4171
| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
#571 Oldalon van némi infó a fegyókról! Kérlek nézzétek meg! Egyelőre ennyi van meg belőle, majd folytatom.
Köszi! -
Hydroceph #570 hat idegbajt kapok komolyan, sosem lesz kész nem hiszem el agyam eldobom mipöcs van már:( kockulni akarooook -
#569 nemtudo mnekem nem uppol :S -
Hydroceph #568 az elobb mikor online voltam, még egy friendinvitet is kaptam Tőled, akkor update nelkul voltam online...:S -
#567 muszáj uppolni, mert nem fog menni. -
Hydroceph #566 sracok, muszaj updaterrel inditanom? van vmi icon mint anno l2nel? hol talalom ha van? ugyanis lassan 1 oraja megy ez a xar, és még sehogy nem áll, elobb elindult update nelkul... -
#565 a skillt ki kewll raknod a gyorsbillenytűkre (j betűnél vannak), és mikor meghalt a mob akkor arra kattintasz. és kell hozzá gathering knife is amit merchanttól vagy cooktzol lehet venni vagy küldi.
des meg abs stonekat ládák meg mobok is dobnak vagy ah. -
#564 destruction meg absoption etc etc stone-okat honnan lehet gubizni?
-
zole72 #563 Üdv.
Hogy lehet a játékban a megölt ellenfelet megnyúzni mert megtanultam meg amikor megöltem meg is jelenik fent az élete alatt de nem lehet rákattintani. -
Hydroceph #562 köszi közben meglett, csak a /w etc nem volt emg, de azért köszi:) -
#561 chantárt nemtudsz, csak a chantra itemeket. simán b betű és behúzod onnan tradebe. ha ötös kulcscsomagot vettél és már használtad, nemf ogod tudni tradelni, mellette van egy kis lakat, ha zárva van már nem tradelhető.
ha pedig bárkinek kell help bosslösé küldibe stb, csak /w Fayme. ^^ -
DagadtNinja #560 /w whisper
/p partychat
/s shout
enter gombbal elojon az ahova irhatsz -
Hydroceph #559 sracok, gyors 1-2 kerdes ha nem gaz:) hogy van itt pl whisper? Gaiahon vok Hydriceph néven, hat ez az a jatek amit ekrestem, nagyon bejön, marhajoo, ijasz powah:p -
DagadtNinja #558 Megvalami: megalapitottuk az eKe guildet, ha van kedvetek, es nem vagytok meg guildben, keressetek a jatekban, Baybee neven vagyok. Egyelore 6an vagyunk, de remelem leszunk tobben is.
Van sajat ventrilo serverem is. Ha ventri hiannyal kuzkodtok, sszivesen latlak benneteket a ventrin. -
DagadtNinja #557 Hogy lehet chantrat atadni valakinek? Tegnap vettem 5 dollarert 1000 chantrat, es nem tudom hogy kell atadni. Ugyanez vonatkozik a credit inventoryban levo kulcsokra is, azokat sem tudom atadni. -
#556 Rendi vagy, csak szóljál itt is, ha megvan valami új, mert a freemail kissé, köhhh... -
#555 Először olvasd el a Magyar oldalt, aztán kérdezz! Sőt azután sem kell, mert bővül az is! :DDDD
Ja és ott találsz neveket is kontaktnak. -
#554 Lila koponya: first attacker az illető (pk)
gaiahonon megtalálsz engem /w Fayme
ep3: hááát, még enmsok infóm van, de pl, új skillek, új skilek videói meg az új kaszt emgvan. az új fajt sajnos homáj fedi ^^
itthon vagyok folytatom a forditást, bővülhet az oldal:) -
Hydroceph #553 huhuu már szedem elfele még 1 ora és lejön, 2 hete szenvedek, nemtok mievl jatszani, kinomban már FAblet nyomtam ki 3x leszedtem cabal 2moons, perfect world etc de egyiksemigazan, cabal még zsiros, csak uncsi, videok alapjan ez nekem l2 feeling, azt szerettem nagyon 2 évig egyfolytaban szoval...:) szoval Gaiahon szeron vannak magyarok?:) esetleg elérek valakit ha valamire szukségem lenne, ugyertem ha betalálnék valami idiota kérdéssel vkit...:D nah 3 év mmo vmit csvakcsak mar megragadt szal bevok zsongva nemkicsit:D soz még 32 perc...:( -
#552 Jah, amúgy SOKKAL jobb a magic elemental, mivel blokkolja a mob támadását, azaz, ha bejön neki, akkor egy ideig a mob csak néz. -
#551 1. Nem tom nem próbáltam még
2. A zellen nem véd szerintem! :D De nyugodtan lehet AoE-zni, csak ki kell csalni a teremből a mob-ot. Én sosem harcolok natívban, csak AoE-vel. -
#550 #543?:) -
#549 Van néha, pl. reggel felé van egy restart a szerverknek minden nap, ez napi rutin. -
zole72 #548 Üdv.
