Cryostasis: Sleep of Reason

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Protector
Hy.Tudnátok adni egy rapidos vagy megauploados linket a gamehoz?Megvenni vagy beszerezni lehetetlen de szivesen kipróbálnám.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Robez84
Nagyon köszönöm a gyors segítséget! <#eljen>

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Seth
Gyorsan szedd le a fogantyút az ajtóról,majd visszafutás a másikhoz arra rárakod és kinyitod

PSN ID.: Beegabor

Robez84
Snexi rájöttél hogy itt mit kell csinálni mert én szenvedek vele nem tudok kijutni tul kevés az idõ :S Segíts kérlek...

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Snexi
a játék legvége hogy ne lenne spoiler?

mikeleroi
Kinek mi a spoiler? Nem hiszem, hogy ez az. Legfeljebb segítség lehet egyeseknek. Inkább kedvcsinálónak tekinteném... De ha valakit zavar, akkor tõle elnézést!

Snexi
gratulálok a spoilerért... (én már végigvittem de akik még nem azoknak most jó szar)

mikeleroi
Nagyon nagy game. Furcsa, hogy nem pörög a topic.

Nem akarom, hogy vége legyen...

wesker24
Sorry ugy látszik le vagyok maradva egy kicsit de csak ma láttam hogy van ilyen játék is !
wesker24
Amugy már elöbb kijött a játék mint február 20-a már lehet tölteni !

Igaz nekem csak 1 megás netem van és lassan jön de jó játéknak igérkezik !
felony
Hivatalos europai megjelenési dátum: 2009 február 20.

A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.

grebber
Na ez jó hír köszönjük!

Next PC upgrade: 2022

azért akit még érdekel a dolog, készítem a magyarítását (Evin besegített), igyekszem hamar befejezni, bár ha minden igaz kijön magyarul is, de én azt nem várom meg, meg kíváncsi vagyok mennyire megy nekem a fordítás, lesz mivel összehasonlítsam <#smile>

Intel Core 2 Duo E8400, Gigabyte Radeon HD 4850, Gigabyte GA-EP35-DS3L, GeIL 4 x 1 GB Ultra Dual Channel Kit, 800 MHz DDR2

Snexi
az orosz verzió még bugos,másik fórumon írták hogy gtx280-al 10fps lowon amikor nekem highon 30fps 8800gts-el
majd az eu-s verzió februárba...

woy
Jó játéknak néztett ki,jóval a minimum gépigény felett van a gépem,de low beállítások mellett volt vagy 10 fps-em.Alt F4 uninstall <#levele>

Üdv!

64 bites Vista alatt játszom, volt egy olyan problémám, hogy folyamatos mozgás közben egyenletes idõközönként akadt egy kicsit a játék, pedig amúgy egész tûrhetõen fut, 25-70 FPS közt. Ezen mondjuk segített az, hogy SM4-rõl SM3-ra váltottam, de jobban örülnék annak, ha volna valami megoldás arra, hogy SM4 alatt is zökkenõmentesen fusson a játék.
A másik problémám pedig az, hogy a "HUD" nem igazán fér bele a képbe, pedig nativ felbontáson (1440X900) játszom.
Bármilyen ötletet megköszönnék!
Snexi
ebben a flashback-ben mit kell csinálni?gondolom kikell nyitni az ajtót de ahoz túl hamar megfulladok a vizben

Köszi Shep!!!
Na végre sikerült végigvinni nekem tetszett!
Shep
Spoiler

A kis fegyveres tagokat kell lelõni az energiagömbbel, új töltetet akkor kapsz, ha átmész egy már meglévõ energianyalábon a cél az, hogy minél több ilyen hurkot hozzál létre, vagyis körbezárd az istenséget.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sziasztok!
Segítsetek aki végigvitte a játékot,ott járok feljön a föld alól egy fejpántos ember egyik kezében homokóra a másikban valami bárd féle amivel csapkod is körbe-körbe lehet járkálni valamit tudok dobálni is itt hogyan kell továbbmenni????????????????????????????????
grebber
Remélem igaz a hír!

