4171
  • Fayme
    freemail kiszámithatatlan...
  • csgj
    már két email címmel is készítettem accountot, de nem küldik el azt a hülye aktiváló emailt
  • csgj
    mikor küldik az account emailt?? mert már több perce várok rá...
  • Sir Quno Jedi
    Nah, mindjárt 19 vagyok. Az a baj, hogy késő délelőtt kezdtem, volt egy-két óra szünetem és sokmindenkivel kellett trécselni. Sose leszek így megin 40... Áhhhh... :(((
  • Glesthor
    eladnám az archlordomat 3000 forintért. egyszer volt telepítve. a lemez karcmentes. a csomagolás hibátlan.
  • Belton
    Nem kimondott mangas jatek :P
    Sőtt sztem egyaltalan nem az
  • Lullaby
    hát ez elfem ilyen
  • csgj
    nem látom az arcát, onnan azért jobban kiderülne... de így ebből valóban nem látni, hogy mangás xD

de azért sztem teszek vele egy próbát, ha már ingyen van (a Regnum-ot hamar meguntam, túl egyszerű és sok a spanyol xD)
  • soma22

én igy festek, szerintem nem mangás
  • csgj
    hali, lenne egy hülye kérdésem: Mennyire mangás a játék? Csak mert azokat a macskafülű rikító ruhákba öltözött elf csajokat láttam screenshotokon, és hááát... azok nekem túl mangásak :P De ezek az ingyenes mmorpg gamek szinte mind ilyen japán stílusban készültek, szóval elég nekem, ha enyhén mangás... remélem ez az... de ha naon mangás, akkor nem érdekel, és nem szedem le :P
  • 0Fritz0
    Már megy a szerver.
  • ColdFire
    hurrá, egy guildba leszünk te Jeti :D
    amugy ték
  • Sir Quno Jedi
    A nevem ezúttal Kinizsi! :D Gondolom beleillek a Fekete Seregbe?!! :D
  • Sir Quno Jedi
    Hja kérem, sárgán van mindkét szerver a honlapjukon!
  • Sir Quno Jedi
    Jönnék én az új accountommal (knight van rajta), de pont most baszott ki és nem is tudok visszamenni. :D
  • corwus1974
    Nincs szint kiköktés.Aki akar jöjjön bátran.
  • Sir Quno Jedi
    Bővült az oldal, felkerült Fayme pár napja elkészült alkímia leírása és most már az Orkokról is olvashattok!
  • ColdFire
    hanyas szinttől csatlakozhatnék?
  • corwus1974
    Megalakult a FeketeSereg.
    Várok mindenkit aki még nem kötelezte el magát egyik guildnél sem "vagy esetleg nem talált"és szeretne egy baráti hangulatú egymást és a többi magyar játékost segítő csapat tagja lenni.
  • Fayme
    hehe, ismerős nevek a cheten :)
  • 0Fritz0
    Kipróbáltam, a csetnél nem számít a kis- és nagybetű.
    Egyébként nem marad nyitva, ha mindenki elmegy.
    Ilyenkor ne csatlakozzatok, hanem nyissátok meg. (Egy bizonyos idő után bezáródik, ha csak egyedül vagy a szobában).

Viszont a friends list-ben az első betűt mindig nagynak kell írni, különben nem találja meg a delikvenst.
  • Devil_Gy
    Software-t használtál vagy g-15-t_? mert ugye a g-15nek vannak +billentyűi amiket lehet programozni
    azt is ki tudják szúrni vajon? mert pont most gondolkodtam valami hasonlón
  • Bucser
    na bazz kisbetűvel, hogy hun.. Ezét nem találtam
  • soma22
    razgul, nemsokára megyek tolom én is
  • 0Fritz0
    Lassan gyűlik a nép a hun csetre.
    Sajnos nem lehet méretezni és elég nagy helyet foglal, komolyabb gyakáshoz nem ajánlott. :)

Egyelőre az alábbi magyar játékosokat tudtam felvenni a friends listába, adjátok meg a ti is a neveteket.
  • Sir Quno Jedi
    Bemész a guild menübe és végignézed a klánokat. Van egy csomó magyar nevű, megpróbálsz joinolni (vagy előtte keresni whisper-el a klánfőnököt), azt lesz ami lesz.
  • Sir Quno Jedi
    Hát 35-40 előtt "olyan" klánba nem valószínű, hogy bevesznek ám...

Engem is 35-nél kersett meg az Infinity, amelyik az egyik legnagyobb klán.
  • Hydroceph
    mennyin? lvl20on akarsz?:) en nagyonjol elquestezgetek:D vannak sajat eventjeim:D beallok valahova és minden arra jarot lakaszabolok:D persze akire nem kapok villant vagy mixart:D tetszik a game nagyon:D magyar pk klan am van?:D
  • hokibot
    Valaki azt áruja már el nekem mikortól lehet "normális" kveszteket csinálni...mert ezidáig kb a béka segge alatt voltak. Ha klánba van az ember akkor lehet vállalni klánküldetéseket vagy wtf?Pl írtátok hogy éjfélkor traqua ostroma meg ilyesmi...jó persze gondolom magasabb szinten vannak ilyenek...Valami olyan klán kéne nékem ahol hasonlókat lehet csinálni
  • Sir Quno Jedi
    Azé ajánlottam az oldalon a gamershellt :D
  • Sir Quno Jedi
    CHAT:

enter-t nyomsz utána:

/s és szöveg - elkiáltod magadat, sokan hallják a környéken
    /p és szöveg - a parti hallja csak
    /w NÉV és szöveg - a NÉV nevű emberke hallja csak (bárhol is van)
    /g és szöveg - csak a klánod haljja
    /u és szöveg - csak az uniód hallja
  • Probatbicol
    Így van a gamershellről nekem is 1:36 alatt jött le. Ja és flashgettel szedtem, a naplóból néztem most az időtartamot.
  • Hydroceph
    én gamershellrol leszedtem delelott egy ora alatt.
    csodalkoztam is:p
  • soma22
    ezek már sokat segitettek, már csak a "szakzsargont" kell bevágnom:)
  • Sir Quno Jedi
    Van a menüben a billparancsokról a gammában (ha nem haragszol, MOST nem tudok screenshotot csinálni :D).

p a parti ablak
    i az inventory
    stb. értelemszerűen
  • Bucser
    options menü key commands.
  • Sir Quno Jedi
    jaaaa

Tervez(tem) egy billentyűparancsok és chatparancsok rovatot.

Majd oda leírjuk. De konkrétan csak a számsor kell hozzá, hogy a quick slotokat aktiváld (uyge az 1,2 mindig a hp/mana poti). TAB (SHIFTTAB) jelöli ki a célpontokat, a kis hullám gomb (bal felső bill.) váltja a quick slot bar-okat (SHIFT-el visszafele is). Mi érdekel még?
  • soma22
    neeem, én a normál alapbeállitásokra gondoltam, sehol nem találom ezeket

vagy csak nyilak és egér?
  • soma22
    magáról az alap irányitásról. erről sehol nem találtam semmi infót
  • Sir Quno Jedi
    Azt akarod, hogy téged is kivágjanak???!?! :D

[sötét oldal beindul]