FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

And 1
engem sem az motivál h rögtön elvegyem 😄 de az viszont felbasz ha elvettem nagy nehezen akkor elég a legapróbb hiba és már megint náluk van 😄

Nekem viszont egyre jobban tetszik a védekezés. Tényleg nehezebb, de pont az a jó benne, hogy nem 1 gombos. Így taktikázni kell. Nem feltétlenül kell azonnal megpróbálni elvenni a labdát az ellenféllel, hogy rárontunk. Próbálom védeni a területet (jockey), hívni segítséget, terelgetni az ellenfelet, várom a kedvezõ alkalmat a labda megszerzésére.

And 1
azon belül meg a billentyû beállításoknál

And 1
a játékban

Firerock
hol lehet átállítani régire?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

rooney8
én is inkább azért állítottam vissza, mielõtt még vmiben kárt tettem volna 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tizenegyesnél a kapussal hogy lehet vetõdni? mert a nyilakkal nem vetõdik abba az irányba amit megnyomok, Fifa 11be úgy jó volt pedig... :S vmi tipp?
And 1
igen 😄 drága dolog ez az új védekezés 😄 beleszámítva ha pipa lesz valaki akár le is verheti a monitort idegességében 😄 én is közel álltam 😄

rooney8
én délután már tök ideges lettem rá és átállítottam a régi védekezésre 😄
elején jónak tûnt, hogy végre ez se ilyen egygombos védekezés, de ma már kihúzta a gyufát 😄
hnap sztem visszaállítom, mert "meg akarom tanulni" úgy is... igaz hogy nehezebb, de legalább élvezetesebb (mondjuk így, hogy még nem megy annyira, nem nagyon) a játék 😄

And 1
van akinek már egész jól megy az új fajta védekezés ? 😄 mert én kb össze vissza nyomok mindent védekezés közben és ha mákom van akkor eladják a labdát :d

[HUN]FaTaL
Akkor kevés az fpsed, nekem azonnal reagál.

http://goo.gl/gd6Zi5

LasCar16
Sziasztok, azt szeretném kérdezni hogy a demót hogy tudom feltelepíteni a fifa 11 mellé??? Ha volt róla korábban szó akkor hsz sorszámát írjátok be , köszi szépen!

#acm

Tormiee17
PC-n is gamepaddal toltam,és szerintem nem ugyanolyan😊 pc-n sokkal késõbb reagál le mindent,de végülis nekem mind1 😊

szerintem ugyanolyan mindkettõ, persze csak akkor ha PC-n is gamepaddal tolod..

Breki33
errõl volt szó korábban, de nem írtad milyen gamepadod van
Breki33
tegnap meg még rosszabb volt 😛

a fele konzolos hazudik 😛
Tormiee17
Tényleg jobb.

Sziasztok!
Bocsi egy gyors kérdés,biztosan sokan kérdezték már de nem találom a választ!
Fel lehet telepíteni a demót anélkül h a 11-et törölném?köszi ;-)
Firerock
nincsenek,csak egy gyenge flamekeltési kísérlet volt

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

elite
Konkrétumok?

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

KONZOLON JOBB!!!!

[HUN]FaTaL
Igen, elméletileg ugyanaz.

Egyébként már csak azért sem rakok fel se barzil se olasz kommentátort mert egy kukkot sem tudok sem portugálul, sem olaszul. Így akár ennyi erõvel halandzsa is mehetne a háttérben helyette. 😄

barcalaci84
úgy érzem nem azt próbáltad amelyiket én ,szó sincs hosszú góóóól kiáltásról...
de amúgy persze teljesen ízlés kérdése...

Most elvileg PC-n is ugyanazt kapjuk mint a konzolosok ugye?
Tehát minden feature benne lesz? (például a tavalyi PC-sbõl kimaradt az a lehetõség , hogy testre szabhassuk az egyes csapatok szurkolói nótáit, bevonuló zenéit stb )
[HUN]FaTaL
Nem szeretem a brazil kommentátort amelyik fél óráig üvölti, hogy gól, számomra inkább idegesítõ.

elite
Jah, mi csak az olasz kommentárt használjuk! 😊

barcalaci84
ez igaz viszont az utolsó pár nap átigazolásai rendszerint nincs egyik játékban sem, pedig akkor elég nagy a játékosmozgás...
a FIFA angol kommentátorai valóban jobbak egyébként, de én már rászoktam , hogy egy jó brazil kommentárt keresek (óriásit dob a hangulaton...)
barcalaci84
a gamepad fix nekem nem akart mûködni, a registryben mit kellene átírni?
[HUN]FaTaL
Tavaly javították a rostert mindkét játékban (pl. a demoban Ibrahimovic még a Barcában volt), gondolom idén is.

