647
Cryostasis: Sleep of Reason (FPS)
  • Nekrofil
    kipróbáltam,egész jó volt,bár a játékot nem értem,úgyhogy valaki elgyen szives elmagyarázni mi a lényege :)
  • Evin
    Nekünk nem a végleges. Az európai kiadás még hátra van, és talán lesz is benne némi javítás a mostanihoz képest. (Nem lenne utolsó dolog egy angol szinkron bele)
  • strebacom
    Ja...
  • Nekrofil
    a 2,xxgb os verzió ami pár helyen elérhető az már a végleges?
  • Maxtreme
    izé.. Nem akarsz nekiesni a honosításnak? (tudom, úgy kezdtem )
  • Kandurex
    És milyen ez a játék? Alig hallottam róla, csak most láttam a hardwireden egy hírt róla és közben láttam, hogy már ki is jött.
  • Shep
    Hmm, hmm thx, lehet el kellene kezdeni előröl angolul? Na majd ha januárban akkor úgyis mindig pangás van.
  • Maxtreme
    Egyébként van még bent pár nyelv ha kell.

Német
    Spanyol
    Francia
    Olasz
    Orosz
    Angol

Ha kell még valamelyik valakinek, feltöltöm
  • Maxtreme
    Pahancsoljatok :)
  • Evin
    Légy oly kedves. :)
    Meg mivel a techdemo is szabadon letölthető, ez sem lesz illegális.
  • Maxtreme
    Kell valakinek a fullos angol lokalizáció? :)
    Tegnap óta elérhető az nv oldaláról a fizix techdemo, és az tartalamazza.
    Ha van rá igény feltöltöm, mert kiszedtem belőle.
  • Maxtreme
    Mivel kevés a kép, ittvan 1-2 tőlem kedvcsinálónak :D

