4171
| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
Hydroceph #691 reggelt -
#690 Az orkokat akaroommm :D Csak az orkok miatt kezdtem el a gamét:) -
#689 ez csak reggeli restart, nem tart sokáig nyugi :) -
#688 Na rájöttem a refresh probléma megoldására.
DXDiag elindít
Ott a More help fület kell keresni (jobb legszélső)
És ott a 'Click this button to override DirectDraw's refresh rate' (itt rá kell kattintani az Override feliratú gombra)
Viola működik a desktop refresh rate játékon belül. Nagy különbség:)
Szerintem mehet is FAQ_ba. -
#687 remek:S karbantartás kezdődött most:S
meddíg szok az ilyen tartani?
-
DagadtNinja #686 Meg is van ra minden oka:DDDDDDDDD -
Hydroceph #685 :D elegedett vagy magaddal?:D -
#684 nagyon szuper már az oldal:)
mi kell még? (az orkokon kivül? :) -
Hydroceph #683 mi a zene cime ami a trailer alatt szol?:) -
#682 Hírek közt bent van már a BenX is, thx Fayme! -
#681 Bővült az oldal az emberek fajleírásával és a termelés rovat a finomítással. Thx Fayme! -
DagadtNinja #680 Igen, mi elegge low level vagyunk, jelenleg 7 tagunk van:D
Sajat ventriloval:D
Ha gondolod szivessen latunk.
Karim a jatekban Baybee. Most melozok, majd holnap ha vegzek a festessel felmegyek. -
#679 HUNok. biztos bevesznek -
Hydroceph #678 am van valami low lvl magyar guild ahova akad felvétel is? elég unalmas "egyedul" nyomni, "cél nélkül"... -
Hydroceph #677 :Dazaz:D -
#676 lovag olyan, kis dmg nagy def.
ijászt nemtom ,sokan szeretik.
miaza stikk?:D vmi beütés?:D -
Hydroceph #675 Fayme, nagyon elvetted kedvemet a knighttol:)
muszaj volt egy ijaszt csinalni, tetszene nagyon, de ah olvastam high lvlen tankol es ksiebb dmg, amolyan paladin/da feeling?:) -
Hydroceph #674 hát nemtom elég furcsa ember:D mintha lenne vmi "stikkje":D de ettol eltekintve rendes nagyon :) -
DagadtNinja #673 Nem tudom milyen videokarid van, de ha Nvidia, akkor van egy olyan lehetoseg, hogy frissitesi frekvenciak felulbiralasa vagy mi a fene. Ott rogzitheted egy adott felbontashoz a kepfrissitest. De gondolom van ugyanilyen az AMD-ATI kariknal is. -
#672 A znemolyan 1xű így cégtől, hogy rohadna meg. :D -
#671 talán még az elején a patchernél lehet beállitani. -
#670 oké nemtudtaam:DD csak kérdeztem:D
egyébként meg frissitséé, küldtem emgint bedolgozandó anyagot a finomitásról:P -
#669 Újabb kérdésem van: Nem lehetne valahogy 60 hz-es képfrissítést kiküszöbölni? (azaz frissítési frekit állítani játékon belül?)
Ugyanis kiég a szemem:) A felbontás mindegy mindég 60 herzen tolja. -
#668 Minek az??? Én moderátor vagyok (egy ideje itt is), szal. mondod, hogy mi kéne, én meg megcsinálom! Mit gondolsz, mitől lett banner, meg linkek, meg miegymás... :DDD -
#667 kicsodaaa?:D -
Hydroceph #666 köszi de közben már egy segitökesz ember elmondta ingame:PPP:D -
#665 szárny és palást: chantra shop. de szerintem drágák, giccsesek és tök fölöslegesek:D
csillogás: jo mgasra volt +olva az armorja. nekemis olyan:P -
#664 jóreggelt ^^
/egyébként van már házigazdája a topicnak?/ -
Hydroceph #663 huh:p szoval egykét szamomra ismeretlen dologgal talalkoztam, egy 23as karinak voltak vmi szarnyai, palast volt rajta, és "csillogott" az armor rajta, pedig ua az armor v olt mint ami rajtam van, h lehet iylen dolgokra szert tenni?:) -
Hydroceph #662 amugymeg joreggelt mindenkinek:p -
Hydroceph #661 nekem a freemailemre még a mai napig nem jött emg pedig 2 napja regeltem:D igy volt ez anno GWnel is :D 3 napot vartam rá.,..:D -
#660 skillenként és ütésenként 1db fogy el. -
#659 ez a lens stone mennyi ideig műxik-?
-
#658 A Ben X nevű Archlordos mozifilm 3 díjat is elnyert a Montreáli fezstiválon. Hírek itt.
Ben X trailer itt -
#657 a lucky charm tök felesleges. párom kipróbálta de alig egy kevéssel eltt jobb a dropja. ennyiért nem éri meg. a ki be kapcoslható egy napos talismánt 500kba meg lehet venni. -
#656 ok mert 1 órája regeltem:D (hogy rúgná szájba a Freemail) -
#655 pikk pakk
mire megnézed ott kell lennie kivéve ha freemailes mert ott kicsit várni kell de max 5 perc -
#654 őőő regisztrálás után mennyi idővel küldik ki az aktiválós mailt? -
#653 alucky charm os és az xp növelős cumó mennyit érhet?? -
#652 joinoljon a rankingnál, vagy asszem van rá vmi paranch /gin Név asszem.