ldavid#898
ha az összes Grand Theft Auto címmel ellátott szoftvert nézzük akkor nem,
de akkor nincs is olyan platform amire mindet átírták volna mert a GTA Advance csak Gameboy-ra volt
ldavid#896
nem konzol exkluzív, SONY exluzív (nem mindegy)
azokat csak a psp népszerűsítésre csinálta egy másik fejlesztő csapat, a Rockstar Leeds.
azok nem tekinthetők 'normál' GTA részeknek, azokat ugyanis a Rockstar North készítí és mindig (legalább felépítésileg) új városban játszódik
a Stories-okra ez nem mondható el
Papesz#895
Tényleg mindet átírták? Mi újság a Grand Theft Auto Liberty City Stories-al és a Grand Theft Auto Vice City Stories-al? Ez ugyebár a legutóbbi két rész, amik konzol exkluzívok voltak.
ldavid#894
sehol, és én is ezt írtam hogy senki nem mondott még semmit
elvileg lesz mert eddig mindet átírták, gyakorlatilag viszont már kérdéses
Papesz#893
Elvileg lenne? Ezt hol olvastad? Sehol nincs erről szó.
ldavid#892
elvileg épp az hogy lenne, de még senki nem mondot róla semmit, és ez amúgysem ide tartozik..
Papesz#887
Meg szerintem azt is elfelejtetted, hogy a konzolosoknak fogalmuk sincs a különféle modokról. Arról meg pláne nincs, hogy hogyan kell belerakni a játékba.
ó bazmek XD elfelejtettem hogy ez a szánándreászhoz van... ajj akko bocs XD
Még egy kérdésem lenne.. XD hogy ezt a modot, amit ideraktam linkbe, hogyan kell betenni a játékba???... http://www.thegtaplace.com/pafiledb.php?action=file&id=1807
http://youtube.com/watch?v=EOj-iWkcJPU&mode=related&search=
ennek a zenéje kell e!!!!!
Valaki tudna ajánlani linket, ahol le lehet tölteni a GTA IV zenéjét??? mármint ami a trélerbe van... mindkettőbe.. most jelenleg nemtom hogy mind2be ugyan az van-e.... előre is köszi..csácsá
ldavid#867
az a 8 hónap ami eddig is volt, valószínűleg most is benne van a szerződésben
a Take2-nak meg mostanában a szokásosnál is jobban kell a pénz, a PC-s verziót amellett is megéri majd nekik kiadni hogy azt többen másolják majd
A Sonynak nem mindegy hogy kijön-e PC-re ha már van Xbox-on is? :D
Igaz az előző részek megjelenési hireit nem igazán ismerem és nem követtem, de gta iv topikot rendszeressen olvastam. Én csak remélem hogy bejelentik és egyszer majd kiadják pc-re is. De erre sok esélyt nem látok.
Azért nem mert, ha kiadják ps3-ra akkor sok hasznuk nincs, rengeteg melo idő kutatás fejlesztés stb és kicsi bevétel... ááá nem, ha kiadják ps3-ra akkor ott szerződést is kötnek a sony-val. Ez a sony-nak is kedvező mert joban viszik a konzoljaikat, és a R* -nak is több lessz a péze a szerződésből. (mégha fix összegről is van szó)
Ha aláirnak egy szerződést akkor az a minimum, hogy legyen már valami korlátozás valami csavar is benne... ez pedig az, hogy nem donbják ki pc-re (vagy csak egy jo ideig nem dobják ki)
Persze az is lehet, hogy hasonlo a dolog, és msot kidobják konzolra, bizva abban, hogy nagy játék ugyis rákattan a nép és ezért vesznek majd konzolt, ha meg nem válik be akkor lehet hgy kidobják pc-re. (de persze ahoz dolgozni is kell majd vele)
Meg aztán lehet, hogy pc-s eladásbol is jönne be elég sok lové, de ott jobban kárositják őket... és jobban járnak ha inkább másba fognak bele...
Én valahogy igy látom a dolgokat, persze lehet hogy egy f*szság amit irtam...