FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fyrex

hihetlen könnyû szabadgólt lõni...

Avanti Crociati!

lobig
nekem az a csel tetszik nagyon amit asszem a c. ronaldo csinál az egyik fifa07-es videón, mikor két ember mellett megy el ilyen nagyon komoly testcsellel. emlékeztek rá?

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

<#eljen>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Breki33
szoval a WC ha befolyásos.........
Breki33
mondom nekem haver azt mondta hogy megvette az eredetit és avval nyomja de szerintem nem nagyon van valoság alapja bár a gyerek nagyon befojásos körökbe mozog
hi nem tudjatok honnét lehet leszedni a teljes fifat?

hunbasser
a kit importert még nem próbáltam
a kijelzõk meg nem csúsznak el,pedig 1024x768-ban játszok,és elég gyengusz videókártyám van (nvidia geforce 4 mx 4000 128 mb)

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
y+c-t iránnyal nyomom,lehetõleg ütemre,és olyankor csinálja a cseleket 😊
pl rio ferdinandal úgy megettem a csatárt mint a huzat 😊

az y+d-t meg ajánlom mindenkinek,nagyon szép gólokat lehet így lõni.
csak az a baj,h nem nagyon van idõ erre,amikor körbevesz 3 védõ,és mikor ellõnéd,akkor veszi el tõled a védõ,vagy pedig blokkolja a lövést.

a játékban maga a támadásépítés nagyon tetszik,csak látszik,h nagyon széljáték centrikus(gondolok itt arra,h betömörülnek a védõk középre,szélen nagyon könnyû elmenni,meg passzolni,ráadásul szélen indulnak általában mindig az emberek,eddig ezt vettem észre)
végülis ez sztem logikus,mivel a fejpárbajokat is rendesen megcsinálták

ReaL MaDRid x siempre

egyik haver azt mondta hogy megvette már a fifa07-et és nyomatja vele és elvileg holnap hozza nekem a gamét😄
Breki33
ezekre várnám a választ
Breki33
az, hogy a fifa nem támogatja
Nekem impact márkájú gamepadom van, de a jobb analog nem csinál semmit. A pesben viszont faszán müxik. Mi lehet a baj?
a full megjelenés 22 vagy 29-e?

lobig
ez a y+c ez milyen cseleket csinál pl?
hogyan használod? tudnál mondani 1-2 példát?

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

hunbasser
y+c-vel sikerült a zidane csel c.ronaldoval. 😊 szal ezeket ezzel kell csinálni.
ezek a lefordulások meg olyan jóra sikerültek...most is,sahaval lefordultam,és egybõl elõttem,a kapus már csak kapufásgólra tudta tolni 😊(milyen jól megfogalmaztam 😄)
meg rooneyval(nem tudom hogy),de sikerült egy esernyõcsel 😊
háttal álltam a védõnek 16-oson belül,és rooney olyan szépen benyomta az esernyõt háttal,csak utána kifejelte egy másik védõ.sztem a shiftet nyomogattam

ReaL MaDRid x siempre

games4ever
prof-on, world classon, meg legend-en még inkább nem próbálkoztam😊

Kaplan
Milyen nehézségi fokozaton lõsz ekkora gólokat? Csak ha szabad tudnom.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

hunbasser
kipróbáltam az y+d-t...hát ez nagy istenség!!!
a lövõcsel meg tényleg d+s.y+c-vel meg olyan cseleket lehet csinálni oO
meg kipróbáltam a face2face-t is 😊

ReaL MaDRid x siempre

LasCar16
nah indulok beváltani a játékra szánt 50Eurot, jobb késõbb mint soha^^

#acm

DaemoonHunter
Végre jó játszani megint a Fifaval. Naccerûû!!!<#vigyor>

LasCar16
én inkább a beadásokra apellálok, meg a pontrúgásokra ^^ átlövésekbõl nagyritkán villanok de akkor se ilyen szépen😛

#acm

games4ever
tyûûûûû má megin mekkora gólt lõttem! 😄 nagyon teccik az új fifa. 😊

LasCar16
sztem az a könyöke, de ha úgy van akkor elég érdekes a testtartása...

