647
Cryostasis: Sleep of Reason (FPS)
-
fib #447 1 próbát megérne.Köszi
-
#446 Köszi, igen erre gondoltam. Hát érdekes, megvannak a magyar szövegfile-ok, de belenézve a file-okba, angol szöveg van bennük. -
fib #445 ÉN EZT TALÁLTAM HOZZÁ, AMI ANGOLOSÍTOTTA.6MB KICSOMAGOLVA,
REMÉLEM EZ KELLETT.
http://rapidshare.com/files/218551157/Data.zip.html
-
#444 Vki nyomja fel az angol file-kat. (amiket korábban Maxtreme linkelt) meg kéne nézni pontosan mi kellene, nekem most nincs meg a game. -
#443 Az orosz alapján van 2 EN vagy ha okosak voltak HU mappa. Ha HU van, akkor át kell írni EN-re. Ez a könnyebbik mód.
Vagy a HU/EN mappa mellett és az indító exe mellett vannak config fájlok, már nem tudom milyen kiterjesztéssel. Azokkal együtt használható a HU mappa is, ha mégis az lenne. És ilyenkor megmarad minden más nyelv is. Ez kicsit bonyolultabb.
(Csak az orosz verziót láttam!) -
#442 mely file(ok) kellenének, hogy magyar legyen a game? -
#441 :( pedig az én kártyám közel van a tiédhez. és ez meg megy minden hiba nélkül. Pedig más játékoknál is az volt hogy persze ment rendesen csak olyanok történtek mint most neked, és azok mindig olyan hibák voltak hogy régi a kártya és nem tudja kezelni azt a shadert, vagy régi a driver. Itt aztán tényleg megállt a tudomány. Várjuk a peccset.. -
JimmyHD #440 Próbáltam már 2.0-ba is,és 9.3-as driverrel is,8.12-essel és 8.9-essel is,ugyanaz -
#439 :S ez nagyon rossz. nem jobb ötlet lejjebb venni egy shaderrel? vagy ha az sem, akkor új driver a kártyádhoz. -
JimmyHD #438 Így néz ki amikor villog,csak most éppen egy csík van,ezt így jó gyorsan villogva kell elképzelni
ha nincs kép bocs,még nem tettem fel ide semmit
-
#437 lesz teljesítményt javító patch az amerikai megjelenés környékén (ápr 20.). az ígéretek szerint az ati kártyákon fogják a teljesítményt nv-vel egy szintre hozni. -
#436 A villogás nyilván azért lehet mert kinnt fúj a hó és mivel kicsit akad, a hó összetömörül addig és fehér rétegekben hullik alá. Ez is a PhysX remek helyzetkezelését demonstrálja -
JimmyHD #435 Nekem nagyon is jól fut,csak ez a villogás nagyon zavaró,pl amikor a hajón kívül vagyok,meg amúgy is -
#434 Akkor nekem miért mehet ilyen jól.. :S nem tudom. Viszont tapasztalatból, mindig új driverrel játssz. Igen. Fosul van optimalizálva. ebbe nagyon beletrafált Module! -
#433 Hát az a helyzet hogy ezt a játékot nem igazán ati kártyákra optimalizálták hanem inkább Nvidia karikra ! -
JimmyHD #432 Hi...
Az lenne a probléma hogy a játékba amikor kimegyek egy zárt térből,vagy bizonyos helységekbe akkor elkezdenek fehér csíkok villogni a képernyőn,de ha visszamegyek egy másik "bizonyos" helységbe akkor abbahagyja,és ha megint visszamegyek akkor megint elkezdi.Kipróbáltam már úgy hogy minden fullon volt és minden Low-on.A legújabb driverrel is kipróbáltam(9.3?),8.12-vel és 8.9-el is.És mindegyiknél ugyanazt csinálta.XP-m van,SP3-as. 3850-em van(512-es)Sapphire.SM3.0-ba és SM2.0-ba is kipróbáltam.
