2757
-
#115 Szerintem biztos fake. Mondjuk én nem láttam még sehol. -
csgj #114 ja, azt írják, hogy nem fake, de azért megvárom amíg kiírja az nforce -
#113 Tomb Raider Anniversary-R55 3.93 GB
-
#112 Júni 5. az USA-i megjelenés, a "mienk" (európai) júni elsején érkezik. -
#111 Az 1-be volt Colosseum meg az 5-be. -
csgj #110 nem halottam még vajgyűlölésről, de lehet, hogy TESCO gazdaságos margarin ellen majd felszólalok xD Viccet félretéve, aki ilyen nagy Lara Croft / Tomb Raider game rajongó, mint te vagy, biztosan szeretné az összes Lara arcot... Nemtom neked ez mitől indiános, mégcsak nem is kreol a bőre :P A vastag ajkait pedig biztos a filmes Angelina Jolie-tól kapta :) De nekem bejön, és nem látok olyan nagy égbekiáltó különbségeket a régi, és az új Lara között... -
#109 itt júni 5öt ír a végén ha jól láttam, akkor most mikor is lesz? Mellesleg ez a colosseum melyik részben volt? Nem játszottam csak az 1-2-4 meg a legújabbal. -
#108 Jót virúltam azon amit írtál! Nekem tetszik az egész csaj ahogy van. -
#107 új videó
Colosseum pálya -
haxoror #106 Szerintem az AOD-ban volt a legjobb, a Legendben már kicsit Miss Bombay -
#105 meglehetősen bátor : D
hopp -
#104 ez azért elég jó
-
#103 Az a gumiabroncs száj, bakker... -
RaKmaTakaTa #102 Basszus! Már megint átplasztikázták szegény Larát :(
Maholnap az anyja sem ismeri fel.
hogy kaphatot ilyen arcot? link
Szerintem összehasonlíthatatlanul sz@rabb a régi fejéhez (vagy mondjam azt hogy inkább a fejeihez? :) képest! Anno egyéb screenshot-okon indián-beütés jegyeit véltem felfedezni arcocskáján. Ahhoz viszonyítva, hogy kékvérű, és angol nemesi családból származik, hirtelen nagyon távol került a családfájától :D (A következő epizódban már kínai, esetleg bantu néger profiljával is büszkélkedhet? :D)
Az még hagyán, hogy mell s csípőbőségét az aktuális divathullám függvényében változtatgatják, de hogy a pofikáját is össze-vissza rendezgetik, az már röhej :S - szinte sírni tudnék, úgy teszik tönkre az "ideálom" :(
Pedig azt hiszem minden részével játszottam (volt amelyik nem tetszet), és minden írtózásom ellenére valószínűleg ezt sem fogom kihagyni, de teljesen elkedvtelenített, hogy ezt az epizódot nem a megszokott "jégcsap hideg-minden kincsre rámozduló-de azért belül jó-úri asszony" küllemű Miss Croft-al kell végigjátszanom, hanem egy annyira tökéletesen szép arcú indián lánnyal, hogy az már otromba.
Na mind1-majd nem nézem meg szemből :D
... miközben írtam a hozzászólást, kicsit vissznéztem a screenshotokhoz és most már teljesen elbizonytalonodtam, hogy pontosan mely népcsoportok jegyei is fedezhetők fel az új Lara vonásaiban: cigány? indián? eurázsiai? közép-amerikai? ... röhej ... :D
ui.: nem fagyok vajgyűlölő!
