ldavid#1167
nem zavarjon, hogy ez konzolos topic..
Hedic#1166
mikor jöszz már ki PC-re?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
mi lesz a jaték gépigénye...???remélem nem lesz akkora mint a Crysis-é!!
Még mindig van miről beszélni a Microsoft tegnapi konferenciája kapcsán, hiszen szó esett a Grand Theft Auto IV Xbox 360 exkluzív epizodikus kiegészítéséről is.
Azt már régóta tudjuk, hogy a negyedik rész két darab, egyaránt Xbox 360 exkluzív kiegészítést kap majd a megjelenést követő egy éven belül, most pedig az is kiderült, hogy pontosan mikor is számíthatunk rájuk - legalábbis az elsőre.
A Grand Theft Auto IV: Episode One - így fogják hívni - augusztusban válik majd elérhetővé, konkrét tartalmáról azonban egyelőre még nem esett szó.
Ha valaki esetleg elfelejtette volna: az idei Nagy Autólopás két hónap múlva, április huszonkilencedikén debütál, Xbox 360-on és PlayStation 3-on.
Na bumm. Ez a 100%ot jelenti. Szerintem az SA is eltart addig, ha mindenféle mellékfasságot kipörget a user ..
marcinger#1163
Ja igen. Én úgy gondoltam, hogyha valaki egyhuzamban szeretné végigtolni.
Papesz#1162
Valószínűleg a készítők nem hallottak még arról, hogy egy játékban menteni is lehet, aztán később elővenni.
marcinger#1161
Készítők állítása szerint ha valaki végig akarja tolni a játékot annak két hetet kéne végigjátszani non stop. Ebben kételkedem, szerintem max. egy hét alatt végigtolom és különben is szerintem a box se bírná a folyamatos 2 hetet.
csakmert arra gondoltam h eléggé beb@szunk majd és akkor anynit fogunk utána aludni mint a nemistudommi :D remélem egy-egy küldetés után kifáradsz,vagy lesz munka,végzel midennel,beszmész a kocsmába,lehúzol pár felest,elmész csajozni stb..lol?
marcinger#1147
A legjobb az lenne ha éjfékor nyitva lenne valami bolt ahol lehet venni és nem kéne várni reggelig.
Pont amikor jön ki a játék akkor lesz pár vizsgám de azért elötte is azzal fogom nyomni
én majd csak megyek az utcán aztán lökdösöm az embereket,néha néha beülök egy taxiba,furikázok :)) várom márrrr
marcinger#1144
A nyári szünetben? Én előtte is, és a nyári szünet mikor kezdődik már csak szaladgálok a városban mert megcsináltam az összes küldetést.