Cryostasis: Sleep of Reason
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Hogy a rossebbe lehet legyõzni a második pókot? Ami a 12-es pályán van. Lövöm meg mászkálok körbe-körbe, de semmi, mindig kinyír. A falból ugyan elõtör néha a meleg, de mindig lefújja, és befagyasztja a kurvája.
Hogy csináltátok meg?
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Nem biztos, de a vége felé volt egy olyan rész, amikor visszafelé is kellett menni vmelyik pályán, mert nem lehetett minden vörös lámpás kapcsolót felkapcsolni, és a "kerékzáras" ajtó be volt fagyva. Én amikor nem tudtam a játék során vhol továbbjutni, visszafelé kell elindulni, rengetegszer volt ilyen benne.
amúgy a játék szerintem is nagyon jó lett.
de idõközben már továbbjutottam. már a lvl 12-õn vagyok.
Azóta félek az orosz stuffoktól, mert hát nem igazán törtek be a játékpiacra még a scrácok, kivéve Stalker, de az is inkább ukrán, ha jók a sejtéseim.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Le vagyok nyûgözve. Nagyon jól eltalálták a játékot. Benne van minden, amihez az oroszok értenek a legjobban, és alkottak egy mindenben orosz játékot, ami nagyon jó. Van benne minden, ami a jéghez, hóhoz kapcsolódik. Vhogy direkt úgy van megoldva az egész, hogy végig csak lesel, h ez meg mi a frász, meg hogy kerülök én ide. Végig egyedül érzed magad, és nem lehet pár dolgot érteni benne. Tele van érdekes dologgal, és technológiai újításokkal, az optimalizálás lehetne csak jobb(lehet XP miatt nem ment rendesen mindig)Nekem inkább a Penumbrához hasonlít, ott lehetett még tanácstalannak érezni magad igazán. Az amerikai játékok szokása, hogy minden szájbarágósan történik, és vhogy úgy érzed, átvezetnek a játékon. Itt viszont tényleg külsõ "vezetés"nélkül történnek a dolgok, váratlanok az események. A visszatekintések egy telitalálat...ahogy állatokként, emberekként visszamész a múltba kijavítani egyes elkövetett hibákat....és több szemszögbõl azonos dolgok elmondása...Komolyan, 100/98-as a játék, ettõl jobb nem kell. Levonás a kevés reklám miatt, mostani US játékat bezzeg hípeolják, fele ilyen jók sincsenek némelyikük.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Pedig már csak 3 pálya lenne, de ez õrület, emiatt nemtok játszani, mert lehetetlen célozni, meg mellékesen ilyenkor még akadozik is...
kijött a magyar verzió?
wapolok
Nagyon hangulatos gammát sikerült összehozni az oroszoknak. Látszik rajta a munka, bár az is, hogy orosz....vhogy hiába az angol szinkron, hallható az a tipikus orosz akcentus a hangukban, de ez gondolom direkt ilyen. Optimalizálás XP-re is mehetett volna, mert mediumon megy csak rendesen, holott a Fear2-ben kidolgozottabb karakterek vannak, és több textúra.
Amúgy winxp mellé hogy lehet ghostolni v feltenni másik oprendszert is, ha 1 partícióm van jelenleg? vagy ahhoz 2 partíció kell? és bármikor váltogathatok 2 oprendszer között??? Vista-t vagy Win7-et próbálnám ki.
szétkell hentelni a fagyott láncot😊
Asus p4vd2-vmse;Intel Core 2Duo 2,2 4400;HIS HD4850 FAN 512;2gb kingmax 800mhz, WIN 7
Asus p4vd2-vmse;Intel Core 2Duo 2,2 4400;HIS HD4850 FAN 512;2gb kingmax 800mhz, WIN 7
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

nyomass már egy képet hogy pontosan hol vagy
megtaláltam csak oroszul nehéz nyomni!
a következõ a gondom: a lvl4-en vagyok, amikor elõször kell megölni puskával egy zombit. ehhez le kell ugrani egy helységbe. meg is öltem a zombit, és mennék tovább, látom, hogy elõttem himbálódzik egy létra, lõni akarok, kiírja, hogy valahol a földön lesz lõszer. mert a létra mellett van egy hordó, ha azt kilövöm, létra lejön, és mehetek tovább. na de hol a lõszer?? már úgy kerestem, mint a helyszínelõk. egyszerûen nem találom. azt is írja, hogy menjek le guggolásba, és úgy vegyem fel. így is végigjártam a helység minden négyzetcentijét, de nem találtam. ötlet?
Mért van az,hogy elkezdem telepíteni a game-t és akkor még a fõ könyvtárba mutatja a fájlokat, de mikor végzett a telepítéssel akkor a fõkönyvtárban nincs semmi!
Köze lehet ahoz hogy XP SP2-van?
irdatlan nagy zombihent-et vagy mit?
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Viszont ha te csinálod, akkor legális lesz, ha kilopod, akkor már nem. (nem azért írtam mert "csúnya" warez stb!)
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Intel Core 2 Duo E8400, Gigabyte Radeon HD 4850, Gigabyte GA-EP35-DS3L, GeIL 4 x 1 GB Ultra Dual Channel Kit, 800 MHz DDR2
Intel Core 2 Duo E8400, Gigabyte Radeon HD 4850, Gigabyte GA-EP35-DS3L, GeIL 4 x 1 GB Ultra Dual Channel Kit, 800 MHz DDR2
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
ízelítõnek<#nevetes1>#nevetes1> aztán hogy mikor lesz teljesen kész? hát van még hátra, és egyébként is úgy fordítom, hogy nézem az eredeti orosz szöveget, és az angolosítottat is, szóval igyekszem a legjobbat kihozni belõle, de így elég tökölõs, mivel oroszul nem tudok <#crazya>#crazya>
de belehúzok azért, nem akarom hónapokig csinálni...
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Gigabyte P55A-UD3 Corae i5-760@2,8Ghz Zotac GTX460 AMP! 2*2GB Kingston HyperX 1600Mhz Samsung 2253LW
Most a második pályán vagyok, egy ajtót nem tudok kinyítni idõbe, mivel jön az árvíz. Gyorsnak kéne legyek.
Ezeke a visszaemlékezések a hajó körül nagyon bejön. Nekem eddig egyedi eza játék, sõt a története is megfelelõ!!
Le a kalappal, egyre jó gémeket adnak ki az orosz srácok. Ez egy igényes munka kérem szépen.
sztem használhatatlan volt
ajtó nyitás lehet javitva lett(?), mert eddig nem akadt be
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