marcinger#1063
A 3-ik trailerben a rendőr autó mikor neki száll a kamioinak az jól megvolt csinálva de ez sajnos nem gameplay.
de azt tudjuk h sokkal részletesebb lesz és a fizikájuk is jobb lesz a kocsiknak
Kar hogy a toresmodellrol meg igazan konkretumot nem lattunk.
ldavid#1060
valószínűleg az lesz, mert a SA-ban is így volt megoldva
marcinger#1059
Remélem nem lesz mind egyforma. Lehetne valami cucc benne ami minden autónak más rendszámot csinál.
ldavid#1058
Na ja, amúgy én kíváncsi vagyok mi lesz a játékbeli rendszámokkal.
Korábban üres volt mind, a 3. trailer óta meg csak Liberty City van írva az összesre.
marcinger#1052
Vagy most kapunk jó grafikát szar hangulattal.
Freedy#1051
ÁÁÁ Már elig tudok meglenni. Nagyon várom a játékot!! Szerintem Az eddigi gta-knak a grafika volt a legnagyobb problémájuk. De szerencsére a hangulat mindig elfelejtettete velünk. Remélem most is tökéletes hangulat lesz, ráadásul jó grafikával.
marcinger#1050
Az első képen a kanapé bal oldalt elég érdekes de ez lehet, hogy csak a méret miatt van. A második képen szerintem elég szép a nap ahogy besüt az ablakon. A 3 képen lévő piros autóhoz hasonlóval már találkoztam valamilyen játékban.
ldavid#1049
3 új (egyelőre ilyen kisméretű) screenshot
ldavid#1048
csak egy német oldal állította hogy a Rockstar megerősítette nekik, persze aztán pár óra múlva törölték is
a hírben az volt hogy a megjelenés előtt várható a 4. trailer, és utána valamikor egy gameplay videó,
szóval ha igazat írtak akkor majd áprilisban fog jönni
marcinger#1047
Érdekes, hogy a 4-ik trailerről semmi hír nincs pedig a múlthéten azt olvastam, hogy jönni fog, de semmi.
újabb képek, egyre kisebb felbontásu textúrák, aztán lehet cask a szemem csal :/
marcinger#1044
Igen. És mi a konzolos topikba a pcs számlálót tettük be.
ldavid#1043
a külső javascript miatt várni kell míg betölt a számláló
(bemásolva valamiért nem működött)
marcinger#1027
Én abban reménykedem, hogy miután végig toltam a gamet aztuán is szivesen ülök majd le játszani. Ez nállam csak Gtáknál fordult elő más ilyen stilusu játékoknál nem. Jó ez a sok változás csak kicsit félek atól, hogy nem lesz igazi gtás stilus.
ldavid#1025
a gyalogos hídra gondolsz? az itt szerintem nem lesz
az is,meg a 4. képen a felni ( az aszfaltban),viszont a törés az ... "welcome to liberty city",+1 taxi,+1 híd (legalábbis a 3-ba úgy volt),tiszta gta3 feeling xD