FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
a sajátomat tudom adni

egyébként meg #31470

és simán át lehet rakni a 11-est tegnap azt is leírtam
[HUN]FaTaL
Jah, akkor passz. Én letiltottam a kormányt meg a botkormányt és jó lett (xbox 360 padom van).

http://goo.gl/gd6Zi5

Golyo69
Egyetlen egy dolog ami ebben sem igazán tetszik...túl könnyû gólt rúgni.......1-1 ben viszed a kapusra ha tutira akarok menni 5/5 gól...(XBOX és PC-nél is ) haverokkal szoktuk nyomni a Fifá-t és a PES-t,a fifában akárhogy csináljuk mindig gólgazdag meccseket játszunk...7-5, 8-6, 9-5 stb....inkább játszanék egy jó 3-2-õt vagy 2-1 et csak az jó legyen nem iylen fos 😄 de azért játszunk vele mert szeretjük a focit 😄 PES ÉS FIFA FOREVER 😄 😄

GGMU

ez most noob kérdés lesz, de milyen többi játékvezérlõt?

laptop, arra van rányomva egy gamepad 😄

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

szucsy89
Biztos volt már, de linkelne valaki egy "régi Fifás" billentyû kiosztást a demohoz?

most nézem, hogy nem is lehet a grafikai beállításoknál állítani, ellentétben a korábbi részekkel... gamepadom meg nincs akkor szoptam? 😄
[HUN]FaTaL
Tiltsd le a többi játékvezérlõt, nekem is csak az mûködött.

[HUN]FaTaL
Kipróbáltam. Szerintem jó lett, nekem tetszik. Idén van két jó focink. 😊

kb 3 percet játszottam vele, ami alatt 2 lap már kiosztódott -pedig nem arra mentem-.

btw nálam SEHOGY nem megy gamepaddal, pedig minden hacket végigcsináltam, de ugyanúgy kilép.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Breki33
Breki33
rna.ini:

for Snow

WEATHER_TYPE=2

for Rain

WEATHER_TYPE=1
Breki33
Demo Extender File: With this file you can change the minutes halves from 3 to 5 or 10 minutes and also choose what difficulty level you want!

http://www.fifabenelux.com/download/FIFA-12-demo-ini-bestand.zip

GamePad Fix Tool for FIFA 12 Demo
http://www.fifawebportal.net/gamepad-fix-for-fifa-12-demo-download-now/112

FIFA 12 Demo Tweaker Files
http://fifa-muntenia.blogspot.com/2011/09/fifa-12-demo-tweaker-v10-by-fifa.html
Breki33
Az elején gyakorolt statikus védekezést próbáltad?

Nálam most úgy van a Fifa 11-es irányítást felrakva (egy gyors futás legyen már jobb felül), hogy a két felsõ gombbal futok gyorsan és hívom az embert segíteni és egy gombnyomással zárom a szöget.

A 2-es gombal történõ szereléssel nincs gondom a 3-asnál az odalépés elég rizikós sokszor nagyon szépen elveszi vele, de ha rosszkor nyomom elég fura ahogy mellé lép vhogy nem realisztikus ez nem annyira tetszik.

De ami nagyon zavar az a lökdösõdéses párharc amit jól megcsináltak (elvileg 4-es gomb nálam) csak bizonyos szitukban használható és ha kapu közelében 30-40 méternél nyomom akkor ugye a kapus elkezd kifutni
és ott az üres kapu. Ez lehet csak meg kell szokni de egyenlõre elég érdekes rendszer.
daver88
Nah, hat-hét meccs után sem változott sokat a véleményem, nálam még mindig a PES jobb...ami nagyon zavaró, hogy nem adott a bíró egyetlen szabadrúgást sem, se nekem, se az ellennek...azért 6-7 meccs alatt volt jónéhány olyan becsúszásom, ahol feküdt az ellenfél játékosa...egy dolog viszont nagyon tetszett, amit én még nem láttam fifában: becsúsztam egy játékosnak, igaz a labdát is elvittem, de õ a földön maradt, majd passzoltam 2-õt, és egyszer csak a bíró fújt egyet. na mondom most mivan. lesérült a játékos, lecserélték, majd játékvezetõi labdával ment tovább a meccs, amit visszaadott az ellen:

amúgy nagyon nehéz elvenni a labdát, sokszor percekig csak kergetem...

eszközkezelõben tiltsd le a kormányt, a gamepadot benthagyhatod, ez volt nekem is a probléma... letiltottam a kormányt és voilá, mûködött!

