36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Breki33
    rna.ini-t nézd meg
  • Lacoka12
    én meg szeretnék azért más nylelvet is
  • Balázs 17
    nekem meg pont az kéne,. hogy alapból magyar legyen ne keljen nyomkodni azt is:D
  • Lacoka12
    amikor elínditom a játékot nem adja be a nyelv vállasztott egyből magyarul inditja valaki tud megoldást?
  • Balázs 17
    ?
  • ffxi
    Fifa 12

Az az érzésem van, hogy nem reagál a játék úgyahogy én akarom a meccsek alatt. Mintha valami gátolná. Nem úgy viselkedik a játékos, mint a FF11-ben. Beépítették valami segédkezelőt a játékba Úgy mint a DiRT3-nál és egyéb hardcore autósgémeknél Ki lehet az kapcsolni valahol
  • lacinkacinka89
    Üdv mindenki! Azt szeretném kérdezni, hogy ezt a FIFA 11 - Game Face Tutorialt, hogyan lehet használni? Csak eredeti játékkal lehet megcsinálni, ha egyáltalán pc-n ezzel lehet arcot csinálni? És még valami, ha ez az oldal regisztrációs, akkor ingyenes a reg?
    http://www.fifaencyclopedia.com/11gameface.php
    Köszönöm a válaszaitokat!
  • elite
    Nálam ez sem működik! Visszadob asztalra. Bolti magyar verzió pedig. Na mindegy...
  • egyhengerBt
    Helló!
    Arra mi lehet a megoldás hogy feltelepítem, játszok vele, majd a következő alkalommal az Origin azt írja hogy a játék nincs telepítve. Elkezdi letölteni a játékot mikor benne a dvd.
    Erre valami megoldás esetleg?
  • barcalaci84
    elkészítettem a szurkolói dalokat a az összes angol Premier Ligás csapathoz,
    legalább öt , de a nagycsapatok több mint 10 mp3-at kaptak...

szurkolói dalok Premier League
  • Lacoka12
    a nod 32 hogy lehet kikapcsolni nem látok kilépés gombot a menüjébe
  • nukerke
    Gondolom ékezet volt az előző nevében.
  • Lacoka12
    csináltam egy másik felhasználói fiokót erre ott elindult
  • nukerke
    Talán gyakorolj még többet és menni fog? :) Nekem nem voltak ilyen gondjaim igaz a játék nem gondolatolvasó! :)
  • And 1 #32376
    még annyit h meccsről meccsre jobban megy vele a játék mert kezdek hozzá szokni
  • And 1 #32375
    csáó azt szeretném kérdezni hogy nálatok is van h mondjuk szélről beadnátok ... legyen szó gamepadról és nem oda megy ahova akarnátok ?
    ezt azért kérdezem mert idáig az összes fifával billentyűzettel játszottam és elővettem a régi saitek p480-as gamepadom hogy megnézzem milyen így a fifa :D nem rossz és sikerült nagyon jól beállítanom az irányítást rajta csak néha nem pont ahoz az emberhez passzol akihez szeretném és a beadások ... erre válaszoljatok nekem létszi :D köszi
  • nukerke
    Magyar alapból a játék, nem angol hanem magyar nyelvet válassz a nyelvválasztó képnél... '-.-
  • vajo
    Hello :))

Ki lehet cserélni az angol kommentárt magyarra?
  • barcalaci84
    szóval csak a te kedvedért megnéztem megint, a hiba nem nálad van , hanem benned van:)

az egérrel kattintós dolog nem működik, mint írtam RT illetve LT (vagy gondolom ennek alternatívája billentyűzeten...)

