647
Cryostasis: Sleep of Reason (FPS)
-
Nekrofil #207 kipróbáltam,egész jó volt,bár a játékot nem értem,úgyhogy valaki elgyen szives elmagyarázni mi a lényege :) -
#206 Nekünk nem a végleges. Az európai kiadás még hátra van, és talán lesz is benne némi javítás a mostanihoz képest. (Nem lenne utolsó dolog egy angol szinkron bele) -
strebacom #205 Ja... -
Nekrofil #204 a 2,xxgb os verzió ami pár helyen elérhető az már a végleges? -
#203 izé.. Nem akarsz nekiesni a honosításnak? (tudom, úgy kezdtem ) -
#202 És milyen ez a játék? Alig hallottam róla, csak most láttam a hardwireden egy hírt róla és közben láttam, hogy már ki is jött. -
#201 Hmm, hmm thx, lehet el kellene kezdeni előröl angolul? Na majd ha januárban akkor úgyis mindig pangás van. -
#200 Egyébként van még bent pár nyelv ha kell.
Német
Spanyol
Francia
Olasz
Orosz
Angol
Ha kell még valamelyik valakinek, feltöltöm -
#199 Pahancsoljatok :) -
#198 Légy oly kedves. :)
Meg mivel a techdemo is szabadon letölthető, ez sem lesz illegális. -
#197 Kell valakinek a fullos angol lokalizáció? :)
Tegnap óta elérhető az nv oldaláról a fizix techdemo, és az tartalamazza.
Ha van rá igény feltöltöm, mert kiszedtem belőle. -
#196 Mivel kevés a kép, ittvan 1-2 tőlem kedvcsinálónak :D
Komolyan mondom ez a játék hangulatot nézve elviszi nálam ezévben a GOTY FPS titulust.
Hát ha még a történetet is érteném.. Sajna elég rossz az oroszom :D -
#195 hát van azért egy jópár oldal, és a topic népszerűségét elnézve nem túl valószínű sajnos. (a népnek csak az x-edik GTa meg, n+1-dik ótós játék kell, nem mintha azok rosszak lennének, de azért vannak ilyen gyöngyszemek mint ez is, vagy pl. a Chameleon) -
#194 Remélem valaki bevállalja majd és lesz hozzá magyarítás,mert annyira sok szöveg nincs benne szerintem. -
#193 Hát meglepően jó volt és hangulatos, kevés az ilyen manapság. Az apróbb bugok, és optimalizációs hibák miatt én olyan 85-90%-ot adnék neki. -
zakariás #192 Nem értek oroszul. Amit tanultam anno 80-90-es években már elfelejtettem. A lényeg hogy főhősünk nem a hajóról származott mint azt írtátok. És nem egy gödörben találta magát, hanem mint a végén láthattad egy hajó kürtje által keltett repedésben, ami vízzel volt teli.
Gondolataim szerint olyan purgatorium szerüségben voltunk, ahol eldöntetett a jó cselekedetek által, hogy megmeneküljünk a haláltól. Bár választani nem igazán lehetett jó és rossz között.
Semmi sem biztos. Akkor lesz biztos, ha lesz belőle angol verzió és értünk belőle mindent.
Nem volt roszz gamma. Lekötött végig. -
#191 Na közben én is végigvittem. Te tudsz oroszul érted miről is volt szó pontosan, mert nekem így nem állt össze a kép egy teljes egésszé. -
#190 Ja már ott tartok ,hogy feljött a hajótestből az a démon/isten nem tudom, ott a kis golyókkal lelövöldözöm a kis puskásokat, de 5 perc után meguntam, mi ott a cél? -
zakariás #189 A fényjelző pisztollyal ha belelősz az ellenbe akkor a lövedékkel van elfoglalva hogy fénylik és sistereg. Nem támad, így könnyebb kinyírni. Persze egy jó lövés kell ehhez. Igaz én csak 2-3-szor használtam. -
zakariás #188 A falon azokat a piros repedéseket ki kell lőni, miután a pókember lefagyasztja. Így ujra tudod tölteni magad mindig. Lőszer van elég elszórva. Közben persze a pókembert is lőni kell míg ki nem nyirod.
