36657
-
owen20 #32430 32424-32425-re valaki valami ötlet? -
Hunor1 #32429 #32423-re valaki ?? -
Aries1984 #32428 Megint én, működik, a progiban a Record opcióval be tudtam állítani a jobb analóg karhoz is és így már megy. tegnap egész este ezzel szenvedtem éjjel 1-ig, úgyhogy most megyek és kialszom magam, köszönöm a segítségeket! :) -
owen20 #32427 most komolyan ne viccelj már :) -
Balázs 17 #32426 majd amikor holnap leég az alaplap gyere vissza és megmondjuk :) -
owen20 #32425 Amikor meg lemértem ezt a speedfan programmal akkor a játékba ugrált kicsit a kép mármint változott sötétről világossabra meg ilyesmi és nem értettem mitől van ez valaki valami ötlet? -
owen20 #32424 Sziasztok,
vettem egy geforce gtx 550-es videókarit
amikor játszok a fifa 12-vel akkor 55-57fokra melegszik a gpu az normális? mert volt olyan hogy játszottam és megállt a kép lefagyott minden és újra kellett inditanom a rendszert a reset gombbal.
Ez mitől lehet?
-
Hunor1 #32423 Hello.
Azt kérdezem hogy lehet-e a fifában egy játékos posztját megváltoztatni?
Pl. felfedeztem egy tehetséges lengyel srácot akit fel akarok futtatni.
BK a besorolása de csatár erényei vannak és inkább csatárként akarom használni. Viszont nem látok sehol opciót hogy az alap besorolását változtathassam. -
Balázs 17 #32422 nekem is gondom volt a gamepaddal vmiért, hiába állítottam bármit nem volt jó, jobb oldali analóg meg semennyire
sokáig böngésztem a neten és arra bukkantam hogy:
futtatás: regedit
HKEY_CURRENT_USER\System\CurrentControlSet\Control\MediaProperties\PrivateProperties\Joystick
itt kitöröltem a gamepadom mappáját, majd elindítottam a játékot és azonnal felismert mindent még állítanom se kellett semmit:)
WIN7 -
#32421 #32384 ?? Senki? :) -
Aries1984 #32420 Sziasztok! Egész héten a fórumot olvastam hogy működjön a genius maxfire gamepadommal a jobb analóg kar és hála nektek, addig eljutottam hogy már félig működik a tocaedit xbox controller emulatorral, csak annyi a probléma hogy ha úgy állítom be ahogy azon a képen volt, a jobb kart ha jobbra vagy balra tolom, akkor le / fel megy, ha meg fel vagy le irányítanám, nem reagál semmit. de ha a Stick axis X-hez Axis 6-ot állítok be, akkor megy rendesen jobbra-balra, de fel le nem. ha a stick axis Y-hoz beállítom hogy inverted axis 6 akkor meg átlósan mozog. valaki tudná hogy mit kell ahhoz beállítani hogy rendesen működjön? előre is köszönöm -
#32419 legutóbbi meccsen nálam is olyanokat védett a kapus, hogy azt hittem beszarok :D vagy három egy az egy ellenit védett (még egy pozitívum, hogy már végre lábbal is tud védeni), aztán olyan löketeket kiszedett, hogy csak úgy néztem :D szerencsére az én kapusom volt, szval örültem :D -
#32418 nekem változó profin tolom eddig 5 gól volt a max de nekem is 1-2 gólos a nagy átlag....
vizont a csúszkákon állítgass én már beálítottam pl a mi kapusát is lejebb vettem 50ről 45-re:D:DD::Dmert az is néha olyan volt mintha 2db oli khan védett volna:D:D:D -
#32417 de az a baj, hogy a támadásokban sem brillírozok, elvétve rúgok néha egy-két gólt azt annyi :D jól védekezik az AI :D -
Balázs 17 #32416 nem játszok gép ellen:D -
#32415 nekem is volt már, mikor mérgemben kihúztam a tápkábelt a kis g*ciből (xbox) :DD
egyébként szó se róla, nekem is tetszik, csak lehet lejjebb kéne venni a nehézséget, aztán ha belejöttem, emelhetünk :D
-
#32414 nem a védekezéssel van a bajom
nekem is bejön de mondom hogy csal néha:D:D:Dezt azért lásuk be:D:D:D -
#32413 Minek ctrlaltdel? AltF4 :D -
Balázs 17 #32412 :DD
sokan szidják az új védekezést, de szerintem rohadt jó, csak sok idő kell mire tökéletesen használható -
#32411 :D:D:D nekem csak akkor ha egyszerűen 6 emberemet lecselezik és utána mit ad isten a 7. emberremmel éppen szerelek de próbálnék felszabadítani erre mintha direkt gyengén rúgná el aztán az ellenfélhez pattan persze egyből gól na most ezek általában a 45.percben jönnek :D:D:D:D
erre nem vagyok büszke de:D:D:D control+alt+del aztán újra ,amatőrön és megverem a tetű állat gépet:D:D:D
-
#32410 én ha pl. kapok egy gólt, akkor elborul az agyam, ideges leszek és mindig kitámadok az emberekre, de ilyenkor már egy sima testcsellel is elmegy mellettem és sorba kapom a gólokat :D múltkor kaptam egy hatost :D:D
jó általában azért egy ikszre jó vagyok, esetleg kapok 1-2 gólt, de van hogy nyerek is
lehet vissza kéne venni világklasszisra... :D -
#32409 fail :D
nekem múltkor kb. a semmiért adott sárgát. fut a támadó, én nyomogatom veszettül a B-gombot (szerelés), előnyt ad a támadónak, aztán mikor kiment a labda adott egy sárgát. megnéztem a visszajátszást és annyi volt, hogy a játékosom kétszer hozzáért kézzel az ellenfélhez, de még csak el sem lökte meg semmi... mondom kösz :D -
#32408 én is eléggé elbasztam az agyam:D:D:D
csal a gép néha mint a k.élet:D:D:D ha gólt akar rúgni akkor rúgni fog a tetűje
és általában a 45.percben vagy 90+percekben:D:D olyankor egy mezei csatár átmegy maradona-messi-pelé 3asba és nem lehet leszerelni:D:D:D
-
#32407 Nem tuodm, de vannak érdekes dolgok.
