4171
| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
DagadtNinja #651 Hogyan lehet valakit guildbe hivni, ha nem tudom kijelolni? nincs partiban, es friendlistben sem?
-
#650 kukingolásra gondoltam. -
#649 Meg KI az a hülye, aki trader-nek ad el spéci főzött potit?!?!??! -
#648 Viszont a potik kúva hasznos dolgok és jó áron el is lehet akár őket passzolni. Az alapanyag meg nagyrészt ingyenben van, csak gather-elni kell. -
#647 Ez a főzés dolog igen érdekes:S megszerzed hozzá a cuccokat és még venni kell nem kis pénzért más alapanyagot is. és persze a trader sokkal olcsobban veszi meg mint az előállítási költség :S de legalább valamira lehet használni őket :) -
#646 Újabb frissítés a site-on. -
Hydroceph #645 az miért van h maxra van huzva szinte minden, mégis pl csak 50 méterig látom mobokat karikat etc....? -
#644 Nanáhogy. -
#643 nah leforditottam az embereket is, elküldtem:) -
#642 mennyi magyar klán lesz már:) -
#641 ty
-
#640 jah bocs:) klánhoz:D
de ha odamész egy klánregiszteres NPChez, megmond mindent -
#639 ahhoz hogy az oldalon ki legyen írva anevünk mint magyarok?
vagy a klánhoz?
-
#638 alapfeltétel a lvl20 :D -
#637 Felteszel az oldaladra minket is? Mint magyar karakter?
Sagris Lv19 Knight (én)
Nitym Lv18 Hunter (én)
Boszorka Lv16 Mage
Hogy kell klánt csinálni? És mik a feltételek?
-
ashid #636 Keresek klánt magamnak.Eddig két emberrel beszéltem mindkettő azt mondta hogy még van hely ezért megkérek valakit,hogy PM-ben pár szóban mondjon valamit a klánjáról.Előre is thx. -
#635 Bőven vanank ott 8-10k-s exp monszták és 2-3 ele már nagy területen, csoportban írtja őket (bár állati rizikós), ami már osztott exp-el is megéri. Jó muri. -
#634 nah akkor majd egyszer!:) -
#633 tök igazad van:)
de később már mikor dungeonba tudsz voantozni durva lesz.
én 35ösön mentem le dungeonba, valami zebrákat huztam.
35-40 előbb meglett, mint 0-35 :)
ha az embernek éppen nicns szüksége pénzre, akkor jo lemenni dungeonba ökörködni.
mondjuk én a párommal szoktam lemenni lv sharebe, és ugy még meg is éri :) -
#632 3 AoE már egész jó a 4 szinttel nagyobb mobok AoEzésére :)
nem értem, hogy mások miért mennek egyedül dungeonba fejlődni... ott kapnak 2-3k xp-t 1-1 mobért, de sokkal tovább tart megölni őket, és jóval több poti fogy közben. Kint pedig 5+ mobot feleannyi idő alatt megölhetünk, ami 5+ x ~1000xp +5x annyi pénz/poti/drop
(javítsatok ki,ha én vagyok a béna és ti dungeonban is 5-6 mobot aoe-ztek.D -
#631 én igazából nemtom eldönteni mikor hogy világit. ha van benne egy másik kő is akkor már fehér, vagy ha üres slotja maradt.
jaja azért érdemes előbb +olni, mert betörhet:D -
DagadtNinja #630 En elobb tettem bele a koveket, ha jol emlexem most akkor lvl2-es magic kovet. Es eleg gyengusz feher fenye van. -
#629 Asszondják, hogy előbb érdemes felplusszolni és utána kövezni. Egyféle követ raksz bele, mondjuk jó erős tűzköveket és máris világítani fog, mint az istennyila! -
#628 Ha az összes slotjaba egy fajta kovel (elemental kovet teszel) akkor ojan szinel vilagit majd )
a pluszolasal nem valtozik a szine .
Ha csak prayer koveket raksz bele akkor feketen vilagit majd.
-
DagadtNinja #627 Mitol fugg, hogy egy fegyo hogyan vilagit? :DDD En szeretem a szep szines effekteket, nekem fontos, hogy szep legyen egy jatek. Szoval, ha plusszolom a fegyomat, akkor tokmindegy milyen kovet teszek ra, akkor is csak feheren vilagit a plusszolas miatt? Vagy hogyan mukodik? -
#626 okok :D pedig azt csak poénból mondtam(on/off):D Ty mindent -
#625 ha meg nem volt hasznalva akkor tudod tradelni beszelsz haverodal es at adja neked (igen van kapcsolo rajta on/off gomb -
#624 nem mertem még megvenni csak az a baj hogy rossz accra toltam a pízt:S gondolom akkor ha on/off os akkor lesz 1 "kapcsolója" is nem? szal arra kell vigyázni. -
#623 Csak akkor ha nem kezdted el hasznalni ott van egy kis lakat asszem, de pl lens stone vagy talismant ha elkezdted mondjuk 2mp t hasznaltal belole akkor az mar nem tradelhető. -
#622 Ty. És át tudom adni másnak?saját accon vagy éppen másik accra? -
#621 beltonnak* ^^ -
#620 baltonnak 54es knightja van^^ majd ő ir vmit róla:)
szerintem eddig ez a legkiengyensúlyozottabb játék, pvp szmpontjából. szinte mindenki meg tud öni mindenkit ha ügyes vagy ugy épiti fel a kariját.
pvpzni bárhol lehet, ha veled egyzsintüt ölsz/ütsz meg, akkor kapz egy lila koponyát aneved mellé. ez azt jelenti, hogy first atacker vagy 20 percig. ezen idő alatt bárki büntetlenül megölhet.
ha nálad 4szuinttel alacsonyabbat ölsz meg(aki nem lila), akkor unevezett villian pointot kapsz. minél több összegyűlik annál roszabb, és nemtudom pontosan, de azt hiszem 10 pont után leszel rouge lv1. egy barna koponya lesz a neved mellett. xp-t vesztesz, nem partyzhatsz stb, bárki leölhet.
ha megöl egy player egyébként nem vesztesz xpt.
van még a battle squere ott bárkit megölhetsz és lila sem leszel.
ha rouge vagy, városokban van pardoner npc, azoktol vehetsz fel küldit a pontok eltüntetésére. -
#619 24 ora online ki bekapcsolos anyit szamol le amenyit jacottal setobbet sekevesebbet -
#618 Jaja azt erdemes hasznalni en is azal jacok amiota van ez az item -
#617 csandra shopba ami o/off os cucc és 1 napos az azt jelenti hogy ah 1 percet tolom akkor annyi vonódik le illetve ha 2 nap múlva akarom folytatni akkor tudom majd még?? -
#616 PvP-ről pár szót mondana valaki? :) itt büntetlenül lehet mészárolni? -
Hydroceph #615 jajam az lett:p van vkinek knightja?:) mondana rola par szot?:ppp
amugy menynire balanced game? -
#614 lvl10en ha elqrtad a skillpontokat indíts új karit és 1 óra alatt ugyanott vagy -
#613 Áhh a hibákat is szinte mind bent hagytam, legyen mibe belekötniük a kiccsíráknak, aztán javítjuk és bódottá! :D -
#612 Alkímia
Quest-ek
Fegyó/ékszer építés
Kő finomítás
Fegyó/páncél/pajzs/ékszer upgrade-elés
stb.-stb.
Van még mit... :D