FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az mitõl lehet hogy nekem nincs hang a demóban? Haveromnál van, nekem is fut tökéletesen csak épp hang nincs már az intróba sem o.O bár fifát ismerve lehet hogy ini fájlba be kéne írni hogy "legyen hang" tán mûködne ^^
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
de a fifa 11 után ez a fifa 12 nagy visszalépés grafikailag ps3-on :S:S
Lenne egy hülye kérdésem. Hol lehet billre állítani a játékot, és a gombkiosztást?
Van logi game padom, de fifat billen jatszok 5 eves korom ota.
pedig én azt vártam, hogy kurva jó lesz stb:S
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
FIFA-ban esõt belõve olyan érzésem van néha, mintha dinamikus lenen az idõjárás, néhol besötétedik kicsit a "pálya". Az esõvel nem vagyok egyébként kibékülve, szerintem nem végleges, vagy gyenge maga az esõ, sehol egy tócsa vagy valami ilyesmi... Szerintem ez még "kamuesõ", és csomó minden nincs bekapcsolva. Mondom ezt két meccs után...
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
EA így képes kiadni egy játékot pff, 2003as fifa szebb volt
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
#31500: hol?😄😄
http://goo.gl/gd6Zi5
Step 1:
Open the rna.ini file. If you don't have this file, you can create it by opening a txt file and renaming it as rna.ini . You will need to place it in the same directory as where the fifa.exe exists.
Step 2:
Add this line:
SCREEN_SLEEP=16
Igen a másik védõ hívás + futás, esetleg még fedezés a 2. vonalban, azt elég nehéz egyszerre kivitelezni.
A játék sokat fejlõdött az elõzõ részhez képest. Itt az xboxos 11-re gondolok, a PC-s 11-hez képest meg persze már ég és föld kb.
A kapus sokkal jobban véd, és végre lábbal is, nem csak folyton vetõdik.
Ismét könnyebb kiugrani egy csatárral a védõ mellett, vége az übermensch védõknek (mint a boxos 11ben voltak).
A bíró jobb ütemben fújja be a félidõt stb.
A játék elején a mez választás nagyon jó, hogy mutatja 3d-ben. Régebben többször elõfordult, hogy amit jó kombinációnak gondoltunk, a játék alatt pocsék volt, és léphettünk ki újra a menübe.
Az alakzatokban végre megszûnt, hogy a játékosok idióta pontszámokat kaptak, ha nem pont oda tettük õket, ahol a program gondolta, hogy jók. Most nagyjából a helyükre téve hozzák a maximális pontszámokat. Ez nagyon jó! Rengeteg idõ el tudott menni eddig az állítgatással, és nem volt életszerû.
Az új taktikai védekezés. Háát...valószínûleg szokni kell, nekem nem sikerült 6-7 meccs alatt sem. Legjobban az zavar, hogy a második védõ hívásához a jobb szemöldököt kell nyomni, nem a B-t. Márpedig én általában sprintelek a védõvel, ami ugye bal ravasz. Egyszerre a bal ravasz és szemöldök nyomása nem esik kézre.
A másik zavaró, hogy B-vel (kapura rúgó gomb) kell odalépni. Többször egymás után nyomva elõfordult, hogy sikeresen elpöcköltem, de a bepufferelte a következõ gombnyomást, és így azonnal elbikázta a fenébe.
Inkább fogtam magam, és visszaállítottam a régi védekezési módot, úgy már nem kaptam ki world class szinten 5-1-ekre.
Összeségében: MUST HAVE! 😊
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
komolyan nem tudom felfogni mi indokolja az ekkora gépigényt, vagyis hogy a fifa 12 demo (de akár a fifa 11 is) miért akadozik akármilyen felbontáson, akármilyen beállítások mellett, amikor komoly fps -ek röccenés nélkül mennek és kb 5000x verik oda grafikára a fifa -t és sokkal több minden történik a játékban, nem egy rögzített kamerából nézünk 22 embert akik egy bigyót rugdosnak
hányinger.
Bazinga!
Őrült vagyok? Lehet :D
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Köszi
Béke
http://goo.gl/gd6Zi5
Ha a
DIFFICULTY=0
//even number
átírom 1-re akkor is Professional lesz,ha 0-ra akkor is!