marcinger#1099
Pedig rég volt már a 3-ik trailer.(ami pont a születésnapomon volt elöször látható)
ldavid#1098
mert mindössze egy német lap írta meg a dolgot, egy Rockstar dolgozó megerősítésére hivatkozva, aztán pár óra múlva már törölték is a cikket
marcinger#1093
Végül is így van. A mai Blikkben benne volt a Gta, azt írták néhány napon belül megjelenik. Ez a 85 télleg néhány.
ldavid#1092
azért az kicsit gáz lenne, hogy ha szeretnéd, ha nem, mindennap változna az öltözéked
a SA-ban is megtehetted hogy minden nap átöltöztél, azonkívül ha kell az életben is lehetsz akár egy hétig egy ruhában :D
marcinger#1091
A többi szereplőnek cserélődni fog a ruhája, hogy relasztikus legyen a játék de ez elvész ha a sajátod nem változik naponta.
marcinger#1087
Arra is kiváncsi leszek, hogy hogy lesz megoldva ez az öltözködés. Tehát a saját ruhád hogyan fog cserélődni. Egy ideig azt hittem, hogy akkor mikor mentesz a házadban de később kiderült, hogy lesz autosave így nem tudom mi lesz.
ldavid#1086
az első csak linkelve volt, a maverick meg tényleg elég egyértelmű, más nem nagyon lehet
amúgy képeket inkább itt nézegess
marcinger#1085
A 2ik képen szeintem az idáig is jól ismert Maverick helikopter látható.
marcinger#1084
Nem valószinű, de akkor már 2nél több fegyver ne lehesen az embernél, mert az elég érdekesen nézne ki ha van nállam egy minigun és egy M16os. Szerintem inen az első két kép még nem volt bent a topikban.(betenni nem bírom mert nem bírom a képeket letölteni)
szerintem az ilyen dolgok eltűnnek, tehát a fegyver se fog úgy hip hop a kezünkbe termelődni (azért ez ritka primitív megoldás volt eddig szvsz)
marcinger#1082
Az lesz a másik nagy elenfele a Gtanak. Szerintetek ez a bukósisak dolog, hogy lesz megoldva? Mert szerintem Niko csak simán hátranyúl és a semmiből a kezében terem a sisak, majd he leszállsz a motoról akkor ugyanígy eltünik.
marcinger#1069
Ja, a 3-ik trailerben mikor a kocsit lőtték akkor is meglátszott a golyó nyoma. A képen jobb oldalt lent a sarokban az az ember már komolyabban hasonlít egy kínaira mint az edigi részekben.
ldavid#1068
a trailer-ekben is így törik a kocsi, meglátszik minden golyó helye
új screenshot
nézz meg egy videót[GTAIV] és utána pedig ezt a képet.
ldavid#1066
az eleve nem lehet mert a render az EA-é, amúgy meg miért lenne az?