Én végigvittem. Már nincs sok hátra ha ott tartasz. -
#187 Hát azt hiszem ennyi volt a játék nálam, jön az a pókszerű izé a társalgóban és egyszerűen nem tudom megölni, a falakon nyílnak ilyen meleg áramlatok, de azokat meg egyből betömi. A flare pisztoly amúgy mire jó? -
#186 Á rájöttem ki kell oldalazni a heliből, mi nem megyünk el vele. ááááááááááááá -
#185 Na most kipróbáltam, ha kilövöm az üveget azonnal vége, ha a fazont meglövöm vége (gondolom mivel az üveget kilőttem), ha hagyom, hogy elvágják mindkét kábelt vége, akkor most mégis mit csináljak? -
#184 Hát nem értem, ahogy kilövöm a helin az ablakot egyből vége, ha hagyom, hogy elvágja a fazon a kábelt akkor jön a következő hát nem tudom akkor most mi van. Ráadásul x-edik próbálkozás után meg a helikopterből eltűnt a pilóta, valamint belevitte a gépet a hajótestbe. -
#183 Hát inkább psziho-triller, túlélő-akció, mint horror. -
#182 Ez most horrorjáték? vagy ízzig-vérig akcióFPS? -
#181 Hát nekem annyi jött le, hogy az északi sarkon vagyunk egy hajón, ha jól értelmeztem a képeket akkor találtak valami bigyót és kitört a járvány, a doki nem tudta mi ez, sose látott még ilyet, aztán a nép elkezdett bevadulni, te megpróbáltál elmenekülni a kutyaszánnal, de nem sikerült így a hajón ragadtál és most próbálsz túlélni, de lehet tévedek. Mondjuk a memóriába turkálást nem igazán értem, hogy hogyan képes rá. -
#180 Erre én is rájöttem, de nekem valamiért ha a fejszést lövöm akkor is vége, na mindegy megnézem majd újra. A csóka amúgy miért tud időutazni, mert ez végülis valami ilyesmi akar lenni nem? -
#179 Nálam is be voltak zárva.Mindegy nem lényeg.Jó lenne hozzá full magyarítás mert fingom nincs miről szól a game meg kik vagyunk hol semmit nem tudok. -
zakariás #178 Azért tett elé neked hülye jelet, mert a szöveget be kell zárni az idézőjelbe teljesen. És ahogy néztem a rövid ö és ü betüt sem kezeli, ezért vannak szünetek nálad.
Szóval marad az u meg az o. -
zakariás #177 Én kiszálltam a helikopterből, és amikor a pilóta odavilágít egy kábelre hogy jön a muksó elvágni, akkor meg kell sorozni egy kicsit, hogy ne sikerüljön neki a művelet.
Ahogy eddig leszűrtem a játékból mindig azt kell tennünk ami valójában nem történt meg. Szóval a helyes cselekedeteket kell véghezvinnünk, hogy ne legyenek halott ürgék, ne legyen ott a helikopter stb. -
#176 Ezt hogy sikerült megcsinálnod???Mert én hiába írtam át őket mindig elé tett valami hülye jelet meg nem jelent meg valamelyik betü :( -
#175 A helikpoteres résznél mit kell csinálni? Lőttem én a fejszés fazont, a torony rögzítő kábelt, de semmi. -
zakariás #174 Akkor ezek szerint nem hazudtolták meg magukat ismét ezzel a játékkal. -
#173 Gyerekek nem akarja valaki ezt magyarítani? :D (hallod Hyako ? :DDD)
Ahogy nézem tényleg nagyon könnyen szerkeszthető a lokalizációs file.
Én poénból nekiestem a menünek :D (az esetleges hibákért sorry, csak 1 próba jellegű dolog egyelőre)
-
strebacom #172 Off: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1-esA Mark2-t hagyjátoka francba gagyi ruszki game, de mit is vártam, vártunk töle...Néhány képet csináltam:
2-es
3-as
4-es
5-ös
6-os -
strebacom #171 Nekem megvan most ghostoljam vissza az XP-t.... -
#170 Érdekes ez a játék, nincs benne igazából semmi különleges, nem is értem, de valahogy mégis beszippantja az embert és csak viszi és viszi tovább, persze lehet csak velem van így.
Mark2-ről talált valaki valami képet vagy videot? Olyan mintha nem is létezne :) -
strebacom #169 OFFF:Gyertek nosztagiázni!!! -
strebacom #168 You do not speak in Russian???
Sorry...