36657
-
#9526 sziasztok vlaki jön ip-n játszani? -
nono7 #9525 áá,köszi ezer thx este fele kiprobáljunk,de most olvastam az egyik hsz és lehet hogy a sárga jelző a haveromnak is sárga volt ezért nem csatlakoztunk...,lehetséges ez? -
#9524 sziasztok vlaki jön ip-n játszani? -
#9523 csak simán meglepettnek nem kéne lenned,sajnos ez megy itt,sokan csak "írni tudnak,olvasni nem" nem is érdekli mi lett addig leírva,nem olvas vissza,nem használja a keresőt,egyszerűen nem is érti mi a lényege egy fórumnak.nézd meg hány olyan topik van ahol a banner helyén csak egy rohadt nagy FAQ írás van,pirossal,és mégse veszi észre a sok idióta,egyből beírja mi a gondja,még akkor is ha éppen az ő hsz-e alatt van a megoldás vagy ugyanaz a kérdés,ezért tart ott a világ ahol,túl sok a barom,idióta,eszetlen állat,akinek nem tanították meg(bár ezt talán nem is kéne/lehet) hogy előbb gondolkodjon,aztán cselekedjen... -
#9522 arra nyomsz hogy indít és beírsz egy nevet és enter és OK !!kész.. a másiknál megjelenik a szerver és ő rányom hogy csatlakozás és Play fifa 07 :D -
#9521 Breki: 2GK-s mezekkel is működik az esti meccs? (stamford, old trafford) -
#9520 #9440
amit hunbasser mondott ott nemtaláltam! -
#9519 Tehát mindegyik patch sz*r? Egyiket se rakhatom fel stb..? A Görögtűz patch kérdésemre sem válaszolt senki! Legalább annyit írjatok, hogy ne keressem mert nem is létezik...! -
Neoncsoves #9518 legyek házigazda? de annak nem lesz jó vége :DDD -
#9517 ööö lehet benne vmi, de mérnincs még mindig házigizda? mer akkó kilhetne gyepálni a sok gyökér hsz-t, és a fórum is mingyá szebb lenne -
#9516 nézd,tökmind1 h van e faq,vagy nincs,az emberek egy része leszarja a faq-ot és kérdez.az elmúlt 2-3 hétben a kérdések fele ilyen volt,szal ez nem pesszimizmus,ez a realitás,alapjában véve én optimista ember vagyok,de sajnos ez a helyzet. -
#9515 ne légy már ennyire pesszimista :D tom h sok a hülye, birka ember, de azé...:) -
#9514 látod,ez is ritka,h vki először elolvassa a faq-ot -.- -
#9513 amúgy faqban benne van -
bandika016 #9512 Köszi elolvastam de valószínű hogy nem vettem észre -
#9511 hálózatot hamacsiba tucc csinálni. direct IP-t meg leírtam h h kell. :) -
#9510 én mindig zöld vagyok hamachin.nem csak én látom annak,hanem mások is azt látják.egy másik haverom szokott még sárga lenni,de ő a tűzfala miatt.
bandika:a faq-ban is benne van,entert üss -
mikiking #9509 amugy azt mondtátok itt régen, hogy lessz az a patch,ami tesz be görögtüzet meg iesmit,
arról semmi hir? -
#9508 Hello! Szerintetek melyik az a patch, ami nem teszi tönke a játékom, és egyben nélkülözhetetlen, legjobb is? -
#9507 pff, kezdheted előről sztem :D ecce má beszopta vki ezt asszem, be is nyomta a képet:) -
bandika016 #9506 Mecs közben cserélni szeretném a játékosaimat és ezt írja ki: Ez a lehetőség csak akkor érhető el, ha egy csapatott irányítasz a megfelelő vezérlővel. mit csinájak? lécci segítsetek -
nono7 #9505 Hálozatot hogy tudok csinálni?mármint ez a fifába van? vagy eza Hamachi?
Diretct IP,nem lenne egyszerűbb?:D
Amugy THX a segitséged...mert a fifában a hálozatnál annyivan indit és kacsolodik oda belehet irni valami nevet...szal itt akadtunk el valahogy -
#9504 Hali!letöltöttem a ticket price hackot és egy darabig volt pénzem és egyszer csak -2 milliárd lett!
Most hogy csináljam meg hogy ne legyek minusztba? -
#9503 ebben nem lennék olyan biztos, bár nem értek annyira hozzá de egyik haweromnak nem ment eccer a hamacsi a routere miatt, mert nem zöld volt hanem narancssárga, és állított vmit a routerén és jó lett -
#9502 a hamachinak ez az egyik előnye,h a routeresek is tudnak így játszani,nem kell portforwardolni,igen routeres vagyok,de sztem mennie kellene.
hamachi szobában meg csak 16 ember lehet -
#9501 faxa, remélem ezt a problémát is orvosolják benne. -
#9500 tom tom ha vagy gyere fel hamachira kb 18.45-ig itthon vaok :D -
#9499 azért ilyen gondolom mert a to24-et még nem raktam be csak a fütextúrákat -
#9498 énmeg végre megcsináltam és jó a Stamford Bridge esti is
tehát a délelőtt leírt módszeremmel hibátlanul berakhatóak -
#9497 ti tényleg nem olvastok, ma írtam mit írtak a pachről hogy jövő hét -
#9496 ha itt vagy gyere fel hamachira -
#9495 várj -
Tom Tom #9494 golyóval olyant jáccottam...
mindig csak kapufákat rúgdostunk de csak berúgtam egyet van Persievel a végefele aztán megszakadt a kapcs és csá. -
#9493 lehet mégse ajánlom h megvedd:( -
#9492 benéztem ea honlapjára a fórumra és örömmel vettem észre h végre nem csak nekem van ez a problémám, hanem még nagyon sok embernek, viszont senki nem tud semmit:((( remélem lesz mosmá vmi peccs vagy vmit csinál az EA mer ez így elég idegesítő xar:@ -
Cike #9491 ha majd letőlthető füved lesz szolj! kőszi!!!! -
mikiking #9490 nekem 91,5,de nincsenek beimportáéva füvek,mert nem megy,kilök valamék stadion -
#9489 kinél mekkora? -
#9488 most nézem a zdata34 eredetileg 60 mega helyett 345 megás lett -
Grusi #9487 Nekem már a második évben is van - volt.