4171
  • MEDVESZ
    Valaki írja le please,hogy a registration key-hez honnan kapok kódot.
  • SonicBoom
    Azért lesz ingyenes mert a játék egy rakás ..., és másképp a kutyának sem kell.

http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=69442
  • Faki
    Na mert melyik magyar közösség jó? Amúgy Gw az a játék, ahol majdnem teljesen elzárkódhatsz és gép által irányított társakkal ellehetsz mindenhol, akár pvpben is. Ha guildre vágysz, akkor kicsit nehéz lesz normálisat találni, de sikerülhet :)
  • Szaruman
    GW-t nem ajánlom, ott elég szar a community (a magyar).
  • trident
    Nézem az infókat, hivatalos oldalt, videókat. Annyi kérdésem még lenne:
    -mennyire időtálló a játék ha csak szólózni, questezni szeretnél?
    -ugye nincs xy nemzetiségű lopós/átverős/kunyizós/értetlenkedő/idióta péléjer?
    -ugye a játékosok nagy része érett, nem pedig gyerek?

Valahogy besokaltam a 13-14 éves török sihederhadtól, az értelmetlen grindtől, a ks-től és a rosszindulattól már más mmo/mmorpg-ban.

Hiszen még a Guild Wars lenne jó választás, de konkrét tapasztalatom sajnos nincs se a GW, se az Archlordról, de gyüjtöm az infókat.^^
  • musha
    rosszul emlékszem...13 ezer
    azért meglesz ^^

link
  • musha
    peeersze hogy lehet...
    a Saturnban láttam múltkor meg CDGalaxisban is...asszem 12 ropi körül van. de remélem rosszul emlékszem és olcsóbb...
  • semo1
    Lehet 1átalán kapni?
  • musha
    királyság, 1-2 héten belül veszem is megfele :))
  • Police88
    nah örömhír(gamer365):
    Januártól ingyenes az ArchLord
    2006. december 05., kedd 11:35 - lovas
    Január 4-én az ingyenes online szerepjátékok táborába lép a Codemasters égisze alatt futó ArchLord. Chantra fantasy világában három frakció, az emberek, a moon elfek és az orkok feszülnek egymásnak, összesen nyolc választható osztály kíséretében. Az MMORPG-ben a PvP hívek és a küldetés alapú játékmenet kedvelői egyaránt megtalálják majd számításukat, de szolózásra is bőven adódik majd lehetőség. A januártól havidíj nélkül futó online szerepjátékról részletesebben a hivatalos honlapon olvashattok.
  • zvaragabor
    Bocsi, figyelmetlen voltam. Visszaolvastam itt.
  • zvaragabor
    Hali! Most akkor a játék hogy ingyenes? Nincs havi díj? Vagy ingyen letölthető? Vagy mindkettő? Mert a hivatalos oldalon az van kiírva hogy order now vagy mi.
  • steweee
    hát már csak legyen egy kipróbálós free trial verziója akár csak egykét napig hogy tudja az ember mire számíthat ha megveszi, nem? bár gondolom azért nincs mert tudják ha kipróbálja vki nem veszi meg.jópár online kalandjátékot próbálgattam ki az elmúlt egy évben, pontosabban a trialt, de egyik sem jött be, a warcrafttal az élen. pedig állítólag az az egyik legjobb. gondolom ezzel sem veszítettem vmi óriásit

de a lényeg mégis csak az, hogy miért vásárolna az ember olyat amit előtte ki sem próbálhat? ja, mielőtt a fejemhez vágnád bevallom, én is a wanadun "vásárolok", de azért ez nyugateurópában nem jellemző. és csodálom hogy ott így is el lehet adni vmit
  • j0nNyKa
    basszak meg, rohadekok penzt kernek erte !!!!!!!44444444444444
    arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh mindjart felallok a gep elol argh!!!!44
    istenem....
  • steweee
    oké, ha kipróbálni sem lehet, úgy egész biztos nem veszem meg, hogy b......megak...aanyjukat! :)

folder delete at once !
  • musha
    FIZETŐS JÁTÉK, NINCS TÖRT SZERVER, NINCS FELESLEGES ACC!

istenem, nem hiszem el, hogy 10-20 hsz-t nem bírtok visszaolvasni...
  • steweee
    hát nem tudom hogy nagyon megterhelő lenne vkinek lökni egy id-t meg passt aki már kipróbálta és nem tetszett neki hogy legalább más is láshassa? csak úgy nyogodna meg a lelkiismerete. a codemastersos acc kérést próbáltam, válaszlevél visszaküldve, és kéri a product keyt. beszarás
  • steweee
    vki tudna dobni egy free accot csak hogy kipróbálhassam ha már feltelepítettem?
  • musha
    aha.
  • zole72
    Hali!

Valakinek sikerült már elindítania?
  • musha

nem.
  • Squire
    HI! amikor be akarok lepni a jatekba akkor nem enged be valami registration-os szar pls HELP
  • Squire
    Hi nem tudna vki egy jo Registration Key-t a jatekhoz???????? S.O.S.
  • Lendorien
    Töltsd le a legujjab Daemon Tools-ot az már felismeri
  • pongi10
    ?
  • pongi10
    letöltöttem és nem tudom a kitömörített fájlt mountolni DT-be.Mi lehet a gond hogy tudom installálni
  • pongi10
    hát az fasza
  • musha
    szerintem sehogy.
  • pongi10
    ha nem akarom megvenni a játékot akkor hogy tudok vele játszani?
  • vlahob
    hali! gyertek a Gaiahon szerverre, keressétek Rangil-t :D
  • kastil
    fasza képek
  • j0nNyKa
    egyenlore amugyis a tortaszeleteket vagjak :D
  • Tatyla
    nincs tört szerver és szerintemnem is lesz a codemasters erre oda figyel...
  • dzsooe
    Nem is lesz ilyen hogy "ne itt kérdezz a tört változatrol" :D
  • kastil
    azért ugye nem baj, ha eldöntöm milyen formaban milyen szerveren szeretnék játszani?
    egyenlore nem találtam semmit, ami azt fejezne ki h pl "ne itt kerdezz a tört változatrol", pont
  • Thanatos
    ha tetszik fizess érte, ha meg nem akkor ne játsz vele, pont
  • kastil
    szomoru, egyre több ingame videot találok rola youtubeon, baromira tetszik, igy videok alapjan l2 feeling, azt meg imádtam, de azért nem szeretnék fizetni érte, szval ah van tud valamit majd tört verziorol, kérem jelezze privatba vagy barmi, köszi
  • dzsooe
    fizetős lesz a játék vagy már az.. ne szerencsétlenkedj vele
  • MaxPayne
    Akkor csak azt mondjátok meg hogy a registration key-hez
    mit kell írni? vagy melyik kódot kell írni?
  • MaxPayne
    Valaki legyen szives segíteni :( #43