Cryostasis: Sleep of Reason

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hát vesszek el ha értem, akárhova megyek nem jó. Küld már el azt a mentést ami közvetlenül ezután van.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Mármint fel a képen látható lépcsõn és ott az ajtóhoz?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
A képek alapján nagyon Penumbrás... csak éppen fegyverekkel...

Én beálltam a kinyiló ajtó mögé a csõre mikor betört a víz. Utána lenéztem és a faszi felmászott a csõre.
Én is csak tehetelenségemben álltam oda.
Shep
Hát ez hihetetlen, akárhova megyek semmi, és a múzse dávájt már rohadtul unom. Tiszta szar így játszani ,hogy semmit nem értek, de hát angolosításra meg szerintem hiába is várunk.

Shep
Na hova kell akkor felmászni, mert álltam én ide is oda is, de csak betör a víz.

Shep
Felveszed a kilincset és kinyitod vele a másik ajtót, de sietni kell, mert különben jön a víz.

grebber
Elakadtam de nagyon.
Van egy folyosó a végében egy ajtó amit 8 vagy mennyi kar nyit.És van egy hulla ahol lehet szórakozni az idõben.
Az egyik kar hiányzik az ajtón ha visszaemlékezünk vagy mi is ez akkor ott szól a sziréna ugyanúgy ott ez az ajtó ennek fenn tvan az a kilincse de ha rámegyek leesik és mindig megöl a víz 😞

Itt mi a francót kell csinálni?

Next PC upgrade: 2022

Shep
Köszi.

Állj az ajtó melletti csövekre. Õ is fel fog mászni
Shep
A fejsze megkapása után van egy olyan rész a múltban ,hogy egy fazon lentrõl ordibál valamit, ha jól nézem beindítja a szivattyút, na itt nekem mit kellene csinálni, mert a az ajtót kinyitom azonnal meghalunk, visszább mentem, mert gondoltam a csövön kell kinyitni a szelepet mikor szól, hát nem. Szóval mit kellene csinálni?

grebber
Amíg le nem ragad a szemem kis segítség a graf állításhoz:

Вкл =on
Выкл =off
Высокое=high
Среднее=medium
Низкое =low

Maxtreme
grebber
Most jöttem meg éjszakásból ha feltámadok megnézem hogy lehetne átirni a dolgokat a menüben legalább angolra.

Elvileg van a gamebe beépitett benchmark is ?!! Mert a game mappájába van benchmark mappa.

Megoldva. Kezd érdekessé válni.
Prince23
Eléggé szép játék... angolul mikor adják ki?

Shep
Hát én egyelõre ott tartok ahol megkapom a fejszét.

Elakadtam.
Ott ahol az egyik faszi mászik fel a létrán, és onnan leesik a kiszökõ gõztõl, mire a másik ürge géppityuval elkezd lövöldözni. Ezen események közben a földön levõ kallantyút fel kell venni és leereszteni vele a létrát. Utána hogy mit kell csinálni az számomra titok. Rohanok mindenfelé de semmi nem jön össze.
Valaki tart már itt?
Shep
Kösz.

Egész korrekt ez a játék, maxon (azt hiszem azon van) teljesen jól néz ki, hangulatos is, bár kissé komótos 😊 Meg, jó lenne ha értenék is belõle valamit. 😊

Piratebayen 18 seeder nyomja felfelé a The Mark 2-t.
The Protector címszó alatt
Shep
Errõl a gyömbérkenyér stúdióról nem találtam semmit. Hát remélem azért majd szépen lassan lecsorog a játék és kiderül milyen.

Maxtreme
Mellesleg ez a google translate egész használható. 1-2 dolgot a menüben simán le lehetne fordíttatni vele 😊

Maxtreme
Section: Games
Genre: Action
Developer: Gingerbread Studios
Publisher: Akella
Medicine: Prisutsvuet

😄

Shep
Hát szerintem nem, de tessék 😊
Раздел: Игры
Жанр: Экшен
Разработчик: Gingerbread Studios
Издатель: Акелла
Лекарство: Присутсвует

Maxtreme
Ugye jól érzem hogy ezt már nem a Jowood fejlesztette? 😊(ami nekünk remélhetõleg csak jó 😄)

grebber
Ja ezt a 3-at én is láttam ezen az orosz siteon de tényleg csak 2 seeder mert már 1 hónapos 😞

Shep
Akarom írni 3-at nem 2-t.