[HUN]FaTaL
De tudja és mondja is, bár a gyári kommentátor pesben elég szar, de szokott lenni hozzá mod. Legalábbis tavaly volt (gondolom idén is lesz) angol kommentátor is, a magyart meg minden évben átteszik a Fifából.

Breki33
Breki33
van

#31470 pl

vagy a registry-s átírás vagy fifa 11-es beállítás másolása gamepad típustól függõen
barcalaci84
FIFA demoban van megoldás , hogy tudjam használni a kontrollerem?
barcalaci84
és a véglegesben is valószínûleg így marad, ami vicc...
nem értem ,hogy nincs ember az átigazolási idõszak után arra ,hogy rendesen megcsinálják a csapat összeállításokat...
Breki33
mondjuk rosterekben egyik demo sincs topon
barcalaci84
ez nem így van,a játékosok neveit mondja a kommentár a patchekkel a csapatcímereket, logókat stb orvosolják + rengeteg transzfert ,amit egyik játék se érthetetlen módon...
elite
Ha nincs license egy csapatra, akkor gondolom a kommentátor sem tudja az igazi nevét az adott játékosnak. Régen PES-ben legalább is így volt...

barcalaci84
miért ne mondaná, nem is értem a kérdést?
elite
És a kommentár mondani fogja a neveket? Azt nem hinném, márpedig nekem az is sokat számít...

barcalaci84
bizony-bizony ki kell kapcsolni PES-ben is az assist-okat
a másik pedig , hgy a licensz problémákra 1-2 héten belül mindig van patch
KONZOLRA is...
Breki33
"atom pontosan passzolja"

ki kéne kapcsolni az assist-ot, szerintem itt sokan nemis tudják hol kell 😛
a többire inkább nem reagálnék itt
[HUN]FaTaL
Mert? Régen jöttek PCre is, amíg ugyanaz volt az engine. Hátha most is. 😄

eb részrõl pc-re ne álmodj!

[HUN]FaTaL
Ha csak nem az üzletpolitika, nem éri meg vagy mittomén. De én remélem 😊

rooney8
impact engine... szerintem sokat dobott a játékon, lehet hogy még bug-os, de ezt úgy is javítani fogják (legkésõbb a köv. részig 😄D) amúgy szerintem nem annyira vészes ez a bug dolog... én pl. egésze eddig, ha egyszer találkoztam ilyen egymáson fennakadó játékosokkal

rooney8
egyre több meccset játszok és rá kell jönnöm, hogy eléggé nehéz ez a védekezés. ami persze nem rossz, de felõrli az idegeimet 😄 most már nem csak a támadásban kell szervezni, hanem védekezésben is keményen odafigyelni, mert úgy átjönnek rajtunk ha hagyjuk mint a sicc 😄

hát mivel 1-az-1ben ugyanaz a kettõ, szerintem semmi akadálya nincs

[HUN]FaTaL
Viszont az impact engine fifában bugos, ezért néha igen érdekes esések vannak.

Nekem is sokmindenben jobban tetszik a fifa (mozgások stb.), viszont más miatt meg a pes tetszik jobban (játékmenet jobban hasonlít szvsz egy focimeccsre, bl liszensz, játékmódok). Mondjuk én PC-n játszom így a csapatpatch nem lesz gond, de bajban leszek én is (szerintem mindkettõvel fogok játszani).

Egyébként szerintetek most hogy egy szintre hozták a PC-s enginet a konzolossal, meg fog jelenni PCre az EB játék jövõre?

(földön fetrengõ szmájli)

Őrült vagyok? Lehet :D

rooney8
hát kipróbáltam a pes-t is... vegyes érzéseim vannak. pes-ben a mozgások, és maga a játékos és a labda közötti kapcsolat nagyon nem tetszik (pl. lehetetlen helyzetbõl atom pontosan passzolja tovább egyérintõbõl a labdát, labdavezetés, stb) nekem egyáltalán nem tûnik élethûnek, ebben sokkal jobbnak tartom a fifát.
viszont a hangulat, és azok a kis dolgok mint pl. fotósok, biztonságiak, operatõr, kispad nagyon sokat tudnak dobni a játékon.
a fizikával kapcsolatban nem igazán tudom, melyik a jobb (nem játszottam még sokat, csak pár meccset mindkettõvel)
én szerintem maradok fifánál, a mozgások és a labdakezelés miatt, plusz én még konzolon is játszom, amire nincs patch pes-re (a csaptok miatt), de igen csak nehéz helyzetbe hozott az ea és a konami 😊)