36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• mikiking
    3. éven managerbe van bajnokok ligája?
  • Breki33
    fifában nem úgy van, hogy aki kilép 3-0-ra elveszti azt a meccset?
  • Golyo69
    :D biztos jó lehet ....:)
    kiváncsi lennék rá pedig...nah majd talán ....
  • grizzly21
    kéne hamachin egy fifa szoba ahol mindig az gyülekezik aki játszani akar nem?
  • Tom Tom
    na golyo most én is jönnék jáccani írtam is hamachin
  • games4ever
    akkor gyűjtsél már most sztem mer nagyon jó neten! qva jól kilett találva most a neten.(azt az apró kis bakit leszámítva h nem tudok mostanába végigjáccani egy meccset, amire még mindig nem mondott senki semmit(hunbassert leszámítva), nemá h ilyen kevés embernek van meg a fifa eredetibe:( )
  • Golyo69
    jaja ha van router akkor az a ludas
  • Golyo69
    gyere lépj fel hozzám :D és megnézzük hogy én látlak e?? ok?
    szerver : Golyo69
    pass : fifa07
  • games4ever
    routeretek van vmelyikőtöknek? mer az szokott még bezevarni, más 5letem nincs
  • hunbasser
    vmi csoda miatt eltűnt a hsz-em,amit írtam,szal mégegyszer leírom.
    próbáltuk haverral hamachival LANban,de nem látott engem haver.ötletek?
  • Golyo69
    :D megvenném csak nincs feles 12k a játékért :D
    msot vettem nemrég új videókarit :D ami lent olvasható :D 32 000 k ért és nincs most különösen pénzem :D
  • games4ever
    hát nagyon eccerű, ha hamachival jáccol akkor ott megadta golyo a hálózat nevét és pwd-ét oda belépsz, és utána fifa és tudtok LAN-ba tolni, ha direct IP akarsz(ami amúgy nagyon laggos xar) akkor megadjátok egymás IP-jét és egyikőtök hostol a másikótok pedig connect csak el ne felejtséte kiválasztani egy más IP-jét, h világíccson kéken(FIFA06-ba kék lehet itt más), kilegyen választva oszt kész, ennyi
  • Golyo69
    úú bocs ..nem láttam hogy nekem írtál :D sorry
    amúgy csak annyit kell csinálni hogy elindítjátok a hamachit és felléptek mind a 2en egy hálózatra!
    Aztán fifa07/Játékmódok/többszemélyes/Hálózat
    az egyikőtök csinál egy szervert! ad neki egy nevet. PL:XY és a másiknál ez megkéne jelleni ha belépett a hálózatba a fifába és nyom egy kapcsolódást...nálam működik ez is és a direct ip-és is...
  • Breki33
    ez kinek ment?

olvass vissza a tegnapi napot szinte lépésről lépésre leírtam
  • games4ever
    sztem vedd meg eredetibe, mer ott nagyon sokan vannak és sokat lehet tanulni is, amúgy jáccanék csak dolgozok épp
  • nono7
    hi golyo69 please ,de játszani msot nemtok talán később...csak jolenne valamit értenem ebből #9388
  • Breki33
    1 és a 3 jó meg a negyediknél a kopás sztem
  • games4ever
    lol
  • Arzen15
    :(
  • Golyo69
    vki egy meccset ?? most ??
    hamachi
  • Golyo69
    akkor nem is tudsz regelni :D
  • Arzen15
    mit értesz kézikönyv alatt? :)
    nekem nem eredeti a fifám
  • Golyo69
    vki egy meccset ?? most ??
    hamachi
  • games4ever
    a kézikönyv hátuljáról írtad be?
  • Arzen15
    hali
    vki tudna nekem segiteni?
    mikor rigeltem onlinra akkor nem fogadja el azt a hosszú kódot a végén
    most mit csináljak?
    kösz
  • games4ever
    ok!:) és kinek van meg eredetibe? :) az szóljon :) lécci:)
  • games4ever
    jah meg a lecsíterezések elkerülése képp, mer ez télleg nagyon idegesítő h csíternek gondolnak és nem tehetek róla h megszakad, mert végülis megértem őket h idegesek ha vezetnek 2-vel és megszakad mer énis ideges szoktam lenni ha vezetel és megszakad, demár nagyon idegesít
  • hunbasser
    hát akkor ezt olyantól kéne megkérdezni,akinek eredeti fifája van.
  • games4ever
    félreértettél nem a direct IP-ről beszélek, a rendes online játékról és mondjuk azé lenne fontos h végigtudjak má jáccani egy nyomorult meccset mer így nem haladok a ranglétrán, meg nem tok a csapatomnak több pontot szerezni:( szal fontos lenne...
  • hunbasser
    próbáljátok meg hamachival,nálam a fifa 06 wc-nél volt még,h mindig szétkapcsolt,de hamachival rendszeresen jó volt utána
  • bigapó
    hali!