Komolyan mondom ez a játék hangulatot nézve elviszi nálam ezévben a GOTY FPS titulust.
    Hát ha még a történetet is érteném.. Sajna elég rossz az oroszom :D
  • Shep
    hát van azért egy jópár oldal, és a topic népszerűségét elnézve nem túl valószínű sajnos. (a népnek csak az x-edik GTa meg, n+1-dik ótós játék kell, nem mintha azok rosszak lennének, de azért vannak ilyen gyöngyszemek mint ez is, vagy pl. a Chameleon)
  • grebber
    Remélem valaki bevállalja majd és lesz hozzá magyarítás,mert annyira sok szöveg nincs benne szerintem.
  • Shep
    Hát meglepően jó volt és hangulatos, kevés az ilyen manapság. Az apróbb bugok, és optimalizációs hibák miatt én olyan 85-90%-ot adnék neki.
  • zakariás
    Nem értek oroszul. Amit tanultam anno 80-90-es években már elfelejtettem. A lényeg hogy főhősünk nem a hajóról származott mint azt írtátok. És nem egy gödörben találta magát, hanem mint a végén láthattad egy hajó kürtje által keltett repedésben, ami vízzel volt teli.
    Gondolataim szerint olyan purgatorium szerüségben voltunk, ahol eldöntetett a jó cselekedetek által, hogy megmeneküljünk a haláltól. Bár választani nem igazán lehetett jó és rossz között.
    Semmi sem biztos. Akkor lesz biztos, ha lesz belőle angol verzió és értünk belőle mindent.
    Nem volt roszz gamma. Lekötött végig.
  • Shep
    Na közben én is végigvittem. Te tudsz oroszul érted miről is volt szó pontosan, mert nekem így nem állt össze a kép egy teljes egésszé.
  • Shep
    Ja már ott tartok ,hogy feljött a hajótestből az a démon/isten nem tudom, ott a kis golyókkal lelövöldözöm a kis puskásokat, de 5 perc után meguntam, mi ott a cél?
  • zakariás
    A fényjelző pisztollyal ha belelősz az ellenbe akkor a lövedékkel van elfoglalva hogy fénylik és sistereg. Nem támad, így könnyebb kinyírni. Persze egy jó lövés kell ehhez. Igaz én csak 2-3-szor használtam.
  • zakariás
    A falon azokat a piros repedéseket ki kell lőni, miután a pókember lefagyasztja. Így ujra tudod tölteni magad mindig. Lőszer van elég elszórva. Közben persze a pókembert is lőni kell míg ki nem nyirod.
    Én végigvittem. Már nincs sok hátra ha ott tartasz.
  • Shep
    Hát azt hiszem ennyi volt a játék nálam, jön az a pókszerű izé a társalgóban és egyszerűen nem tudom megölni, a falakon nyílnak ilyen meleg áramlatok, de azokat meg egyből betömi. A flare pisztoly amúgy mire jó?
  • Shep
    Á rájöttem ki kell oldalazni a heliből, mi nem megyünk el vele. ááááááááááááá
  • Shep
    Na most kipróbáltam, ha kilövöm az üveget azonnal vége, ha a fazont meglövöm vége (gondolom mivel az üveget kilőttem), ha hagyom, hogy elvágják mindkét kábelt vége, akkor most mégis mit csináljak?
  • Shep
    Hát nem értem, ahogy kilövöm a helin az ablakot egyből vége, ha hagyom, hogy elvágja a fazon a kábelt akkor jön a következő hát nem tudom akkor most mi van. Ráadásul x-edik próbálkozás után meg a helikopterből eltűnt a pilóta, valamint belevitte a gépet a hajótestbe.
  • Shep
    Hát inkább psziho-triller, túlélő-akció, mint horror.
  • Prince23
    Ez most horrorjáték? vagy ízzig-vérig akcióFPS?
  • Shep
    Hát nekem annyi jött le, hogy az északi sarkon vagyunk egy hajón, ha jól értelmeztem a képeket akkor találtak valami bigyót és kitört a járvány, a doki nem tudta mi ez, sose látott még ilyet, aztán a nép elkezdett bevadulni, te megpróbáltál elmenekülni a kutyaszánnal, de nem sikerült így a hajón ragadtál és most próbálsz túlélni, de lehet tévedek. Mondjuk a memóriába turkálást nem igazán értem, hogy hogyan képes rá.
  • Shep
    Erre én is rájöttem, de nekem valamiért ha a fejszést lövöm akkor is vége, na mindegy megnézem majd újra. A csóka amúgy miért tud időutazni, mert ez végülis valami ilyesmi akar lenni nem?
  • grebber
    Nálam is be voltak zárva.Mindegy nem lényeg.Jó lenne hozzá full magyarítás mert fingom nincs miről szól a game meg kik vagyunk hol semmit nem tudok.
  • zakariás
    Azért tett elé neked hülye jelet, mert a szöveget be kell zárni az idézőjelbe teljesen. És ahogy néztem a rövid ö és ü betüt sem kezeli, ezért vannak szünetek nálad.
    Szóval marad az u meg az o.
  • zakariás
    Én kiszálltam a helikopterből, és amikor a pilóta odavilágít egy kábelre hogy jön a muksó elvágni, akkor meg kell sorozni egy kicsit, hogy ne sikerüljön neki a művelet.
    Ahogy eddig leszűrtem a játékból mindig azt kell tennünk ami valójában nem történt meg. Szóval a helyes cselekedeteket kell véghezvinnünk, hogy ne legyenek halott ürgék, ne legyen ott a helikopter stb.
  • grebber
    Ezt hogy sikerült megcsinálnod???Mert én hiába írtam át őket mindig elé tett valami hülye jelet meg nem jelent meg valamelyik betü :(
  • Shep
    A helikpoteres résznél mit kell csinálni? Lőttem én a fejszés fazont, a torony rögzítő kábelt, de semmi.
  • zakariás
    Akkor ezek szerint nem hazudtolták meg magukat ismét ezzel a játékkal.
  • Maxtreme
    Gyerekek nem akarja valaki ezt magyarítani? :D (hallod Hyako ? :DDD)
    Ahogy nézem tényleg nagyon könnyen szerkeszthető a lokalizációs file.

Én poénból nekiestem a menünek :D (az esetleges hibákért sorry, csak 1 próba jellegű dolog egyelőre)

• strebacom
    Off:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A Mark2-t hagyjátoka francba gagyi ruszki game, de mit is vártam, vártunk töle...Néhány képet csináltam:
    1-es
    2-es
    3-as
    4-es
    5-ös
    6-os
  • strebacom
    Nekem megvan most ghostoljam vissza az XP-t....
  • Shep
    Érdekes ez a játék, nincs benne igazából semmi különleges, nem is értem, de valahogy mégis beszippantja az embert és csak viszi és viszi tovább, persze lehet csak velem van így.

Mark2-ről talált valaki valami képet vagy videot? Olyan mintha nem is létezne :)
  • strebacom
    OFFF:Gyertek nosztagiázni!!!
  • strebacom
    You do not speak in Russian???
    Sorry...