647
Cryostasis: Sleep of Reason (FPS)
-
DerStauner #367 szevasztok!
a következő a gondom: a lvl4-en vagyok, amikor először kell megölni puskával egy zombit. ehhez le kell ugrani egy helységbe. meg is öltem a zombit, és mennék tovább, látom, hogy előttem himbálódzik egy létra, lőni akarok, kiírja, hogy valahol a földön lesz lőszer. mert a létra mellett van egy hordó, ha azt kilövöm, létra lejön, és mehetek tovább. na de hol a lőszer?? már úgy kerestem, mint a helyszínelők. egyszerűen nem találom. azt is írja, hogy menjek le guggolásba, és úgy vegyem fel. így is végigjártam a helység minden négyzetcentijét, de nem találtam. ötlet? -
#366 nagyon jól eltalált game, condemnedre emlékeztet, de jó ez a hajós helyszín ^^ -
#365 rejtett könyvtárakról/fileokról hallottál már? :) -
Héeder #364 Hello
Mért van az,hogy elkezdem telepíteni a game-t és akkor még a fő könyvtárba mutatja a fájlokat, de mikor végzett a telepítéssel akkor a főkönyvtárban nincs semmi!
Köze lehet ahoz hogy XP SP2-van? -
Hellsing47 #363 mért mit vársz egy kihalt jégtőrőtől, -30ezer fokban ?:D
irdatlan nagy zombihent-et vagy mit? -
#362 Ja, a "készítők"-re gondoltam.
Viszont ha te csinálod, akkor legális lesz, ha kilopod, akkor már nem. (nem azért írtam mert "csúnya" warez stb!) -
#361 hú de lassú a tempója ennek a játéknak majd elalszok közben... -
shootme99 #360 melyik Ő-re gondolsz? a KÉSZÍTŐK- ben ? amúgy a textúrafordításokat már rég megcsináltam, azóta már gépet is újraraktam, stb. és nem sok humorom van a textúrásokat rajzolgatni megint, photoshopozgatni. Szerintem pár nap és kijön a magyar verzió, és majd abban úgyis szebb lesz a főmenü is -
shootme99 #359 remélem működnek a linkek, nagyon köszi a gyors segítséget Hellsing47 ! -
#358 Az az "Ő"-t javítani kellene a főmenüben, mert eléggé kilóg a környezetéből. Vagy csak úgy tűnik?! -
shootme99 #357 cryo2
ízelítőnek aztán hogy mikor lesz teljesen kész? hát van még hátra, és egyébként is úgy fordítom, hogy nézem az eredeti orosz szöveget, és az angolosítottat is, szóval igyekszem a legjobbat kihozni belőle, de így elég tökölős, mivel oroszul nem tudok
de belehúzok azért, nem akarom hónapokig csinálni... -
shootme99 #356 http://iaro.3dmax.hu/kep/cryo3_atmeretezve.jpg -
shootme99 #355 cryo1 -
Hellsing47 #354 nem nehéz ezt használni szerintem :) -
shootme99 #353 próbálnák feltenni képet a magyarosításomról ízelítőnek, de a képfeltöltéshez analfabéta vagyok... ha valaki adna tippet, hogy hova és hogyan töltsem fel megköszönném... -
shootme99 #352 -
attis1990 #351 tudna valaki abban segíteni h a játék miért csinálja azt nálam h sm 4.0-ban ilyen szines kockák jelennek meg de 3.0-ban már tökéletesen fut -
#350 nem gyorsnak kéne lenned hanem vissza kell szaladnod és elforgatnod egy kart -
#349 Kipróbáltam én is a gémet. Egy biztos: a Shelshock 2-őt kenterbe verte. Horrorilag még a FEAR 2-őt is lealázta!
Most a második pályán vagyok, egy ajtót nem tudok kinyítni időbe, mivel jön az árvíz. Gyorsnak kéne legyek.
Ezeke a visszaemlékezések a hajó körül nagyon bejön. Nekem eddig egyedi eza játék, sőt a története is megfelelő!!
Le a kalappal, egyre jó gémeket adnak ki az orosz srácok. Ez egy igényes munka kérem szépen. -
Hellsing47 #348 na igen,a ppsh..az úgy volt bugos ahogyan van
sztem használhatatlan volt
ajtó nyitás lehet javitva lett(?), mert eddig nem akadt be -
Hellsing47 #347 nekem ez az angol is förtelmesen fut néhány helyen, valamivel jobb mint az orosz, de az agyon shader-ezett helyeken most is leesik az fps szám -
#346 Kioróbáltam a RELOADED verziót, Windows 7 alatt, 1680*1050 felbontásba pixel shader model 4.0 minden maxon kivéve az antialiasing OFF!! és simán futt! Nem is lehet az oroszhoz hasonlitani!!! Nagyon yól fut!!! -
#345 nekem is beakadt sokszor egy egy pillanatra a játék,de nem random csinálta hanem mindig ugyanakkor (lövés ppsh-val,ajtónyitás stb.)
gondolom ezt már az angol verzióban kijavították -
Lowosan #344 Valaki kipróbálta már a reloaded verziót? Jobban fut mint az orosz verzió? -
Hellsing47 #343 érdekes nálam elég sűrűn 20 alatt volt az fps szám(akár maxon volt, akár nem), illetve nagyon sokszor (leginkább ajtónyitásoknál) meg-meg állt a játék -
#342 azt azért hozzá kell tennem hogy az orosz verzióról van szó -
#341 crysisnál azért jobbban fut,nálam 30fps-el futott maxon (csak az árnyékokat vettem le mediumra ami nagyon sokat segített)
a gépem 8800gts,2gb ram,e6700,xp sp3 -
KaLóZ14 #340 reloaded féle crack
http://data.hu/get/1227347/cryostasis.rar.html
-
#339 Az egy dolog, hogy mit írnak. Az orosz verzió is megy XP-n. -
Hellsing47 #338 hát eléggé optimalizálatlan, de elvileg csak xp-n -
#337 Azt írják Vista kell alá, akkor te XP-vel hogy a francba jáccol vele? -
#336 gépet tényleg jobban zabálja, mint a crysis vagy a gta4? -
Hellsing47 #335 pedig már kezdtem örülni :) -
#334 az a régi crack, ne szedjétek! -
#333 crack only -
#332 Én meg a magyar nyelvűre várok! -
Hellsing47 #331 én is most arra várok :) -
#330 vki berakná csak a crack-et? mert már leszedtem az iTWINSt -
balika16 #329 RELOADED TL-en kinntvan! Meg Necrovision RELOADED is TL-en! -
balika16 #328 Cryostasis-RELOADED nemsokára!