Nem tudja valaki mi lehet a gond fel akarok lépni és ezt írja ki
Cannot access the login server
Tegnap még fent voltam nem volt vele semmi gond valaki valami ötlet??? -
#547 Én voltam a hülye, az archlord béta volt csak hozzáadva az accountomhoz és nem a rendes archlord.... -
#546 Nekem akkor szokott kilépni, elég gyakran, ha kint terepen gyilkolászok, mászkálok és utána bemenve/teleportálva a városba esetleg vásárolni próbálok, vagy quest-elni. Na olyankor jó eséllyel kifagy és léphetek be újra. DE amúgy terepen ritka holló, ott inkább csak lag van, meg időnként kivág a szerver, de nem csak engem.
Ezért, mivel a roundtrip passport eredeti indulási helye elvész fagyáskor, ajánlott akkor kiszállni a gammából, ha már terepn vagyunk. -
ashid #545 Valaki elárulná miért lép ki.Ha valami peccs kell hozzá plix szoljatok már mert kezd az agymra menni. thx -
#544 Fayme Kedves! Erről az új harmadik fejezetről az Archlordban, ami most jön (pl. az új kaszt), tudnál írni egy rövid hírt, amit be lehet tenni a hírek szekcióba?! Jó lenne felhomályosítani az embereket arról mi is várható! :D -
#543 ha veszek skill rezetelős orbot (vagy miaz) akkor az úgy műkszik, hoyg 1 item lenullázza pl a Combat részt (visszakapom az összes, Combaton belül elköltött pontot) vagy csak 1 pontot?
lvl27-es elementalist vagyok, staffal sebzek ~105-140-et Gradiont használok. a probléma az, hogy ha nem AoE-t tolok, hanem csak 1esével ölök (dungeonban pl) akkor a Gradion lehúzza rólam a mobot és persze gyorsan behal...van ezellen valami trükk? 75%-ban beválik, ha poison vaporral húzok, mert az 400+ damage, de néha még akkor is lefordul rólam a mob (gondolom crittel a Gradion:) ) -
#542 Jó hír, hogy már az "archlord.alturl.com" címen is el lehet érni az oldalt és sok keresőben már meg is lehet találni szépen. :DDD -
#541 Közbe megtaláltam csak rossz felé sántikáltam:S -
#540 Hm odaértem és a rengeteg 40es mobon kívűl semmi:S se 1 bejárat semmi:S
-
#539 Grt:) -
#538 Köhhh! Jelezem valaki itt level 38-as... és én lennék az! :D -
Cyb3r #537 Megtudná mondani vki hogy mit jelent az ha vki neve mellett van egy lila koponya??
Előre is kösz -
#536 17es a legkisebb. tullantól nem messze, nyugat felé. térkép jelzi egy barlanggal. -
#535 Dungeonok merre vannak és hanyas szinttől lehet menni? -
#534 a kardnak kisebb sebzése van mint a bluntnak nem? én inkább bluntot ajánlok, legalábbis barátom bluntos. skileket ugysem befolyásolja a efgyver atack speedje, mert fix castingjuk van. -
#533 jaja. Csak nemtudom mivel lehet még az atk speedet tuningolni a buffon kívűl. Meg nagyon kevés a pont a skillekhez képest:S -
#532 azt irja open, ezért nem értem, barátnőm accját se fogadja el játékba logoláskor :S fura