4171
| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
#771 He? -
#770 :D -
#769 ;)
esetleg az irányításról tudnál irni egy infót?egyenlőre még csak a nagyon alapokat tudom(most nem a makrózásra gondoltam hanem a kombinációkra, mi mit csinál stb) -
#768 Kitudja, de nem ma... -
#767 Dehonnem. Úgy 35 felett néha használtam a makromaker-t, amivel billenytű makrókat raktam össze (akár rendes külső billentyűzetben is lehet hasonló tudásút venni). Sok gyakrolás és simítgatások után egész jól el lehet vele mobolni alacsony szintű terülteken. Persze irányítani ezt is kell, meg odafigyelni, de arra jó, hogy nem nekem kopik le az ujjam. Konkrét botprogramot (azaz módosított klienst) nem használtam, mert az csalás. Úgy látszik ezt is annak vették. Ámbár ki tudja, lehet más velem a bajuk, de ez már nem derül ki, mert én nem fogok nekik pitizni. ANNYIRA azért nem jó a játék. :DDD
Kár, pedig éjfélkor mentünk volna Traqua ostromára a klánnal és szímtottak rám is...
(amúgy olyan szépen kidolgoztam a makrót a végére, hogy már parti nélkül is gyönyörűen ment a dolog, peryze csakis állandó ellenőrzés mellett) -
#766 értem. tuti nem kezded el mégegyszer?:) -
#765 Az oldalt még folytatom, mint mondám. Aztán át tudom adni akárkinek, mert direkt site builder-rel készült (magyarán elvileg nem kell hozzá komoly programozói tudás). -
#764 mi volt a gáz?épp dícsérni akartam azt a remek leírást, amit az oldaladon találtam. -
#763 öhhö:D tán csaknem botoltál autoloot partyban?:D -
#762 Most engem egy ideig nem fogtok látni a játékban, mert permanensen banoltak a játékból (én hibám), sőt még az Archlord subscription-ömet is banolták, pedig már level 40 voltam. Mégegyszer nem biztos, hogy nekifutok, így is túl sok időt öltem bele és rémesen unalmas volt már.
További jó játékot kívánok nektek.
(az oldalt még frissítem nektek, míg át nem adom valakinek) -
csul1 #761 na ezt jól megfogalmaztam msot nézem -
csul1 #760 tudsz venni a chestek hez kulcsot különböző az áruk. Én eddig csak silvert vettem azt is elég olcsón 10k-ért ennél már a többi sokkal drágább.Úgy tudom én is hogycsak magasabb szinten lehet csak sisakot szerezni. Pajzsot is csak 1x dobott nekem is 1 mob 20-as szintü vagyok amúgy. Amúgy ha akarsz külcsokat szerezni akkor /s és angolul beírod hogy kéne ilyen és iylen külcs. -
hokibot #759 Sziasztok magyar klánt keresek gaiahon szerveren. Egyedül idáig a HUNOK-at ismerem mint magyar klánt...lvl 23-as vagyok ha ez számít.
Nekem is van jó néhány arany ezüst és bronz ládikám amihez kulcsok kellennek....kulcsot a játékban nem lehet szerezni? ( vagy csak igazi pénzért lehet venni?)Jah meg idáig nem találtam egyetlen sisakot és pajzsot sem...eléggé érdekes hogy az első sisakot aszthiszem 30-as szinten lehet használni...pajzsból meg egyetlen spec képességűt sem találtam csak ami a kovácsnál volt :(. Amúgy valaki leírhatná hogy ez a chantra shop hogy is működik? -
csul1 #758 Szerintem nincs én is csak úgy tudtam leszedni hogy egész este nyomta lefelé a firefox. -
#757 légyszives, nagyon kéne már :\ -
csul1 #756 lenne 1 fontos kérdésem van 1 receptem 1 kardról azt hol lehet megcsinálni? -
csul1 #755 Platinum kulcsot menniyárt lehet venni? -
csul1 #754 Ha vki a Gaiahon szerveren gamel és kell neki +2-es Scimitar level 14-es kard very fast,36-38-ig sebez,+3 water elemental stone és +6 Physical attack akkor írjon nekem és odaadom neki. -
#753 van olyan link, amit flashgettel tudnék szedni?
mert néha ki kéne kapcsolni a gépet :\ -
#752 akkor hogy a faxba neveljem az embert ha átjövök vele ide ahol minden ismerősőm van:S:S:S -
#751 Ez sokmindentol fugg :P ez igy tagfogalom nagyon -
#750 Nincs -
csul1 #749 az a 9 - 90 akart lenni xD -
csul1 #748 Az milyennek számít ha 80-at - 9-et sebzek 18-as szinten? -
#747 Tullan városba van elementalista trainer??
Vagy 1általán van valahol a saját szigetükön kívűl? -
#746 Gaiahon serveren jacal :P mindenki ott van mar mint amiota inygenes :) -
#745 oké, akkor majd 10 óra mulva jácchatunk...
szenvedés eza letöltés -
#744 legtöbben szerintem a gaiahon serveren vannak
-
#743 melyik szerveren játszotok? -
Hydroceph #742 eeez egy nagyonjo otlet:p -
#741 Akár csinálhatnánk is egy csetszobát a játékban HUN név alatt. :) -
#740 Ati refresh locker 64bit alá is:
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=733 -
#739 nemtom melyikre mentek, de szeirntem nem lesz :P
meg miazhogy 50+ miatt nem regiznek???? bárki mehet. -
#738 Nade ahhoz kell az a VALAKI! :D -
#737 Igen, a klánom megy siege-re, de én még nem vagyok 50+ így nem regiznek. :(((
De lehet, hogy lesz egy várunk vaze!!!! :DDD -
#736 ha valakivel együtt lv sharebe nyomod, akkor kb. fél óra alatt megvan 15. utána mahattek dungeon. ujabb fél óra és lv20-22:) -
#735 héé gratu:) valamikor én is nekiállok lv57nek..addig főzök :D
meg szombaton siege,bár mi nem megyüünk... -
#734 Grat! Ha belejössz, akkor 2 óra alatt fellépsz 1-ről 12-re, mint jómagam a másodkarimmal. De ahhoz alaposan meg kell ismerni a gammát. Elsőre jó az eredményed. -
#733 A strength a HP-id számára hat ki, ezért pont hogy nagyon is hatásos log a varázshasználók számára. Itt a Power az ami a fizikai támadásodra hat ki, de az nem kell variknak, mert a botok az intelligencia után kapnak fizikai ebzést. -
#732 na megvolt életem első másfél órás játéka egy mmorpg-ben. nagyon tetszik, a regnum topikjában ajánlották, és áris megfogott a gamma. minden szép, pedig egy elég alap laptopom van, szal ez marad. másfél óra alatt lvl4ig jutottam, gondolom nem nagy szám, egyenlőre csak a kis állatkákat gyilkolásztam, asszem lvl5ös volt a legerősebb.
jó éjt