647
Cryostasis: Sleep of Reason (FPS)
  • Snexi
    rakj képet,már nem emlékszem melyik rész ez
  • Snexi
    ebben mit nem értesz?másold oda ahova utasítja (nem nehéz megtalálni)
  • Lowosan
    Valaki elmondaná röviden, hogy kell megcsinálni az előző kommentben azt az utasítást?Kössz előre is
  • Lowosan
    . Copy the files from RU archive following this steps: go to
    the "\Cryostasis\Data\Textures\Interface\Text\" folder and once
    again replace the content in the RU folder(BACKUP ORIGINAL RU
    FOLDER JUST INCASE)
    6. Copy the files from TEXT archive, EN folder following this
    steps: go to "\Cryostasis\Data\Scripts\text\" and replace the
    files from the EN folder in zip to RU folder *rename EN to RU*
    ( BACKUP ORIGINAL RU FOLDER ) don't touch anything else as the
    other localizations are missing data (Voices, videos and such.)
    7. Mount the image from crack archive provided, and hit Play.

• saiyanjin
    Hi,

Egész 1szerű, a legelején elakadtam kb a 2. zombinál a látomásoknál, mikor is egy ajtónak van támasztva 2 gerenda, és elvileg azokra felmászva fel lehet ugrani a korlátra, namost nekem ez nem sikerül, mást nem találok a kabinban, elakadtam.

Előre is thnx.

Üdv,
    S
  • ricsa008
    ok köszi sikerült
  • Snexi
    törd le azt a kilincset,majd fuss vissza és ott is nyis ki(vagy zárj el.nem emlékszem már) valamit
  • ricsa008
    üdv elakadtam
    egy emlék vagy mi a fene:S
    egy ajtón kell elfordítani 8 kallantyút de az egyik a kezembe marad de aztán jön a víz és vége mit kell tenni?
  • Snexi
    a végén derül ki az egész (nagyon jó és látványos a befejezés)
    nem akarok lelőni a "poént"
    nem érdemes keresni az összefüggéseket mivel minden egyes múlt megváltoztatás az egész sztorira hatással van
  • The Protector
    XD
  • jboones
    ha vki végigvitte angolba, spoiler mező alatt beírhatná a történetet, mert nekem még lila köd az egész...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Van a meteorologus csávó, aztán fut a háttérben egy legenda/mese, ami a misztikus erdőről meg az abban vándorló jónépről szól, közben ha jól értem volt egy sarki expedíció is a vitorláshajóval, onnan van a kutyaszános pasas. Aztán meg itt a jégtörő, akik jéghegynek ütköztek, plusz az önfejű kapitány, a betegség, aztán meg a legénység a hidegtől zokni lesz, páran átváltoznak, de közbe a hullák és az emlékeik konzerválódtak, és ha a meteorologus figura a mentál bigyóval megmenti a lelküket a múltba, az a jövőre is kihatással lesz... Az elejét oroszul kezdtem, most mentem át angolba, piszkosul érdekel, hogy fut össze ez a sok szál...
  • Snexi
    te valamit nagyon félreértettél,ez nem egy rpg
    egy teljesen lineáris fps,nagyjából 8 óra játékidővel
  • DeDy
    Üdv.
    Aki már végigvitte korábban írja már le kb. mennyi a végigjátszási idő? Mivel olvastam róla kis infót azt írták 12 NPC van benne, ezekkel beszélve kaphatunk mellékküldiket, illetve mennyire kidolgozottak a párbeszédek?
  • wesker24
    Nekem ez a verzió van meg és emmi gond nincs vele tökéletesen megy !

Cryostasis: Sleep of Reason (Angol) Repacked-TEAM JPN - 2.52 GB
  • Evin
    Talán kikapcsoltad a feliratozást.
  • wesker24
    Nálam alapból angol minden ami csak lehet csak oroszul pofáznak nem kell semmit ide oda másolgatni hanem csak instaéé és play !

Amugy meg nálam eddig sosem akadt be egyszer se ! habár még nincs meg a PPSH fegyóm ! A késöbbi verzió csak annak lesz igazán jó akinek nincsen egy atom erőmű gépe ! Ha a késöbbi verziót egyáltalán optimalizálják !

