36657
-
Rudee #32470 Helló!
Hát itt is, ott is :D -
#32469 jó és szted hány ember fog ilyen "hülyeségekkel" szarakodni? :D
van a gépén tízen-akárhány játék, még ennél is több program és akkor majd a registry-ben fog turkálni és kimenteni a dolgokat -
#32468 egyébként texture editorban megis lehet nézni a mezeket -
#32467 Hello
pont néztelek a múltkor, hogy merre jársz :-) -
#32466 Nem kell minden játékot újrarakni, Fifát sem, ha kimented a registryt. -
Rudee #32465 Ugyan nem Breki vagyok, de az Union Berlin a 1831-es ID-jű csapat, olyat keress. -
#32464 ezt én se értem
ha újra kell húzni a gépet, akkor teljesen mindegy, hogy hova voltak telepítve a dolgok, úgyis újra kell rakni mindent -
#32463 a én kérdésemre senki nem tud segíteni? -
#32462 nem, semmi, csak vicces volt így olvasni :D -
Hunor1 #32461 Breki !
Ha erre jársz kérlek áruld már el hogy van-e valahol listája az rx3 textúra fileoknak. Ugyan is mezt szeretnék módosítani a csapatomnál, de a textúra editorban csak számok vannak és így végignyálazva elég nehéz rábukkanni a kívánt meznek / Union Berlin /
köszönöm.
valamint: az hogy lehet hogy létrehozok virtuális játékosokat, free agentként és a karrier módban nem látom őket az igazoláskor????? Pedig jó lenne őket behozni a csapatomba.... -
#32460 Tudsz egy okot hogy mi az előnye hogyha nem a Windows partícióra telepíted? -
#32459 Aham és majd portablet fogok használni pl. Visual Studioból, hihető. -
Balázs 17 #32458 de, ha portable:D -
#32457 Programok nálam pl. c-re mennek, úgysem indulnak el win reinstall után. -
nukerke #32456 Ki az a hülye aki a C-re telepíti a programokat és a játékokat? :D Windows partíción csak a Windows ez alap dolog. -
#32455 valamit nem értesz?? -
#32454 "folyton megbotlik és megsérül"
:DD:D:DDD -
#32453 és hogy lehet kérni hogy cseréljen le a gép ki van a játékosom fulladva és folyton megbotlik és megsérül -
#32452 mi értelme van interjut adni? -
#32451 OK,köszi:) -
#32450 Rosszul gondoltad. Inkább az ékezetes felhaszánlói fiók név, vagy a sok bedugott kontroller okozza.
Ha XPje van c-nek bőven elég 30g.
Én sem rakok játékot soha a c-re. -
#32449 A DVD5 verzió?
Mert egyik haveromnál felraktam,a D-re mert nemnormális módon a C-nek csak 30GB van hagyva,és bejön egy szürke képernyő és rögtön ki is lép,én a D-re való telepítésre gyanakodtam -
Balázs 17 #32448 mert nincs helyem ott
de csak azt akartam mondani, hogy attól még elindul :) -
#32447 nekem nem is indul el.. főképernyő után kidob.. -
#32446 ez egy hülyeség:D
Mi okod van rá hogy ne oda telepítsd? -
Balázs 17 #32445 ? ezeket sose értettem, mi köze van, hogy hova telepíted?
én sose rakok játékot oda ahol windows van... -
#32444 Valahogy megoldható hogy fusson a játék úgy hogy nem a C-re van telepítve?(DVD5 verzió) -
#32443 sziasztok
olyan bajom van,h elindítom a játékot bejön a Fifa 12 felirat és utána kilép... -
Milus #32442 Ha bemásoltad a megfelelő helyre a fájlokat, utána a Windows Media Playert indítsd el és ha nincs, akkor hozz létre egy lejátszási listát, ha pedig van akkor csak kattints rá a listára és frissül. Nemrég valaki írta itt a fórumon ezt és nekem így működik... -
owen20 #32441 Sziasztok,
Vettem egy geforce gtx 550-es videókarit
Amikor játszok a fifa 12-vel akkor 55-57fokra melegszik a gpu az normális? mert volt olyan hogy játszottam és megállt a kép lefagyott minden és újra kellett inditanom a rendszert a reset gombbal.
Amikor meg lemértem ezt a speedfan programmal akkor a játékba ugrált kicsit a kép mármint változott sötétről világossabra meg ilyesmi és nem értettem mitől van ez valaki valami ötlet?
Valaki help -
#32440 #32435 -
Hunor1 #32439 új mezeket hogyan lehet beilleszteni a csapatokhoz? -
Hunor1 #32438 kösz, rájöttem azóta, de nem reagál rá...sajnos... -
bobbyfischer #32437 Értelek és biztos így van de hiába másolom a megfelelő helyre nem jelenítődik meg az összes csak 4-5 db,azok működnek is.
Ha viszont továbblapozok(LT-RT) sem találok semmi többet.
Ezt nem értem miért van??????????????
Win7 64bit. -
#32436 mondjuk ez grafika inkább a szurkolói hangokat pont jól megcsinálták szerintem -
#32435 volt egy vitám valakivel egyik fifa fórumon aki be akarta magyarázni nekem, hogy a fafaban van kitserver és a pesben tőle lopták
egyébként van egy kitserverhez hasonló módszer ugye nekem is
H:\FIFA 12\Game\data\sceneassets\ ben vannak ezek
adboard\
fifarna\
pitch\
csak ugye meg kell mutatni neki hogy ide másoltam
http://www.moddingway.com/news/3900.html -
bobbyfischer #32434 A FIFA-hoz nincs valami olyan program mint a PES-hez a "kitserver"?
Nem kellene itt töketlenkedni már a szurkolói hangok beillesztgetésével csak behúznám a fájlokat a megfelelő helyre aztán kész..
Érdekes,ott működnek a dolgok,mindent rendesen a helyére másolok,ha IMG fájlokba illesztek be mezeket vagy arcot az is,ennél a szerencsétlen FIFA-nál meg nem lehet minden egyes csapathoz belőni a szurkolói hangokat.
Vagy ez csak eredeti játéknál van?
Nem tud senki valami megoldást a hülyézésen kívül?
Köszönöm! -
Balázs 17 #32433 right stick
gamepad analógot le kell nyomni -
Hunor1 #32432 +1 kérdésem:
amikor pl az átigazoláskor mutatja az elérhető játékosokat, ott ha rámegyek valamelyikre és csak meg akarom nézni a "játékos adatai" opciót akkor erre az "RS" parancs lenne. de mi az a "RS" ??? mert bármelyik gomb vagy kar sem hozza elő..???? -
#32431 sztem itt kérdezd meg