Cryostasis: Sleep of Reason

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
Kell valakinek a fullos angol lokalizáció? 😊
Tegnap óta elérhetõ az nv oldaláról a fizix techdemo, és az tartalamazza.
Ha van rá igény feltöltöm, mert kiszedtem belõle.

Maxtreme
Mivel kevés a kép, ittvan 1-2 tõlem kedvcsinálónak 😄

Komolyan mondom ez a játék hangulatot nézve elviszi nálam ezévben a GOTY FPS titulust.
Hát ha még a történetet is érteném.. Sajna elég rossz az oroszom 😄

Shep
hát van azért egy jópár oldal, és a topic népszerûségét elnézve nem túl valószínû sajnos. (a népnek csak az x-edik GTa meg, n+1-dik ótós játék kell, nem mintha azok rosszak lennének, de azért vannak ilyen gyöngyszemek mint ez is, vagy pl. a Chameleon)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Remélem valaki bevállalja majd és lesz hozzá magyarítás,mert annyira sok szöveg nincs benne szerintem.

Next PC upgrade: 2022

Shep
Hát meglepõen jó volt és hangulatos, kevés az ilyen manapság. Az apróbb bugok, és optimalizációs hibák miatt én olyan 85-90%-ot adnék neki.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nem értek oroszul. Amit tanultam anno 80-90-es években már elfelejtettem. A lényeg hogy fõhõsünk nem a hajóról származott mint azt írtátok. És nem egy gödörben találta magát, hanem mint a végén láthattad egy hajó kürtje által keltett repedésben, ami vízzel volt teli.
Gondolataim szerint olyan purgatorium szerüségben voltunk, ahol eldöntetett a jó cselekedetek által, hogy megmeneküljünk a haláltól. Bár választani nem igazán lehetett jó és rossz között.
Semmi sem biztos. Akkor lesz biztos, ha lesz belõle angol verzió és értünk belõle mindent.
Nem volt roszz gamma. Lekötött végig.
Shep
Na közben én is végigvittem. Te tudsz oroszul érted mirõl is volt szó pontosan, mert nekem így nem állt össze a kép egy teljes egésszé.

Shep
Ja már ott tartok ,hogy feljött a hajótestbõl az a démon/isten nem tudom, ott a kis golyókkal lelövöldözöm a kis puskásokat, de 5 perc után meguntam, mi ott a cél?

A fényjelzõ pisztollyal ha belelõsz az ellenbe akkor a lövedékkel van elfoglalva hogy fénylik és sistereg. Nem támad, így könnyebb kinyírni. Persze egy jó lövés kell ehhez. Igaz én csak 2-3-szor használtam.
A falon azokat a piros repedéseket ki kell lõni, miután a pókember lefagyasztja. Így ujra tudod tölteni magad mindig. Lõszer van elég elszórva. Közben persze a pókembert is lõni kell míg ki nem nyirod.
Én végigvittem. Már nincs sok hátra ha ott tartasz.
Shep
Hát azt hiszem ennyi volt a játék nálam, jön az a pókszerû izé a társalgóban és egyszerûen nem tudom megölni, a falakon nyílnak ilyen meleg áramlatok, de azokat meg egybõl betömi. A flare pisztoly amúgy mire jó?

Shep
Á rájöttem ki kell oldalazni a helibõl, mi nem megyünk el vele. ááááááááááááá

Shep
Na most kipróbáltam, ha kilövöm az üveget azonnal vége, ha a fazont meglövöm vége (gondolom mivel az üveget kilõttem), ha hagyom, hogy elvágják mindkét kábelt vége, akkor most mégis mit csináljak?

Shep
Hát nem értem, ahogy kilövöm a helin az ablakot egybõl vége, ha hagyom, hogy elvágja a fazon a kábelt akkor jön a következõ hát nem tudom akkor most mi van. Ráadásul x-edik próbálkozás után meg a helikopterbõl eltûnt a pilóta, valamint belevitte a gépet a hajótestbe.

Shep
Hát inkább psziho-triller, túlélõ-akció, mint horror.

Prince23
Ez most horrorjáték? vagy ízzig-vérig akcióFPS?

Shep
Hát nekem annyi jött le, hogy az északi sarkon vagyunk egy hajón, ha jól értelmeztem a képeket akkor találtak valami bigyót és kitört a járvány, a doki nem tudta mi ez, sose látott még ilyet, aztán a nép elkezdett bevadulni, te megpróbáltál elmenekülni a kutyaszánnal, de nem sikerült így a hajón ragadtál és most próbálsz túlélni, de lehet tévedek. Mondjuk a memóriába turkálást nem igazán értem, hogy hogyan képes rá.

Shep
Erre én is rájöttem, de nekem valamiért ha a fejszést lövöm akkor is vége, na mindegy megnézem majd újra. A csóka amúgy miért tud idõutazni, mert ez végülis valami ilyesmi akar lenni nem?

grebber
Nálam is be voltak zárva.Mindegy nem lényeg.Jó lenne hozzá full magyarítás mert fingom nincs mirõl szól a game meg kik vagyunk hol semmit nem tudok.

Azért tett elé neked hülye jelet, mert a szöveget be kell zárni az idézõjelbe teljesen. És ahogy néztem a rövid ö és ü betüt sem kezeli, ezért vannak szünetek nálad.
Szóval marad az u meg az o.
Én kiszálltam a helikopterbõl, és amikor a pilóta odavilágít egy kábelre hogy jön a muksó elvágni, akkor meg kell sorozni egy kicsit, hogy ne sikerüljön neki a mûvelet.
Ahogy eddig leszûrtem a játékból mindig azt kell tennünk ami valójában nem történt meg. Szóval a helyes cselekedeteket kell véghezvinnünk, hogy ne legyenek halott ürgék, ne legyen ott a helikopter stb.
grebber
Ezt hogy sikerült megcsinálnod???Mert én hiába írtam át õket mindig elé tett valami hülye jelet meg nem jelent meg valamelyik betü 😞

Shep
A helikpoteres résznél mit kell csinálni? Lõttem én a fejszés fazont, a torony rögzítõ kábelt, de semmi.

