Cryostasis: Sleep of Reason

← ElőzőOldal 13 / 13

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi de milyen védelem lehet rajta(starforce)...

grebber
Küldtem mindenkinek (utolsó 5 kommentelõnek) privátot.
Egészségetekre!

Next PC upgrade: 2022

engem is érdekelnének
linket tudnátok adni mindkettõhöz pm-ben? 😊
bár a the hunt jobban érdekel, külföldi fórum szerint a condemned és a manhunt keveréke 😊

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Igen a második kép. Kijött Oroszul.
Az elsõ kép a The Hunt is kint van már Oroszul.
Áááá nem jó képet linkeltem ez az:

Ez lenne az: (?)

Kijött ruszkiknál. Legalábbis már fennt van oroszul. Angol vagy német megjelenés mikor várható? Tudja valaki?
Shodan
orosz komrádok mindig késnek, nem tudtátok.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Prince23
Rosseb má nekiek is

Maxtreme
Cryostasis Action Q1 2009

b+...

Törölt felhasználó
Úgy látszik ez is késik...
Seth
Eu-ban van mára idõzítve, USA a bizonytalan ,2008 4.negyedév. Reménykedjünk

PSN ID.: Beegabor

Törölt felhasználó
Most akkor mivan? Mikor jelenik meg? Azon a linken nincs dátum...
Maxtreme
na ez szép volt😊 (véletlenül az img-re kattintottam 😄)
így a jó 😊

Maxtreme
Csak nem November 7-dikén.

Prince23
Ezt nem várják a gamerek 😄 ugyhogy kijön ez 😊

Törölt felhasználó
Remélem nem nyögik be holnap hogy késik...
grebber
Cryostasis: Sleep of Reason - elindult a hivatalos weboldal

Az 505 Games a közelmúltba bejelentette a hivatalos Cryostasis: Sleep of Reason WEBOLDAL elindulását. Az oldalon már ismert képek és videók mellett új részleteket is felfedezhetünk. Az Action Forms által fejlesztett játék 1968-ba repít vissza bennünket egy északi-sarki orosz kutatóállomásra, ahol Alexander Nesterov meteorológus bõrébe bújunk. A fõhõs az örök fagy világában a hidegháború idején egy jégtörõ fedélzetén ragad, és az ismeretlen veszedelmen kívül embertársaival is kénytelen szembenézni. A játék külön érdekessége, hogy a Mental Echo névre keresztelt eljárás lehetõvé teszi, hogy a fedélzeten található 7 NPC emlékeibe jutva megváltoztassuk korábbi tetteiket, így azok következményeit is.

Hajrá Nv.....<#hehe><#hehe>

grebber
Prince23
Megjelenés: NOVEMBER 7. (EU)

Prince23
Ja tényleg, hasonlit, legalábbis a zene...

Trailer ittmegnézhetõ helybõl
engem nagyon Bioshockra emlékeztet😊

Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon

grebber

grebber
Csak 150 topikom van az nem sok.Valakinek kell nyitni hogy legyen hol beszélni a gamerõl.

AZTAKÚRVA!!! XDXDXDXDXD
Grat Grebber!!! Azthittem, hogy azért ennyi topikot nem nyitottál meg 😄
Miközben olvastam anonymouS üzentetét XD
De ez kemény! XD

grebber

és mikor is jön?
AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

grebber

grebber

"A játék fejlesztésének elõkészületeit 4 hónappal a Vivisector kiadása elõtt kezdték meg az Action Forms team tagjai. Az Cryostasis: Sleep of Reason története 1968-ba repít vissza bennünket egy Északi-sarkon elterülõ orosz kutatóállomásra, ahol Alexander Nesterov meterológusként egy óriási hó és jégvihar után bennragadunk egy hatalmas épületben. Mikorra a pánik kellõen elhatalmasodik, tovább tetézi a bajt ismeretlen és nagyon veszélyes lények feltûnése. Ezekbõl a teremtményekbõl összesen 15 fajtát kell majd legyilkolnunk bõrünk mentése végett. A grafikai megjelenítésrõl az AtmosFear 2.0 Engine fog gondoskodni, amely gyönyörû látványvilágot teremt fejlett képességeivel.

Akárcsak a Vivisector esetén, a Cryostasisban sem lesz multiplayer. A játék egyértelmûen a történetre épít, ez van a középpontban. A megjelenés pontos ideje nem ismert, mert azt már egyszer 2006 év végérõl áttolták 2007-re. Az alkotás kizárólag PC-re érkezik..."-Cybergeneration

Lammer
johat ne b4szogasd mar szerencsetlent, elotte egy nappal nyitott csak topikot... nah XD
/tsak vitzel D:

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Grebber neked topiknyitási kényszered van? 😄 (nem sértés!)
irl tuti megkotyanna de lehet gamekhoz meg filmekhez már tul hozzászoktam vagy nemtom, ilyet ált alapbóól éjjel nyomom fülhalgatóval de még igy se valami tul extra a elgtöbb :/ ált nyugodtan konstatálom hogy megint egy zombi ugrott a képembe és már csak 78 hp-m van... 😛 de amugy én nem erre akartam kijukadni hanem arra hogy valami nem a sötétségtõl lessz félelmetes hanem ahoz kell az egész game összhangualta és storyja 😊 a sötétség sokkal inkább engine hiányosság eltakarására való manapság 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Lacc
Szóval neked egy kivilágítatlan orosz jégtörõ tele zombikkal a sarki éjszakában meg se kottyanna 😛
akyyy
volt már hasonlo game nem? -.-

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Lammer
huha ez hangulatilag remelem ott lesz a szeren... .)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

grebber
Ezt csak a pillanat hevében irtam hogy a doom szerintem azért lett annyira sõtét.

tényleg? akkor én biztos lelkisérült vagyok hogy kb 10 éves koromban kinõttem a sötétben féléstõl 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

grebber
A sötétség jó mert hordozza magában a félelmet.

Tiszta dúmhárom... a karakterek meg gyengén néznek ki, de ha a mozgásuk jólesz akkor ok...

bertino
kár, hogy fele képeken nem is látszódik miujság <#szomoru1>
de amugy nem tûnik rossznak

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

grebber
Egy FPS játék, egészen pontosan egy horror-akció alkotás. Az 1968-as orosz, északi-sarki állomáson, a Pole 21-en játszódik. A fõhõs egy Alexander Nesterov nevû meteorológus, aki véletlenül egy öreg jégtörõ masinában ragadt hosszú évekkel ezelõtt. A történet lényegében egy kapitány, és annak drámájáról szól, mindezt pedig egy eléggé látványos köntösbe öltöztették. A játékban 10 pálya található, több ilyesztõ ellenfélell megtöltve, NPC-k segítik a játékost, és nyolc, a valós történelemben is megtalálható fegyver bukkan fel.

Interjú
Képek

info: Gamestar

← ElőzőOldal 13 / 13