36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Gyovai
    sziasztok vlaki jön ip-n játszani?
  • nono7
    áá,köszi ezer thx este fele kiprobáljunk,de most olvastam az egyik hsz és lehet hogy a sárga jelző a haveromnak is sárga volt ezért nem csatlakoztunk...,lehetséges ez?
  • Gyovai
    sziasztok vlaki jön ip-n játszani?
  • ProGabe #9523
    csak simán meglepettnek nem kéne lenned,sajnos ez megy itt,sokan csak "írni tudnak,olvasni nem" nem is érdekli mi lett addig leírva,nem olvas vissza,nem használja a keresőt,egyszerűen nem is érti mi a lényege egy fórumnak.nézd meg hány olyan topik van ahol a banner helyén csak egy rohadt nagy FAQ írás van,pirossal,és mégse veszi észre a sok idióta,egyből beírja mi a gondja,még akkor is ha éppen az ő hsz-e alatt van a megoldás vagy ugyanaz a kérdés,ezért tart ott a világ ahol,túl sok a barom,idióta,eszetlen állat,akinek nem tanították meg(bár ezt talán nem is kéne/lehet) hogy előbb gondolkodjon,aztán cselekedjen...
  • Golyo69
    arra nyomsz hogy indít és beírsz egy nevet és enter és OK !!kész.. a másiknál megjelenik a szerver és ő rányom hogy csatlakozás és Play fifa 07 :D
  • Mayorpapa
    Breki: 2GK-s mezekkel is működik az esti meccs? (stamford, old trafford)
  • watto
    amit hunbasser mondott ott nemtaláltam!
  • DaemoonHunter
    Tehát mindegyik patch sz*r? Egyiket se rakhatom fel stb..? A Görögtűz patch kérdésemre sem válaszolt senki! Legalább annyit írjatok, hogy ne keressem mert nem is létezik...!
  • Neoncsoves
    legyek házigazda? de annak nem lesz jó vége :DDD
  • games4ever
    ööö lehet benne vmi, de mérnincs még mindig házigizda? mer akkó kilhetne gyepálni a sok gyökér hsz-t, és a fórum is mingyá szebb lenne
  • hunbasser
    nézd,tökmind1 h van e faq,vagy nincs,az emberek egy része leszarja a faq-ot és kérdez.az elmúlt 2-3 hétben a kérdések fele ilyen volt,szal ez nem pesszimizmus,ez a realitás,alapjában véve én optimista ember vagyok,de sajnos ez a helyzet.
  • games4ever
    ne légy már ennyire pesszimista :D tom h sok a hülye, birka ember, de azé...:)
  • hunbasser
    látod,ez is ritka,h vki először elolvassa a faq-ot -.-
  • hunbasser
    amúgy faqban benne van
  • bandika016
    Köszi elolvastam de valószínű hogy nem vettem észre
  • games4ever
    hálózatot hamacsiba tucc csinálni. direct IP-t meg leírtam h h kell. :)
  • hunbasser
    én mindig zöld vagyok hamachin.nem csak én látom annak,hanem mások is azt látják.egy másik haverom szokott még sárga lenni,de ő a tűzfala miatt.

bandika:a faq-ban is benne van,entert üss
  • mikiking
    amugy azt mondtátok itt régen, hogy lessz az a patch,ami tesz be görögtüzet meg iesmit,
    arról semmi hir?
  • DaemoonHunter
    Hello! Szerintetek melyik az a patch, ami nem teszi tönke a játékom, és egyben nélkülözhetetlen, legjobb is?
  • games4ever
    pff, kezdheted előről sztem :D ecce má beszopta vki ezt asszem, be is nyomta a képet:)
  • bandika016
    Mecs közben cserélni szeretném a játékosaimat és ezt írja ki: Ez a lehetőség csak akkor érhető el, ha egy csapatott irányítasz a megfelelő vezérlővel. mit csinájak? lécci segítsetek
  • nono7
    Hálozatot hogy tudok csinálni?mármint ez a fifába van? vagy eza Hamachi?
    Diretct IP,nem lenne egyszerűbb?:D
    Amugy THX a segitséged...mert a fifában a hálozatnál annyivan indit és kacsolodik oda belehet irni valami nevet...szal itt akadtunk el valahogy
  • vezérszuszu
    Hali!letöltöttem a ticket price hackot és egy darabig volt pénzem és egyszer csak -2 milliárd lett!
    Most hogy csináljam meg hogy ne legyek minusztba?
  • games4ever
    ebben nem lennék olyan biztos, bár nem értek annyira hozzá de egyik haweromnak nem ment eccer a hamacsi a routere miatt, mert nem zöld volt hanem narancssárga, és állított vmit a routerén és jó lett
  • hunbasser
    a hamachinak ez az egyik előnye,h a routeresek is tudnak így játszani,nem kell portforwardolni,igen routeres vagyok,de sztem mennie kellene.

hamachi szobában meg csak 16 ember lehet
  • games4ever
    faxa, remélem ezt a problémát is orvosolják benne.
  • Golyo69
    tom tom ha vagy gyere fel hamachira kb 18.45-ig itthon vaok :D
  • Breki33
    azért ilyen gondolom mert a to24-et még nem raktam be csak a fütextúrákat
  • Breki33
    énmeg végre megcsináltam és jó a Stamford Bridge esti is

tehát a délelőtt leírt módszeremmel hibátlanul berakhatóak
  • Breki33
    ti tényleg nem olvastok, ma írtam mit írtak a pachről hogy jövő hét
  • Golyo69
    ha itt vagy gyere fel hamachira
  • Golyo69
    várj
  • Tom Tom
    golyóval olyant jáccottam...
    mindig csak kapufákat rúgdostunk de csak berúgtam egyet van Persievel a végefele aztán megszakadt a kapcs és csá.
  • games4ever
    lehet mégse ajánlom h megvedd:(
  • games4ever
    benéztem ea honlapjára a fórumra és örömmel vettem észre h végre nem csak nekem van ez a problémám, hanem még nagyon sok embernek, viszont senki nem tud semmit:((( remélem lesz mosmá vmi peccs vagy vmit csinál az EA mer ez így elég idegesítő xar:@
  • Cike
    ha majd letőlthető füved lesz szolj! kőszi!!!!
  • mikiking
    nekem 91,5,de nincsenek beimportáéva füvek,mert nem megy,kilök valamék stadion
  • Breki33
    kinél mekkora?
  • Breki33
    most nézem a zdata34 eredetileg 60 mega helyett 345 megás lett
  • Grusi
    Nekem már a második évben is van - volt.