FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként most cserélem le a kártyát 😊..Szerintetek 40 000 Huf körül mi a legjobb kártya ??
GGMU
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
Játszik itt valaki Geforce fx 5200-al?
Mert nálam elmosódik a kép a passzoknál. Nem akadozik.
A gólokat hogy lehet elmenteni???instant replay-nél nem találok semmi save-szerû dolgot...bocs ha láma kérdés,de már nagyon rég jáccottam fifa-val...
az ea downloaderemben nem jelenik meg a FIFA 07 DEMO...pedig ezer éve használom a progit, mivel a BF2 patchek stb is onnan jöttek...
frissítettem
ki be léptem de nem jelent meg
megoldás??
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
azt nem értem hogy itt az X360, tolja az MS, az EA igazán ráugorhatna, mindekettõ észkak amerikai...simán be lehetne fogni a PES-t és le lehetne gyûrni a KONAMIT
és akkor automatice jönne a nextgenes FIFA pcre is...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Winz:lehet nem mindenkinek az a célja az életben hogy egy idióta kis játékra költse a drága pénzét,aminek kb 1-1,5 év múlva már semmi értéke sincs
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
(You have already voted for this poll)
9395 PlayStation®3
14406 Xbox 360™
29522 PC
5535 Xbox®
20532 PlayStation®2
2892 PSP™
1536 NINTENDO GAMECUBE™
391 Nintendo DS™
168 Game Boy Advance™
269 Mobile
ne ezek után merje mondani valaki hogy haldoklik a PC"
mivel netes szavazás volt, a pc-s pistikék ott szavaznak, ezért a PC vezet...
én spec tudok ps2vel neten játszani, de szavazni eszembe sem jutott még😊
-különben is az egyhelyben topogó EA fifamáz jó lenne, ha CSAK PC-re jelenne meg és megkímélnék a konzolokat😊
-meg jó lenne már ha végre nem PS2 grafikájú focisprogik jönnének....PC-re...szánalmas, hogy nem tudnak külön fejlesztéseket indítani ekkora cégeknél a jóvel erõsebb PC-re, az EA vagy a KONAMI....vagy talán mégsem a PC a fõplatform...
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
KKÖÖSSZZIiii
\"Hard to see, the dark side is.\"
amúgy meg hadd ne legyek már én a hülye azért, mert nem ismersz egy tökalapvetõ magyar szót...
Ja, amúgy pedig a magyar verzió egy percet nem fog késni, az is szept 29-én jön. legalábbis boltokba akkor.
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Van a pc-s verzióban is ilyen elmosódás. A Demo Raptor-ban High-ra veszed a felbontást és kipipálod a Quick Match (Skip Front End) opciót akkor lesz elmosódás.
Nekem ati radeon 9600 pro kártyám van és az Anti-Aliasing-et felveszem 4x-esre és a felbontást 1280x1024x32-re veszem akkor a bejátszások nagyon szaggatnak. De ha 1280x1024x16-ra veszem akkor minden oké.
Most a kártya gyenge vagy valami baj van a programmal?
Hihetetlen kevés helyzetbõl hihetetlen gólokat rúg a gép (vagy én vok gyenge?😊. Sokszor meg csak nagyot nézek, amikor a játékosaim a kapu elõtt egy egyeneset nem bírnak rúgni a labdába. <#guluszem1>#guluszem1>
\"Hard to see, the dark side is.\"