Freedy#1261
AZ előbb beszéltem a platinumshoppal, és azt mondták, hogy a sima xbox360-as verzió megjelenéstől számított két napon belül kb. megérkezik. hát nem tudom, hogy előrendeljem-e. ha a game.co.uk-n feltudják úgy adni, hogy ide m.o.-ra megérkezzen egy játék a megjelenése napján, akkor nem értem, h m.o.-n belül miért nem tudják úgy feladni... Biztos jön a kérdés: miért nem rendelem akkor elő game.co.uk-n? nincs bankkártyám, amivel fizetni tudnék...
marcinger#1259
Szerintem a sima és az extra ára között nincs sok különmbség, nállam csak abban az esetben lesz extra ha lesz a megjelenés napján.
Mondjuk ha abban a fémdobozban a játék csak egy sima PS3-as műanyag tokban lesz benne, akkor nem fog kelleni.
Freedy#1257
Az én pénztárcám már rég eldöntötte, hogy melyiket fogom rendelni:D (sima). De amúgy se látom sok értelmét a nagyobb csomagnak. Bár azért nem lenne rossz....
Mondjuk érdekes, hogy a PS3 szekcióban az extra kiadásnál a 360-as kép van belinkelve
Mondjuk én is elő fogom rendelni az biztos, csak nem tudom még melyiket. Jól néz ki ez az extra kiadás, csak nem tudom számomra megér-e annyival többet mint amibe a sima kerül. Végülis majd a pénztárcám eldönti melyik lesz. Feltéve, ha az extra kiadás PS3-ra is megjelnik.
Freedy#1255
Én sztem holnap fogom előrendelni. Sajnos ebben a szar városban(paks) nincsen semmi normális bolt, ami konzolokkal foglalkozik. Szal ha személyesen akarnám megvenni, valszeg egy hónap után jutnék csak hozzá.
Rákérdezek a platinum-nál, hogy mikorra várható a kipostázás. Aztán a válasz alapján eldöntöm, hogy előfogom-e rendelni...
Mas7er#1244
- Ha sokáig nem mozdulsz Niko-val, az türelmetlenül elkezdi ropogtatni a nyakát, utána pedig a karját és a lábait.
- Ahhoz, hogy a Brooklyn hídon átmehess, 5 dollárt kell fizetned, ám ha rendőrautóban ülsz, ingyenes az átjárás.
- Niko mobiltelefonja egy Sony Ericsson W800i-re hajaz majd.
- Bár ezt már többen tudják, a Grand Theft Auto IV-ben ismét Francis International Airport lesz a reptér neve.
- Néhány küldetés során, és valószínűleg szabad mászkálás közben is használhatjuk majd a rendőrségi CB rádiókat.
- Nikolai Bellic nevét, - sokakkal ellentétben - Bellik-nek kell ejteni, és nem pedig Bellics-nek. [A Nikoláj-t gondolom mindenki tudja ]
- Mobilunkkal a rendőrökön kívül a tűzoltóságot, és a mentőket is hívhatjuk.
from games aktuell
ldavid#1243
20-án új rádió részletek, képek és letöltések, 27-én pedig a 4. trailer kerül fel a játék oldalára!
ldavid#1240
Manhattan-ben elkészült az új festmény
marcinger#1239
Ja, csak annak nincs ilyen felszereltsége.
Papesz#1238
Az igen, annyiért 3 darab Arcade-et, vagy 2 darab Premiumot lehet venni.
marcinger#1237
Most 1 hónap alatt költöttem 150et a Boxra.
ldavid#1236
azt csak általánosságban értettem, manapság nagy divat
és ki gyűlöli itt a pécét? Éncsak leszarom, úgysem fog nálam rendesen futni, ha meg is jelenik, többszázezret meg nem adok ki upgrade-re, hogy elszaggasson.
ldavid#1234
???
és ha nem lenne pécé, mivel játszanátok konzolon?