36657
-
#32390 rna.ini-t nézd meg -
#32389 én meg szeretnék azért más nylelvet is -
Balázs 17 #32388 nekem meg pont az kéne,. hogy alapból magyar legyen ne keljen nyomkodni azt is:D -
#32387 amikor elínditom a játékot nem adja be a nyelv vállasztott egyből magyarul inditja valaki tud megoldást? -
Balázs 17 #32386 ? -
#32385 Fifa 12
Az az érzésem van, hogy nem reagál a játék úgyahogy én akarom a meccsek alatt. Mintha valami gátolná. Nem úgy viselkedik a játékos, mint a FF11-ben. Beépítették valami segédkezelőt a játékba Úgy mint a DiRT3-nál és egyéb hardcore autósgémeknél Ki lehet az kapcsolni valahol -
#32384 Üdv mindenki! Azt szeretném kérdezni, hogy ezt a FIFA 11 - Game Face Tutorialt, hogyan lehet használni? Csak eredeti játékkal lehet megcsinálni, ha egyáltalán pc-n ezzel lehet arcot csinálni? És még valami, ha ez az oldal regisztrációs, akkor ingyenes a reg?
http://www.fifaencyclopedia.com/11gameface.php
Köszönöm a válaszaitokat! -
#32383 Nálam ez sem működik! Visszadob asztalra. Bolti magyar verzió pedig. Na mindegy... -
egyhengerBt #32382 Helló!
Arra mi lehet a megoldás hogy feltelepítem, játszok vele, majd a következő alkalommal az Origin azt írja hogy a játék nincs telepítve. Elkezdi letölteni a játékot mikor benne a dvd.
Erre valami megoldás esetleg? -
#32381 elkészítettem a szurkolói dalokat a az összes angol Premier Ligás csapathoz,
legalább öt , de a nagycsapatok több mint 10 mp3-at kaptak...
szurkolói dalok Premier League -
#32380 a nod 32 hogy lehet kikapcsolni nem látok kilépés gombot a menüjébe -
nukerke #32379 Gondolom ékezet volt az előző nevében. -
#32378 csináltam egy másik felhasználói fiokót erre ott elindult -
nukerke #32377 Talán gyakorolj még többet és menni fog? :) Nekem nem voltak ilyen gondjaim igaz a játék nem gondolatolvasó! :) -
#32376 még annyit h meccsről meccsre jobban megy vele a játék mert kezdek hozzá szokni -
#32375 csáó azt szeretném kérdezni hogy nálatok is van h mondjuk szélről beadnátok ... legyen szó gamepadról és nem oda megy ahova akarnátok ?
ezt azért kérdezem mert idáig az összes fifával billentyűzettel játszottam és elővettem a régi saitek p480-as gamepadom hogy megnézzem milyen így a fifa :D nem rossz és sikerült nagyon jól beállítanom az irányítást rajta csak néha nem pont ahoz az emberhez passzol akihez szeretném és a beadások ... erre válaszoljatok nekem létszi :D köszi -
nukerke #32374 Magyar alapból a játék, nem angol hanem magyar nyelvet válassz a nyelvválasztó képnél... '-.- -
vajo #32373 Hello :))
Ki lehet cserélni az angol kommentárt magyarra? -
#32372 szóval csak a te kedvedért megnéztem megint, a hiba nem nálad van , hanem benned van:)
az egérrel kattintós dolog nem működik, mint írtam RT illetve LT (vagy gondolom ennek alternatívája billentyűzeten...)
Tehát: NE az egérrel próbálkozz
ott lesz a listában mind a 20 csapaté ( valószínűleg 3-szor 4-szer még majd meg kell nyomnod az RT-t még :)
-
bobbyfischer #32371 Billenytűzeten elég kell legyen ha egérrel LT-RT-re kattintok de nem csinál semmit,mindenre reagál ha egérrel kattintok AKÁRHOVÁ!
Erre miért ne reagálna?