• deestroy
    bemásoltam az angol nyelvi fájlokat (ami nekem megvan) De nem ír angolul semmit, csak a menübe néhány dolgot, és a játék közben néhány betűt meg számot ha valamit ki kéne írni :S Mi lehet a gond??? Egyébként nem is rossz GAME!!
  • ricsa008
    orosz de már van hozzá angol felirat csak felül kell írni
  • Lowosan
    Hello! Az IND-s verzió az már az európai kiadás vagy még az orosz?
  • zeus89
    akkor viszont nem játszom tovább ezt a ruszki verziót :-)
  • Snexi
    nem hiszem hogy csak a nyelvi fájlok miatt késne 3 hónapot az eu-s mivel már decemberben elérhető volt a hivatalos "angolosítás"
    ráadásul olyan apró problémák vannak (pl. amikor lőttem ppsh-val mindig beakadt a játék 1-2mp-re vagy amikor épp egy ellenség ugrott a képembe,elég zavaró volt) amiket ha kijavítanak már sokkal jobb lesz
  • zeus89
    miért lenne optimizáltabb az európai release?! ez hülyeség ... ugyan azok készitették a játékot :-p biztos nem nyúlnak hozzá az alapokhoz. Csak a nyelvi fileokat fogják bele rakni :-p
  • zeus89
    gyorsabb a procid, azért megy jobban, a procim miatt szarozik a GTA IV is ... de szarok rá, többet nem költök gépre :-p van jobb dolog mint ebbe a szar gépbe a pénzt lökni ...
  • wesker24
    Nálam teljesen jól megy a játék egyáltalán nem akad. 1280x1024 minden fullon van egyedül csak az élsimitás nincs bekapcsolva !

Élsimitással MIn 20 FPS Max 35-40 FPS
    Élsimitás nélkül Min 25-30 FPS Max 45-50 FPS !

• Snexi
    hasonló gépem van mint neked,árnyékok mediumon,többi high,1280*1024,aa
    kb 30fps-em volt

amúgy ez még mindig nem az angol verzió ami most jött ki csak valaki rányomta hogy alapból angol legyen
    valószínüleg az igazi angol verzió ami 1 hónap múlva jelenik meg már optimalizáltabb lesz
  • zeus89
    milyen gépet kér ez, hogy alig van 10 fps-em ha minden high-on van, persze az AA-t kiszedtem .., azután az árnyékokat mediumra tettem, igy már nyertem pár fps-t de igyse az igazi igy 1680*1050ről ráraktam 1280*1024-re ... az árnyékok mediumon, nincs AA, a többi viszont High és még igy is akadozik!!!!! Mégis miért akad ez igy?!
  • ricsa008
    Ide felraktam
  • ricsa008
    ok sikerült thx
  • gfreak
    ja, ha van angol felirat, akkor jöhet ;)
  • wesker24
    Nekem olyan verzióm hogy szinte semmit se kell vele csinálni !!

Nem kell ide oda másolgatni alapból angol az egész játék csak a duma orosz ! Még crackelni sem kell csak install aztán már játszhatsz is !
  • Evin
    Nem tudom hogy van benne abban a verzióban az angol, de az a lényege, hogy a data\script\text\RU mappába, és a data\textures\interface\text\RU mappűába kell bemásolni az angol anyagot.
  • ricsa008
    6. Copy the files from TEXT archive, EN folder following this
    steps: go to "\Cryostasis\Data\Scripts\text\" and replace the
    files from the EN folder in zip to RU folder *rename EN to RU*
    ( BACKUP ORIGINAL RU FOLDER ) don't touch anything else as the
    other localizations are missing data (Voices, videos and such.)
    ezt a lépést nem értem. már többféle képpen is megpróbáltam
    tudtok segíteni?
  • wesker24
    Mi bajod az orosz nyelvvel ha van hozzá angol felirat és értesz angolul akkor gond egy szál se ! Mivel nekem csak 1 megás netem van felölem bármikor jöhet nem érdekel !
  • gfreak
    nagyon jól néz ki...jöjjön már az angol (az orosztol rosszul vagyok, sajnos ;) )
  • wesker24
    Én simán játszok vele az meg egyáltalán nem zavar hogy oroszul karatyolnak benne minden más angol csak oroszul beszélnek benne !

• grebber
    Na hogy áll az általad készített magyarítás?
  • Evin
    Ez ugyanúgy az orosz+az az angol kiegészítés, amit itt már kibeszéltünk, hogy a tech-demóból van. A február 16 vagy mennyi, akkor továbbra is áll.
  • Hellsing47
    de ez sajnos még mindig nem full angol nyelvű
  • Carloska
    Cryostasis-The.Sleep.of.Reason-iND
  • Snexi
    már egy ideje,kb 1 hónapja rájöttem =D