4171
| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
#611 azóta elküldtem a maradék történelmet is. majd vmikor nekiesek az emebr meg az ork fajleirásának is. aztán jöhetnek a kasztok és kséz vagyok! (?) :)
igérem kevesebb helyesirási hibával csinálom ^^' -
#610 Konzolosban kollegák segítettek pontosan lefordítani az ominózus mondatot a fajleírásban a tündék öltözködédéről! Ojvé! Köztük is van Archlord-os, mint kiderült (még ha most inaktív is), mer ráismertek a fajleírásra... :D:DD:D -
Hydroceph #609 köszi szépen,. de valojaban ah elneztem, lvl1en a questre kapok kb 20 xp, mire odavissza szaladgalok 5x annyit grindelek, szal sztem bizonyos fokig jobb grind:) lehet h tévedek, hisz newB vok még itt:) -
DagadtNinja #608 Koszi koszi koszi, nagyon vartam mar a tortenelmi leiras folytatasat. Meg persze a tobbit is.
VENTRI (2.14): Az eKe klan szivesen latja archlordozo kollegait, gyertek ha van kedvetek ventrire.
Host: 195.56.193.68
Port: 3784
Pass: ha erdekel elkuldom emailban, csak elkerulnem a potya ventrizok hadat ha lehet.
Van egy masik is, az a sajatom, azt is meg lehet dumalni.
-
#607 Bővült az oldal fajleírásal, főzéssel, gyüjtögetéssel és a történelmi összefoglaló is tovább gyűrűzött! THX to Fayme! -
#606 A kulcsokat csak creditbol lehet venni ebben az esetben (Chantra) -
#605 Még egy noob kérdés, a kulcs is drop a chesthez vagy azt külön venni lehet valahol? -
#604 minél később resetelksz annál jobb:)
hát felveheted ,de nem fogs oylan jol fejlődni belőlem intha lv1en csináltad volna meg.
chestekben vannak jo cuccok. -
Hydroceph #603 köszi, de most akkor vegulis a grind ugyanugy jo mintha questelnék?
lvl1es quest pl megcsinalhato lvl10en? és ha jol olvastam akk valamivel lehet nullazni a skilleket, lvl10en gondolom még nem éeri meg ilyesmivel foglalkozni(?), bocs a sok "naab" kérdésér:) -
#602 Valaki akarja megvenni a platinum chestemet Gaiahon serveren? (amugy mire jó ez a chest? :) ) -
#601 thx thx -
#600 Resizd a játékot és jo lesz . -
#599 akkor azok a cuccok örökre beleragadtak vagy mi történik ilyenkor? -
#598 AH egy bugos -
#597 Üdv, betettem pár cuccot az ah-ba de ha ujbol rájuk nézek látom hogy be vannak téve de se a cancel nincs már kiirva se kivenni nemtudom :S olyan mintha nem is árulnám őket csak be lennének oda ragadva -
#596 jobbak a questek, mint L2ben, csak NAGYON sokat kell szaladgálni -
#595 1 lv 1 skillpont. szóval takarékoskodj velük. minden skill mx. 5ig vihető fel.
questelni érdemes ha unod a grindelést, emg néha ad jo cuccokat. -
Hydroceph #594 am mennyire eri meg questelni? rosszabbul jarok ha pl csak grindelek ezerrel? nekem az vlahogy megszokott l2bol, szal valaki irhatna tényleg par infot, soz de oldalon nem sok minden van etéren.. -
Hydroceph #593 őőő skillpontot, mire, mikor kapom? asszem nemkicsit elszartam már msot a karimat:D -
#592 ITT találjátok meg a szeptemberi eventeket, amikre általában a forumon lehet regisztrálni. érdemes menni rájuk.
-
#591 hellmasterről meg csak anyit, hogy a nyga archlordot egy mob ölte meg XD -
#590 Hát az Infinity hétvégén már 70-esre extension-ölt és mi is egy bazi erős 3-as unióba vagyunk, az első néhány klán közt a rangsorban. Csak nagyon vegyes most már a klán és a vezetőnk nem kockáztatja, hogy elkenjék a kicsik arcát és elvegyék a kedvüket. Szarügy. Végülis Hellmaster "taktikája" célravezetőbb, már ha azt annak lehet nevezni. De ez egy játék és azért van, hogy szórakozzunk és élvezzük és nem azért, hogy a való élet mintájára tapossuk egymást. -
#589 silkről csak enynit, hogy ott 35ös szinten negyedoylan gyorsan fejlődtem, mint itt 55ön:)
és nem egyesével kell unalamsan csépelni a mobokat, hanem az aoezes szerintem odafiygelést igényel. ugrál a hp, becsúszik egy lagg, vagy több mobot szedsz össze a kelelténél, vagy megjelenik egy ellenséges klán, aki rádvisz vmi ele mobot:) -
#588 ha safe zone-ban ölöd lea mobot, nema d xp-t én ugyanigy jártam derebillénél anno. huzom amobokat, és fura volt, hogy fél óra után alig fejlődtem XD
hát ez farmolós játék, de én mondjuk élvezem :)
a bugokról meg csak annyit, hogy legalább a skillek működnek. nekem néha textura hibám van, meg hát a lagg.
