4171
| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
#43 Hy az lenne a gondom hogy meg van a game de az a baj hogy
ha belépek kéri ugye az user ID-t és a password-ot.
Valaki le tudja írni pontról pontra a regisztrálást?
kaptam aktiváló e-mailt de utánna még kreálni kellett valamit
de nem tudtam a regisztráció során továbbjutni.
És nem kaptam user ID-t. -
#42 egyet visszaolvasni luxus... -
Tomy Lee #41 Hi!Lehet szedni a játékot(vagy megvenni:).Mondjuk én az első mellett döntenék így elsőre mivel nem ismerem.Viszont valami dvd-re írásról van szó az Információban(Blindwrite-al)így nem igazán tiszta amit írnak.Ki játszik már vele??Tapasztalatok a Game-ről? -
#40 na erröl ennyit megjött az e-mail:
Cancellation of the PLAYplus Payment System
Codemasters Online Gaming has recently announced that due to
community feedback from within the ArchLord BETA we have made the
decision to cancel the proposed PLAYplus system in favour of a
traditional flat monthly subscription fee.
ArchLord will now launch with a standard monthly subscription of UK
£8.99 / US $14.99 / Europe EUR12.99 (plus applicable taxes). The single
monthly subscription will also include free credits for all players
to redeem against in-game enhancements. So now all players will
receive the same amount of credits each month as part of the single
monthly subscription, providing a level playing field for all
subscribers of the game.
We are also pleased to be able to announce that the race to become
ArchLord will commence shortly with the game shipping to stores on
the 3rd / 6th October in North America and Europe respectively.
As part of the introduction of the standard monthly subscription
Codemasters Online Gaming is currently evaluating a series of other
additional in-game benefits to reward the games early and most loyal
players with more details to follow soon.
We are extremely keen to thank all ArchLord BETA players for their
constructive feedback regarding the PLAYplus system and we are
pleased to be able to take this feedback on board and deliver this
update to the game.
There are still places left in the ArchLord beta for the final week;
to join the beta test pre-order ArchLord now by visiting -
Sonic13 #39 már rég nem kb 1 hétig volt fent nem jött be -
sisu03 #38 Kösz szépen! -
Snau #37 Archold honlap jobb also sarok My account click here.Ha van codemaster accod akkor belogolsz felveszed az uj jatekot bevive a beta kulcsot.Ha nincs accod eloszor akkor krealj egyet /azt is megteheted a click here utan/ s utana vedd fel a jatekot. -
sisu03 #36 Senki???
-
sisu03 #35 Halló! Egy kis segitség kellene. Regeltem a fileplanet-re, kaptam kulcsot. letöltöttem a játékot, feltelepítettem.
Kérdés: hogy kell belépni a játékba?
S.O.S. please!!!!! -
#34 Egyelőre szerintem kibaszottul bugos ez a béta. Fizetni nem fizetnék érte semmi pénzért... -
#33 nekem nincs lagg,és nem tudom hogy havidijjas lesz e de szerintem ha ugy lesz mint a GW egy próbát megér amugy nem... -
#32 ez is havidijas lesz ? -
#31 Másnak is lagzik ,hogy már szinte idegesitö ? Esetleg nálam a hiba? -
Jeager #30 kb 2h óta
-
Jeager #29 haho vki az norm hogy még update van
-
#28 na kéremszépen ma elkezdte,nagyon szép nagyon hangulatos kicsit talán tul mangás,és tényleg nem lehet screenshotolni a védelem miatt csak fekete kocka...
de még rövid idöt toltam ahhoz hogy ennél többet nyilatkozzak... -
Snau #27 Amugy ha ramesz arclord beta klins infora ott egybol ad linket a betakulcshoz. -
Snau #26 Hat most is hogy raneztem a folapon egybol 2 helyen is hirdetik.Fent a fejlecen +lent jobb sarokban.Ha holnap mashol lesz nyitogass meg oldalakat rajta s vhol hirdeteskent tuti latni fogod. -
Kiado #25 Izé, ott pontosan hol? :)
Beírtam keresöbe, de ott csak clientet lehet letölteni ill. videókat. -
Snau #24 Regelj inkabb fileplanet-re ott lehet meg van kulcs hozza.Az Archlord honlaprol nem fogsz most kapni hozza kulcsot.
