647
Cryostasis: Sleep of Reason (FPS)
  • zeus89
    kell vmi új yasu is hozzá: Y.A.S.U. 1.5.8511 vki belinkelhetné ...
  • zeus89
    vki működésre birta Cryostasis.CloneDVD-iTWINS releaset?
  • Snexi
    kár hogy már végigtoltam
    biztos jobb a hivatalos angol változat
    az oroszt szvsz idő elött adták ki,sok hiba volt benne
  • Hellsing47
    Cryostasis.CloneDVD-iTWINS

asszem már ideje volt :)
  • DeDy
    Okés, jó nem bántásból vagy szívózásból kérdeztem, csak kíváncsiságból, már csak azért is hogy akkor ha magyarul akarom tolni akkor nem kell megvenni feltétlen, valamint a hobbi fordítások sokkal jobbak mint a hivatalosak, azok olyan nyersek, lelketlenek, érződik rajtuk hogy a pénz volt a motiváció, és a mi hamarabb legyek kész hozzáállás.
    Egy kb-i időpontot tudnál mondani ha minden jól megy mikorra lennél meg vele? 1-2 hónap?
  • royaltom
    Sziasztok!
    Miután belépek a játékba és New Game-et nyomok ezt írja ki:
    "Could not initialize PhysX.Please,install PhysX driver.
    Script Stack Call:
    ->menu_newgame
    processmainmenu
    render_control_elements"

És hiába installáltam a Physx drivert még mindig ezt írja ki.
    Van valami tippetek?
    A Válaszokat előre is köszi!

É
  • shootme99
    az illető aki belekezdett a fordításba nem tűnt el, csinálja, csak közbejöttek nő és egyéb ügyek :) szóval egyszer meglesz, de lehet előbb jön ki magyarul... és amúgy is a saját magam kedvére csinálom, nyelvgyakorlás, fordítás gyakorlás miatt. Mondjuk azért nem könnyű szövege van szerintem, néhol kissé zavaros, hajózási szakszavak, elvont meseszerű sztorirészek... És ha az eredeti orosz verziót hasonlítom az angolosítotthoz...hát az is néhol fura, szóval kíváncsi vagyok hivatalosan hogy fogják fordítani, tuti lesznek félreértelmezések....
  • Evin
    2009. február 27
  • DeDy
    Nem tudja valaki mikor jön ki magyarul a game (elvileg kijön) de sehol semmi hogy, mikor, ki adja ki, lesz-e egyáltalán? Valamint itt a fórumon írta 1x egy srác hogy megcsinálja ő is, azóta nem láttam a srácot, valaki tud valamit erről?
  • Thomas8012
    ok thx bizom benne hogy megjavul nagyon nagy game
  • Snexi
    nekem is volt (más is írta másik fórumon hogy neki is volt),párszor csinálta de utána megjavult
  • Thomas8012
    sziasztok! a 14 palya vegen vagyok es mikor atmenek a 15palyara tolt majd kilep a game a windows ba es nem ir ki semmit. Nem tom valakinek volt ilyen esetleg,van valami megoldas erre? Thx elore is
  • Snexi
    lényeket? :D összesen 2x fogsz találkozni vele
    egyébként a lábát kell elöször lelőni,utána már könnyű
  • Lowosan
    Helló! A pókszerű lényeket hogy lehet megölni?
  • Evin
    Vagy akár 2hónapot, ez nem lehet még tudni, mivel a hírek szerint nálunk magyarul jön ki.
  • Snexi
    eu-s verzió február 20.-án jön,azt lehet hogy itthon lesz plusz pár hét
  • Endiman
    hello!

jelenleg nem is lehet kapni ezt a játékot?

576, cd galaxison nincs....
  • mikiking
    az miért van,hogy beinstalalom a jatekot,,becrackelem ahogy kell,és ezt irja ki inditasnal ... Douplicate procedure name found : info_text_pressanykey
  • johny85
    kösz.Már megoldottam.
  • Snexi
    képet dobhatnál hogy pontosan hol akadtál el,mondjuk emlékszem rá hoyg ott én is elakadtam de arra már nem hogy hol kellett menni
    képről eszembe jut :)
  • johny85
    Valaki meg tudná mondani hogy kell a 12.p elejét átvinni Kültéren kell szaladni és megfagy a tag.thx
  • grebber
    Nincs.Igen írták hogy belekezdett de eltűnt az illető kb!
  • strebacom
    Van már magyarosítás, mintha olvastam volna hogy valaki bevállalta??
  • Snexi
    semmi speciális nincs ott,nekem elsőre sikerült
  • bigadam
    Azok az NPC-k szerintem a karakterek, akiknek az emlékei előjönnek, mint pl a kapitány..

Segítsetek már légyszi:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A vágóhídon, ahol eltüntettem a tehenek testét, visszafelé beszürkül a kép, két hulla lóg a kampókról, de jön 2 fegyveres csávó akik egyből lelőnek. Van ott valami speciális megoldás? vagy töltsem be egy régebbi állást és menjek oda több élettel?
  • Snexi
    mi nem az istenséget győztük le hanem segítettünk neki
    a végén amikor fölvisz az űrbe akkor újraéled ami a kapitánynál történt,de megváltoztatod a múltat,így sosem következett be a katasztrófa (ezért tudtak segíteni amikor beszakadtál a jégbe)

nekem nagyon tetszett a játék,pont ezért hogy minden kis dologgal amit meváltoztatsz a múltaba az egész megváltozik
  • wesker24
    Köszi szépen ! Na nekem is sikerült végigvinnem ez a játékot ! Szerintem nagyon jó játék végig lekötött ! Majd ha kijön magyarul
    vagy ha lesz hozzá magyaritás akkor újból elviszem !

