647
Cryostasis: Sleep of Reason (FPS)
  • Shep
    Erről a gyömbérkenyér stúdióról nem találtam semmit. Hát remélem azért majd szépen lassan lecsorog a játék és kiderül milyen.
  • Maxtreme
    Mellesleg ez a google translate egész használható. 1-2 dolgot a menüben simán le lehetne fordíttatni vele :)
  • Maxtreme
    Section: Games
    Genre: Action
    Developer: Gingerbread Studios
    Publisher: Akella
    Medicine: Prisutsvuet

:D
  • Shep
    Hát szerintem nem, de tessék :)
    Раздел: Игры
    Жанр: Экшен
    Разработчик: Gingerbread Studios
    Издатель: Акелла
    Лекарство: Присутсвует
  • Maxtreme
    Ugye jól érzem hogy ezt már nem a Jowood fejlesztette? :)(ami nekünk remélhetőleg csak jó :D)
  • grebber
    Ja ezt a 3-at én is láttam ezen az orosz siteon de tényleg csak 2 seeder mert már 1 hónapos :(
  • Shep
    Akarom írni 3-at nem 2-t.
  • Shep
    Hát én is csak két képet találtam azon az orosz torrent oldalon és ráadásul csak 2 seeder van, remélem azért majd leér.

• grebber
    Erről a Mark 2-ről van info vagy trailer vag honnan tudjátok hogy milyen?Nem találok semmi infot.
  • Maxtreme
    Dögöljön meg a lovam ha találok róla valami infot :-D
  • Maxtreme
    Az optimizálást megint kifelejtették a fejlesztési stádiumból? xD
    Emléxem az 1 etéren boooorzalams volt.
    Mikor megjelent akkor jöttek ki a 8800-ak (de lehet utána) és 8800GT-n is úgy be tud szaggatni mint az állat.Holott olyan putré' grafikája van hogy kb 2003-ban még el is ment volna :)
  • Shep
    Fú ez a mark 2 egész jól, fest, mondjuk az elég gyenge volt, de úgy nézem itt van fedezékrendszeres harc, ami nekem tetszik. Starforce van rajta ha jól nézem, hát majd meglátjuk.
  • grebber
    Ja mert töröltem belőle dolgokat :D csak nem olvastam át mi lett belőle ezáltal.
    A lényeg van némi magyar beütése a grafikai menünek: grafikai szintek pl,élsímitást lehet látni.
    Amit nemtudok hogy anisotrop szűrésnél miért csak 2 lehetőség van ezek asszem vagy ki vagy be nemtudom.Lehet nem is ezek de ott is szokott lenni hogy pl 2x vagy akár 16xos.
  • Shep
    Ezt a mondatot szerintem elsőre még te sem értenéd meg:
    "Beállításoknál azért lehet látni dolgokat érteni magyarul is lehet mi micsoda."
    néha elég kapkodva írsz. :)

• grebber
    Az igen nem rossz game és a legkomolyabb van benne Shader Model 4.0-is!!

Ezt a fájlt

Cryostasis\Data\Scripts\text\RU\interface\ ide kell bemásolni az eredetit felülírva (előtte csináljatok róla mentést)

Beállításoknál azért lehet látni dolgokat érteni magyarul is lehet mi micsoda.

Tőlem ennyire futotta nem vagyok programozo zseni :(
  • Maxtreme
    Ez meglepő :)
  • strebacom
    Azt irják nagyon jó lett...
  • zakariás
    Hogy másnak ne kelljen levelet írnia nekem.
    Törés :
    Cryostasis
  • zakariás
    Azt még nem szedtem le. Az első nem jött be. A 2 jobb?
  • strebacom
  • strebacom
    Köszi,a Mark2-t próbáld ki....
  • Evin
    Gondolom elfoglalt +ünnep. A szintén orosz kémes játék topikjában fel szkott tűnni.

