Cryostasis: Sleep of Reason
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bár a the hunt jobban érdekel, külföldi fórum szerint a condemned és a manhunt keveréke 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Az elsõ kép a The Hunt is kint van már Oroszul.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
így a jó 😊
Az 505 Games a közelmúltba bejelentette a hivatalos Cryostasis: Sleep of Reason WEBOLDAL elindulását. Az oldalon már ismert képek és videók mellett új részleteket is felfedezhetünk. Az Action Forms által fejlesztett játék 1968-ba repít vissza bennünket egy északi-sarki orosz kutatóállomásra, ahol Alexander Nesterov meteorológus bõrébe bújunk. A fõhõs az örök fagy világában a hidegháború idején egy jégtörõ fedélzetén ragad, és az ismeretlen veszedelmen kívül embertársaival is kénytelen szembenézni. A játék külön érdekessége, hogy a Mental Echo névre keresztelt eljárás lehetõvé teszi, hogy a fedélzeten található 7 NPC emlékeibe jutva megváltoztassuk korábbi tetteiket, így azok következményeit is.
Next PC upgrade: 2022
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
Grat Grebber!!! Azthittem, hogy azért ennyi topikot nem nyitottál meg 😄
Miközben olvastam anonymouS üzentetét XD
De ez kemény! XD
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Akárcsak a Vivisector esetén, a Cryostasisban sem lesz multiplayer. A játék egyértelmûen a történetre épít, ez van a középpontban. A megjelenés pontos ideje nem ismert, mert azt már egyszer 2006 év végérõl áttolták 2007-re. Az alkotás kizárólag PC-re érkezik..."-Cybergeneration

/tsak vitzel D:
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
de amugy nem tûnik rossznak
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Interjú
Képek
info: Gamestar