Axel007#930
Sziasztok! A GTAHungary-n olvastam hogy készül egy új magyar, (állítólag tök jó) GTA-s oldal, itt a linkje: www.nemreklamozok.azsgn.hu
Tényleg ígéretesnek néz egyébként ki, ém már rohadtul várom kíváncsi vagyok hogy olyan lesz-e mint minden magyar, vagy olyan lesz mint egy jó kis külföldi GTA-s weboldal mondjuk egy thegtaplace vagy egy gtanet!
algor91#928
én 3 letölthető tartalomról tudok + a egy 4. ami a sziget lenne
ldavid#927
X360-ra a Microsoft 25-25 milláért vásárolt 2 exkluzív epizódikus letölthető tartalmat
Hát nem tudom szerintem külön letölthető sziget + küldetések nem lesznek ki adják ajátékot azt csumi aztán max a Patchek jönnének mást en mtudok el képzelni
ldavid#925
honnan veszed hogy ezek lesznek letölthetőek?
eleve csak 2 db. lesz összesen, és a tartalmukról még semmit sem lehet tudni
algor91#924
Azt tudom, nem is érdekel, de ez egy feltételezés, jövő tavasszal kiadják konzolra, majd bejelentik PC-re, és 2009-ben megjelenik ez is.
Az előző kérdésem a : "Mi lenne ha..." -ba tartozik, mert én szerintem a Rockstar Games nem fog több GTA játékot kiadni PC-re, de ki tudja...
algor91#922
Engem nem érdekel a PC változat, mert megrendeltem Xbox360-ra, csak kíváncsi voltam, hogy menne e ez a 2009-re ígért pc változatú gta4 egy ma jónak számító gépen.
És a letölthető extrák között 3 darab 5+5+5=15 5 küldetést tartalmazó extra is helyet kap. 15 darab küldetéssel meghosszabbodik így a játék. És még 1 nagy sziget is biztos letölthető lesz.
Milyen valóságban nem létező fegyvert tesznek be a játékba?
ldavid#921"Mi miatt késik a GTA4? Valami gond adódott a PS3-as változattal?"
hivatalos álláspont szerint mindkét platformmal vannak gondjaik, de az is lehet hogy üzleti okokból kellett elhalasztani
"...milyen PC kéne neki?"
majd ha bejelentik utána megtudod, de egy ma jónak számító gép elég kell hogy legyen - de ez a konzolos topic
"És a késés miatt az XboxLive extra tartalom is 8 hónapot csúszik, vagy a játék megjelenése után pár héttel ez is letölthető lesz?"
nem tudni, de valószínűleg ugyanúgy késik
algor91#920
Mi miatt késik a GTA4? Valami gond adódott a PS3-as változattal? Nekem konzolon lesz meg tavasszal (XBOX360), de tegyük fel PC-re megjelenik 2009 júniusa körül. Akkor milyen PC kéne neki? És a késés miatt az XboxLive extra tartalom is 8 hónapot csúszik, vagy a játék megjelenése után pár héttel ez is letölthető lesz?
Mert ha most megjelent volna, akkor 8 hónap múlva kb. március környékén rakták volna fel az extrákat.
ldavid#919
pár új teaser borító +az egyiken új artwork
Paranoia#918
Elkészült a nagy remekmű, a Rockstar GTA-reklámhadjáratának eddigi legfényesebb gyémántja, a Green Street és a Canal sarkán álló épületre felfestett Grand Theft Auto IV artwork.
ldavid#910
Nem hivatalosan március 4-én jelenik meg X360/PS3-ra amerikában, vagyis akkor nálunk 11-én.
De hivatalosan még nincs pontos dátum, csak 2008 Q2 (márc.-ápr.-máj.).
Most akkor mia pontos x360 megjelenése???
Mert a http://gamereleases.teamxbox.com/ oldalon amit naponta frissitenek még ez van Grand Theft Auto IV
Platform: Xbox 360
Release Date: 10/16/2007!!!
ldavid#908
csak egy, a PS oldaláról származó ehavi megjelenés, és a ráérkező hivatalos cáfolat
pár napja meg Jack Thompson kicsit fenyegetőzött..
ldavid#904
ki fog az nyugi, eddig is jött rendszeresen az infó, csak a késés miatt maradt abba
1-2 hónap és újra be fog indulni a dolog
Xtian#903
Tényleg elég nagy a csend a játék körül, sztem tavasszal se jön ki.
SA-ról megjelenés elött 4-5 hónappal már keményen jöttek a sotok. Itt meg semmi. :(