FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én se vitázni akarok 😊 és igazad van a 2 játékból lehetne egy jót csinálni... csak nem tudom erre miért nem jönnek rá? 😄

Őrült vagyok? Lehet :D

szabii98
ezt is adom 😄

I met God. She's black

[HUN]FaTaL
Cserébe normális AI van, liszenszelt BL és EL, lehet mondani a prokat és a kontrakat.

Ti csak vitázzatok én meg játszom mindkettõvel. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

szabii98
utolsó mondatod! <#eljen>

I met God. She's black

hát mozgási animációt már nem fognak változtatni a teljes változat megjelenéséig.nem akarok vitázni, mindkét játékot szeretem, valahogy ha egybegyúrnák a két játékot valami atomjó focis játék lehetne belõlük.

ez meg csak demó 😊 jó vannak hibái de a fifának is 😄

cserébe a PESben úgy futnak az emberek a gyepen mintha robotok lennének 😄DDd

jobbak hát. a FIFA-ban hol van olyan hogy ha gólt szerez az emberke feláll a reklámtáblára? vagy hol van benne olyan hogy felsorakoznak a játékosok? vagy hogy a folyosón végig jönnek? Na na? elmondom SEHOL és még sorolhatnám...

animációk jobbak a PESben mint a FIFAban? 😄DDdDDSDADASd

Breki33
hát egyiket se nagyon találtam. a pes topik is egy cikkbe van vagy mi. de ha dobsz egy linket 😊

nem rossz a FIFA se csak az a baj hogy mi mindent késõbb kapunk meg mint a konzolosok... És a konzolos FIFA fényévekre van a PC-s verziótól... Bár kíváncsi leszek a fifa 12-re. nekem a pes 12 jobban tûnik élethûnek az animációk miatt sõt még a gameplay is jobb. mint a fifa 11. na meg nem erõlteti úgy a szélrõl beadást.. és sokkal jobb a visszajátszás a pes-be. eddig egyértelmû hogy a pes 12 veri a fifa 11-et. de majd kiderül a fifa 12-t veri e. kinek a pap kinek paplan

Lacoka12
nekem a Fifa jobban bejön mint a pes

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Breki33
te ugye tudod, hogy van Pes topik, sõt szerintem Pes vs Fifa topik is.........
na már tényleg jöhetne az a demo 😊 na volt idõm kipróbálni a PES-demóját és már jobban bejön mint a FIFA 11 😊 jó lenne összehasonlítani a 2 játékot 😄

DAFFANGER
A teljes játék jönne már ki😊))

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

ha jól tudom kedden 😊

demo mikor várható kábé magyar idõ szerint? 😊
legalább a PES 12-be lesz off the ball controll nem értem hogy a FIFA miért vette ki pedig nekem tökre tetszett....

pasz. 😄

Breki33
ezt miért egy fifa topikban kell megbeszélni? P
most töltöm a 12-es demót. ahogy néztem a PES 11 gameplayt jobban bejön mint a FIFA több és jó az animáció ami tetszik 😄

szabii98
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én épp most játszottam vele egy meccset, nekem jobban tetszik mint a fifa és jól van optimalizálva, de ez magány vélemény..😛

I met God. She's black

érdemes kipróbálni a PES-t?

szabii98

I met God. She's black

de komoly az a új animáció 😊 már csak telepíteni kell 😄

ok! kösz!

[HUN]FaTaL
Másold a linket, illeszd be a címsorba és tegyél egy kérdõjelet a link végére.

csak egy jégbe fagyott béka jön be 😄

Breki33
***** FEATURES FIFAMANIA SUPERPATCH 11 *****

- updated all game rosters to winter transfers and/or summer transfers (2010) fixing player attributes, rosters and young players growth curves
- fixed rosters and formations of Serie A and B
- updated all Serie A kits and minikits, adding up to 8/9 kits per team
- updated all Serie B kits and minikits, adding third kits and usually also fourth, fifth, etc.
- updated all Serie B logos and Serie A/B league logos
- updated all international wrong/unlicensed logos
- inserted all the EXACT fonts (numbers and letters) for all Serie A teams
- inserted all the EXACT fonts (numbers and, where possibile, also letters) for all Serie B teams
- inserted new Serie A and B banners
- updated Europa League and Champions League in manager mode (but still playable from the second year)
- added the chance to qualify to World Club Championship in manager mode (from the third year, if you win UCL, of course)
- updated all other tournaments (realistic Coppa Italia, Supercups, etc)
- added the 5 UCL teams missing (Cluj, Hapoel Tel Aviv, etc) with rosters, logos, kits and minikits
- added more than 20 new national teams with rosters, logos, kits and minikits
- updated some national teams kits and minikits
- added the 3 teams that participated to WCC 2010 (Al Wahda, Mazembe, Hekari United) with rosters, logos, kits and minikits
- added the old stadium "Bay Arena" and the FIWC stadium playable only at home of teams that have it already assigned (eg. Mazembe)
- updated San Siro stadium graphics and steward, photographers, italian police grapics, etc
- added more than 200 real international refeeres with all the Serie A and Serie B official referees
- added more than 200 true boots
- added the Sky scoreboard, popups and replay transition
- added some realistic balls (Serie A, B and some selectable from the menu such as UCL, WCC, EL, etc)
- added a new generic adboard for Serie A and Serie B and a generic adboard for friendly matches
- added the names of all stadiums of all the teams that are in the game
- added a new type of Nike winter gloves
- updated all the trophies pictures in manager and tournament mode
- updated all the leagues and tournaments names
- updated the italian and english language
- updated the detail of pitch turf
- patch available also in english
- all that we forgot here, but you will notice ingame...

