FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
lehet gyakorolni aztán elmondani másoknak hogy kell pl

http://www.youtube.com/watch?v=rpmWLxi2Bds
Fyrex
jelen

semmi gond nincs nálam

Avanti Crociati!

Fyrex
gratulálunk hozzá, ügyes vagy

Avanti Crociati!

Golyo69
off _😄 7600 Gs nem jobb...sokan azt mondják...

GGMU

games4ever
OFF: sztem GF 6600GT kell neked 😉
ON

Golyo69
én azzal játszok... MSI GeForcee Fx 5200...és nem mosódik el a kép...
egyébként most cserélem le a kártyát 😊..Szerintetek 40 000 Huf körül mi a legjobb kártya ??

GGMU

én azt mondom hogy a kommentár külön jlenik meg csak magyarországon de nem érdekel leszedme 22-én nekm jó az angol is!!!
én is az elöttem szóló véleményén vagyok mikor kijön akkor le is szedem de ne ércsétek fére azért nem eredetibe mert már kb 500 ezer ft értékbe vettem 7-8 év alatt játékokat és gondolom most már megérdemlem hogy ne keljen megvennni!!!!

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

amit kijön aznap le is szedem!!!
még egy kérdés:a JASC Animation Shop 3-hoz hasonló progit nem tud valaki,lejárt a trial idõ,és jó lenne valami hosszabító kód vagy bármi,vagy egy free program...

Sziasztok!

Játszik itt valaki Geforce fx 5200-al?
Mert nálam elmosódik a kép a passzoknál. Nem akadozik.
köszi..

forza milan
Máshogy még nem tudod,minthogy felveszed Frapsel...belépsz,lekapod onnan azt a pultot ahol lehet lejáccani(ha zavar),Mindeezek elött persze rakd fel a progit,majd megnyomod az f9-et,vagy amit beállitottál magadnak,és e-vel elöre viszed,q-val pedig hátra a replay-t...Röviden ennyi,egyébként full gamebe elfogod tudni menteni...😊

na,leszedtem a demot,és nem rossz,bár vannak benne pes-szagú dolgok de ez már gondolom ki lett beszélve...
A gólokat hogy lehet elmenteni???instant replay-nél nem találok semmi save-szerû dolgot...bocs ha láma kérdés,de már nagyon rég jáccottam fifa-val...

vmvr
2008... Még a 07sem jelent meg😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

forza milan
Lerántod Gamestarról...

mohus
ja egy kérdés:

az ea downloaderemben nem jelenik meg a FIFA 07 DEMO...pedig ezer éve használom a progit, mivel a BF2 patchek stb is onnan jöttek...

frissítettem
ki be léptem de nem jelent meg

megoldás??

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
csak az a baj ,hogy a PS3 megjelenése folyamatosan csúszik, mint fõ vezérlõelem a jövõt tekintõen...

azt nem értem hogy itt az X360, tolja az MS, az EA igazán ráugorhatna, mindekettõ észkak amerikai...simán be lehetne fogni a PES-t és le lehetne gyûrni a KONAMIT

és akkor automatice jönne a nextgenes FIFA pcre is...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

A 2008 még nem, a 2009 már biztosan.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

mohus
hát illene😊

ProGabe
valalki írta hogy a fifa 08 már next-gen graffal jön pc-re is,errõl valaki tud valami biztosat?

Winz:lehet nem mindenkinek az a célja az életben hogy egy idióta kis játékra költse a drága pénzét,aminek kb 1-1,5 év múlva már semmi értéke sincs

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Forza Italia
Én biz megveszem

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Winz
Aki szereti a fifát az eredetibe vegye meg,ne legyetek csóringerek<#gonosz3>

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

mohus
" Which platform do you want FIFA 07 on?

(You have already voted for this poll)
9395 PlayStation®3

14406 Xbox 360™

29522 PC

5535 Xbox®

20532 PlayStation®2

2892 PSP™

1536 NINTENDO GAMECUBE™

391 Nintendo DS™

168 Game Boy Advance™

269 Mobile

ne ezek után merje mondani valaki hogy haldoklik a PC"

mivel netes szavazás volt, a pc-s pistikék ott szavaznak, ezért a PC vezet...

