647
Cryostasis: Sleep of Reason (FPS)
-
itt van egy flashback amiben a haverunkat megöli a foró gáz,nem?
na szóval a flashback-ben elkell zárnod a csöveket,agy nincs ami megölje a haverod -
hami30 #406 Egy kis segítség kéne a lvl 6-on itt hogyan tovább? Akárhogy próbálkozók sehogyse sikerül.
-
Úgy érted, hogy lehet kinyírni Chronost? A vicc az, hogy nem őt kell gyaknod, hanem a jobb és baloldaladon helyet foglaló fegyveres ipséket, akik vadul lövik a szabadságszobor méretű szerencsétlent.
Utána mikor elég ellenféllel elbántál Chronos bajtársi jobbot nyújt neked, azaz odatartja a markát, neked pedig bele kell lépned a tenyerébe hogy fel tudjon venni. Nyugi, nem megenni akar.
-
? -
baila #403 hhéé!! tud segíteni valaki hogy a mainenemy vel mi a frászt kell csinálni hogy leadja a rendszámot?:O -
Valaki tud valamit a sztoriról? Nagyjából ki tudom venni a lényeget, csak az nem világos, hogy ki az az időnként megjelenő csuklyás alak aki a játék közepe táján átváltozik azzá a soklábú izévé.
Nekem a The Thing című horrorfilmre hasonlít a játék és még a közepe táján járok, de később hátha kiderül pár dolog. -
lehet hogy a neve hasonlít a crysis-ra,de azonkívűl semmi sem -
Cry(osta)sis. Fura nevű játék.
Én nemrég kezdtem bele. Most az első póknál járok, ami igazából nem is pók, hanem egy fémszerkezetre erősített fickó. Legalább is így vettem ki a formája alapján. Elég nehéz kicsinálni, de ettől még jó a játék.
-
Köszi, sikerült, rájöttem időközben :)). Viszont asszem a legvégére értem, csak nem jövök rá, mit kell csinálni azzal a bazi nagy döggel :). -
Hellsing47 #398 amiket befagyaszt azokat ki is tudod lőni
innen asszem már egyértelmű :) -
Én még csak most töltöm a játékot, de ha annak a póknak annyira nem teccik az a meleg, akkor nyilván azzal lehet valahogy hidegre tenni. lol... meleggel hidegre tenni...
-
Üdv!
Hogy a rossebbe lehet legyőzni a második pókot? Ami a 12-es pályán van. Lövöm meg mászkálok körbe-körbe, de semmi, mindig kinyír. A falból ugyan előtör néha a meleg, de mindig lefújja, és befagyasztja a kurvája.
Hogy csináltátok meg? -
DerStauner #395 már utánanéztem máshol: a szellőzőt támasztó padot kellett legyakni, aztán kint lehetett tovább menni. már a lvl 14-en vagyok. -
gregtom6 #394 Most jut eszembe, volt egy olyan pálya is, ami úgy kezdődött, hogy egy forró szelepnél kellett hőt nyernünk, és akkor szakadt be az út előttem...és persze minden élőlényt próbálj megmenteni, néha kötelező a továbbjutáshoz. -
gregtom6 #393 Hát az lvl12-n pont nem mentettem, így hirtelen nemtom. De ha nincs ott ajtó, akkor általában vagy ablakot keress, vagy olyan vörös kapcsolókat a falakon.
Nem biztos, de a vége felé volt egy olyan rész, amikor visszafelé is kellett menni vmelyik pályán, mert nem lehetett minden vörös lámpás kapcsolót felkapcsolni, és a "kerékzáras" ajtó be volt fagyva. Én amikor nem tudtam a játék során vhol továbbjutni, visszafelé kell elindulni, rengetegszer volt ilyen benne. -
DerStauner #392 tudnál segíteni? most kezdtem el a lvl 12-őt. kimegyek az ajtón, elmegyek jobbra a kerítésen kívül, át a következő plattformra, ott pedig be az ajtón. felkapcsolom a lámpát, hogy meg ne fagyjak, és itt megáll a tudomány. sehol egy ajtó, ahol tovább lehetne menni.
amúgy a játék szerintem is nagyon jó lett. -
DerStauner #391 közben rájöttem a marhaságomra. ugyanis amikor először öltem le a zombit, béna voltam, és egy csomót belelőttem, közben meg mentem körbe-körbe. és ezalatt az idő alatt felvettem az a lőszert is, ami a földön volt.
de időközben már továbbjutottam. már a lvl 12-őn vagyok. -
Legutóbbi orosz játék a Kreed volt, amit jáccottam, de nem igazán találták el, bár ez még 5 éve volt.
Azóta félek az orosz stuffoktól, mert hát nem igazán törtek be a játékpiacra még a scrácok, kivéve Stalker, de az is inkább ukrán, ha jók a sejtéseim. -
gregtom6 #389 LOL, ott van a kezében az emberednek, azzal kell lelőni a létrát.... -
gregtom6 #388 Na csak végigvittem. Az utolsó 2 pályán már ment rendesen...
