Cryostasis: Sleep of Reason
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valószínüleg el lett írva
"srácok egy igazi jégtörõt modelleztek le kívül-belül"
ezt nem nagyon tudom elképzelni,ugyanis eredetileg egy meteorológiai állomáson játszodott volna a jaték,csak késöbb változtatták meg a helyszínt egy jégtörõre
még a régi képeken (amikor még az állomáson játszodott) látszanak azok a helyszínek amik a jégtörõn is jelen vannak
Egyszerûen nem jövök rá a logikájára ! Már vagy 10x- próbáltam sikertelenül !
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elöre is köszi ! <#worship>#worship><#worship>#worship>
Dedy: Amugy nem 15 pályás hanem 17 pályás !
"A Cryostasis egy - erõsen a Cold Fearre hajazó - túlélõs horror-FPS....A pálya egyébként 15 szintbõl áll, és a srácok egy igazi jégtörõt modelleztek le kívül-belül. További (kissé szerény számok): 12 minket segítõ NPC, tizenötféle, egyedi ellenség, kilencféle fegyver."
Ha ennyi NPC van benne akkor feltételeztem kapunk tõlük mellékküldiket, és attól hogy NPCk és mellékküldik lennének nem kell hogy RPG legyen, lásd pl. STALKER
thx
Elöre is köszi !
the "\Cryostasis\Data\Textures\Interface\Text\" folder and once
again replace the content in the RU folder(BACKUP ORIGINAL RU
FOLDER JUST INCASE)
6. Copy the files from TEXT archive, EN folder following this
steps: go to "\Cryostasis\Data\Scripts\text\" and replace the
files from the EN folder in zip to RU folder *rename EN to RU*
( BACKUP ORIGINAL RU FOLDER ) don't touch anything else as the
other localizations are missing data (Voices, videos and such.)
7. Mount the image from crack archive provided, and hit Play.
Egész 1szerû, a legelején elakadtam kb a 2. zombinál a látomásoknál, mikor is egy ajtónak van támasztva 2 gerenda, és elvileg azokra felmászva fel lehet ugrani a korlátra, namost nekem ez nem sikerül, mást nem találok a kabinban, elakadtam.
Elõre is thnx.
Üdv,
S
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
egy emlék vagy mi a fene:S
egy ajtón kell elfordítani 8 kallantyút de az egyik a kezembe marad de aztán jön a víz és vége mit kell tenni?
nem akarok lelõni a "poént"
nem érdemes keresni az összefüggéseket mivel minden egyes múlt megváltoztatás az egész sztorira hatással van
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
egy teljesen lineáris fps,nagyjából 8 óra játékidõvel
Aki már végigvitte korábban írja már le kb. mennyi a végigjátszási idõ? Mivel olvastam róla kis infót azt írták 12 NPC van benne, ezekkel beszélve kaphatunk mellékküldiket, illetve mennyire kidolgozottak a párbeszédek?
Cryostasis: Sleep of Reason (Angol) Repacked-TEAM JPN - 2.52 GB
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Amugy meg nálam eddig sosem akadt be egyszer se ! habár még nincs meg a PPSH fegyóm ! A késöbbi verzió csak annak lesz igazán jó akinek nincsen egy atom erõmû gépe ! Ha a késöbbi verziót egyáltalán optimalizálják !
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
ráadásul olyan apró problémák vannak (pl. amikor lõttem ppsh-val mindig beakadt a játék 1-2mp-re vagy amikor épp egy ellenség ugrott a képembe,elég zavaró volt) amiket ha kijavítanak már sokkal jobb lesz
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Élsimitással MIn 20 FPS Max 35-40 FPS
Élsimitás nélkül Min 25-30 FPS Max 45-50 FPS !
kb 30fps-em volt
amúgy ez még mindig nem az angol verzió ami most jött ki csak valaki rányomta hogy alapból angol legyen
valószínüleg az igazi angol verzió ami 1 hónap múlva jelenik meg már optimalizáltabb lesz
Nem kell ide oda másolgatni alapból angol az egész játék csak a duma orosz ! Még crackelni sem kell csak install aztán már játszhatsz is !
steps: go to "\Cryostasis\Data\Scripts\text\" and replace the
files from the EN folder in zip to RU folder *rename EN to RU*
( BACKUP ORIGINAL RU FOLDER ) don't touch anything else as the
other localizations are missing data (Voices, videos and such.)
ezt a lépést nem értem. már többféle képpen is megpróbáltam
tudtok segíteni?
Racism is a weapon of mass destruction!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