-
#101 Én sem értem miért baj, hogy még a menüje is ugyanaz. Én szerettem nézni a Legends-be is, hogy böngésztem a menüben, közben ott virított elttem Lara :)
Csak az irányítás lett túl könnyű az előző részekhez képest, de ez egyeseknek nem nagy baj mondjuk, csak nekem egy kicsit talán. Amúgy már látható belőle egy ingame videó, akit érdekel, a játékban a legelső pályát tolja végig valaki. Nagyon sok ismerős jelent köszön vissza belőle :) -
#100 Na ha olyan lesz, mint a Legends, az nagy királyság lenne. :) -
Hoz_Hun #99 Ó én ezen nem vagyok elkeseredve. Szerintem a Legends nagyon jól sikerült. Szóval olyan minőségben jöhet, jöhet. :) -
#98 még a menüje is ugyanaz lesz, meg minden:(((
engem a pályák érdekelnek főleg, meg a kinézetek, látvány:) -
#97 Dehogy akarok leveleditoros pályával játszani. Túl nehéz, meg semmi köze sincs az Anniversaryhez. -
#96 Valakik csak úgy (gondolom "étvágycsillapítás" gyanánt) megcsinálták a 'Caves' pályát level editorral. Nézegettem belőle képeket.... hát nem nagyon ismertem fel a helyeket. De egyébként, ha játszani akarsz vele, akkor a level editor kell hozzá, amit asszem a TR 5-tel adtak ki. -
#95 Igen?? Akkor szoptam! Bocsi -
#94 ez ilyen kattintgatós flashjáték mielőtt még nagyon beleélnéd magad -
#93 Találtam egy The Cave nevü demó pályát az új Tomb Raidertöl! De angolúl van írva a telepítés ami nagyon nehéz számomra és nem tudtam megcsinálni. Ha letölti valaki van egy readme.txt fájl és abban le van írva, hogy hogyan kell megcsinálni a demót, hogy elindúljon. Nem egyszerü. Akinek sikerül elindítani az írjon ide a hozzászólásokhoz, hogy hogyan csinálta lépésröl lépésre! A demó itt érhetö el. -
#92 Mivel ezt is a Chrystal Dinamics csinálja, még a motor is ugyanaz, valószínű, hogy hasonló, vagy esetleg ugyanaz lesz az irányítás. Ez az imént linkelt videóban is látszik, hogy mintha a Legends volna, csak másik pályával :D -
Djemba #91 rmélem lesz olyan jó az irányítás mint a legnd meg olyan hosszú vagy hosszabb -
#90 Nem tudom, nekem is rémlik pedig. Nem az Angel of Darknessbe? :$ -
#89 Ebbe az első 10-20 másodpercbe a shot-gun "felhúzó" hangja mibe volt még?? Rohadtul sokat hallottam pedig, de most fingom sincs, hogy hol.
Amúgy St. Francis Folly gameplay videó a link. -
#88 Nem sok, az az 1 hét, de ha húzzák akkor az már sokk lesz -
#87 Hát ha május 25-ig kibírjuk akkor onnan már nem is olyan sok az az egy hét...... vagy mégis? -
#86 biztosra veszem, hogy worldwide premier lesz -
#85 Lehet, hogy az Európai megjelnés a május 25.-e ugrik, mert tegnap a gamespoton néztem és Június 1.-e volt kiírva. Nem tom mi a faszért húzzák. -
#84 konzolokról nem kéne írni pc-s topikba mert tömegverekedés lesz -
strebacom #83 -
#82 [olvassvissza]Valamikor májusban[/olvassvissza] -
#81 Hy all!
Megszeretném kérdezni, hogy ez a játék mikor fog megjeleni?
Előre is köszönöm! -
#80 kit érdekel az a szaros xbox 360 meg a fos ps3??:S
szar az összes konzol...:D -
#79 ott a pont. -
#78 Ki nem szarja le, már bocs, hogy lesz e Xbox720-ra meg PS4-re.
Lesz PC-re az a lényeg. Ez nem konzol topik szerintem. -
#77 PS3-ra se jön? -
#76 Egyelőre nagyon ragaszkodnak a kizárólagos 3 platformhoz (PS2,PSP,PC), de később ki tudja, lehet meglágyulnak (majd jönnek a 360-as rajongók fenyegető levelei)... De ha tényleg nem adják ki az is benne van a pakliban, elvégre nagyon sok JÓ játék sem jön ki pl PC-re.