647
Cryostasis: Sleep of Reason (FPS)
-
#167 Nekem alt tab után fekete képernyő van (már én is próbáltam) -
#166 orosz..., majd webfordítóval megnézem, de most nincs kedvem szarakodni vele;) -
strebacom #165 Miért??? -
#164 ok, thx, de képtelen vagyok ide reggelni... xD -
strebacom #163 www.bit-torrent.bz ----regelj.... -
#162 Vki tudna nekem PM-ben linket küldeni, honnan szedhető le a game? -
#161 ha valakinél a jáék belassulna, dobjon egy alt+tab-ot majd vissza.. Nálam legalábbis beválik.
Néha érthetetlen okokból leeseik az fps 10 alá.. alt tab után ismét 40... -
strebacom #160 Hát nálam ez a játék vagy 8-10 fps-el többet dob win7-n, és a betöltés és telepítés játékok alatt, az valami iszonyat jó, alegnagyobb látványos sebesség az a Tombr.Underw. Vistára kb 15-20p volt Win7-re 5 perc se kellett és fenn volt....de viszont a GTA4 most dobott ki a 180.48 dr-el....azt mondják sokan hogy legjobb az XP... nemtom lehet hogy igazuk van!!! -
#159 A win7 milyen gyorsan futtatja a gameket? -
strebacom #158 Eddig Win7-en fut a legjobban a game....de füt a vga vele rendesen...és miért... -
#157 Rájöttem, ha normálisan sikerül az ugrás akkor ... -
#156 A berobbant reaktornál, vagy nem tudom mi az ahol a hűtőcsövet a helyre raktam, ott merre kell menni, mert mindig lezuhanok a mélybe. -
zakariás #155 Hát a távcsövest én se használom mert ha belenézel akkor keresgélheted az ellent addig míg le nem lő. Full felesleges. Majd adnak dobtáras gépfegyvert is, de lesz még keményebb ellenfél is a puskásoknál. -
#154 Na majd ha leér megnézzük.
Célkeresztet nem lehet ebben beállítani? -
#153 Off:
Szó volt a The Mark 2ről
Ez is olyan Starforce-os mint a White Gold.
Installation
Unpack the archive "FS03.2.rar".
Install the driver:
--- Start> Control Panel ---> Add New Hardware ---> Next ---> Yes, the device is already connected ---> Next ---> Come on in the bottom of the list, and choose "Add new device" -- -> Next ---> Installation of equipment from the list manually ---> Next ---> See all ---> Next ---> Have Disk -> Next ---> Add file dev000.inf .
Mount image in DAEMON Tools (4.3.1 Lite or later).
Install the game.
Play.
És így mennek a SF-os gamek! -
#152 Kicsit elszúrták a kódot a srácok, mert pár visszatöltés után úgy belassul az egész, hogy játszhatatlan. Azt mondja meg nekem valaki, hogy a távcsöves puskát minek adták, szart nem lehet benne látni, célozni vele meg még kevésbé. Főleg ,hogy jönnek a puskások akik bárhonnan halál pontosan lelőnek úgy, hogy nem is céloznak rád és 2-3 találat után megfekszel, ugyanennyi kell nekik is, szóval rohadtul bekeményedett.
Van amúgy valahol nehézségi szint állítási lehetőség? -
#151 Na sikerült továbbjutni, már a köv. pályán vagyok. Úgy nézem hamarosan dobtárasom is lesz. Az milyen komoly már ahogy a puskát betárazza, és az se gyenge, hogy ahogy melegszik az adott helyiség a jégcsapok megolvadnak és lepotyognak, meg nem csak full jeges, vagy olvadt falka vannak, hanem vannak átmenetek is, kicsit vizes inkább jeges, teljesen száraz, teljesen vizes. Igaz, hogy value kategória de ahhoz képest egész jó. Kár, hogy nem tudok oroszul- -
#150 Ok, megnézem, remélem sikerül. Kösz. -
zakariás #149 Ha ez sem megy küldöm a mentést -
zakariás #148 Na ujrajátszottam azt a részt. Neked kell kinyitnod az ajtót miután a faszi beszél, de ugy hogy ne sodorjon el a víz. A víz beömlik ami hatására a cső leszakad amin a faszi felmászik. -
#147 Hát vesszek el ha értem, akárhova megyek nem jó. Küld már el azt a mentést ami közvetlenül ezután van. -
#146 Mármint fel a képen látható lépcsőn és ott az ajtóhoz? -
#145 A képek alapján nagyon Penumbrás... csak éppen fegyverekkel... -
zakariás #144 Én beálltam a kinyiló ajtó mögé a csőre mikor betört a víz. Utána lenéztem és a faszi felmászott a csőre.
Én is csak tehetelenségemben álltam oda. -
#143 Hát ez hihetetlen, akárhova megyek semmi, és a múzse dávájt már rohadtul unom. Tiszta szar így játszani ,hogy semmit nem értek, de hát angolosításra meg szerintem hiába is várunk. -
#142 Na hova kell akkor felmászni, mert álltam én ide is oda is, de csak betör a víz.
-
#141 Felveszed a kilincset és kinyitod vele a másik ajtót, de sietni kell, mert különben jön a víz. -
#140 Elakadtam de nagyon.
Van egy folyosó a végében egy ajtó amit 8 vagy mennyi kar nyit.És van egy hulla ahol lehet szórakozni az időben.
Az egyik kar hiányzik az ajtón ha visszaemlékezünk vagy mi is ez akkor ott szól a sziréna ugyanúgy ott ez az ajtó ennek fenn tvan az a kilincse de ha rámegyek leesik és mindig megöl a víz :(
Itt mi a francót kell csinálni? -
#139 Köszi. -
zakariás #138 Állj az ajtó melletti csövekre. Ő is fel fog mászni -
#137 A fejsze megkapása után van egy olyan rész a múltban ,hogy egy fazon lentről ordibál valamit, ha jól nézem beindítja a szivattyút, na itt nekem mit kellene csinálni, mert a az ajtót kinyitom azonnal meghalunk, visszább mentem, mert gondoltam a csövön kell kinyitni a szelepet mikor szól, hát nem. Szóval mit kellene csinálni? -
#136 Amíg le nem ragad a szemem kis segítség a graf állításhoz:
Вкл =on
Выкл =off
Высокое=high
Среднее=medium
Низкое =low
-
#135 Lehet pont ezt tartalmazza :) -
#134 Most jöttem meg éjszakásból ha feltámadok megnézem hogy lehetne átirni a dolgokat a menüben legalább angolra.
Elvileg van a gamebe beépitett benchmark is ?!! Mert a game mappájába van benchmark mappa. -
zakariás #133 Megoldva. Kezd érdekessé válni. -
#132 Eléggé szép játék... angolul mikor adják ki? -
#131 Hát én egyelőre ott tartok ahol megkapom a fejszét. -
zakariás #130 Elakadtam.
Ott ahol az egyik faszi mászik fel a létrán, és onnan leesik a kiszökő gőztől, mire a másik ürge géppityuval elkezd lövöldözni. Ezen események közben a földön levő kallantyút fel kell venni és leereszteni vele a létrát. Utána hogy mit kell csinálni az számomra titok. Rohanok mindenfelé de semmi nem jön össze.
Valaki tart már itt? -
#129 Kösz.
Egész korrekt ez a játék, maxon (azt hiszem azon van) teljesen jól néz ki, hangulatos is, bár kissé komótos :) Meg, jó lenne ha értenék is belőle valamit. :) -
zakariás #128 Piratebayen 18 seeder nyomja felfelé a The Mark 2-t.
The Protector címszó alatt