FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
egy példa mennyit lehet vágni

teljesen felesleges a fele azt levágjuk és
hunbasser
át lehet állítani,Z-re katt,és beállítod vmi másra

ReaL MaDRid x siempre

Breki33
nem mondja rosszul mert angol billentyûzeten ugyanaz ezért soxor felcserélik
hunbasser
tudom,h nagyon fel vagy zaklatva az iménti miatt.
de mégis,nem gondolod,h magyar billentyûzete van?
és a meccs elõtt meg ott van a bill konfig,én is ott állítottam át F-re,igen,a fifában Z-nek van írva...

ReaL MaDRid x siempre

gabi89
Az y-t nem lehet állítani.Mert az nincs feltüntetve amikor mutaja a bill. kiosztást.Szóval ne hord le ennyire Tom Tom-ot.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

najó leszarom az egészet lehet ezek nélkül is játszani

Zizou5
de gondolom nem gondoltál arra, h a z meg az y fel van cserélve és ezért kérdezik. nem kell basztatni. amugy én se tom.

hunbasser
y nem egyenlõ a z-vel.
és minden játék elõtt kiböki a szemed a billentyûzet beállítás

ReaL MaDRid x siempre

Breki33
nagyon picik, nem véletlen mondom, hogy a szélét érdemes vágni és ezáltal a fontos részek nagyobbak lehetnek
Breki33
Milan-Barca csak hasonló mert teszt
Kaplan
Újabb két mozzanat.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

az y-t be lehet állítani hogy pl egy másik gombbal csinálja vagy azt nem ajánja fel?
Ja és a z=y????????

Kaplan
Mintha mindkért Barca ugyanabban a mezben lenne ^^

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Breki33
van benne több nyelv, de szerintem kommentár csak német

de most azon dolgozom, hogy legyen blur
ja megvan

Na már megy a gólgyártás magasfokon.
Nincs ilyen peccs amibe nemcsak 1 fi van?
Vagy idõgenerátor tudja isten
Ja és a y+dvel mit csinálna?

LasCar16
észrevettél-e vmi nagy különbséget a 2 demo között?

#acm

Breki33
New Demo

sztem te vagy balfasz...

Breki33
amit kilinkeltem abban benne van a directx
directx problémára vki vmit?
azt tom hogy az elsö demonak a directx mappája kell de nem tenné fel vki vhova????
Mor3llo
Jah, már énis rájöttem, thx azért¢¢

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

az azér van mer az autorun.exével kell inditani az installt!
nekem most az elsö demonak a directx-es mapája kéne naon mer követeli a directx-et!!😞
Mor3llo
Hna, letöltöm az új demót, indítom, erre mindig kilép az asztalra.....

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

matyi08
nincs benne.

Kaplan
Hát mondjuk igen, gyorsan kell csinálni. Átlósan általában.

Breki33
tudom angolul, de a konkrét megvalósítása érdekelt

átlósan húzod fel?
Breki33
http://largedownloads.ea.com/pub/demos/Fifa07/Fifa_07_Demo.zip

ez a hivatalos
És télleg van benne magyar nyelv vagy csak írták??

matyi08
ez egy ilyen telepítõs verzió, a gamestarról szedtem le, azt írják, hog ytlaán már van benne magyar nyelv. de már megvan, hogy hogyan kell telepíteni.

Kaplan
Srác, te írtad valamelyik nap 😊 Elhúzós csel : right+up, avagy left+up 😊

Breki33
én simán kicsomagoltam egy könyvtárba
Breki33
matyi08
leszedtem ezt a 800 megás demót, és telepítésnél valami baja van, hogy nem jó a directx-em. mit csináljak, hogy fel tudjam rakni?

nem raktok be videókat a cselekrõl mert ha már nekem nem megy mutassatok ti párat

Breki33
na akkor mond el hogy csináltad

vagy csak rángatod? P
Kaplan
Dehogy, csak lazán gamepaddal skac 😊

Breki33
bill
Breki33
tedd hozzá, hogy szerinted mert amúgy abszolút nem igaz

fõleg így hogy minden pes-t még ki sem adták P
Breki33
már sokan leírtuk Finesse Shot a neve, de újra és újra beírja valaki
gabi89
y+c -re is nyom pár cselt.
y+d tényleg qurva jó messzirõl.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

hunbasser
tanács:ne egyszerre nyomd le a billentyûket 😄

ReaL MaDRid x siempre

Kaplan
Akkor próbálgassátok, többet senki nem tud nektek segíteni.

nekem se a csel nem megy se a y+d egydül csak a q+d de az mesterien.ott ahol be lehet állítani hogy melyik gomb mi legyen hogy a d a lövés stb ott nekem eleve zvan az y helyett na szal azt átraktam t re mert úgy közelebb van és nem csinál semmit.
Se a cvel
Semmit

matyi08
külön van y, meg z is? én azt hittem, hogy ugyanaz.

Kaplan
Fraps engem annyira nem zavar. "nill-es?" E kérdésed nem igazán értem.

Kaplan
Igen, újra bugos lett a 07 már vágom ezt a félfordulatos gólt, honnan kell beadnom, hogy mindenképp gól legyen.

lobig
a LOADING... képernyõket kéne valahogy kinyerni a játékból, ott vannak tippek trükkök. Ott írta a Finesse Shot-ot is (L2+lövés), meg valami más lövést is (R2+lövés)...

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

hunbasser
kinek mi tetszik.mindenki mást szeret,és mindenkinek más a stílusa,és ez jól is van így.de a lövések még mindig élethûbbek a pesben(persze ott is vannak fura dolgok ám 😄)

ReaL MaDRid x siempre

DaemoonHunter
Persze a FIFA07 akkor is jobb minden pesnél<#worship>