Múltkor szabálytalankodtam, tovább engedte a bíró, bevitte a labdát a tizenhatosomon belülre az AI, elvettem tőle, ezért visszafújta az előző szabálytalanságot, csakhogy tizenegyesnek, pedig az még a tizenhatoson kívül történt. -
#32406 még egy plusz pont:
kapusom megfogja a labdát, de kicsúszik a tizenhatoson kívülre és befújja a spori :D régebben ezt nem fújták be, nem? -
#32405 fuu már megint ideges lettem :D
legendáson játszom, de néha úgy átjön rajtam a támadó csapat, mint fos a libán :D jó lett nagyon ez a taktikus védekezés, majd csak belejövök :D -
Neoncsoves #32404 kész röhej... valamikor olyan emberrel rak össze a head to head seasonban, akinél 5 perc ingame kb 5 perc valós időnek felel meg mert úgy laggol... persze ő nekik úgy tűnik mintha nem laggolna, simán eljátszogatnak, nekem meg diavetítés. persze, hogy kilépek a gecibe mert irritálóan szar. keresek új meccset, hoppá, abszolút lagg nélküli... kurvára érdekes. és ezek a laggos emberek eddig csak hülye nevűek voltak az egyiknek (dasdasdsagfasdasdasdasdasdasd) volt a másiknak meg egy számsorozat a 3. hülyének meg mint egy cdkulcs. faszom kivan ezekkel -
#32403 sziasztok
hol lehet beállítani a billentyűzetet?? -
bobbyfischer #32402 Köszi,akkor mégsem vagyok hüle,megnyugodtam,nekem WIN7 64 bit-em van,nem jelenítődik meg az összes szurkolói hang LT,RT ide-vagy oda.
Gyári,magyar lemezem van.
Pedig jó lenne a franc vinné el.. -
#32401 kösz a tippet, ez már majdnem segített: megtalátam, hogy a Zene mappa Sync playlist/8CA436 mappában tárolja a játék a saját számlistáit. bemásoltam oda, és a játékban eltüntek a listák, csak az "alapértelmezett" maradt meg. Fura... -
#32400 én XP-n ugyan nem próbáltam , de külföldieknek az alább írt elérési útvonal tanács bevált
egy ötlet:
egy zeneszámot nyiss meg windows media playerrel és nyomj playlist mentés másként-ot így meg tudod nézni hova rakja alapértelmezettként az XP a lejátszási listákat... ide kell rakni a playlists mappát
-
#32399 nem, XP -
#32398 win 7 ed van? -
#32397 szia! igen, pontosan így csináltam mindent, de csak nem akarja a tutit...
Másoltam én már mindenhova, my music-ba, zene mappába is, ezért ha valakinek sikerült már ezt megcsinálni, legyen szíves írja le, hogyan! -
#32396 1. chants mappát másold simán a C:-re
2.playlists mappát másold Zene mappába
a. win 7 esetén Könyvtárak/Zene vagy Felhasználók/Nyilvános/Nyilvános Zene
b. win xp C:\Documents and Settings\My Documents\My Music
3. játékon belül pedig RT LT vagy az ennek megfelelő Billentyű (nem egérrel)
-
#32395 nálam is ez a helyzet, tehát nem bobbyval van a gond :) Egyszerűen szürke az lt rt gombok színe, nem lehet mit kezdeni velük, mivel nem találja a playlistet. Te egyébként magyar vagy angol fifával játszol? Ja, és hol is van pontosan a music mappa, ahová a számlistákat másolni kell? -
#32394 az hol van? -
bobbyfischer #32393 Valaki be tudna linkelni egy képet,hogy mi a Gamepad default leosztása billentyűre?
Köszi! -
#32392 te írtad ugyanezt a PH-n is?
ott részletes példák vannak ezzel kapcsolatban -
#32391 Nem tudok sehogyse életet lehelni ebbe a texture editorba, felraktam mindent,slimdx,netframework. Nem indul a progi,rögtön hiba.