Breki33
Nem mindegyikkel van bajom a széles csíkozás korrekt, de ez irritál, hogy benne hagyták, pedig max egykét nap rendesen megcsinálni.

http://prohardver.hu/tema/fifa_11_mar_elorendelheto_az_576_ban/hsz_215-215.html

Újra felraktam az se segített, kihúztam a játék vezérlõt és már is elindult, köszi szépen a segitséget unrealnoise!!! 😊
Firerock
telepítsd újra!

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

engem a fõképernyõ után kirakott az asztalra, kihúztam az egyéb játékeszközeimet (kormány + pedál), aztán jó lett. minden ment flottul. hátha valakinek ez segít...
Zegi Norbi HUN
Hát ez a fifa vmi elképesztõen jó lett😛 A védekezés picit nehéz lett,de meglehet majd szokni😊 Nice work EA😄

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Nem tudja vki hogy mi lehet a gond? leszedtem a Fifa11et felraktam a Fifa12demot majd amikor elakarom inditani bejön a játék és ott van hogy FIFA 12 ... és kilép a játék majd a Game mappán belül létre hoz egy ilyen fájlt: FIFACrashDump_CL924646_2011.09.13_20.26.52.dmp
DaemoonHunter
Nálam is ilyen, valami extra low grafika, pedig elvileg a legmagasabb beállításokon van. Ez a demó hibája?

Lacoka12
ez az lehet majd kapussal lenni

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Szerintem is jó,csak egy gondom van vele,hogy szaggat a konfigomon,pedig ezen nem kellene neki.
De biztos,hogy ez csak a demo hibája a és a végleges hasítani fog....<#hamm>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

nekem is nagyon tetszik, sokkal jobb minden téren, elégedett vagyok. 😊
BaziJoe
Na végre valakinek rajtam kivûl is tetszik.

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

rooney8
na xboxon kipróbálva

én azt mondom, hogy nem rossz ez
védekezés kicsit fura, de életszerûbb is, mint a tavalyi egy gombnyomós védekezés
játékmenet is közelebb került a valósághoz, mozgások jobbak lettek, maga a játék kicsit lassabb lett, de szerintem így reálisabb... még csak egy meccset játszottam le, de nekem kifejezetten tetszik a tavalyihoz képest

majd még adok egy esélyt a pes-nek is boxon (eddig csak gépen játszottam bill-en, úgy nem volt vmi élvezhetõ), aztán meglátjuk melyik lesz a befutó 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

[HUN]FaTaL
Még mindig nem javították ki?

aricsi
Pályacsíkozás? Ugyanaz. De mér lenne szar?😊 Grafban ugyanaz minden, az hogy szörnyen fakónak tûnik nekem a pc-s a box-hoz képest az sztem csak a tv-m dinamikus kontrasztja miatt lehet.(46" samu 6-os sorozat) Sztem vmi menõ led monitoron is durván nézne ki.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Breki33
xbox-on is ilyen szar a csíkozás?
aricsi
Na kipróbáltam xbox-on és pc-n is(pc-n is xbox kontrollerrel persze). Egyértelmûen ugyanaz a 2 verzió, viszont azért tûnhet gyorsabbnak vagy precízebbnek a boxos verzió, mert valahogy gyorsabban reagál a mozdulatokra a játék,és a cseleket is jobban beveszi, ott jópár gólt rúgtam,pc-n meg kicsit szenvedtem,pedig pc-n is fix 60fps. Kikapcsoltam a vsyncet, úgy már lényegesen faszább, csak így meg ilyen szar remegõ lett a kép mikor mozog a kamera. Úgyhogy nemtom<#falbav> .

