4171
| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
#811 freemail kiszámithatatlan... -
csgj #810 már két email címmel is készítettem accountot, de nem küldik el azt a hülye aktiváló emailt -
csgj #809 mikor küldik az account emailt?? mert már több perce várok rá... -
#808 Nah, mindjárt 19 vagyok. Az a baj, hogy késő délelőtt kezdtem, volt egy-két óra szünetem és sokmindenkivel kellett trécselni. Sose leszek így megin 40... Áhhhh... :((( -
Glesthor #807 eladnám az archlordomat 3000 forintért. egyszer volt telepítve. a lemez karcmentes. a csomagolás hibátlan. -
#806 Nem kimondott mangas jatek :P
Sőtt sztem egyaltalan nem az -
#805 hát ez elfem ilyen -
csgj #804 nem látom az arcát, onnan azért jobban kiderülne... de így ebből valóban nem látni, hogy mangás xD
de azért sztem teszek vele egy próbát, ha már ingyen van (a Regnum-ot hamar meguntam, túl egyszerű és sok a spanyol xD) -
én igy festek, szerintem nem mangás -
csgj #802 hali, lenne egy hülye kérdésem: Mennyire mangás a játék? Csak mert azokat a macskafülű rikító ruhákba öltözött elf csajokat láttam screenshotokon, és hááát... azok nekem túl mangásak :P De ezek az ingyenes mmorpg gamek szinte mind ilyen japán stílusban készültek, szóval elég nekem, ha enyhén mangás... remélem ez az... de ha naon mangás, akkor nem érdekel, és nem szedem le :P -
#801 Már megy a szerver. -
#800 hurrá, egy guildba leszünk te Jeti :D
amugy ték -
#799 A nevem ezúttal Kinizsi! :D Gondolom beleillek a Fekete Seregbe?!! :D -
#798 Hja kérem, sárgán van mindkét szerver a honlapjukon! -
#797 Jönnék én az új accountommal (knight van rajta), de pont most baszott ki és nem is tudok visszamenni. :D -
#796 Nincs szint kiköktés.Aki akar jöjjön bátran.
-
#795 Bővült az oldal, felkerült Fayme pár napja elkészült alkímia leírása és most már az Orkokról is olvashattok! -
#794 hanyas szinttől csatlakozhatnék? -
#793 Megalakult a FeketeSereg.
Várok mindenkit aki még nem kötelezte el magát egyik guildnél sem "vagy esetleg nem talált"és szeretne egy baráti hangulatú egymást és a többi magyar játékost segítő csapat tagja lenni.
-
#792 hehe, ismerős nevek a cheten :) -
#791 Kipróbáltam, a csetnél nem számít a kis- és nagybetű.
Egyébként nem marad nyitva, ha mindenki elmegy.
Ilyenkor ne csatlakozzatok, hanem nyissátok meg. (Egy bizonyos idő után bezáródik, ha csak egyedül vagy a szobában).
Viszont a friends list-ben az első betűt mindig nagynak kell írni, különben nem találja meg a delikvenst. -
#790 Software-t használtál vagy g-15-t_? mert ugye a g-15nek vannak +billentyűi amiket lehet programozni
azt is ki tudják szúrni vajon? mert pont most gondolkodtam valami hasonlón -
#789 na bazz kisbetűvel, hogy hun.. Ezét nem találtam -
#788 razgul, nemsokára megyek tolom én is -
#787 Lassan gyűlik a nép a hun csetre.
Sajnos nem lehet méretezni és elég nagy helyet foglal, komolyabb gyakáshoz nem ajánlott. :)
Egyelőre az alábbi magyar játékosokat tudtam felvenni a friends listába, adjátok meg a ti is a neveteket.
-
#786 Bemész a guild menübe és végignézed a klánokat. Van egy csomó magyar nevű, megpróbálsz joinolni (vagy előtte keresni whisper-el a klánfőnököt), azt lesz ami lesz. -
#785 Hát 35-40 előtt "olyan" klánba nem valószínű, hogy bevesznek ám...
Engem is 35-nél kersett meg az Infinity, amelyik az egyik legnagyobb klán. -
Hydroceph #784 mennyin? lvl20on akarsz?:) en nagyonjol elquestezgetek:D vannak sajat eventjeim:D beallok valahova és minden arra jarot lakaszabolok:D persze akire nem kapok villant vagy mixart:D tetszik a game nagyon:D magyar pk klan am van?:D -
hokibot #783 Valaki azt áruja már el nekem mikortól lehet "normális" kveszteket csinálni...mert ezidáig kb a béka segge alatt voltak. Ha klánba van az ember akkor lehet vállalni klánküldetéseket vagy wtf?Pl írtátok hogy éjfélkor traqua ostroma meg ilyesmi...jó persze gondolom magasabb szinten vannak ilyenek...Valami olyan klán kéne nékem ahol hasonlókat lehet csinálni -
#782 Azé ajánlottam az oldalon a gamershellt :D -
#781 CHAT:
enter-t nyomsz utána:
/s és szöveg - elkiáltod magadat, sokan hallják a környéken
/p és szöveg - a parti hallja csak
/w NÉV és szöveg - a NÉV nevű emberke hallja csak (bárhol is van)
/g és szöveg - csak a klánod haljja
/u és szöveg - csak az uniód hallja -
Probatbicol #780 Így van a gamershellről nekem is 1:36 alatt jött le. Ja és flashgettel szedtem, a naplóból néztem most az időtartamot. -
Hydroceph #779 én gamershellrol leszedtem delelott egy ora alatt.
csodalkoztam is:p -
#778 ezek már sokat segitettek, már csak a "szakzsargont" kell bevágnom:) -
#777 Van a menüben a billparancsokról a gammában (ha nem haragszol, MOST nem tudok screenshotot csinálni :D).
p a parti ablak
i az inventory
stb. értelemszerűen -
#776 options menü key commands. -
#775 jaaaa
Tervez(tem) egy billentyűparancsok és chatparancsok rovatot.
Majd oda leírjuk. De konkrétan csak a számsor kell hozzá, hogy a quick slotokat aktiváld (uyge az 1,2 mindig a hp/mana poti). TAB (SHIFTTAB) jelöli ki a célpontokat, a kis hullám gomb (bal felső bill.) váltja a quick slot bar-okat (SHIFT-el visszafele is). Mi érdekel még? -
#774 neeem, én a normál alapbeállitásokra gondoltam, sehol nem találom ezeket
vagy csak nyilak és egér? -
#773 magáról az alap irányitásról. erről sehol nem találtam semmi infót -
#772 Azt akarod, hogy téged is kivágjanak???!?! :D
[sötét oldal beindul]