Egyébként érdekes, hogy mikor a nő mesél az elején, lehet kapcsolgatni a zseblámpát, mikor még nálunk sincs. Ez kissé fura.
  • Shep
    Valaki írja már le mire kell állítani, hogy maxon legyen a graf, mert a felbontáson kívül a többit nem igazán értem :) Meg, hogy most végülis mi is történt az elején amitől eszméletlenül feküdtünk a hóban? (pontosabban azt tudom, hogy került oda, de azt amit a nő beszélt, na azt nem)
  • zzeN
    nekem is küldhetnél egy linket, köszi!
  • zakariás
    Küldtem a linket
  • zakariás
    Mondom hogy van törés. Én már felraktam.
    Vista64
    Meg meg akadozva. Egy ilyen grafikáju játéktól nem elvárandó, főleg hogy kihalt szinte az egész játék, zárt térben.

Sajnos a másikkal is gebasz van, a The Hunt-al. Nem megy Vista64 bit-en. 32 bit kell neki.
  • strebacom
    Ott járok...gondolom....még nincs törés, mert akkor vissza ghostolnám a Win7-et azon szárnyalna a game, amugy nálad hogy fut és milyen op.rendszeren???
  • zakariás
    Hát azt nem tudom hogy ott jársz e ahol gondolom, de van egy olyan rész hogy az egyik ajtóról le kell szedni az egyik kilincsszerű zárat, és azzal visszafutni bezárni a másik ajtót.

Egyébként van már NoDvd törés
  • strebacom
    Itt mit kell csinálni, próbálom odamegyek a faszihoz akkor visszaemlékezés, próbálom kinyitni az ajtót betör a viz és végem van:
  • strebacom
    Ezeknek a gameknek Hykao a mestere....tényleg hol van ő, már rég nem olvastam a hsz-eit....
  • Evin
    Köszönöm, erre a varázsszóra vártam: IDE.

grebber
    Az ékezeteket valószínűleg meg lehet csinálni, mert minden karakter egy képben van, ami szerkeszthető, viszont érdemesebb kivárni egy angol verziót, mint azzal kísérletezgetni, hogy melyik cirill karakter melyik ékezet. A te menüs fájlodban azért nem jelennek meg vagy nem ékezetes karakterek vannak, mert a képben ott nincs semmi, vagy orosz karakter van.
  • zakariás
    Ja egyébként itt található a főmenü szerintem :
    Data/Texture/Interface/Text/RU
  • zakariás
    A főmenüt akarom átírni magyarra. Lehetséges hogy tga képfájlban vannak elrejtve ezen írások? Ezt a képfájlt mivel tudom megnyitni és átírni?
  • strebacom
    Xp-n borzalmasan akadozik, nem fps-ileg, hanem ha megyek elöre akkor akad!!
  • zzeN
    indítanám a gamet de összeférhetetlenség üzenettel el se indul...
    dt pro-ban csinálok egy IDE drive-ot, bemountolom az mdf fájlt, yasu-t bemásolom a dt mappájába, cloak és ennyi.
    dt:4.30.0303
    yasu:v1.5, a novemberi verzió
  • Evin
    Én is onnan indítottam, nincs más, csak a DT Pro 4.30 1 virtuális lemezzel.
  • zakariás
    Sok Yasus elindítással még nem volt dolgom, de én bemásoltam a Yasu-t a Daemon tools Pro mappájába és onnan Cloakoltam.
    Ha meg fennt van valami más Virtuális meghajtó akkor abból szedd ki a képfájlt ha van benne.
  • strebacom
    Ja de nem kell bánni akinek nem megy elég szarul van megirva(optimizálatlan), most vissza ghostoltam az xp-t, és megnézem azon...mert hát sokan azt mondják, hogy az xp való a játékra...
  • Shep
    Nem lehet, hogy a jelszavad rövid, vagy nem pipáltad be mind a 3 négyzetet?
  • strebacom
    A lénye az, hogy a DTpro-nál elöször regelni kell ITT, aztán miután megküldte a mailcimedre az aktivációs linket, és be is lépsz a Login-nál, majd csak utánna tudsz telepíteni, a telepítésnél a Triált kell választani, de az amit ricsa008 feltöltött, azzal menni fog véglegesen is...