Cuki jatszol meg? -
Kiado #23 Regisztráltam honlapon beta-ra, nemtudja vki kulcsot mikor küldenek? Ha 1általán küldenek. -
#22 fileplaneten kivül valaki nem rakta fel véletlen a klienst valahova? -
#21 Csak szolok, hogy a Beta 2-t es 3-at is NDA vedi, szoval nem tehetsz fel rola kepeket, sem irhatsz rola. -
#20 Nah, jonnek az igenytelen idiotak a kerdeseikkel. -
#19 Hi! Jó a játék.
-
Herkulles #18 havidíjjas a game? -
dzsooe #17 Ízlések és pofonok... ha nekem teccik akkor lesz*rom hogy mások mit mondanak :\ -
dEAd hUn #16 Hello!
Valaki megtenné nekem, hogy a masodik resz elso percetol korulbelul a masodik percig leirja nekem a szoveget? nagyon halas lennek. Sajnos gyatra angolommal egy-ket szoba beleutkoztem.
Ha véletlenul lenne ilyen ember, annak megkoszonnem! -
#15 Egyébként a fileplanetről bárki letöltheti beta kulccsal. -
#14 Mielőtt beleéled magad, szerintem nézd át a postokat az MMORPG.com-on. Nem fényezik túlságosan szét ezt a gamet. Mondjuk még csak béta. -
dzsooe #13 Mikor jön már ki ez a game? AKAROM -.- -
#12 Archlord Episode : One és Archlord Episode : Two
Második rész valami eszméletlenül tetszett -
#11 L2 hihetetlen mélységekbe el tudta vinni a grindet, de úgy hogy az élvezetes maradjon, Meg a rengeteg faj/cast. Ha az L2-t fejlesztenék 2. EVE online sorsra juthatna. -
#10 nem rosszabb a grafikája, mint a wow-nak :P
70%-ban lineage2 klón
skillek egész jók(jól is néznek ki)
a karakter generálással van bajom, kevés a faj(3) és a kaszt(8), ráadásul nemet sem tudok választani, viszont a játékban bármikor változtathatok a karakterem kinézetén
partyról, pvp-ről, klán-ról nem tudok semmit, még egyikben sem volt részem pár pk-tól eltekintve
a lineage2 betájával összehasonlítva nem rossz, bugog, textúra hibák vannak még bőven, de nem vészes
eddig úgy tűnik az alchemyt és a cookingot kicsit elszúrták(nem éri meg igazán foglalkozni vele), pedig sok lehetőség van benne
de hát ezért van a béta, talán majd javítanak rajta
kveszt rengeteg van, amint leadtam egyet az npc-nél már vehetem is fel a következőt tőle
nem vagyok egy kvesztelős tipus, de ebben a játékban sok küldi megéri a "fáradtságot"
azt nem tudom lesznek e hozzá majd kiegészítések, mert ez így még nekem kevés, hogy áttérjek l2-ről erre :) -
#9 Majd beszámolók jöhetnek ide. -
Sonic13 #8 én bekerültem a bétába hihi
majd egyszer rakok fel képeket
-
dzsooe #7 hát én mindehol regeltem de beta ba nemkerültem be :\ kiakartam probálni de látom jo a véleményetek rola :D -
Kurgal #6 Azt mondják nagy bukta a játék. Eleve már az, hogy codemasters rosszat jelent. -
#5 Az Orc teljesen ugy nez ki mint L2-ben, marmint a beallasa, -
PerfectCircle #4 Aki esetleg bekerült a bétába jelezze és a játékban összefuthatunk