De a végét nem igazán értem hogy most mi van ??? Leirhatnád spoilerbe hogy is van ez !

Sikerült legyözni az istenséget erre bead egy pályát a világűrbe ahol 2 ember van az egyikbe belemegyek megmentem a kapitányt és kész ! Erre ugyanugy jön a játék elejei videó hogy megyünk kutyaszánnal a hajó felé ugyanugy beszakad a jég de most viszont feltudunk kapaszkodni és van segitségünk is. Szóval a játék elején valamilyen okból meghaltunk ha mi voltunk a kutyaszános faszi és az egész azért volt hogy megmentsük a hajó fontosabb tagjait. És mikor a végén újra megyünk a kutysszánnal mivel megváltoztattuk a multat ezért más lett a jelen is, pl amikor a kapitány segit felhúzni a szakadékból.
  • saiyanjin
    Thnx papi, minden jót.
    S
  • DeDy
    Akkor ezt elég csúnyán elírták, szinte már félrevezető, csodálkoztam is hogy 12 npc stb., csúnyán elírták. Egyébként a PCG-n volt ez a kis előzetes, mindegy kösz a valós infót :)
  • mikiking
    sziaszotk az miért van,hogy beinstalalom a jatekot,,becrackelem ahogy kell,és ezt irja ki inditasnal ... Douplicate procedure name found : info_text_pressanykey
  • Snexi

egyébként nem 17 hanem 18 pályából áll,ahol te vagy az nem az utolsó még
  • Snexi
    azok az "npc-k" igazából az ellenségeket jelentik
    valószínüleg el lett írva
    "srácok egy igazi jégtörőt modelleztek le kívül-belül"
    ezt nem nagyon tudom elképzelni,ugyanis eredetileg egy meteorológiai állomáson játszodott volna a jaték,csak késöbb változtatták meg a helyszínt egy jégtörőre
    még a régi képeken (amikor még az állomáson játszodott) látszanak azok a helyszínek amik a jégtörőn is jelen vannak
  • wesker24
    Köszi szépen már rájöttem ! De most tényleg bajban vagyok !

Egyszerűen nem jövök rá a logikájára ! Már vagy 10x- próbáltam sikertelenül !

A 17 pályán vagyok gondolom ez a végső pálya kijön a lyukból egy bazi nagy kolosszus egy fejszével és egy homokórával nekem meg valamilyen gömböket kell lövöldözni igen ám csak hogy itt mi a tökömet kell csinálni ? Azt gondolom hogy azokat kell lönni gömbel akik a kolosszust lövik egészen addig sikerül is amig ellepik a pályát ezek a monsterek és már azt se tudom hova löjjek ! Most kolosszust kell megvédeni vagy megölni ? Totál nem értem a lényeget !

Elöre is köszi !

Dedy: Amugy nem 15 pályás hanem 17 pályás !
  • DeDy
    Én bizony nem.
    "A Cryostasis egy - erősen a Cold Fearre hajazó - túlélős horror-FPS....A pálya egyébként 15 szintből áll, és a srácok egy igazi jégtörőt modelleztek le kívül-belül. További (kissé szerény számok): 12 minket segítő NPC, tizenötféle, egyedi ellenség, kilencféle fegyver."

Ha ennyi NPC van benne akkor feltételeztem kapunk tőlük mellékküldiket, és attól hogy NPCk és mellékküldik lennének nem kell hogy RPG legyen, lásd pl. STALKER
  • Snexi
    úgy emlékszem hogy megkell várni amíg bejön a barlangba az egyik vadász,majd utána el kell zárni egy nagy jég darabbal a bejáratot,utána pedig kifutni felül egy lyukon
  • ricsa008
    én is ott akadtam el. a kilincs ami a kezedbe marad fuss vissza vele a másik ajtóhoz és zárd be vele
  • johny85
    hy valaki megtudná mondani mit kell csinálni a vízzáró ajtóval amiről leszakad a kilincs és beáramlik a víz(kb 2-3 pálya lehet)
    thx
  • johny85
    hy Cryostasis\Data\Scripts\text" mappába van 1 RU mappa ezt kell felülírni a EN mappába lévő file-okkal.ennyi
  • wesker24
    Hello nem tudja valaki hány pályás a játék ?

Mert már a 15 pályán vagyok és már eléggé bedurvultak már a dolgok. A rohatt pók miatt is egy rakás löszert pazaroltam már. De a jegesmacinál mi francot kell csinálni ?

Elöre is köszi !
  • jboones
    ha jól emlékszem, nem a gerenda a megoldás... az ajtó mellett van egy kapcsoló, azt nyomd fel, majd az ajtóra tekert villanykörténél addig melegítsd a fickó kezét, amíg le nem esik a lámpa, és az ajtó kinyílik...