én spec tudok ps2vel neten játszani, de szavazni eszembe sem jutott még😊

-különben is az egyhelyben topogó EA fifamáz jó lenne, ha CSAK PC-re jelenne meg és megkímélnék a konzolokat😊

-meg jó lenne már ha végre nem PS2 grafikájú focisprogik jönnének....PC-re...szánalmas, hogy nem tudnak külön fejlesztéseket indítani ekkora cégeknél a jóvel erõsebb PC-re, az EA vagy a KONAMI....vagy talán mégsem a PC a fõplatform...

Forza Italia
ezt honnan vetted?

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

mike0013
uhh, télleg?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

jövõ szombat!
The FlashBack
na, és a teljes mikorra várható?😊

The FlashBack
na, végre idejutottam, elsõ meccs után meglepõdtem, szerintem a játékmenet megint nagyon egyszerû lett. Grafikáról inkább nem nyilakozok😄

vmvr
Gratulálok, de nem vagy kicst marha nagyképû, rakj be gólokat ne csak dumálj, és akkor láthatnánk, h milyen ügyes vagy...

hy irjatok mán vmi jó cselt!
KKÖÖSSZZIiii
vmvr
Te állat😊

Zizou5
én ma kezdtem el legendbe jáccani, elsõ meccsem, sima félidõ, tehát asszem 6 perc, 1-0ra nyertem barca ellen manchesterrel.

forza milan
Érdekes kötös!😊...Bocs az elöbbi kis piros x-ért!😊

forza milan

forza milan

Köszi, kipróbálom, de sokszor tényleg falábúak 😊

\"Hard to see, the dark side is.\"

Jó, baromi ügyes vagy, elég már az önimádatból

amúgy meg hadd ne legyek már én a hülye azért, mert nem ismersz egy tökalapvetõ magyar szót...

Ja, amúgy pedig a magyar verzió egy percet nem fog késni, az is szept 29-én jön. legalábbis boltokba akkor.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

games4ever
jah nem az ollózással szarakodtam sokat, hanem a múvi készítéssel😄 elég xar is lett csak törekedtem a kis méretre

games4ever
beadod és 3szó nyomod a d.t

gabi89
games4ver az ollózást mivel csináltad vagy csak véletlenszerûen lehet??

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

gabi89
A kapu elõdt simán a d-t nyomod vagy mást is nyomsz hozzá mert ha a simána d-t akkor néha rohadtúl elcseszi a lövést nyomd hozzá a z-t is és akkor céloz is 😊

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

ProGabe
24 tudtommal nem egyenlõ 29-el

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Bocs ha már volt.
Van a pc-s verzióban is ilyen elmosódás. A Demo Raptor-ban High-ra veszed a felbontást és kipipálod a Quick Match (Skip Front End) opciót akkor lesz elmosódás.

Nekem ati radeon 9600 pro kártyám van és az Anti-Aliasing-et felveszem 4x-esre és a felbontást 1280x1024x32-re veszem akkor a bejátszások nagyon szaggatnak. De ha 1280x1024x16-ra veszem akkor minden oké.
Most a kártya gyenge vagy valami baj van a programmal?
Hallájtok, tom ezt már sokan megkérdezték, de a teljes játék 29 én jõn ki, ezért ugye jõvõ hétvégén már elvben torrentekrõl le lehet nem???
games4ever
mennyit szarakodtam vele mire sikerült, utólag már nem is érte meg😄DD, de azé szép

LasCar16
már mindenhonnan ez folyik^^ de ez még csak a demo, fifahungaryról leszedheted...

#acm

Freedom88
mikor adták ki egyáltalán ezt a gamét? Mert én nem hallottam róla

T.T.

Lyon-al voltam legend szinten, érdekes statisztika😊:

Hihetetlen kevés helyzetbõl hihetetlen gólokat rúg a gép (vagy én vok gyenge?😊. Sokszor meg csak nagyot nézek, amikor a játékosaim a kapu elõtt egy egyeneset nem bírnak rúgni a labdába. <#guluszem1>

\"Hard to see, the dark side is.\"