Evin
Keresõbe beírtam, hogy Cryostasis magyar, és pl itt, de láttam PCGuru oldalán is.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

grebber
Info honnan származik?

Evin
Most olvastam, hogy állítólag nálunk magyarul fog megjelenni a játék. Bár igaz, hogy ez 2009. február 13-át jelent, de elgondolkoztam, hogy így nekikezdjek-e. Meglátom mennyi idõm lesz.

De megy, csak nem voltam otthon, hogy kiprobáljam, de tegnap este megnéztem és nagyon jól mûxik.
Amúgy király game😊
Maxtreme
látom a visszaolvasás nem igazán megy.

Ezzel elvileg angol lesz a menü?
Maxtreme
jessz, valahogy így 😊

Jó munkát hozzá meg minden 😊

Na te vagy a legjobb ebben oszt ennyi,nem kell ezt ragozni...
csináld meg és kész....Evin forever és kész....
jaj de szépen mondtam..majd irok könyvet is ááám....<#hehe><#hehe>

Evin
Mondjuk úgy, hogy ismerkedek vele. Mindössze az ékezeteket csináltam meg, és azokat teszteltem ezekkel. Ha csinálom is, csak karácsony után.
És amíg ki nem jön hivatalosan angolul, addig csak részleges lesz.

na ne izgassá vazze,most dolgozol rajta vagy nem..........Evin forever...<#worship><#worship>

Evin
Így gondoltad?

További képek a galériámban, amíg nem törlöm. A szövegek hiányosak, nyers fordítások és teszt jellegûek!

A menü is kész lenne, ha találtam volna olyan betûtípust. Ha valaki megtalálta, ne tartsa magában. Szerintem valamilyen görög betûtípus lehet.

Maxtreme
jaja a tócsává alakuló összefolyt vízcseppeket pedig már zx spectrumon is láttunk ^^

Letöltöttem a tech demót, tapasztalatom a következõ:
Ugyanazt a ratyi mûanyageffektust használja mint a Bioshock (Unreal Engine 3 Rulez!), grafikája sem jobb maxon. PhysX: Érintésre lobogó függönyöket már a Hitman2-ben is láttunk egész pontosan 2003-ban mindennemû gyorsítás nélkül. Lövésre legördülõ hordókat ennél is korábban. Gépigénye az viszont természetesen van!
JackSparrow88
Én is most hallottam csak errõl a game-rõl, tkp. milyen fps lenne ez? Gondolom nem egy doom 3 nehézségû, h mész elõre és lõsz le mindenkit hanem kicsit taktikusabb...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Maxtreme
Jah. A fizix techdemo only vistás.
A játék meg megy xp-n, bár nálam vannak vele bajok.
Vistán viszont rendesen müxik.

Evin
A hírek szerint igen. Viszont a játék XP-n is megy.

Az egyik oldalon láttam,hogy van fent róla 1 techdemó de azt írják, hogy csak Vistán fut. Ez igaz?

kipróbáltam,egész jó volt,bár a játékot nem értem,úgyhogy valaki elgyen szives elmagyarázni mi a lényege 😊
Evin
Nekünk nem a végleges. Az európai kiadás még hátra van, és talán lesz is benne némi javítás a mostanihoz képest. (Nem lenne utolsó dolog egy angol szinkron bele)

Ja...

a 2,xxgb os verzió ami pár helyen elérhetõ az már a végleges?
Maxtreme
izé.. Nem akarsz nekiesni a honosításnak? <#vigyor5> (tudom, úgy kezdtem <#idiota> )

Kandurex
És milyen ez a játék? Alig hallottam róla, csak most láttam a hardwireden egy hírt róla és közben láttam, hogy már ki is jött.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Shep
Hmm, hmm thx, lehet el kellene kezdeni elõröl angolul? Na majd ha januárban akkor úgyis mindig pangás van.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Maxtreme
Egyébként van még bent pár nyelv ha kell.

Német
Spanyol
Francia
Olasz
Orosz
Angol

Ha kell még valamelyik valakinek, feltöltöm <#idiota>

Maxtreme
Evin
Légy oly kedves. 😊
Meg mivel a techdemo is szabadon letölthetõ, ez sem lesz illegális.