marcinger#1020
Én most azt olvastam, hogy az egész világon 29-én jelenik meg. De ha én ilyet akarok venni az is lesz 29-én?
marcinger#1019
29? Ez még rosszabb mint a 25, de legalább ez már biztos.
Megvan a hivatalos és végleges megjelenési időpont: ÁPRILIS 29.
ldavid#1017
már sorry, de ezek után te sem vagy különb
OFF
Szánalmas, nyominger gémer vagy, inkább nyissál pécés topikot a játéknak, és a többit ott vitasd meg. De szerintem, itt a konzolos fórumon senki se alacsonyodik le odáig, hogy pécén tolja a GTAIV-et. Mivel nincs és nem is lesz pécés verzió. Egyébiránt nem értem a kisebbségi komplexusodat miért, pont egy konzolos fórumon kell kiélned.
nem baj akkor is szégyenek vagyunk.Vegyünk konzolt ez az gyerünk :D!
marcinger#1008
Egyáltalán minek kell ideirni, hogy jön e pcre. Ha kijön a game akkor itt a konzolos változatrol lesz szó tehát minket nem érdekel a pc mert konzolon toljuk. Ha kijön pcre csak egy év késésel és hihetetlen gépigényel és majd mindenki töltögeti le innen onnan és kérdezgetik, hogy miért nem megy a gépemen stb.
Papesz#1007
Aki írta, az is nagy agysebész lehet. Jó párszor kitárgyaltuk már, hogy be sincs jelentve. Akkor most megint miről beszélünk? Ha most leírnám, hogy a PS3 verzióhoz három darab letölthető kiegészítés lesz, akkor azt is készpénznek vennéd?
atihtml#1005
Szerintem tuti megfog jeleni pc re hisz az összes gta nál ezvolt h ugyse fog pc re megjeleni meg mitudomén azt valahogy mindig megjelentt pc re! meg különbenis akkora hasznuk lessz a fejlesztöknek h hülyék lenének nem kiadni pc re! SZERINTEM!
ldavid#1004
olvasni lehet akármit, hivatalosan még be sincs jelentve ezért dátum sincs, egyébként az ősz inkább valószínűbb
de ez tényleg nem ide tartozik, van hozzá külön téma
404error#1003
elvileg nyáron várható pc re, legalábbis ezt olvastam valahonnan
ldavid#1002
most ez hogy jön ide? azt egyébként sem itt kell megvitatni
szabolcs94#996
Helo sziasztok esetleg tudna valaki segiteni nekem a gta sanadreas-ba fel szeretném rakni a kiegészötökböl az igazi ruhákat és a tetoválásokat meg az igazi ékszereket.
marcinger#995
Én valahol március 3-át is láttam már.
Csak a várható megjelenés. Hivatalos DÁTUM még nincs, csak tervezett megjelenési dátum, ami elvileg titkos lenne, mégis kikerült: április 1, persze lehet, hogy csak az új kontinensen.
Norberto91#992
a hivatalos dátum, ami 576 -on van: 2008.04.25
egyébként elvileg ebben a hónapban be kell jelenteniük a végleges dátumot, mert eddig csak a második üzleti negyedév volt megadva, ami februárban már elkezdődik
marcinger#990
A gamekapocs.hu-n 07.25-én azt írták, hogy a boxos verzió 86%ban míg a ps3-as 70%-ban van kész.
ldavid#989
van benne hiba, de eddig talán a legjobb
A Rockstar szóvivője egy német websitenak megerősítette, hogy a közeljövőben érkezik egy újabb, szám szerint a negyedik GTA IV trailer. Az első három darabhoz hasonlóan ez is kizárólag filmszerű jeleneteket tartalmaz majd - jó hír viszont, hogy az utána tervezett, ötödik videóban már gameplay részleteket is láthatunk.
ldavid#986
külföldi magazinok a Rockstar-ra hivatkozva, azt írták hogy lesz