36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• mikiking
    Adott neked a tag egy cimet, azon keresd
  • Firerock
    VIA AC’97 Enhanced Audio Controller
    ez a neve
    ehez tud vki adni illesztőprogramot?
  • Breki33
    nem itt nemcsak arról lehet olvasni

és nekem se válaszolnak általában a kérdéseimre mégse höbörgök

ha tudok válaszolok és szerintem más is így van ezzel
  • Cairass
    De ha nem találod az eszközkezelőt, akkor szedd le az AIDA nevü progit!
    Az könnyen meg tud mondani bármit a gépeddel kapcsolatban!
  • mikiking
    AZ AZ eszközkezelő , ha jól emléxem
  • mikiking
    próbáld meg itt:
    Sajátgép , tulajdonságok, hardware , és a legfelső, itt irja mi van a gépedbe
  • Firerock
    hangkártya ugyebn senki nem tud segíteni??????
    hogy hol tudom megnézni a típusát számát??
  • Cairass
    A hangkártyádról az eszközkezelőben megtud6sz mindent!
  • Cairass
    Én szívesen válaszolok!
    Ez azt jelzi, hogy a videókártyád nem tudja kezelni a 32 bit-es felbontást! Amint visszaállítod 16 bites-re újra normálisan visszajátszik és az animációk sem sötétednek el!
  • Firerock
    nekem se akarnak válaszolni...
  • SuperPippo
    Ennél szebben én már nem tudok kérdezni,de itt senki nem képes válaszolni az nem hiszem el.Senkinek nincs olyan problémája,hogy nincs kép visszajátszásnál és nem tud a gyakorlásba pl csak a kapus ellen játszani?Itt csak arról lehet olvasni,hogy ki mekkora gólt lőtt,meg hogy milyen a fű színe.Segíteni megpróbálhatna valaki.Előre is köszönöm
  • mikiking
    Szóval jövő héten?
  • Firerock
    csak nemtom mi a neve a hangkártyának
    azt hol tudom megnézni?
  • Cairass
    Ha már ilyen közszolgálati vagy, akkor adj egy linket a turf-hoz is!
  • Breki33
    October 12, 2006
    EA SPORTS FIFA 07 PC Patch delayed

EA SPORTS U.K. have confirmed last week that they are working on a big FIFA 07 Patch including a huge roster update + bugfix for several problems. The latest statement released by a community manager says:

"the patch is still in testing, and we're hoping it'll be done in time with the current schedule. I'm not going to give a speculative date for the release of the patch as we're not 100% certain it'll hit that date, however the wait is not expected to be significant."

The patch is expected to be released next week.
  • Flower
    Új fórumozóknak!

Fifa 07 magyar nyelvű kézikönyv letöltése itt:

http://rapidshare.de/files/36235162/fifa07_manual.pdf
  • lobig
    tegnap délelőtt linkelte be Breki, a három közül az egyik...
  • Firerock
    lobig
    de fasza ez a fű
    elküldenéd a textúráját??
  • nono7
    Hi!

Hamnchi-val szarakodunk a haverommal,szal megtaláltuk egymást de a fifában sehogyse találjuk meg egymást direct IP-en se meg Hálozaton se nemtom hogyvan ez?sehol nemtalálok informáciot erről:)
    Melyiket használod és IP cim alapján amit kidobb a fifába azt megadom havernal és ő csatlakozik én gazda és mennie kéne??
    THX a segitséged elöre is
  • Firerock
    csak nemtudom hogy mi a neve!
    azt megtudom vhol nézni?
  • james69holden
    http://www.driverzone.com/
  • Firerock
    nahh
    reinstalloltam a Winfost
    és most nem találja a hangkártyát!
    és nem tudok fifázni!!
    hol tudom beállítani??
    nemtom hol a CD:S
    vki plz help
  • Sebi83
    Szeva valóban jó nekem is tetszik bár asszem hanyattvágnám magam ha ez tényleg megjelenne a Fifában.. Sebi tanácsai címszó alatt!!
  • SuperPippo
    Sziasztok!Segíthetne nekem valaki abban,hogy miért nincs kép a visszajátszásnál,ill kapuskirúgásnál sem.Miért nem tudok gyakorolni(csak az aktív vezérlő kezelheti a beállításokat),ezt írja folyton:(Aki tudja a választ írja meg! Köszi
  • Ronaldinho
    köszi
  • mikiking
    mountolni a daemonba és crackelni
  • sammy
    De, egyesével :)
    De nem cserélem ki az összeset, csak kb. a felét. A többi jó lesz nekem úgy ahogy van.
    Meg ha az első 24 fsh-t megcsináltad, utána már egyszerűbb a dolog, mert az első 24 fájl BMP-i használhatók majd az összes többihez, tehát csak cserélni kell, szerkesztgetni nem.

