy fordítva,nekem így csinált egy csomó cselt

ReaL MaDRid x siempre