Tehát: NE az egérrel próbálkozz
    ott lesz a listában mind a 20 csapaté ( valószínűleg 3-szor 4-szer még majd meg kell nyomnod az RT-t még :)

• bobbyfischer
    Billenytűzeten elég kell legyen ha egérrel LT-RT-re kattintok de nem csinál semmit,mindenre reagál ha egérrel kattintok AKÁRHOVÁ!
    Erre miért ne reagálna?
    Nem hiszem.
    Rá van kötve kontroller is,azzal sem reagál,a hiba szerintem nem nálam van!
    Ez a "magyarázat" a fájlok mellé nem elég,hülyeség,hogy 5-6 csapat szurkolói hangja megjelenítődik a többi nem.
    Ez a véleményem.
  • elite
    Milyen világos borzalmas dolgot?
  • Breki33
    még nem néztem, de próbáld meg külön az enb-t külön a lod-ot másik enb-vel ami volt korábban tavalyival stb
  • Firerock
    Hogyan lehetne ebből kivenni ezt a borzasztó világos dolgot? Az enb törlésével?
  • barcalaci84
    a játékon belül amikor társítani akarod , akkor LT illetve RT-vel lehet lapozni az oldalak közt (billentyűzeten nem tudom...)
  • bobbyfischer
    Hát próbáltam betenni a szurkolói hangokat,az olasz ligába..
    Mikor próbálom társítani nincs ott mindegyik,csak 5-6,lapozni próbáltam,hátha,nem enged.

Így csináltam: amit a C-re kellett ott van "chants" mappában,azon belül szintén mappákban a csapatok zenei fájljai.

A másik csomag pedig a Felhasználók,nevem,zene mappában van,azon belül a "playlist" mappa és benne pedig mappa nélkül a hangok!

Szerintem jól csináltam mégse jó..
    Valaki segítene,köszi?!
  • Breki33
    Patch :

Brothers HD GFX Patch
    Content :

-Better Lightning;

-HD Quality to your game;

-Grass Color correction;

-Color of the game more alive;

-Applys AntiAliasing;

-Improved Depth of Field;

-Improved Shadows;

-Improved Ilumination;

-Adds 3D Turf.
  • Breki33
  • Breki33
    Én ugyan még nem tettem fel az olaszt, de a többiek nevében is szeretném megköszönni a munkádat.

Örülök, hogy valaki ezt a részt is fontosnak tartja szerintem is az régebben csináltunk miis chant packokat de most általában csak a Juvesra jut idő.

Még egyszer köszi és akkor az angolnál adott a szép feladat :-)
  • Breki33
    ezzel mennie kell ez csak enb semmit se állít
  • elite
    Nekem ezzel nem indul a játék. Bejön a töltő képernyő, aztán visszadob az asztalra. Win7 64 bit, eredeti játék...
  • Breki33
    de, fel kell tölteni hozzá cuccokat
  • aricsi
    Nektek működött?
  • aricsi
    Hát nálam nem műxik ez a texture editor, el se indul, hibával kilép. 32 meg a 64 bites is.
  • barcalaci84
    32350-ben benne van mit hova másolj

a játékban a fifa testreszabása menüben saját zenék szurkolók menü liák és csapatok pont alatt kiválasztod a dolgokat értelemszerűen...

a Breki által linkelt PL pack nem tartalmaz playlisteket illetve szerintem túl halk is lenne + tele van silence -el
  • Neoncsoves
    ja ok :D
  • bobbyfischer
    Az Angol szurkolói zenéket az Olasz mellé szinkronba be lehet másolni?
    A játékban hol állítom be ha már beléptem,hogy a szurkolói hangok meg is szólaljanak?
    Milyen mappába tegyem,stb,stb,konkrét,érthető leírást adnál légy szíves?

Köszi!

BL himnusz nincs véletlenüL?

Bocs a sok kérdésért,tényleg nem egyértelmű ez a másolgatás,kíváncsi leszek működik-é...
  • barcalaci84
    bevonuló zenék gól zenék

20 népszerű csapathoz szurkolói dalok

minden seria a csapathoz szurkolói dal
  • bobbyfischer
    Köszönöm,megtettem,remélem menni fog!
  • Breki33
    ???

én ezt nem neked írtam :)
  • Breki33
    most nem nagyon tudom kipróbálni pont pes patch-et készítek de ha visszaolvasol attól a hozzászólástól amit írtam ott részletesen kitárgyaltuk a készítővel

szerintem a hely mindegy playlist a fontos