Nem, ezt sajna nem tudom. Nem tudom milyen alapon műxik a patch.

• Ronaldinho
    De nekem a gépre van letöltve,akkor mit kell tennem? Hogy jó legyen?
  • Breki33
    jó de gondolom a 154 fsh-t nem egyesével fogod kicserélgetni

azt tudod miért van az hogy az alap fsh-ban különböző nagyságú füvek vannak a turf patchek után pedig 6 egyforma
  • Breki33
    jól megbonyolították viszont a módszer arra jó, hogy elég változatos gyepek legyenek
  • Breki33
    turf.fash van tegnap a soccergaming-on kilinkeltem az enyém
  • RaveAir
    Vicces, de itt a szöveg alatt nem "újra", hanem "ismét" gomb van... :D
    Amúgy szerintem rakd be az eredeti lemezt. ;)
  • RaveAir
    Nem értem, hogy azt a hibát miért nem tudták kijavítani, hogyha a játékvezetők is lehet látni, akkor miért olyan vagy nagyon hasonló mezben van a három idióta, mint az egyik csapat játékosai?
    Ez már a Fifa 06-ában is zavart...
  • Ronaldinho
    Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni,hogy ha ezt: "kérjük, helyezd be a FIFA 07 játéklemezt a meghajtóba, és válaszd az Újra pontot. Kilépéshez válaszd a Mégse pontot." Mit kell itt csinálni? Előre is köszi a segítségeteket!
    Üdv: Peti.
  • sammy
    Nem használok fsh importert. Manuálisan cserélgetem Bigguival aztán fat-ot és bh-t generálok File Masterrel.

• sammy
    Ez a logika sztem nem műxik. Ahogy korábban írtam már, nincs egyértelmű megfeleltetés a stadionok és a gyep fsh-k között. A stadionok 6 csoportba vannak rendezve, és a 't229__x_y_z' névből az 'x' mutatja, hogy melyik stadioncsoporthoz tartozik az adott fsh. 'x' értéke lehet 0,1,2,3,4,5.

'y'-t valószínűleg a meccs ideje és időjárása határozza meg (napos/felhős/este/naplemente).

'z' pedig a gyep kopottságának mértékét jelöli. Ha z=0 akkor szinte egyszinű a gyep, ha z=3 akkor a középpályán és a kapuknál nagy foltok vannak. 'z' értéke négyféle lehet (0,1,2,3) és ahogy eddig észrevettem ezen négy érték közül a gép véletlenszerűen választ egyet.

Példa: Old Trafford
    Az Old Trafford csoportja a '0', tehát x=0.
    Így a gép által használható fsh-k köre szűkül, mégpedig t229__0_0_0 és t229__0_5_3 közötti fsh-kra.

Mondjuk hogy nappal játszunk. Tegyük fel, hogy a nappali gyep azonosítója '0', tehát y=0 (ez csak feltételezés, nem biztos hogy a játékban is így van). Így tovább csökken a gép által használt fsh-k száma: t229__0_0_0 és t229__0_0_3 közötti fsh-k játszanak még, tehát 4 darab.

Ezen négy darab fsh (t229__0_0_0, t229__0_0_1, t229__0_0_2, t229__0_0_3) közül a gép véletlenszerűen választ.

Tehát a végkövetkeztetés az, hogyha egy adott stadionban meg akarod változtatni a gyepet úgy, hogy minden körülmények között (nappal, este...stb.) a változtatott gyepen játssz, ahhoz minimum 24 db fsh-t kell módosítanod. És ezek után persze nem csak az adott stadion (a példában Old Trafford) gyepei változnak meg, hanem az összes olyan stadioné, amely ugyanabban a csoportban van.

• mikiking
    valaki nézze már meg please, hogy a data könyvtárba van olyan mappa hogy turf, és abba vannak fehér képek is ? ienek:
  • Breki33
    és az fsh-t importerrel cserélted vagy simán file masterel?

mert lehet az a jó módszer, hogy elkészíteni az fsh-kat turf importerrel kimásolni a zdataból vissza az origi mentét a zdata-nak majd filemasterrel visszamásolni
  • sammy
    Igen, csak az fsh lett cserélve.

Gyepet még nem tudom mikor fogok berakni, egyelőre kísérletezgetek a színekkel. Úgy akarom megcsinálni, hogy változatos legyen a gyep akár meccsről meccsre is ugyanazon stadionban (pl. időjárástól függően). Az eredeti szín is megmarad majd egy-két helyen.
  • SuperPippo
    Sziasztok!Segíthetne nekem valaki abban,hogy miért nincs kép a visszajátszásnál,ill kapuskirúgásnál sem.Miért nem tudok gyakorolni(csak az aktív vezérlő kezelheti a beállításokat),ezt írja folyton:(Aki tudja a választ írja meg! Köszi