FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Az mitõl lehet hogy nekem nincs hang a demóban? Haveromnál van, nekem is fut tökéletesen csak épp hang nincs már az intróba sem o.O bár fifát ismerve lehet hogy ini fájlba be kéne írni hogy "legyen hang" tán mûködne ^^
eightmiles
ötletnek jó, de igy elnézve tényleg ratyi :s

viszont ez nagyon állat:

palinho96
végül is ez csak egy demo!.. a teljes az jobb lesz! 😄

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

az szép volt nagyon!!!!
de a fifa 11 után ez a fifa 12 nagy visszalépés grafikailag ps3-on :S:S

Üdv!
Lenne egy hülye kérdésem. Hol lehet billre állítani a játékot, és a gombkiosztást?
Van logi game padom, de fifat billen jatszok 5 eves korom ota.

azért ez még mindig több mint a semmi, ráadásul ezeket az apróbb hibákat ki lehet javítani szerintem, ha nem is patchekben, de a következõ részben már gondolom "Improved Impact Engine" feature is lesz, amiben ezeket a dolgokat kiküszöbölik. valahol el kell kezdeni, és ha idén nem rakták volna bele, biztos lett volna háborgás a community részérõl, de gondolom jól tudják õk is hogy vannak hibái az enginenek. majd FIFA 13ban! 😄

hát annyira erõltették ezt a cuccot, de ahogy nézegetem videókat ez vicc😄
pedig én azt vártam, hogy kurva jó lesz stb:S
Breki33
Breki33
elite
Ezek szerint a PS3 tulajok szopatva vannak! Érthetetlen. Bár olvastam, hogy már a Red Dead Redemption is csúnyább volt PS-en...

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

nekem is ez az észrevételem! a fifa 11 gyönyörû volt ps3-on ez meg olyan mint ha valami lebutított szar lenne :S

fook
jobb analóg

Lacoka12
mivel lehet vetödni?

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

hát jah, szerintem meg nagyon jók lettek az arcok, kevés a "blur", valahogy sokkal komolyabbnak néz ki az elsõ demok (a PES új demóját nem nyomtam) alapján a grafika, mint mondjuk PES 12-ben.

FIFA-ban esõt belõve olyan érzésem van néha, mintha dinamikus lenen az idõjárás, néhol besötétedik kicsit a "pálya". Az esõvel nem vagyok egyébként kibékülve, szerintem nem végleges, vagy gyenge maga az esõ, sehol egy tócsa vagy valami ilyesmi... Szerintem ez még "kamuesõ", és csomó minden nincs bekapcsolva. Mondom ezt két meccs után...
Breki33
A 2003-as fifa egyik kedvencem hónapokat multiztunk vele de azért hülyeséget ne beszéljünk

penge96
Dejó😊)))))))))))))))))

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

ezek az arcok szépek? 😮
EA így képes kiadni egy játékot pff, 2003as fifa szebb volt
Firerock
Most átállítottam SEmi-Pro-ra(kösszi Fatal) és így már nagyon tetszik megint😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

penge96
Látod, látod. Mondtam én 😛

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Blackman
hello mindenkinek, próbálta valaki ps3on a demot? megnéztem és összehasonlítva a pcs verzióval azt kellett tapasztalnom, hogy a grafika nagyon le van gyengítve.. egyenesen kiábrándító.. azt meg sem említem, hogy miért csak 720pben megy, de ez nem is zavarna igazán hisz korábbi verziók sem mentek 1080p-n. de az hogy a felbontáson kívül is le van gyengítve a grafika az több mint idegesítõ.. xboxon is ilyen? mert ha a teljes is ilyen lesz akkor elgondolkodtató hogy ps3ra nem veszem meg inkább pcset összekötöm a tvvel vagy hasonló mert ez elég gáz..

And 1
😄 ilyen mozdulatokat bill-en is ki lehet vitelezni ?

Breki33
Breki33
Breki33

[HUN]FaTaL
Meccs elõtt, ahol a squadot is tudod állítani van settings menüpont.

http://goo.gl/gd6Zi5

Firerock
hol?
#31500: hol?😄😄

Breki33
FIFA12 DEMO EU UNLOCK PATCH + MESSI and ALMUNIA ARENA PLAYER/GK 1.0 by [DOCTOR+/Fidel

link
[HUN]FaTaL
Na közben játszottam még, nem kell ini fájl, állítható a meccs elõtt a nehézség a játékban.

Breki33
mivel a demóban is kikapcsolható valószínû 😛
Firerock
Elég sokat játszottam a játékkal és kijelenthetem: Szánalamasan rossz lett ez az új védekezés,támadás nincsen a játékban,én futok elõre a csapattársaim meg csak úgy állnak,védekezésnél szintén,remélem kikapcsolható lesz ez a borzalom a teljes játékban

Breki33
And I try this fix:

Step 1:
Open the rna.ini file. If you don't have this file, you can create it by opening a txt file and renaming it as rna.ini . You will need to place it in the same directory as where the fifa.exe exists.