http://italia.soccergaming.com/index.php?option=com_docman&task=cat_view&Itemid=66&gid=42&orderby=dmdate_published&lang=en
Breki33
<#wave><#eljen>
Breki33
#30112 például

már nincs fent a játék meguntam, de nézd meg pl ezt
http://img17.imageshack.us/img17/2421/file18539.mp4

magyart nem találtam.. hiába nyomtam végig a telepítõt nem sok új doglot tapasztalok. pl nincs új kamera állás, új animáció amit ír... vagy még valamit valahol kéne csinálnom vagy mi?

zorrobomber
Ez oda-vissza hugyozza 😊
Félreértések elkerülése végett, a trailer, nem a játék.

Hosszú évek óta már csak egy pénzszaró gép a sorozat. Igen, játszok vele és a 2011 sokat javult, de lelke már rég nincs.

Breki33
na rakja be valaki még egyszer 😊
Breki33
ott van a readme-ben a leírás, de szerintem korábban leírtam itt magyarul is azóta meg ugye van auto installer azzal még egyszerûbb

INSTALLATION
Go to your FIFA 11\Game folder \Program Files\EA Sports\FIFA 11\Game
Backup these files: data0.big, data0.bh, data7.big, data7.bh (backup current files, and put on favorite folder, restore for unistall new Hybrid version)
FIFA 11 updated to official patch 1.0.1 required!
1) Run Hybrid Gameplay full auto installer, select the installation type and install to your FIFA 11\Game folder (\Program Files\EA Sports\FIFA 11\Game)
2) On DOS screen press enter/key (2 steps, press key with 1 or 2 sec delay time), wait for HYBRID GAMEPLAY Install Complete.
(For manual HG install/apply: run INSTALL HYBRID.exe on \Game folder, or Hybrid desktop shortcut or manage with HYBRID GAMEPLAY TOOL!)
For correct install check the last edited date on data0 and data7 (the same when you apply Hybrid).
Please don't close DOS windows, press enter or any key, the DOS window will close on automatic!!
After HG installation, run i68 Regenerator (latest version) recommended to regenerate all bh files (use option: take care of edited files stored directly in folder), regenerate two times if you have problem!
valaki segíthetne hogyan kell ezt a hybrid 5-öt telepíteni

DaniX14
Már sokan várjuk, kb. 3 hét és kijön 😊 A demo pedig csak pár nap ! Remélem most is hamarabb kijön úgy mint tavaly , azért 2 nap is valami 😊

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

szabii98
most néztem énis, nagyon jóak

I met God. She's black

Zenszkij
várós

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

szabii98

I met God. She's black

zorrobomber
eredetivel igen, és még gameranger se kell hozzá

[HUN]FaTaL
Az AI irányította saját védelmemre gondoltam, ahol nincs les, össze-vissza rohangálnak néha, röhej.

Mindegy, ha szar lesz, akkor PES 😊

DaniX14
Most videók alapján és tesztelõk mondták azt hogy nehezebben lehet átjutni a védelmen és jobban a védelemre alapul majd a taktika .Reméljük !

na föltettem ezt a realistick gameplayt... csak hát 1 eltûnt a megyar menü 2 nem ad lapot a spuri... na most vagy a game play nem jó vagy év vagyok béna

robi11
a fifa12 vel lehet majd Online játszani PL gamerangerrel?

[HUN]FaTaL
Remélem a védelem nem akkora fosrakás lesz, mint tavaly.

Firerock
Most engem ez a demó téma izgat,azzal kibírhatóbb az a két hét😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

DaniX14
Hát én is így vagyok, de legfõképpen a menedzser mód izgat és végre visszahozták a fiatalok keresése meg a youth academy meg hát az átigazolásban is végre sokkal jobban variálhatunk.. már nincs sok idõ hátra remélem úgy lesz mint tavaly hogy megjelenés elõtt 3 nappal szólt az 576 hogy már náluk van a játék 😊

Firerock
ennyire még nem vártam Fifát mint ezt😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"