4171
| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
#731 Kettő elég, azok forgóban halnak meg és ne tegyél egy pontnál többet rájuk. 46-on meg úgyis reset-telsz, akkor majd meglátod mire teszel, de valóban elég a két legerőssebb akkor már. -
#730 Meg indítson inkább Human Mage-t, az is női kari és mehettek együtt! -
#729 Mi az a normális? Most segtítettem íppeg egy 14-es magyar lovagnak megtalálni az ele barátnőjét. Szegény GYALOG átjött kanyi píz nélkül az egész kontinensen (2 óra alatt), hogy megtalálja Norine-t, ami azé messze van... :D -
#728 Na azt pl. minek?!! Előbb megy el magától az elementálod, mint ahogy megölnék. -
#727 Nnnna, lev39, holnap (azaz ma megpróbálom a 40-et). Volt klánáború, az összes kategóriában elvertek minket, de a szabadon mindenki mindenki ellent, azt fölényesen nyertük min a 2x! :D Igaz nem velem, mert nekem más dolgom volt... -
Hydroceph #726 kérdés:
baratnom elkezdett játszani, moonelfet inditott, én human vok, kb melyik szint az amin "normalisan" tudunk egyutt jatszani? derbile passport etc "hulyesegek" nelkul?! -
#725 64 bit alatt nem működik a refresh locker. -
#724 Sziasztok.
Nem tudom szerpelt e itt már ez a cím de azért leírom.
http://archlord.naver.com/data/ost/download.nhn
Innen a játék teljes zenei anyagát le lehet tölteni.Olvasgattam a fórumot és láttam hogy képfrissítési problémák is akadnak.
Szerintem használjatok refresh lockert.Mind Ati mind Nvidiás
videókarikhoz létezik.XP alatt garantált siker.Vista alatt nem próbáltam de aki azt használ úgy is szokva van a kihívásokhoz :D
-
#723 az elemental healt?:S -
#722 az élettöltős buffot nem is tudom már mi a neve érdemes kitanúlni?
-
#721 Ezeket a sárga békékat hol féynképezed? moonelfeknél én még 1et sem láttam :D -
#720 Elégh a békákból... szal itt a kép... -
#719 nekem ez volt eddig a kedvencem. Asylumot letarolta valami tornádó :D
-
#718 igazából a tuugára monjduk, meg később a mercuryra. bár én nem tettem rájuk anno 1nél többet, merthát ugyis leadtam őket teljesen. később már csak a két legerősebbre, cygnusra és silverre lesz szükséged. -
#717 Ne igyatok sokat a kikotoben mert úgy jártok mint én:) a móló mellett ébredtek.
-
#716 Elementalistánál hogy érdemes a pontokat elosztani az elején?
melyik petre érdemes gyúrni? -
DagadtNinja #715 OK ertem, koszonom szepen. -
Kly9 #714 az fasza -
#713 teljesen ingyenes, leszedni is játszani is. -
#712 ja -
Kly9 #711 Ez a gamma h értve ingyenes? Nincs havidíjja vagy pedig még "fájlokért" se kell fizetni (tehát ingyen le lehet szedni vhonnan? -
#710 az atck prayer stone nem str-es kö. az támadásra ad. a bot alaptámadó erejéhez ad hozzá, ami pedig a karakter támadásához, ami meg a skillek %os sebzésében számit.
az pedig, hogy a varik passvivjai közt megtalálhatóak ilyen str-es passivok is, hát opcionális, de én nem tennék rá:)
egyébként pedig a varázslóknak a támadását az INT stat határozza meg. -
DagadtNinja #709 Egy varazslo sebzeset hogyan befolyasolja a fizikai ero? Minek peldaul az olyan skill neki, hogy increase strenght? Ez nekem valahogy nem vilagos.
Fayme kepei kozt is lattam, hogy olyan staffot csinalt, amin STR es ko van vagy 6 darab. -
#708 szárnyakt igen chantra shop, donation, teleport van, de nem közvetlenül városkban maxy közeli helyekre. fel kell deriteni a térképet, vagy pedig shoutban megkérdezed merre van.
-
#707 az a legjobb ami legjobban tezsik neked:) -
hokibot #706 Csákány lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatban:
per pill lvl 21 vagyok, és nagyon tetszik a jaték, csak néhány dolog még nem tiszta. Láttam több emberen is ilyen szárnyakat nekem tetszik, hallottam hogy ezt chantra shopban lehet venni, gondolom itt csak "igazi" pénzel lehet vásárolni cuccokat igaz? A városok között nincsen valami teleport mert elég unalmas egyikből a másikba menni ha questel az ember.Ha elvállalok egy questet akkor a térképen sehol se látok semmit hogy mégis merre kéne mennem, jól van ez így?? Mert pl az ok hogy írja hogy forgotten tomb...de amire megtalálom lemegy a nap... na ugy kb ennyi lenne a kérdésem. Amúgy az oldal is szuper sokat segített...és végre egy ingyenes mmo ami azért elég jó ahhoz hogy megérje vele játszani :) -
#705 miért? -
Hydroceph #704 archer -
#703 melyik kari a legjobb?elementalist? -
#702 gyalog:) -
Hydroceph #701 Valaki megmondaná h anchorvillebol h jutok el legegyszerubben norinebe?:)
mondjuk ugy lvl1en :D -
#700 ^^ -
Hydroceph #699 na de ezesetben wts archlord account+email:D regeltem emailt is ujat...:D -
Hydroceph #698 bazze téynleg ezt elfelejtettem:D koszi :) -
#697 hozzáadtad az accounthoz az archlordot? -
Hydroceph #696 lenne egy kérdésem, megkértek h regeljek még1 accot, emgtettem, cogra belépek vele, ingame azt irja h nem jo a password, megprobalok vmi mást beirni passwordnek, akk azt irja h cannot acess to login srv asszem, regeltem még1et. teljesen ugyanez, mi lehet a gond?:)
mit rontottam el iylenfokon?:)
cogra am mind2 muxik, megvaltoztatom jelszot vmi másra, akk is ugyanez...
valaki legyen oylan kedves:) -
#695 nah leforditottam..meg irtam az alkimiáról is...freemailre elküldve...:) -
Hydroceph #694 :DDDDDDDD -
#693 thx thx: jómunkásembervagy -
#692 ma megcsinálom igérem:)