Akkor ezek szerint nem hazudtolták meg magukat ismét ezzel a játékkal.
Maxtreme
Gyerekek nem akarja valaki ezt magyarítani? 😄 (hallod Hyako ? 😄DD)
Ahogy nézem tényleg nagyon könnyen szerkeszthetõ a lokalizációs file.

Én poénból nekiestem a menünek 😄 (az esetleges hibákért sorry, csak 1 próba jellegû dolog egyelõre)

Off:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Mark2-t hagyjátoka francba gagyi ruszki game, de mit is vártam, vártunk töle...Néhány képet csináltam:
1-es
2-es
3-as
4-es
5-ös
6-os

Nekem megvan most ghostoljam vissza az XP-t....

Shep
Érdekes ez a játék, nincs benne igazából semmi különleges, nem is értem, de valahogy mégis beszippantja az embert és csak viszi és viszi tovább, persze lehet csak velem van így.

Mark2-rõl talált valaki valami képet vagy videot? Olyan mintha nem is létezne 😊

OFFF:Gyertek nosztagiázni!!!<#worship><#worship>

You do not speak in Russian???
Sorry...<#worship>

Shep
Nekem alt tab után fekete képernyõ van (már én is próbáltam)

balee4
orosz..., majd webfordítóval megnézem, de most nincs kedvem szarakodni vele😉

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Miért???

balee4
ok, thx, de képtelen vagyok ide reggelni... xD

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

www.bit-torrent.bz ----regelj....

balee4
Vki tudna nekem PM-ben linket küldeni, honnan szedhetõ le a game?

Maxtreme
ha valakinél a jáék belassulna, dobjon egy alt+tab-ot majd vissza.. Nálam legalábbis beválik.

Néha érthetetlen okokból leeseik az fps 10 alá.. alt tab után ismét 40...

Hát nálam ez a játék vagy 8-10 fps-el többet dob win7-n, és a betöltés és telepítés játékok alatt, az valami iszonyat jó, alegnagyobb látványos sebesség az a Tombr.Underw. Vistára kb 15-20p volt Win7-re 5 perc se kellett és fenn volt....de viszont a GTA4 most dobott ki a 180.48 dr-el....azt mondják sokan hogy legjobb az XP... nemtom lehet hogy igazuk van!!!

Shep
A win7 milyen gyorsan futtatja a gameket?

Eddig Win7-en fut a legjobban a game....de füt a vga vele rendesen...és miért...<#fejvakaras>

Shep
Rájöttem, ha normálisan sikerül az ugrás akkor ...

Shep
A berobbant reaktornál, vagy nem tudom mi az ahol a hûtõcsövet a helyre raktam, ott merre kell menni, mert mindig lezuhanok a mélybe.

Hát a távcsövest én se használom mert ha belenézel akkor keresgélheted az ellent addig míg le nem lõ. Full felesleges. Majd adnak dobtáras gépfegyvert is, de lesz még keményebb ellenfél is a puskásoknál.
Shep
Na majd ha leér megnézzük.

Célkeresztet nem lehet ebben beállítani?

grebber
Off:

Szó volt a The Mark 2rõl

Ez is olyan Starforce-os mint a White Gold.

Installation

Unpack the archive "FS03.2.rar".
Install the driver:
--- Start> Control Panel ---> Add New Hardware ---> Next ---> Yes, the device is already connected ---> Next ---> Come on in the bottom of the list, and choose "Add new device" -- -> Next ---> Installation of equipment from the list manually ---> Next ---> See all ---> Next ---> Have Disk -> Next ---> Add file dev000.inf .
Mount image in DAEMON Tools (4.3.1 Lite or later).
Install the game.
Play.

És így mennek a SF-os gamek!

Shep
Kicsit elszúrták a kódot a srácok, mert pár visszatöltés után úgy belassul az egész, hogy játszhatatlan. Azt mondja meg nekem valaki, hogy a távcsöves puskát minek adták, szart nem lehet benne látni, célozni vele meg még kevésbé. Fõleg ,hogy jönnek a puskások akik bárhonnan halál pontosan lelõnek úgy, hogy nem is céloznak rád és 2-3 találat után megfekszel, ugyanennyi kell nekik is, szóval rohadtul bekeményedett.
Van amúgy valahol nehézségi szint állítási lehetõség?

Shep
Na sikerült továbbjutni, már a köv. pályán vagyok. Úgy nézem hamarosan dobtárasom is lesz. Az milyen komoly már ahogy a puskát betárazza, és az se gyenge, hogy ahogy melegszik az adott helyiség a jégcsapok megolvadnak és lepotyognak, meg nem csak full jeges, vagy olvadt falka vannak, hanem vannak átmenetek is, kicsit vizes inkább jeges, teljesen száraz, teljesen vizes. Igaz, hogy value kategória de ahhoz képest egész jó. Kár, hogy nem tudok oroszul-

Shep
Ok, megnézem, remélem sikerül. Kösz.

Ha ez sem megy küldöm a mentést
Na ujrajátszottam azt a részt. Neked kell kinyitnod az ajtót miután a faszi beszél, de ugy hogy ne sodorjon el a víz. A víz beömlik ami hatására a csõ leszakad amin a faszi felmászik.