36657
-
#32681 De a te fájlod nem egyezik az enyémmel. A te fájlod az egy új profil, mentések nélkül. Javíts ki ha tévedek. De ettől függetlenül beletudtam tenni a hangokat és jók, köszi :D -
#32680 mi köze a menedzser módnak a profilbeállításokhoz (ezek különböző fájlok szerintem) -
#32679 Nagyon jó lett a módod! -
#32678 Mivel a te mentésednek más a neve, ezért az egy új profil. Azon az én dolgaim sajnos nincsenek meg, és nincskedvem a menedzser módot újra kezdeni... -
#32677 és mit számít , mi változik , magyarázd el... -
#32676 Csak én már eléggé bennevagyok a játékban. Kézzel beteszem (: -
#32675 mi a baj a profilommal a mentéseket az nem érinti szerintem...
egyébként beállítgathatod maagadnak kézzel a játékban... -
#32674 Annyi lenne a kérdésem, hogy miért nem enged játszani a laptopon, amikor AMD Athlon II P340 Dual Core2 2.2GHz -es processzor van és a telepítés elején pirosan villog a processzornál, a többinél zöld -
#32673 Szokás szerint sem a Regenator, sem a Texture editor nemműködik...
szerk.:
azt nemlehet megoldani, hogy a szurkolói hangokat betehessem úgy hogy az én mentésem legyen? Mert a readme szerint a csatolt mentést kéne használni :/ -
Aries1984 #32672 Sziasztok! Utoljára a fifa10-zel játszottam és nem tudom megmaradt e hogy ha a légy profi módban játszom, akkor idővel behívnak a válogatottba is meg ilyenek? mert kezdtem egy karrier módot, igaz ott a virtuális profival vagyok és nem tudom hogy idővel majd lehetek-e válogatott is? -
#32671 :D
Érdekes,mert PES-ben például lehetett/lehet ezt állítani.Ebben az új fifában én nem találtam semmi beállítási lehetőséget rá:/ Meg az eddigi fifákra nem volt ez jellemző, most a fifa 12-re viszont igen. Gondolom az átdolgozott transfer-rendszer miatt van ez. Remélem vmi patch-ben javítják majd... -
#32670 De am nem történtek furcsaságok, csak az átigazolás utolsó 10 órájában :D -
#32669 Ilyen hibák mindig voltak és szerintem lesznek is.
A Fifa 11-et akkor hagytam abba, amikor a Villareal B feljutott az első osztályba :D -
#32668 Látom nem egyedi a problémám:D Köszi EA,nagyon köszi:P -
#32667 hát elég érdekes volt..:D -
#32666 "Xavi a CSSZKA Moszkvához"
:DDDDDDDDDDD lol -
#32665 Nálam is történtek furcsaságok , Neymar ment a Bayernhez, Drogba az Interhez, de a legjobb, Xavi a CSSZKA Moszkvához :DD -
Laci82 #32664 Ugye?
A csúcs most nálam a 29 éves Wayne Rooney a Birmingham Cityben -
#32663 Mi a fene ez menedzser módban, hogy össze-vissza veszi mindenki a játékosokat??? Milan-hoz odakerültem 2. szezonban és a fele csapat más volt... -
#32662 Nekem a texture editor megáll magától :S hibát ír ki /win7 64bit/ -
#32661 szerintem a texture editor magától létrehozza a korábban leírt telepítési mód alapján -
#32660 Ha nincs sceneassets mappám a datában, akkor csináljak egyet?(reklámtáblához kell...) -
#32659 Üdv All! lehet jelentkezni fifa 12 bajnokságra!! www.aktiv-fifasok.gportal.hu amit meg kell adni origin név és csapat! a mérkőzéseket originen keresztül kell majd lejátszani és be kell írni a végeredményt gportálon az eredményekhez! -
#32658 Köszönöm Breki :) -
#32657 Scoreboard meg innen például
http://adf.ly/3Y3ei -
#32656 lehet ha reklámtáblára vagyis adboardra gondolsz akkor pl innen
http://adf.ly/3Y3WN -
#32655 kijelzőket, táblareklámokat lehet valahonnan szerezni? -
#32654 Miért csinálja azt a játék, hogy mikor elindítom egy másodpercre bead egy világos szürke ablakot, aztán eltűnik és semmi nem történik. És csinál egy fifacrushdump fájlt. -
Balázs 17 #32653 -
#32652 ha olyan, hogy pl. 85. percben kapom az egyenlítő gólt akkor utána jön a kitámadás, majd még kapok ebből kifolyólag 2 gólt, akkor szétb*sz az ideg, fogom a kábelt és kihúzom a 220-ból (xbox) :DD
de mikor nem meccs végén van, és nem kapok belőle több gólt, akkor lenyugszom mire lejátszom :D -
Balázs 17 #32651 és ilyenkor mit csinálsz?:D -
#32650 és akkor utána csak még idegesebb leszek :D -
Balázs 17 #32649 ...:) -
#32648 mikor ideges vagyok mindig kitámadok és úgy elviszik mellettem, mint a sicc :D -
Balázs 17 #32647 nekem főleg az tetszik, hogy nem lehet agyatlanul rátámadni az ellenfélre, hanem tök jól lehet hátrálni utolsó percig kivárni és szerelni stb.
jól eltalálták, jövőre csiszolnak még és fasza -
Danyi #32646 Okés, igyekszem majd! Köszi Mindenkinek a tanácsokat! :)
Bár eléggé demoralizáló, azután, hogy a FIFA 11 relatíve jól ment :(javascript:document.newmessage.submit(); -
Aries1984 #32645 Sziasztok, nekem is nagyon fura volt ez az új védekezés, főleg hogy a fifa11-et ki is hagytam mert sehogy se tudtam megbékélni hogy billentyűzettel már nem olyan mint régen, úgyhogy most még a gamepadot is meg kellett szokni meg bajlódni a jobb karral mert nem ismerte fel magától, le is töröltem először a játékot, utána megint feltelepítettem és annyira megtetszett az egész hogy meg is vettem eredetiben, igaz hogy még csak félprofin játszok de már ott tartok hogy a labdabirtoklásom egész jó és alig lőnek nekem kapura, a célom hogy több meccsen át ne kapjak gólt se és akkor majd emelem a szintet, vagy tényleg ha kisebb csapattal játszom, utána lehet könnyebb egy jobb csapattal ahol jobbak a játékosok, próbáltam legendáson kezdeni én nagy fifás aki a 98 óta játszik a sorozattal de az csak elvette a kedvemet így lejjebb adtam, és érzem hogy fejlődök, úgyhogy mindenkinek csak azt ajánlom hogy legyenek türelmesek, a fifa13 még messze van, addig még van idő gyakorolni :) -
Rudee #32644 Ha nem megy a dolog, akkor kezdj el egy kis csapattal más kicsik ellen játszani. Vagy legalább olyan bajnokságot keress, ahol jó kiegyenlített a mezőny és 16-18 forduló után meglátod a változást. -
#32643 ne az imageshack.us-ra rakd fel
tessék
http://s14.directupload.net/images/111101/grokl8w6.jpg -
#32642 megnyitás új lapon..