647
Cryostasis: Sleep of Reason (FPS)
  • DerStauner
    szevasztok!

a következő a gondom: a lvl4-en vagyok, amikor először kell megölni puskával egy zombit. ehhez le kell ugrani egy helységbe. meg is öltem a zombit, és mennék tovább, látom, hogy előttem himbálódzik egy létra, lőni akarok, kiírja, hogy valahol a földön lesz lőszer. mert a létra mellett van egy hordó, ha azt kilövöm, létra lejön, és mehetek tovább. na de hol a lőszer?? már úgy kerestem, mint a helyszínelők. egyszerűen nem találom. azt is írja, hogy menjek le guggolásba, és úgy vegyem fel. így is végigjártam a helység minden négyzetcentijét, de nem találtam. ötlet?
  • zomgzerg
    nagyon jól eltalált game, condemnedre emlékeztet, de jó ez a hajós helyszín ^^
  • Maxtreme
    rejtett könyvtárakról/fileokról hallottál már? :)
  • Héeder
    Hello
    Mért van az,hogy elkezdem telepíteni a game-t és akkor még a fő könyvtárba mutatja a fájlokat, de mikor végzett a telepítéssel akkor a főkönyvtárban nincs semmi!
    Köze lehet ahoz hogy XP SP2-van?
  • Hellsing47
    mért mit vársz egy kihalt jégtőrőtől, -30ezer fokban ?:D
    irdatlan nagy zombihent-et vagy mit?
  • Evin
    Ja, a "készítők"-re gondoltam.
    Viszont ha te csinálod, akkor legális lesz, ha kilopod, akkor már nem. (nem azért írtam mert "csúnya" warez stb!)
  • Tatyla
    hú de lassú a tempója ennek a játéknak majd elalszok közben...
  • shootme99
    melyik Ő-re gondolsz? a KÉSZÍTŐK- ben ? amúgy a textúrafordításokat már rég megcsináltam, azóta már gépet is újraraktam, stb. és nem sok humorom van a textúrásokat rajzolgatni megint, photoshopozgatni. Szerintem pár nap és kijön a magyar verzió, és majd abban úgyis szebb lesz a főmenü is
  • shootme99
    remélem működnek a linkek, nagyon köszi a gyors segítséget Hellsing47 !
  • Evin
    Az az "Ő"-t javítani kellene a főmenüben, mert eléggé kilóg a környezetéből. Vagy csak úgy tűnik?!
  • shootme99
    cryo2

ízelítőnek aztán hogy mikor lesz teljesen kész? hát van még hátra, és egyébként is úgy fordítom, hogy nézem az eredeti orosz szöveget, és az angolosítottat is, szóval igyekszem a legjobbat kihozni belőle, de így elég tökölős, mivel oroszul nem tudok
    de belehúzok azért, nem akarom hónapokig csinálni...
  • shootme99
    http://iaro.3dmax.hu/kep/cryo3_atmeretezve.jpg
  • shootme99
    cryo1
  • Hellsing47
    nem nehéz ezt használni szerintem :)
  • shootme99
    próbálnák feltenni képet a magyarosításomról ízelítőnek, de a képfeltöltéshez analfabéta vagyok... ha valaki adna tippet, hogy hova és hogyan töltsem fel megköszönném...
  • shootme99
  • attis1990
    tudna valaki abban segíteni h a játék miért csinálja azt nálam h sm 4.0-ban ilyen szines kockák jelennek meg de 3.0-ban már tökéletesen fut
  • Snexi
    nem gyorsnak kéne lenned hanem vissza kell szaladnod és elforgatnod egy kart
  • Prince23
    Kipróbáltam én is a gémet. Egy biztos: a Shelshock 2-őt kenterbe verte. Horrorilag még a FEAR 2-őt is lealázta!
    Most a második pályán vagyok, egy ajtót nem tudok kinyítni időbe, mivel jön az árvíz. Gyorsnak kéne legyek.
    Ezeke a visszaemlékezések a hajó körül nagyon bejön. Nekem eddig egyedi eza játék, sőt a története is megfelelő!!
    Le a kalappal, egyre jó gémeket adnak ki az orosz srácok. Ez egy igényes munka kérem szépen.
  • Hellsing47
    na igen,a ppsh..az úgy volt bugos ahogyan van
    sztem használhatatlan volt
    ajtó nyitás lehet javitva lett(?), mert eddig nem akadt be
  • Hellsing47
    nekem ez az angol is förtelmesen fut néhány helyen, valamivel jobb mint az orosz, de az agyon shader-ezett helyeken most is leesik az fps szám
  • zeus89
    Kioróbáltam a RELOADED verziót, Windows 7 alatt, 1680*1050 felbontásba pixel shader model 4.0 minden maxon kivéve az antialiasing OFF!! és simán futt! Nem is lehet az oroszhoz hasonlitani!!! Nagyon yól fut!!!
  • Snexi
    nekem is beakadt sokszor egy egy pillanatra a játék,de nem random csinálta hanem mindig ugyanakkor (lövés ppsh-val,ajtónyitás stb.)
    gondolom ezt már az angol verzióban kijavították
  • Lowosan
    Valaki kipróbálta már a reloaded verziót? Jobban fut mint az orosz verzió?
  • Hellsing47
    érdekes nálam elég sűrűn 20 alatt volt az fps szám(akár maxon volt, akár nem), illetve nagyon sokszor (leginkább ajtónyitásoknál) meg-meg állt a játék
  • Snexi
    azt azért hozzá kell tennem hogy az orosz verzióról van szó
  • Snexi
    crysisnál azért jobbban fut,nálam 30fps-el futott maxon (csak az árnyékokat vettem le mediumra ami nagyon sokat segített)
    a gépem 8800gts,2gb ram,e6700,xp sp3
  • KaLóZ14
    reloaded féle crack
    http://data.hu/get/1227347/cryostasis.rar.html

• Evin
    Az egy dolog, hogy mit írnak. Az orosz verzió is megy XP-n.
  • Hellsing47
    hát eléggé optimalizálatlan, de elvileg csak xp-n
  • Bokafix2
    Azt írják Vista kell alá, akkor te XP-vel hogy a francba jáccol vele?
  • Rage47
    gépet tényleg jobban zabálja, mint a crysis vagy a gta4?
  • Hellsing47
    pedig már kezdtem örülni :)
  • zeus89
    az a régi crack, ne szedjétek!
  • zeus89
    crack only
  • grebber
    Én meg a magyar nyelvűre várok!
  • Hellsing47
    én is most arra várok :)
  • zeus89
    vki berakná csak a crack-et? mert már leszedtem az iTWINSt
  • balika16
    RELOADED TL-en kinntvan! Meg Necrovision RELOADED is TL-en!
  • balika16
    Cryostasis-RELOADED nemsokára!