jajam, egy klán feldobja a játékod! közös bossolás, guild warok, siege stb.
jöhettek olymbousba is lv 35től, van egy erős szövink, csak smot mindneki vakációzik :) -
#587 35-40 fele beinvitálnak egy erős klánba és jöhet az úri-muri. De addig is klánozhatsz. Itt a PvP, ostrom, miegymás a lényeg. Csak még kicsi vagy hozzá.
Meg királyak ezek a last man standing event-ek is! :D Még nem próbáltam, de funny lehet.
Ja és néha magas szintű ellenség "ostromolja" meg a városokat és időben szól a játék, ha közelednek. Ilyenkor a sok bátor hős kisereglik a városok köré és megvédi a kapukat!!! Voltam ilyenen, bazi jó! :DDD
Teli van jó eventekkel a gamma, csak oda kell figyelni és sokat böngészni a nyugati fórumokat, híreket.
Amúgy meg szerintem is fárasztó a grind, de ez minden játékban így van.
ÉS ebben kb. 10x gyorsabban lehet haladni, mint pl. a Silkroad-ban.ók a quest-ek, dúrvák a BOSS-ok, fun a főzés/alkímia, sorolhatnám. És midnezen még javítanak, egyre újabb és jobb dolgokat tesznek bele. -
#586 Na ilyet én nem tapsztaltam Deribelle-ben!!! -
#585 ha még veszek, akkor megbeszéljük...egyenlőre még nem tudom mit hoz a jövő, mert pillanatnyilag csak azt látom, hol dungeonban, hol meg odakint farmolok, és semmi más...hosszútávon nemtudom, hogy ez mennyire fog lekötni :( -
#584 úgy, hogy partyban voltam egy velem azonos szintű sráccal és öltem a tőlem 1 szinttel kissebb mobokat, de csak pénzt/dropot kaptam, XP-t 1et sem...viszont ha arrébb mentem másik kupac mobhoz, akkor jó volt..
esetleg arra tudok gondolni, hogy túl közel voltak a városhoz.
(van az az elf város, ahol a 4 kapunál teleportálgatni kell, és a nyugati kapunál az első csapat mob voltak ezek..vmi patkányok meg hollók) -
#583 Majd most már tudom, hogy kitől kell venni chantra item-eket! :D Mondjuk summoning orb-ot szoktam kapni az egyik franciától, ha dungizunk, hogy idézgessem má őket vissza (ez az Ő érdekük is), de amúgy csak restoration orb kéne, hogy magasabb szinten vissza tudjam venni az elköltött plussz pontokat (max. 3-at raktam ideiglenesen). -
#582 Már hogy-hogy nem adott exp-et??????????????? -
#581 200 chantra darabja, vettem chantrat, miert miota nem wowozom, felszabadult 4-5e Ft-om MMO-ra:) kerestem is vele némi pénzt:) + kavics hegyek:)
engem legjobban az bosszant, mikor AH bugzik...ráadásul tegnap találtam egy csapat mobot, ami pont jól tömörült AoE-hez...csak XP-t nem adtak... -
#580 Hidd el, ez alig-alig bugos a többi free gammához képest, valszeg,. mert fizetősnek készült. -
#579 Mennyié vetted a 3 orbot (mármint játékbeli pénzbe)? -
#578 jah egyébként a restoration orb csak 1-1 skillt nulláz, sajna nem az egész skill csoportot :( mind1, tegnap így is lett +3 pontom:) -
#577 3. "rész" helyett inkább a bugokat javitínák ki.... -
#576 Köszi, megkaptam, de már túl későn néztem meg, sok a meló. Ma ha úgy alakul beszerkesztem!
Rendi vagy! -
#575 jajam, itemet adja. -
DagadtNinja #574 Koszonom szepen. Azert gondoltam, mert hirdetik, hogy selling chantra 300K/200, meg ilyenek. Vagy akkor o megveszi neked amit akarsz, es az itemet adja oda? -
#573 várni kell, barátomat sem akarta beengedni. próbálkozz. -
#572 küldtem fözésről ezt azt:)