Le vagyok nyűgözve. Nagyon jól eltalálták a játékot. Benne van minden, amihez az oroszok értenek a legjobban, és alkottak egy mindenben orosz játékot, ami nagyon jó. Van benne minden, ami a jéghez, hóhoz kapcsolódik. Vhogy direkt úgy van megoldva az egész, hogy végig csak lesel, h ez meg mi a frász, meg hogy kerülök én ide. Végig egyedül érzed magad, és nem lehet pár dolgot érteni benne. Tele van érdekes dologgal, és technológiai újításokkal, az optimalizálás lehetne csak jobb(lehet XP miatt nem ment rendesen mindig)Nekem inkább a Penumbrához hasonlít, ott lehetett még tanácstalannak érezni magad igazán. Az amerikai játékok szokása, hogy minden szájbarágósan történik, és vhogy úgy érzed, átvezetnek a játékon. Itt viszont tényleg külső "vezetés"nélkül történnek a dolgok, váratlanok az események. A visszatekintések egy telitalálat...ahogy állatokként, emberekként visszamész a múltba kijavítani egyes elkövetett hibákat....és több szemszögből azonos dolgok elmondása...Komolyan, 100/98-as a játék, ettől jobb nem kell. Levonás a kevés reklám miatt, mostani US játékat bezzeg hípeolják, fele ilyen jók sincsenek némelyikük. -
gregtom6 #387 jaXD komolyan kérdeztem... -
Fel kell venned a lábadra a varázsszandált mert az emberednek fázik a lába és ugrál h ne érje olyan sokáig a hideg. -
valószínűleg nálad van a hiba,ott kel legyen a fegyver,nincs eldugva -
DerStauner #384 pedig ott van valahol a létra mellett jobbra. legalábbis ezt írták egy másik fórumban. de ott nem találom. valaki már szánjon meg egy képpel, ahol be van karikázva. -
gregtom6 #383 Hát nem igaz, segítsetek pls, megint visszajött ez a pattogás, és nem akarja abbahagyni. Folyamatosan pattog az emberem, ha ugrok, néha még a pályából is kilátok....és közben villog a hőkijelző, a lőszerkijelző, meg a karom a fegyverrel.
Pedig már csak 3 pálya lenne, de ez őrület, emiatt nemtok játszani, mert lehetetlen célozni, meg mellékesen ilyenkor még akadozik is... -
nem -
tonyo9 #381 hello
kijött a magyar verzió? -
gregtom6 #380 Már megy rendesen, csak nem írtam vissza. Csak a 3.-on, és a 4.elején csinálta ezt a pattogást.
Nagyon hangulatos gammát sikerült összehozni az oroszoknak. Látszik rajta a munka, bár az is, hogy orosz....vhogy hiába az angol szinkron, hallható az a tipikus orosz akcentus a hangukban, de ez gondolom direkt ilyen. Optimalizálás XP-re is mehetett volna, mert mediumon megy csak rendesen, holott a Fear2-ben kidolgozottabb karakterek vannak, és több textúra.
Amúgy winxp mellé hogy lehet ghostolni v feltenni másik oprendszert is, ha 1 partícióm van jelenleg? vagy ahhoz 2 partíció kell? és bármikor váltogathatok 2 oprendszer között??? Vista-t vagy Win7-et próbálnám ki. -
gregtom6 #379 ja, és ez nem vicc, mielőtt bárki azt hinné, de tényleg pattog az emberem, és emiatt nemtok játszani, ill csak nehezen. Néha ha megállok, megnyugszik, de lépek kettőt, és fokozatosan elkezd pattogni. -
gregtom6 #378 Üdv. 3. töltés után vagyok, és egyszer elkezdett olyat csinálni a játék, hogy ugrál az emberem....de valami eszméletlenül. Elég irányíthatatlan tőle a játék, és ha megnyugszik, utána fél perccel már kezd megint berugózni, majd pattogni. Pedig nem ragad be a space. Ha ctrl-t nyomok(guggolás)akkor tökéletesen megy, de a felállok, és megyek, akkor pattog. Mi erre a megoldás? -
baila #377 okok..:D megvan....;)
szétkell hentelni a fagyott láncot:) -
baila #376 egy helységbe léptem, ahol egy heggesztős manusz kivan feszitve szögesdróttal... mi a megoldás???? mert nemlátom át..:s köszi -
hmm,akkor próbáld ugrás özbe leütni a létrát -
barmi #374 Ez a pálmafadizájn miért van rajta az összes falon azt nem értem :) -
van már full angol változat is... -
DerStauner #372 tessék:
-
a földön kell hogy legyen,nincs eldugva sehol (amennyiben egy helyszinről beszélünk)
nyomass már egy képet hogy pontosan hol vagy -
DerStauner #370 pedig nincs ott. azért annyira nem vagyok vak. és merre lenne úgy mégis az a puska? hátha mégis vak vagyok. -
Héeder #369 Köszönöm Maxtreme a válasz.
megtaláltam csak oroszul nehéz nyomni! -
asszem van a földön egy puska,érdekes hogy nem találod