Step 2:
Add this line:
SCREEN_SLEEP=16
Breki33
nálam ez mint már írtam két felsõ gomb +3-as talán ez pont kézre esik
Nekem tetszik a védekezés. Igazad van, hogy szokni kell még. Sokkal "melósabbnak" tûnik most, mint támadni. De jobb ez így mint a szerelés gombot nyomogatni. A megfelelõ pillanatban kell belépni. Ha nem sikerül a támadónál az elõny azzal, hogy otthagy a francba.

Igen a másik védõ hívás + futás, esetleg még fedezés a 2. vonalban, azt elég nehéz egyszerre kivitelezni.

elite
Nah, kipróbáltam én is a PC verziót. Rólam tudni kell, hogy FIFA fan vagyok, tehát elfogult. A Fifa 11 mellé simán fel tudtam telepíteni, az alant leírt registry átnevezõs módszerrel. MIvel X-Box kontrollerem van, így az nem okozott gondot.
A játék sokat fejlõdött az elõzõ részhez képest. Itt az xboxos 11-re gondolok, a PC-s 11-hez képest meg persze már ég és föld kb.
A kapus sokkal jobban véd, és végre lábbal is, nem csak folyton vetõdik.
Ismét könnyebb kiugrani egy csatárral a védõ mellett, vége az übermensch védõknek (mint a boxos 11ben voltak).
A bíró jobb ütemben fújja be a félidõt stb.
A játék elején a mez választás nagyon jó, hogy mutatja 3d-ben. Régebben többször elõfordult, hogy amit jó kombinációnak gondoltunk, a játék alatt pocsék volt, és léphettünk ki újra a menübe.
Az alakzatokban végre megszûnt, hogy a játékosok idióta pontszámokat kaptak, ha nem pont oda tettük õket, ahol a program gondolta, hogy jók. Most nagyjából a helyükre téve hozzák a maximális pontszámokat. Ez nagyon jó! Rengeteg idõ el tudott menni eddig az állítgatással, és nem volt életszerû.
Az új taktikai védekezés. Háát...valószínûleg szokni kell, nekem nem sikerült 6-7 meccs alatt sem. Legjobban az zavar, hogy a második védõ hívásához a jobb szemöldököt kell nyomni, nem a B-t. Márpedig én általában sprintelek a védõvel, ami ugye bal ravasz. Egyszerre a bal ravasz és szemöldök nyomása nem esik kézre.
A másik zavaró, hogy B-vel (kapura rúgó gomb) kell odalépni. Többször egymás után nyomva elõfordult, hogy sikeresen elpöcköltem, de a bepufferelte a következõ gombnyomást, és így azonnal elbikázta a fenébe.
Inkább fogtam magam, és visszaállítottam a régi védekezési módot, úgy már nem kaptam ki world class szinten 5-1-ekre.
Összeségében: MUST HAVE! 😊

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

Breki33
Már írtam róla tegnap délelõtt.......
Breki33
sok helyen olvastam lagolásról
szerencsére én nem tapasztaltam
precision
ez a fifa mindig is a játékipar legoptimalizálatlanabb hányadéka volt...
komolyan nem tudom felfogni mi indokolja az ekkora gépigényt, vagyis hogy a fifa 12 demo (de akár a fifa 11 is) miért akadozik akármilyen felbontáson, akármilyen beállítások mellett, amikor komoly fps -ek röccenés nélkül mennek és kb 5000x verik oda grafikára a fifa -t és sokkal több minden történik a játékban, nem egy rögzített kamerából nézünk 22 embert akik egy bigyót rugdosnak

hányinger.

Bazinga!

penge96
Szarral nem tudok szórakozni <#eplus2>

hát úgy a pes-el játszol ezzel meg szórakozol <#vigyor>

Őrült vagyok? Lehet :D

penge96
Hogy lehet egyszerre mind a 2 játékkal játszani?<#pardon1>

rooney8
Breki neked mi a véleményed a játékról? 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Osztom FaTaL véleményét... idén lesz 2 jó focink!!!
Ugyanez a kínom nekem is, csak egy szimpla genius gamepad van a gépre dugva, kormány még telepítve sincs (gépre dugva sem). Regeditben Rumblepad 2-re átnevezõs módszer és a Breki által linkelt Gamepad Fix is kipipálva, pontosan leírtak szerint csinálva, eredmény nuku. Betöltésnél simán kivág asztalra és nyenyó. Amúgy Win7 64 bit, nem tudom számíthat-é. Ha valakinek van épkézláb ötlet vagy megoldás, könyörgöm írjon, mert ez a billentyúztes játék kaki.

Köszi
Béke
Firerock
oké!
Köszi!

Tormiee17
Mindent segítséget tegyél Manualra,úgy van értelme 😊

[HUN]FaTaL
Szerintem a demoban nincs semi-pro, legalábbis tavaly nekem pontosan ugyanezt csinálta (amateur volt meg pro).

Firerock
Meg tudja valaki mondani hogy a Demo Tweaker rna.ini fájlt hogy tudom módisítani úgy hogy Semi-pro legyen a nehézség?
Ha a
DIFFICULTY=0
//even number
átírom 1-re akkor is Professional lesz,ha 0-ra akkor is!

Golyo69
megpróbálom 😄

GGMU

ftcfan
állítsd a shoot assist-ot manual-ra, utána nézzük meg azt az 5/5-öt 😊

Breki33
beállítottad a nehézséget?