2757
-
#75 Hát ha nem adják ki a nextgen tr-t nextgen konzolra az égö és egyben gyalázat is. Mikor persze legends volt. -
#74 Egyelőre biztos nem. Nem nagyon tervezgetik, hogy kiadják. -
#73 mért ne jelenne meg? (lehet csak kihagyta véletlen..) -
#72 És Xbox360-ra meg sem jelenik?????? Miért??? -
#71 Úgylegyen! -
#70 Biztos forrás:
"június ötödikén beköszönt Amerikában is az aranykor, ekkor érkezik az újrakiadás PC-re és PS2-re, majd ezt követi, nem túl sokkal később, a PSP-s, marokkonzolos változat. Mi európaiak most nagyon gonoszul mosolyoghatunk: hozzánk már május végén megérkezik a régi/új Lara! "
PC Guru oldalán találtam. -
#69 Én úgy tudom, hogy júni 5 az az USA. Európa (UK) az május 25. ELVILEG. -
#68 Nem június 5? -
#67 május 25.-ke a megjelenés :)
várom nagyon :) -
#66 Hát nagy gecik, ha tolják még arra a pár napra. -
strebacom #65 PSP???? -
#64 Nem, PC-re. (szopás) -
#63 A júniusi kiadás ugye csak a PSP-re vonatkozik? -
#62 Minden szar játéknak kiadnak hamar demót, csak a jobb játékoknak nem, mint pl ez. -
#61 Egy új videó. -
#60 Állítólag a héten lesz valami meglepetés. Netán demó?? Lassan ideje lenne már:) -
#59 Demója mikor lesz, nem tudja valaki? -
#58 Nagy gamenek ígérkezik! -
#57 május vége, 25 körül -
#56 mikor jön ki pontosan lehet tudni? -
#55 Na még 2 hónap a játékmegjelenésig. Sokk -
#54 Ha nem várnánk nem lenne messze! -
#53 Nincs is olyan messze! -
#52 Ez van, várunk! -
Hoz_Hun #51 Miii?!?
ÁÁááááá wáháááá -
Bubu7 #50 Akit érdekel: :-)
Ugyan nem Anniversary még, (persze majd az is lesz) de nyereményjátékot hirdettünk, a http://tombraiders.hu/ oldalon. -
#49 május 20. a kiadás idQpontja sajna. Áprilisról.:( -
#48 Egyelőre még egyik sincs. Demóról se tudni még. De nagyon sokat késik már a játék. -
#47 Hali
A demó kiadásáról tud valaki valamit? És érdekelne játék gameplay is. -
#46 Pedig tuti, hogy egeres irányítása lesz, mint a Legendnek. De lehet, hogy átlehet majd állítani normálisra. Nekem 8. -
#45 Én is régi Tomb Raider-es vagyok. Minden részét végigjátszottam, kivéve az unfinished busines nevű "kiegészitöt" nem.
Viszont az irányitással nekem személy szerint semmi bajom sem volt. -
#44 Én kiváncsi vagyok, hogy sikerül a Tombraider 1 részének élményét visszaadni.Megnéztem a trailert és a hozzá tartozó képeket szerintem jó lesz, csak az egeres írányitással nem vagyok kibékülve. Mert már hozzászoktam, hogy mindent billenytűvel irányitok és elég nehéz nekem az irányítás.Mert a Legend-del is elég nehezem kezeltem.Lehet hogy csak annyi a baj, hogy régi tombraideres vagyok és a most megjelelő játékokhoz nem vagyok hozzá szokva. Ezért a régi kiadott Tombraidert Glidos nevű progival feljavítottam.És müködik XP alatt is.Ezzel el leszek egy darabig, amíg kiforrja magát az új rész. -
#43 Szerintem egy ilyen felbontású videoból nem szabad messzemenő következtetéseket levonni.
Nekem az a lényeg hogy egyiptom szép legyen benne. Ja és hogy ne csak 1 pálya legyen persze. -
#42 Most van egy videó az GS-en, hát azon az látszik hogy a grafika is elég retro lett. Nagyon gázul néz ki a legutóbbihoz képest. :( -
#41 Sziasztok.
Megnáztem a Trailer-eket és nagyon várom már. Remálem az összes rászt fel fogják ujjitani és ujra kiadják. A legjobban a 4-nek örülnék.
Imádom egyiptomot. -
#40 Nem tudja valaki, hogy demója mikor lesz már? -
#39 anniversary edition trailer -
#38 Ajj de várom már. -
#37 hát figy a legend is totál átirat volt, useitem_x.gif-et kicserélik q betűre oszt cső:D -
Cat 02 #36 hm ez konzol ugye ? :D