Ha tud valaki segíteni az jó lenne -
Module #431 FOSUL OPTIMALIZÁLT HULLADÉK MOTOR!De a játék kajak jó volt! -
#430 Jajj bocs hogy ennyit írok, de még annyit, hogy az akadást orvosolandó, a vertical sync-nélazonnal vegyétek ki a pipát mert attól semmi nem történik ha be van kapcsolva, viszont 60fps lesz a max. és ennél gondolom még lejjebb is megy.. Na befogtam -
#429 Hoppá. Google a barátod:
http://translate.google.hu/translate?hl=hu&sl=en&u=http://faqs.ign.com/articles/961/961314p1.html&ei=nJHUSeCpJIGPsAbLx4WfDw&sa=X&oi=translate&resnum=1&ct=result&prev=/search%3Fq%3Dhttp://faqs.ign.com/articles/961/961314p1.html%26hl%3Dhu%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:hu:official%26hs%3Dzgz -
#428 Ja és olvasom hogy hogy akad mindenkinek, (már aki írja..) és emlékeztek a stalkerre? az ugyanez volt. mindenki mondta hogygy ilyen gépe van meg olyan, és mégsem megy jól. Az kelet-európaiak nagyon nem értenek az optimalizáláshoz az tuti. Mindent a peccsekkel akarnak megoldani. De jó. Csak kéne végigjátszás meg magyarítás, meg patch, meg modok :D -
#427 Nekem 4800+ dual geil ram 2giga, meg egy HD3870 és maxon fut, csak nem 16x AA hanem 8x de mintha az az érzésem lenne hogy ez lényegtelen. Na mindegy. Az a lényeg hogy jól van összerakva a config, és a játék meg.. félek -
#426 Snexi - koszi a valaszt. -
#425 akkor próbálkozz tovább
semmi speciális nincs ott,simán át kell ugrani a matracból a liftbe -
#424 elakadtam, amikor egy kapcsolot felkapcsolok es egy lift jon le majd kinyilik es az elore ledobott matracon keresztul kene beugrani a liftbe, de akarhogy, akarmilyen modszerrel probalkozom mindig az arammal telitett vizbe esek. -
mokacsin #423 Én is nagyon megköszönném,ha valaki feltenné a magyar fájlokat! -
Module #422 Csak az elején kel lakattal verekedni,utána kapod a fegyvereket ahogy haladsz előre a gammában -
#421 Helló! Aki megvette a játékot az legyen szíves megosztani a magyar nyelvi fájlokat. -
#420 Basszus, nekem RELOADED verzió van, de marhára szaggat minimumon is, pedig ha jól tom 2.4GHz-es P4 a min. Nekem meg Core 2 Duo E7300-am van ráadásul húzva, és marhára szaggat minimumon is!! Ha meg nem szaggat akkor laggol. Haveromnak E8500-a van meg Radeon HD4850-e és neki is szaggat xD Szintén reloaded. Bár nekem nem is jön be annyira a játék... lakattal kell verekedni..pff. -
Module #419 Nemtom,akkor nekem vmi hulladék verzió van meg,ha ennyire jajjjj de szépen fut,szalad,szinte már rohan mindenkinek csak nekem nem -
#418 Nekem nem akad, pedig a gépem nem a legjobb...:S 2000MB RAM, 8600GT 512MB, 2.0GHz AMD proci (nem dualos) -
Hellsing47 #417 na ez is megjelent magyar felirattal -
Module #416 Na persze nem is a legjobb,tudom én,de ez vhogy nem jön össze hogy akad ez nekem be ennyire,ráadásul zárt terű játék,egy valamiért nem repült le,mert érdekel a gamma.
(9.2-es driver amúgy) -
Module #415 Jah jóhogy: AMD X2 4200+ 4Gb 800MHz Kingstone RAM full DUAL,Gigabyte lap,ATi ASUS 2600XT 512Mb
Van egy rakat zsírúj játékom ami gond nélkül megy,légyszi ne beszéljetek rá hogy ratyi a gépem,kösz! -
#414 AMD A64 3000+, 1,5G DDR, GF9800GT
Közép körüli grafon épp csak szaggatott. Szerintem a géppel lehet a baj, ha ennél jobb. -
#413 Akkor ha nincs rossz géped, nem szabadna annyival mennie. Low és csak 20?
Proci, ram, vga adatokkal tudnál informálni?
Haverom gépe amd athlon64X2 5200+ 3 Gb ram és sapphire 3870 vga. Neki high-on megy 35-40-nel.
Ennél rosszabb a te géped sincs sztem. Legfrissebb driver fenn van? -
#412 nekem a közepes gépemen maxon ment 30fps-el -
Module #411 Jah,már rájöttem,csak nekem nyitva volt a tető,azér nem halt meg.
Amúgy nemtom ki hogy van vele,de nekem xarrá akad az egész úgy ahogy van,pedig nincs rossz gépem.Minden lowon van,max 20FPS-t produkál,az azér elég szégyen -
#410 lelövöd a lábait -
Module #409 Hogy kell kinyírni azt a pókszerű izét?Hiba nélkül belelőttem az összes skulót,de vhogy nem akar megperecelni!Valaki légyszi árulja már el -
hami30 #408 Igen ez az a rész. /én mindig a létrán akartam felmeni/ Közben találtam leírást is link