Nem hiszem.
Rá van kötve kontroller is,azzal sem reagál,a hiba szerintem nem nálam van!
Ez a "magyarázat" a fájlok mellé nem elég,hülyeség,hogy 5-6 csapat szurkolói hangja megjelenítődik a többi nem.
Ez a véleményem. -
#32370 Milyen világos borzalmas dolgot? -
#32369 még nem néztem, de próbáld meg külön az enb-t külön a lod-ot másik enb-vel ami volt korábban tavalyival stb -
#32368 Hogyan lehetne ebből kivenni ezt a borzasztó világos dolgot? Az enb törlésével? -
#32367 a játékon belül amikor társítani akarod , akkor LT illetve RT-vel lehet lapozni az oldalak közt (billentyűzeten nem tudom...)
-
bobbyfischer #32366 Hát próbáltam betenni a szurkolói hangokat,az olasz ligába..
Mikor próbálom társítani nincs ott mindegyik,csak 5-6,lapozni próbáltam,hátha,nem enged.
Így csináltam: amit a C-re kellett ott van "chants" mappában,azon belül szintén mappákban a csapatok zenei fájljai.
A másik csomag pedig a Felhasználók,nevem,zene mappában van,azon belül a "playlist" mappa és benne pedig mappa nélkül a hangok!
Szerintem jól csináltam mégse jó..
Valaki segítene,köszi?! -
#32365 Patch :
Brothers HD GFX Patch
Content :
-Better Lightning;
-HD Quality to your game;
-Grass Color correction;
-Color of the game more alive;
-Applys AntiAliasing;
-Improved Depth of Field;
-Improved Shadows;
-Improved Ilumination;
-Adds 3D Turf. -
#32364 -
#32363 Én ugyan még nem tettem fel az olaszt, de a többiek nevében is szeretném megköszönni a munkádat.
Örülök, hogy valaki ezt a részt is fontosnak tartja szerintem is az régebben csináltunk miis chant packokat de most általában csak a Juvesra jut idő.
Még egyszer köszi és akkor az angolnál adott a szép feladat :-) -
#32362 ezzel mennie kell ez csak enb semmit se állít -
#32361 Nekem ezzel nem indul a játék. Bejön a töltő képernyő, aztán visszadob az asztalra. Win7 64 bit, eredeti játék... -
#32360 de, fel kell tölteni hozzá cuccokat -
#32359 Nektek működött? -
#32358 Hát nálam nem műxik ez a texture editor, el se indul, hibával kilép. 32 meg a 64 bites is. -
#32357 32350-ben benne van mit hova másolj
a játékban a fifa testreszabása menüben saját zenék szurkolók menü liák és csapatok pont alatt kiválasztod a dolgokat értelemszerűen...
a Breki által linkelt PL pack nem tartalmaz playlisteket illetve szerintem túl halk is lenne + tele van silence -el -
Neoncsoves #32356 ja ok :D -
bobbyfischer #32355 Az Angol szurkolói zenéket az Olasz mellé szinkronba be lehet másolni?
A játékban hol állítom be ha már beléptem,hogy a szurkolói hangok meg is szólaljanak?
Milyen mappába tegyem,stb,stb,konkrét,érthető leírást adnál légy szíves?
Köszi!
BL himnusz nincs véletlenüL?
Bocs a sok kérdésért,tényleg nem egyértelmű ez a másolgatás,kíváncsi leszek működik-é... -
#32354 bevonuló zenék gól zenék
20 népszerű csapathoz szurkolói dalok
minden seria a csapathoz szurkolói dal -
bobbyfischer #32353 Köszönöm,megtettem,remélem menni fog!
-
#32352 ???
én ezt nem neked írtam :) -
#32351 most nem nagyon tudom kipróbálni pont pes patch-et készítek de ha visszaolvasol attól a hozzászólástól amit írtam ott részletesen kitárgyaltuk a készítővel
szerintem a hely mindegy playlist a fontos