FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
amúgy meg elég hányinger ez is... a nem támogatom 100% -ig a gamepad minden egyes funkcióját ill. az el sem indulok de nem mondom meg miért hogy rohadnál meg hozzáállás között van különbség
vegyé lodzsiteket meg izét... pénzlehúzás ahol lehet ezerrel 😊
Bazinga!
jó lesz ott szerintem a teljesbe minden gamepad. vagy nem ? 😊
Itt meg csak arról van szó, hogy nem minden gamepadot támogat (sztem csak logitech, saitek, xbox), persze ezt lehetne hibaüzenet formájában közölni.
http://goo.gl/gd6Zi5
na majd teljes pár nap múlva...
eléggé valószínûtlen...
Bazinga!
Nekem olyan gondom van, hogy a FIFA 12 demo minden beállításon még a leggyengébb 800x600 as felbontás minden minimál, szaggat, sõt nem is szaggat, hanem képkockánként megy. A kártyám geforce 240,(tehát az ATI probléma kilõve) 2 gb ram, intel dual core 4500.
Mi lehet szerintetek?
Őrült vagyok? Lehet :D
Amúgy átolvastam az elõzõ 100 hozzászólást, és annyit szeretnék hozzáfûzni, hogy mindenki aki kritizálja a játékot vegye figyelembe, hogy az új motorral szerelt FIFA technikailag valóban mérföldkõ ami magán fogja hordozni a forradalom elsõ gyermekbetegségeit. De gondoljunk bele, hogy 1-2 év és ha ez amit most kaptunk sokkal kifinomultabb lesz akkor majd el lehet mondani, hogy van egy focis játék aminek dinamikája valóban kapcsolatban van a valóságban játszott labdarúgással.
Szerintem nehéz az új védekezési rendszer de sokkal élvezetesebb is. Úgy gondolom mindenki egy idõ után meg fogja szokni, és új dimenziókat nyit a játékban. Sokkal élvezetesebben is lehet támadni egy okosan védekezõ csapat ellen. Több látványos elemet fog eredményezni a játékban. Persze lehet nektek más a véleményetek.
bocs de nekem így sem müködik gamepad fixbõl melyik jó hova kell feltelepiteni fifaconfignál mit állitani gamepad fixbe nem enged menteni... 😄
1. gamepad fixet feltelepít
2. megnyitni és úgy hagyni
3. fifaconfignál beállítani dolgokat, le okézni
4. gamepad fixben elmenteni
5. dokumentumok fia 11 könyvtárból a két .ini fájtl átmásolni a fifa 12 dokumentumokba
6. játszani
* én elindítottam ezt a cuccot és azonnal be is zártam és utána állítgattam, és ezért nem mentette el (elvileg)
ekkora fost<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
ez mi hülyeség...
Olyan kérdésem lenne hogy a fifa 12 demójával játtszanék eddig nem is volt gond egy Ati Radeon HD4850-es videókártyám volt most adtam el és vettem egy Nvidia Geforce GTX550-est de nem indul el a fifa 12 demója, beállítok mindent de nem indul el bejön a logo majd kilép az asztalra ez mitõl lehet?
Üdv. Feri
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
ötlet?
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
amúgy egyre jobban tetszik a játék, kezdek belejönni a taktikus védekezésbe. nagyon jó játék lesz ez multiban
Béke
Béke
hajrá,lilák!
De akkor röhögnék igazán ha a Vidi,Fradi,Újpest trióból potyogna ki kettõ<#nevetes1>#nevetes1>
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Fifa 11-ben kell ezt itt megkeresni
"My Documents/FIFA 11" "buttonDataSetup.ini"
Fifa 12-ben pedig: "buttonData.ini" a neve !
egyébként pedig
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1151744729&no=31470
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Gigabyte GA-EP35-DS3L,Intel Pentium E5300@3Ghz, 2*2 GB DDR2 1066Mhz KingMax, Asus HD 4850 1GB, Fujitsu Siemens 17\', Win7
Na de veletek mi lesz Prukner tanár úrral?
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Nagyon sokat kell gyakorolni, a régi beidegzõdések miatt nem könnyû hozzászokni, de jó lesz ez, látszik 😊
Végre nem annyi a védekezés egy focis játékban, hogy mikor a labdához közeledsz, akkor nyomogatod a szerelés gombot "orrba-szájba", oszt majd elveszi egyszer csak.