2757
  • XuChi
    Hát ha nem adják ki a nextgen tr-t nextgen konzolra az égö és egyben gyalázat is. Mikor persze legends volt.
  • xeth004
    Egyelőre biztos nem. Nem nagyon tervezgetik, hogy kiadják.
  • Senkkik
    mért ne jelenne meg? (lehet csak kihagyta véletlen..)
  • XuChi
    És Xbox360-ra meg sem jelenik?????? Miért???
  • DanRyu
    Úgylegyen!
  • fery02
    Biztos forrás:
    "június ötödikén beköszönt Amerikában is az aranykor, ekkor érkezik az újrakiadás PC-re és PS2-re, majd ezt követi, nem túl sokkal később, a PSP-s, marokkonzolos változat. Mi európaiak most nagyon gonoszul mosolyoghatunk: hozzánk már május végén megérkezik a régi/új Lara! "
    PC Guru oldalán találtam.
  • xeth004
    Én úgy tudom, hogy júni 5 az az USA. Európa (UK) az május 25. ELVILEG.
  • kirol
    Nem június 5?
  • Yrda
    május 25.-ke a megjelenés :)
    várom nagyon :)
  • DanRyu
    Hát nagy gecik, ha tolják még arra a pár napra.
  • strebacom
    PSP????
  • fery02
    Nem, PC-re. (szopás)
  • xeth004
    A júniusi kiadás ugye csak a PSP-re vonatkozik?
  • DanRyu
    Minden szar játéknak kiadnak hamar demót, csak a jobb játékoknak nem, mint pl ez.
  • kirol
    Egy új videó.
  • xeth004
    Állítólag a héten lesz valami meglepetés. Netán demó?? Lassan ideje lenne már:)
  • DanRyu
    Demója mikor lesz, nem tudja valaki?
  • DanRyu
    Nagy gamenek ígérkezik!
  • Seth
    május vége, 25 körül
  • Yrda
    mikor jön ki pontosan lehet tudni?
  • DanRyu
    Na még 2 hónap a játékmegjelenésig. Sokk
  • DanRyu
    Ha nem várnánk nem lenne messze!
  • kirol
    Nincs is olyan messze!
  • DanRyu
    Ez van, várunk!
  • Hoz_Hun
    Miii?!?
    ÁÁááááá wáháááá
  • Bubu7
    Akit érdekel: :-)
    Ugyan nem Anniversary még, (persze majd az is lesz) de nyereményjátékot hirdettünk, a http://tombraiders.hu/ oldalon.
  • DanRyu
    május 20. a kiadás idQpontja sajna. Áprilisról.:(
  • fery02
    Egyelőre még egyik sincs. Demóról se tudni még. De nagyon sokat késik már a játék.
  • DanRyu
    Hali

A demó kiadásáról tud valaki valamit? És érdekelne játék gameplay is.
  • DanRyu
    Pedig tuti, hogy egeres irányítása lesz, mint a Legendnek. De lehet, hogy átlehet majd állítani normálisra. Nekem 8.
  • XuChi
    Én is régi Tomb Raider-es vagyok. Minden részét végigjátszottam, kivéve az unfinished busines nevű "kiegészitöt" nem.

Viszont az irányitással nekem személy szerint semmi bajom sem volt.
  • hinar
    Én kiváncsi vagyok, hogy sikerül a Tombraider 1 részének élményét visszaadni.Megnéztem a trailert és a hozzá tartozó képeket szerintem jó lesz, csak az egeres írányitással nem vagyok kibékülve. Mert már hozzászoktam, hogy mindent billenytűvel irányitok és elég nehéz nekem az irányítás.Mert a Legend-del is elég nehezem kezeltem.Lehet hogy csak annyi a baj, hogy régi tombraideres vagyok és a most megjelelő játékokhoz nem vagyok hozzá szokva. Ezért a régi kiadott Tombraidert Glidos nevű progival feljavítottam.És müködik XP alatt is.Ezzel el leszek egy darabig, amíg kiforrja magát az új rész.
  • XuChi
    Szerintem egy ilyen felbontású videoból nem szabad messzemenő következtetéseket levonni.

Nekem az a lényeg hogy egyiptom szép legyen benne. Ja és hogy ne csak 1 pálya legyen persze.
  • kirol
    Most van egy videó az GS-en, hát azon az látszik hogy a grafika is elég retro lett. Nagyon gázul néz ki a legutóbbihoz képest. :(
  • XuChi
    Sziasztok.

Megnáztem a Trailer-eket és nagyon várom már. Remálem az összes rászt fel fogják ujjitani és ujra kiadják. A legjobban a 4-nek örülnék.
    Imádom egyiptomot.
  • DanRyu
    Nem tudja valaki, hogy demója mikor lesz már?
  • böröczk
    anniversary edition trailer
  • DanRyu
    Ajj de várom már.
  • akyyy
    hát figy a legend is totál átirat volt, useitem_x.gif-et kicserélik q betűre oszt cső:D
  • Cat 02 #36
    hm ez konzol ugye ? :D