647
Cryostasis: Sleep of Reason (FPS)
-
#247 Hy.Tudnátok adni egy rapidos vagy megauploados linket a gamehoz?Megvenni vagy beszerezni lehetetlen de szivesen kipróbálnám. -
#246 Nagyon köszönöm a gyors segítséget! -
#245 Gyorsan szedd le a fogantyút az ajtóról,majd visszafutás a másikhoz arra rárakod és kinyitod -
#244 Snexi rájöttél hogy itt mit kell csinálni mert én szenvedek vele nem tudok kijutni tul kevés az idő :S Segíts kérlek... -
#243 a játék legvége hogy ne lenne spoiler? -
#242 Kinek mi a spoiler? Nem hiszem, hogy ez az. Legfeljebb segítség lehet egyeseknek. Inkább kedvcsinálónak tekinteném... De ha valakit zavar, akkor tőle elnézést! -
#241 gratulálok a spoilerért... (én már végigvittem de akik még nem azoknak most jó szar) -
#240 Nagyon nagy game. Furcsa, hogy nem pörög a topic.
Nem akarom, hogy vége legyen...
-
#239 Sorry ugy látszik le vagyok maradva egy kicsit de csak ma láttam hogy van ilyen játék is ! -
#238 Amugy már elöbb kijött a játék mint február 20-a már lehet tölteni !
Igaz nekem csak 1 megás netem van és lassan jön de jó játéknak igérkezik ! -
#237 Hivatalos europai megjelenési dátum: 2009 február 20. -
yaqwsxcde #236 Cryostasis Gépigénye - gepigeny.hu -
strebacom #235 -
#234 Na ez jó hír köszönjük! -
shootme99 #233 azért akit még érdekel a dolog, készítem a magyarítását (Evin besegített), igyekszem hamar befejezni, bár ha minden igaz kijön magyarul is, de én azt nem várom meg, meg kíváncsi vagyok mennyire megy nekem a fordítás, lesz mivel összehasonlítsam -
#232 az orosz verzió még bugos,másik fórumon írták hogy gtx280-al 10fps lowon amikor nekem highon 30fps 8800gts-el
majd az eu-s verzió februárba... -
#231 Jó játéknak néztett ki,jóval a minimum gépigény felett van a gépem,de low beállítások mellett volt vagy 10 fps-em.Alt F4 uninstall -
RealHattori66 #230 Üdv!
64 bites Vista alatt játszom, volt egy olyan problémám, hogy folyamatos mozgás közben egyenletes időközönként akadt egy kicsit a játék, pedig amúgy egész tűrhetően fut, 25-70 FPS közt. Ezen mondjuk segített az, hogy SM4-ről SM3-ra váltottam, de jobban örülnék annak, ha volna valami megoldás arra, hogy SM4 alatt is zökkenőmentesen fusson a játék.
A másik problémám pedig az, hogy a "HUD" nem igazán fér bele a képbe, pedig nativ felbontáson (1440X900) játszom.
Bármilyen ötletet megköszönnék!
-
#229 ebben a flashback-ben mit kell csinálni?gondolom kikell nyitni az ajtót de ahoz túl hamar megfulladok a vizben
-
mindegy #228 Köszi Shep!!!
Na végre sikerült végigvinni nekem tetszett! -
#227 Spoiler
A kis fegyveres tagokat kell lelőni az energiagömbbel, új töltetet akkor kapsz, ha átmész egy már meglévő energianyalábon a cél az, hogy minél több ilyen hurkot hozzál létre, vagyis körbezárd az istenséget. -
mindegy #226 Sziasztok!
Segítsetek aki végigvitte a játékot,ott járok feljön a föld alól egy fejpántos ember egyik kezében homokóra a másikban valami bárd féle amivel csapkod is körbe-körbe lehet járkálni valamit tudok dobálni is itt hogyan kell továbbmenni???????????????????????????????? -
#225 Remélem igaz a hír! -
#224 Keresőbe beírtam, hogy Cryostasis magyar, és pl itt, de láttam PCGuru oldalán is. -
#223 Info honnan származik? -
#222 Most olvastam, hogy állítólag nálunk magyarul fog megjelenni a játék. Bár igaz, hogy ez 2009. február 13-át jelent, de elgondolkoztam, hogy így nekikezdjek-e. Meglátom mennyi időm lesz. -
djcom #221 De megy, csak nem voltam otthon, hogy kiprobáljam, de tegnap este megnéztem és nagyon jól műxik.
Amúgy király game:) -
#220 látom a visszaolvasás nem igazán megy. -
djcom #219 Ezzel elvileg angol lesz a menü? -
#218 jessz, valahogy így :)
Jó munkát hozzá meg minden :) -
strebacom #217 Na te vagy a legjobb ebben oszt ennyi,nem kell ezt ragozni...
csináld meg és kész....Evin forever és kész....
jaj de szépen mondtam..majd irok könyvet is ááám.... -
#216 Mondjuk úgy, hogy ismerkedek vele. Mindössze az ékezeteket csináltam meg, és azokat teszteltem ezekkel. Ha csinálom is, csak karácsony után.
És amíg ki nem jön hivatalosan angolul, addig csak részleges lesz. -
strebacom #215 na ne izgassá vazze,most dolgozol rajta vagy nem..........Evin forever... -
#214 Így gondoltad?
További képek a galériámban, amíg nem törlöm. A szövegek hiányosak, nyers fordítások és teszt jellegűek!
A menü is kész lenne, ha találtam volna olyan betűtípust. Ha valaki megtalálta, ne tartsa magában. Szerintem valamilyen görög betűtípus lehet. -
#213 jaja a tócsává alakuló összefolyt vízcseppeket pedig már zx spectrumon is láttunk ^^ -
Rodman6 #212 Letöltöttem a tech demót, tapasztalatom a következő:
Ugyanazt a ratyi műanyageffektust használja mint a Bioshock (Unreal Engine 3 Rulez!), grafikája sem jobb maxon. PhysX: Érintésre lobogó függönyöket már a Hitman2-ben is láttunk egész pontosan 2003-ban mindennemű gyorsítás nélkül. Lövésre legördülő hordókat ennél is korábban. Gépigénye az viszont természetesen van! -
#211 Én is most hallottam csak erről a game-ről, tkp. milyen fps lenne ez? Gondolom nem egy doom 3 nehézségű, h mész előre és lősz le mindenkit hanem kicsit taktikusabb... -
#210 Jah. A fizix techdemo only vistás.
A játék meg megy xp-n, bár nálam vannak vele bajok.
Vistán viszont rendesen müxik. -
#209 A hírek szerint igen. Viszont a játék XP-n is megy. -
Lowosan #208 Az egyik oldalon láttam,hogy van fent róla 1 techdemó de azt írják, hogy csak Vistán fut. Ez igaz?