Shep
Hát én is csak két képet találtam azon az orosz torrent oldalon és ráadásul csak 2 seeder van, remélem azért majd leér.

grebber
Errõl a Mark 2-rõl van info vagy trailer vag honnan tudjátok hogy milyen?Nem találok semmi infot.

Maxtreme
Dögöljön meg a lovam ha találok róla valami infot :-D

Maxtreme
Az optimizálást megint kifelejtették a fejlesztési stádiumból? xD
Emléxem az 1 etéren boooorzalams volt.
Mikor megjelent akkor jöttek ki a 8800-ak (de lehet utána) és 8800GT-n is úgy be tud szaggatni mint az állat.Holott olyan putré' grafikája van hogy kb 2003-ban még el is ment volna 😊

Shep
Fú ez a mark 2 egész jól, fest, mondjuk az elég gyenge volt, de úgy nézem itt van fedezékrendszeres harc, ami nekem tetszik. Starforce van rajta ha jól nézem, hát majd meglátjuk.

grebber
Ja mert töröltem belõle dolgokat 😄 csak nem olvastam át mi lett belõle ezáltal.
A lényeg van némi magyar beütése a grafikai menünek: grafikai szintek pl,élsímitást lehet látni.
Amit nemtudok hogy anisotrop szûrésnél miért csak 2 lehetõség van ezek asszem vagy ki vagy be nemtudom.Lehet nem is ezek de ott is szokott lenni hogy pl 2x vagy akár 16xos.

Shep
Ezt a mondatot szerintem elsõre még te sem értenéd meg:
"Beállításoknál azért lehet látni dolgokat érteni magyarul is lehet mi micsoda."
néha elég kapkodva írsz. 😊

grebber
Az igen nem rossz game és a legkomolyabb van benne Shader Model 4.0-is!!

Ezt a fájlt

Cryostasis\Data\Scripts\text\RU\interface\ ide kell bemásolni az eredetit felülírva (elõtte csináljatok róla mentést)

Beállításoknál azért lehet látni dolgokat érteni magyarul is lehet mi micsoda.

Tõlem ennyire futotta nem vagyok programozo zseni 😞

Maxtreme
Ez meglepõ 😊

Azt irják nagyon jó lett...

Hogy másnak ne kelljen levelet írnia nekem.
Törés :
Cryostasis
Azt még nem szedtem le. Az elsõ nem jött be. A 2 jobb?
<#worship>

Köszi,a Mark2-t próbáld ki....

Evin
Gondolom elfoglalt +ünnep. A szintén orosz kémes játék topikjában fel szkott tûnni.

Egyébként érdekes, hogy mikor a nõ mesél az elején, lehet kapcsolgatni a zseblámpát, mikor még nálunk sincs. Ez kissé fura.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Shep
Valaki írja már le mire kell állítani, hogy maxon legyen a graf, mert a felbontáson kívül a többit nem igazán értem 😊 Meg, hogy most végülis mi is történt az elején amitõl eszméletlenül feküdtünk a hóban? (pontosabban azt tudom, hogy került oda, de azt amit a nõ beszélt, na azt nem)

zzeN
nekem is küldhetnél egy linket, köszi!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Küldtem a linket
Mondom hogy van törés. Én már felraktam.
Vista64
Meg meg akadozva. Egy ilyen grafikáju játéktól nem elvárandó, fõleg hogy kihalt szinte az egész játék, zárt térben.

Sajnos a másikkal is gebasz van, a The Hunt-al. Nem megy Vista64 bit-en. 32 bit kell neki.
Ott járok...gondolom....még nincs törés, mert akkor vissza ghostolnám a Win7-et azon szárnyalna a game, amugy nálad hogy fut és milyen op.rendszeren???

Hát azt nem tudom hogy ott jársz e ahol gondolom, de van egy olyan rész hogy az egyik ajtóról le kell szedni az egyik kilincsszerû zárat, és azzal visszafutni bezárni a másik ajtót.

Egyébként van már NoDvd törés
Itt mit kell csinálni, próbálom odamegyek a faszihoz akkor visszaemlékezés, próbálom kinyitni az ajtót betör a viz és végem van:

Ezeknek a gameknek Hykao a mestere....tényleg hol van õ, már rég nem olvastam a hsz-eit....