#acm

Szegény Heinze púpos?

Fennt a reklámtáblán és a játékosok bõrénél nem vigyáztál!

shift...lol

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Breki33
Photoshoppal könnyû.

Így legalább látszik milyen lehet

Breki33
Itt látszik mennyivel szebb a másik fûtextûra

márcsak a fûszínt kéne cserélni, de az elég macerás munka
Breki33
és volt mikor nem volt?
lobig
nálam (x800gto) a practice módos demoexpanderrel vagy mivel volt, hogy az osd fel volt csúszva...

Breki33
2 kérdés

Ez, hogy a kijelzõ nem a rendes helyén van 1024-ben illetve felette mindenkinek van?
Ha nincs milyen kártyánál nincs.
Nem az alapról van szó!!!

Kipróbálta valaki már a kit importert?
Egy külföldi oldalon valami olyasmit olvastam, hogy mindkét csapat azonos mezû lett
Breki33
gamepadon nincs ilyen, hogy shift mert nem szükséges
van helyette jobb

kormányon sics jobbra vagy balra nyíl P
lobig
NC

Zizou5
nekem van 2 gamepadom is, de mind2õn nincs shift, a fifa 06ba 05 04 stb, nem volt rajtuk shift, de most ha lesz a 07en akkor átállok a 07re.

games4ever
jah miután kiléptem akkó vettem észre😄DD, nembaj a lényeg láccik😊

lobig
nagyon szép az a baszott nagy nyíl a kép közepén...
amúgy szép gól.

games4ever
így most jó, ezt nem értem, de szép gól

Breki33
Breki33
Ilyenem van...két analogos. Lehet, hogy mégis majd próbálkozgatok néha napján Fifába is gamepaddal?<#fejvakaras><#hehe>

Breki33
*These steps work when u're going to the right direction:

Hold both right and shift buttons, and when u're close to the ball leave the right button and press one of these: (keep holding shift)

1) Right+Down OR Right+UP
2) Up+Down OR Down+Up
3) Left+Up+Right OR Left+Down+Right
4) Right+Left Right
5) Down+Left+Up OR Up+Left+Down
**This one (5) works for good dribblers like Ronaldinho, Lionel Messi, Christiano Ronaldo, and it may not work everytime u try it.

You can try any combinations of direction buttons and maybe u'll discover a new dribble

When u're going to another direction (left, down, up) all u have to do is to change the direction buttons and match them to the direction u're going to.

I hope u'll understand this (it needs some practice, it may not work from the 1st attempt)
Breki33
az szerintem Q

de ne állítsuk már ugy be, hogy a gamepad mely gombja felel meg a shift-nek.

A gamepad (analõg kétkeros) sokkal több mint shift nyomogatása, ez már a cseleknél is látszik, nem kell gombokat keresgetni hanem ott a jobb analóg freestyle. Aki bill-rõl váltott át és megtanulta rendesen kezelni érzi a különbséget aki meg nem az marad a billentyûzetnél és azt dicséri bõszen
Nekem van gamepadon, de világéletemben billen toltam a Fifát. Bár tegnap NHL 2007-ben átváltottam gamepadra, mert bill felosztás 2006-hoz képest picit változott és nem tudtam kiigazódni....gamepaddal ott tarolok. De akkoris: Fifába bill rulz<#eljen>

hunbasser
padon is van a shiftnek megfelelõ gomb.azt hiszem R1

ReaL MaDRid x siempre

Zizou5
de a 04be voltam max 1-2x amikor még nem voltam igazi real drukker.

Zizou5
hát te nem voltál a chelseavel vagy vmi másik ellenféllel 04,05,06,07be? de voltál 😊

games4ever
jah, szép gólt lõttem!
nah majd reggel megfejtem mosmá mék aludni

zmeor
pedig tökre beleélted magad<#nyes><#nyes>

leszarom a konfigod...

games4ever
csak nem tom h mié