és ez vonatkozik a saját kapusra is? nekem akkora blődségeket csinál, mint Király Málta ellen.
    (mondjuk ezt szó szerint is lehet érteni, mert a Crystal Palace-szal nyomom:)))
  • games4ever
    hello all!

lenne egy kérdésem, hátha tudja vki a megoldást. :) mostanába állandóan félidőben szétkapcsol a játék, azt írja ki h megszakadt a kapcsolat a másik játékossal, és nem tom h mitől, de már nagyon idegesít h nem tok egy meccset végigjáccani, sőt már le is csítereztek emiatt, mer vezetett a csávesz és félidőben ismét megszakadt. akkor kicsit ideges is lettem. szal ha vkinél előfordult már ilyen és megoldotta vagy tudja a megoldást akkor legyenszíves segíteni.
    válaszokat előre is köszönöm.
  • hunbasser
    ez a rabonna,faqban megtalálod
  • lobig
    szívemből szóltál...
  • Djemba
    melyik billel csinálod ezt a beadást?
  • Iceman89
    kössz!!!
    és bocs ha sokat kérdezek... :)

• hunbasser
    gifes progira gondoltam,olyanra mint az animation shop,tökind1 h milyen,csak lehessen benne cropolni,meg resize-olni és optimizálni.sok ilyen progi van,pl ha van photoshopod,akkor van imagereadyd is,azzal is meg tudod nyitni a gifet
  • sammy
    Ezek saját gyártmányok, és egyelőre tesztelem őket.
  • hunbasser
    a múlt héten már azt hittem,h van értelme a faq-nak.most is így látom,de mostmár azt mondom,h nagyon kevés.azt hittem,h azért csappant a topik népszerűsége,mert már mindenki csak játszik,és nem kérdez,sőt,már sokan meg is unták a játékot,és elkezd halványulni ezzel a topik is.de nem,mert láttam,h sokak még csak most szerezték be,és még vannak jópáran,akiknek majd csak az elkövetkezendő hetekben/hónapokban lesz meg(haver jövő héten írja át,2 hét múlva szülinapom,karácsonyra a fifát kértem,stb.)és akkor azt hittem,h faq miatt van,h rájöttek,h ilyen is van.de mégsem,az ide betoppanó emberek 80%-a leszarja,h mi van a bannerben,még csak meg sem próbál keresni faq-ot,vagy ilyesmit,és kezdem úgy érezni,h hiába csináltam.azért jó dolog h van,de ha már van,akkor használni is kéne,sok válasz van ott.a banner készítőjét kérdezném,h meg lehetne e csinálni kicsit feltűnőbbre.most nem azért mondom ezt,mert h én csináltam,én pont azért csináltam,h ha hazajövök ne kelljen 200 hsz-t olvasgatnom,és ne legyen annyi kérdés.jobb lenne,ha a topik arról szólna,h milyen szép gólt lőtt lobig,vagy akárki,meg arról szólna,h ki hol tart menedzser módban(persze nem villogni kell).ezeket gondolom mindenki szívesebben olvasgatja,mint a sokszor lerágott kérdéseket.csak most ennyi eszembe jutott,és gondoltam leírom.aki meg nem ért egyet az kövezzen meg...
  • Garcia
    felraktam a legfirssebb drivert, ami szeptemberi és azzal is szar...