ldavid#976
nem húsvéti: "missing the Easter release period"
az MCV csak egy a kiadóhoz közeli forrásra hivatkozva írta meg az ápr. 25-dikei európai dátumot
Mas7er#975
Húsvéti kiadás Angliában.
Elvileg április 25 kén jelenik meg!
ldavid#974
tudom hogy egy ctrl+c ctrl+v egyszerűbb, de mi lenne ha csak a lényeget írnád le magyarul?
Mas7er#973
A website called MCV says that GTA IV will be released on April 25th in the UK, missing the Easter release period. Sources close to Take 2 have told MCV this information. All of this would make sense if you look at Rockstars latest press release. As we have known, Rockstar says that GTA IV will be released in Q2 of 2008. April 25th is in this period, so it is possible.
Mas7er#972
Take Two Interactive released its financial results for the final quarter of fiscal year 2007 today, which ended on 31st October. Take-Two often reveal various articles of interest about its currently unreleased games during the conference call or in the press release itself, but sadly there was no set release date revealed for GTA IV, only confirmation that it would be in stores some time during the second fiscal quarter of 2008 - that's between February 1st and April 30th - for both the Xbox 360 and PlayStation 3.
Also concerning GTA IV was the confirmation that the first package of episodic content will be available on the Xbox Live marketplace by 31st October 2008. The second of the packages will come some time after that, but before 31st October 2009.
Additionally, during the conference call it was asked if Grand Theft Auto IV will be coming to Nintendo Wii. CEO Ben Feder replied with "there are other titles better suited for the Wii than Grand Theft Auto IV". This statement essentially confirms a Wii version will never see the light of day, but doesn't rule out Rockstar creating an alternative game for the console.
Az egész OFF-ot meg te inditottad emlékez ---) #946
"pöcs xbox fan" kijelentésre milyen választ vársz mégis ember? Megszoktam már amugy az ilyen kis gyerekek alaptalan beszólógatását másoknak itt az SG-n hülye vagy!
Attila: Ebbe inkább ne menjünk bele láthatod, hogy már a #945-ből milyen összeszolalkozás lett...
ha nem alkottad volna a hszdben lévő utolsó 5 roppantul értelmes szavacskát+smileyt, még talán azt is elérted volna hogy egy őszínte elnézést kérést írjak. de így:
bocs bazdmeg -.-
on:
Engem eddig nem kifejezetten érdekel egyik next gen konzol se majd októberben kezdek el gyanakodni valamelyik konzol megvásárlásán, viszont xboxot elvből nem akarok venni, viszont az van eddig a legelérhetőbb áron, ráadásul megjelent már arra egy bizonyos Saints Row is. PS3-ra a játékkínálat eddig elég gelly, ráadásul bevonták a 60 gigás ps-ek gyártását, így marad a butított 40 gigás, mai egyre olcsóbb ugyan, de egy next gen konzolt nem vagyok hajélandó úgy megvenni hogy azokon ha kedvem támad nem játszhatom a prev gen egyes emlékezetes termékeit (GTA LCS, VCS, Bully only Ps2 ugye) Na deh reméljük októberig változik a helyzet.
(ez is off volt de whatever)
Kösz én tudom milyen az xbox360 volt nekem is csak az nem értem hogy miért érdemesebb.
Szerintem mindkét gépnek vannak jó és rossz tulajdonságai.
ldavid#953
ha csak ezt a játékot nézed, pl. az exkluzív DLC-k miatt is
:-P GTA IV ide vagy oda, én most tolom a SCARFACE-t, és kibebaxottnagy! :-P Nalam jobb/több pontot kap mint GTA-k... :-P
Rena11#948
a videók hazudnak
egyépként mindent összevetve érdemessebb boxot venni de ezek a tények nem a videokból derülnek ki
azokat a videókat amiket nézegetsz valószinüleg Bill bácsi valamelyik bérence készitette :)
1. Senkinek se itélj a logójából, hogy milyen ember!
2. Miért zavarna az téged ha valóban az lennék?
3. Jelen pillanatban is van egy PS2-öm tehát már eleve nem jó az állításod
te kis száraz szar darab...
Sőt ha az eddigi PS3 vs. XBOX 360 Comparison videókat megnézegeted Gametrailers-en még sztem jobban is jársz ha X360-at veszel nem csak feltétlenül a GTA4-re...
nem is terveztek SAS-t :D pedig jó lett volna