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Breki33
ez a blabla válaszom az amit a demó elején gyakorolsz
Breki33
* Taktikus védekezés - Az átalakított védekezési mechanizmus jóvoltából a hátvédek viselkedése alapjaiban változik meg: mostantól a helyezkedésre, az átadások megszerzésére és a labdabirtokló játékos megfelelõ tempóban való letámadására egyforma gondot fordítanak, így növelve a játékban a taktika és az idõzítés jelentõségét.

A támadójáték újításai mellett a védõjáték is alapjaiban újult meg, és immár minden ízében valószerû. A taktikus védekezés bevezetésének köszönhetõen a hátvédek a helyezkedésre, az átadások megszerzésére és a labdabirtokló játékos letámadására egyforma gondot fordítanak, így növelve a taktika és az idõzítés jelentõségét. Ráadásként a számítógép vezérelte csapatok tagjait tudatosabbá és alkalmazkodóképesebbé teszi az új generációs profi játékos-intelligencia: eseti döntéseiket mostantól saját képességeik figyelembevételével, maguk és társaik erõsségeit és gyengéit is bekalkulálva hozzák meg.
Firerock
sajnos még csak képrõl😞

Firerock
engem inkább az zavar csak ebben az új játékban hogy nem igazán lehet buktatni az ellenfelet,hátulról utánacsúszok és továbbmegy simán,még piroslapot sem kapok ha ezt utolsó emberként teszem

Breki33
Hagyni kéne ezt itt pro és kontra ......

Vagy ezzel lesz tele a fórum és 20* feltett kérdésekkel ugyanarról
Firerock
mit is takar tulajdonképpen ez a taktikus védekezés?

Breki33
Tormiee17
Itt csak az a kérdés,hogy te láttál e már 😊

bakkerman
továbbviszem a kérdést,hogy lehet játszani a fifa 12 demójával,ha alapból FENNT SE volt a telepités pillanatában a fifa 11 ? még mielõtt szétbasz az ideg 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

penge96
Láttál te már igazi focimeccset?

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

WuFraZselic
biztos kérdezték már, de hogy lehet mûködésre bírni a 12 demot FIFA 11 uninstall nélkül?

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Breki33
nem szûnt meg

ha valakit zavar a taktikus védekezés beállításokba meccsek elõtt vissza lehet állítani a régit.
Breki33
Video tutorial for edit keyboard key assignment in-game here:
http://imageshack.us/clip/my-videos/696/file2930.mp4/
BaziJoe
Szerintem ez jó lett. Javítottak rajta szerintem sokat. De sajna az EA-t nem lehet eggy szinten emlegetni se az ID-vel se a Blzzárdal. Így én nem is vártam sokkal többet. De azt már látom hogy legealább az a szörnyû szerelési mód megszünt a játékban!!!

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

daver88
Hát azért én ennél sokkal többet vártam...Ha a fejlõdés mértékét nézzük azért a PES nagyon nagyon felülmúlja ezt a fifát...Animációk nagyon jók, ezen kívül semmi olyat nem tudok mondani, ami miatt a fifát választanám. Grafikailag valamiért hozzám sokkal közelebb áll a PES, kidolgozottab, élethûbb minden.
Persze mindegyik játékban lehet keresni a hibákat, szép számmal találunk is mindegyikben, de aztán mindenki azzal fog játszani, ami számára jobban bejön...nálam jelen esetben ez a Pro Evo lesz (azért még várjuk meg a holnapot 😊

Tormiee17
Így van

Firerock
Szerintem meg az valami borzasztó,semmi realizmus nincs a mozgásokban és a lövésekben.

Breki33
de egyszerûbb a a 2011-est átírni akkor nem kell beállítgatni mindig

Krisz018
Csáó!

Ezt csináljátok meg és mûködni fog a GamePad:

Futtatás->ide írd be :Regedit->HKEY_LOCAL_MACHINE->CurrentControlSet->Cotrol->Media->MediaProperties->Joystick->VID_06A3&PID_0621-> és átírod a Gamepadod nevét erre:Logitech Cordless RumblePad 2 és kész!

Nekem így mûködik !

Tormiee17
😄 😄 😄 akkor játsz azzal 😄