4171
  • ColdFire
    minden tanáncsot fogadok pmben:)
  • Belton
    Hiddel kesobb nem lesz enyire vices :) az en szintemen vagyis a knightomnak azert igen jo ruhaja van ill felszerelese es most azert mar huzos picit mondjuk an 3k hp m es az 57 esek amiket huzok azok sebeznek ram 45-50 eket :)
    Amugy ha knightal kapcsolatban kel valakinek help segitek szivesen...
  • Bucser
    Jó ez egy tankkal szépen és jól hangzik, de mit cisnáljon egy human Mage?
  • 0Fritz0
    Lecsekkoltam, mennek a szerverek.
  • Bucser
    Én vagyok hülye vagy tényleg minden servert lezártak?
  • ColdFire
    wow :D
    neved?
  • Bucser
    Bazze te vagy a redrider?:D

Az előbb voltunk Partyban:D
  • ColdFire
    itt a gyilkos fegyverem:)

• shaba23 #843
    Esztié (már ha az eKe-s esztire gondolsz)
  • Snau
    Szio Jacky!
    Lattam egy linkelt kepet ott szerepelt Esztibaba neve a chat ablakban o a Tied?Vagy Esztie?:)

ZitusHUN from L2
  • Devil_Gy
    nyomod a shiftet és közbe áthúzod 1 másik slotba
    akkor kiírja hogy mennyit akarsz kiszedni. a 0-át töröld és a confirm ra nyomj mert máskülömben semmit nem csinál!
  • Jacky
    Hogyan lehet szetvalasztani ha egy slotban van tobb is ugyanabbol a cuccbol az inventoryban?
  • Fayme
    gyors fejlődésre: dungeon lv share vmi varival.
    én párommal ugy fejlődgettem. elég gyors.
    vagy régen létezett apower lvl. de most már kiküszöbölték. pedig régebben (ep 1), meglehetett játszani, hogyha volt egy 60+os ismid, akkor egy nap alatt lettél 40+os :)
  • Sir Quno Jedi
    Én jártam úgy is, hogy egy csapásból, valami skillel úgy ölt meg futás közben a boss, hogy nem is láttam, ki volt! :DDD
  • Lullaby
    olyan
  • Devil_Gy
    A knight annyira dög hogy namég :D Olyan védelme van hogy rettenet. Mindent beáldoztam az életre meg a védelemre és csak az aoe skilljeim vannak. És a mókás hogy még pvp be is rendben van aoe skillekkel! Dungi 1es szint pókok. 1 terem 1 akció :D Mage el partyba 1szerűen ömlik az xp. Bár dungihoz képest elég szerény a drop :S Panaszra ugyan nincs okom mert esett ott már nekem uni cucc is.
  • shaba23 #835
    tegnap átszaladtam egy kupac mobon, mikor kinyúlt belőle vmi neves és 2 csapással megölt!:) elementalist-nak is jó a védelme.D
  • shaba23 #834
    nerf pala
  • Sir Quno Jedi
    Jaja 19-20-on némelyik szintemen lévő sima mob 1 AZAZ EGY HP-kat sebez rajtam, miközben van vagy 5-600 hp-m!!! Egy vicc!!! :DDDDD

Nem is fogy hp poti... :D

NA jó a dungikban, még simán benyomják a 20-30hp-kat.
  • Sir Quno Jedi
    Le van írva az oldalon is a tippekben, de pl. most is bőven 2 órán belül lettem 12, pedig semmi előnyöm, pénzem, felszerelésem nem volt.

- autopoti alacsonyra
    - ölsz mint gép
    - semmi quest
    - mindig +-4 szintes autoloot partiban (nem kell a cuccot szedegetni)
    - elején szinteden lévő mobot ölsz, amint bírod, +4 szintűt, esetleg +6
    - azt öld, ami adott idő alatt több exp-et hoz, ha ölöd őket
    - 2-3 szintenként roundtrip passport-tal vissza a városba
    - jó kezdő fegyókat/felszerelést mindig találsz bagóért az aukciós házba, NPC-től csak potion érdemes venni (meg nyílvesszőt)
    - ami értékes, azt már a mező közepéről is fel tudod tenni aukcióra
    - 17-es szinttől irány a forgotten grave dungeon, egyesével ölni a 17-es csontikat, sok potit vinni (300+) és csak 1-2 szintenként roundtrip-elni a javítás/poti miatt
    - elején nem venni/használni nagyon manaköltséges skill-eket (minek)
    - partiban mindig a harcosabb jellegű karikat megtenni vezetőnek (leader), mert akkor plussz védőértéket kapunk, ami jobb, mint a plussz hp
    - csak a védelem számít 40-ig, semmi más, plussz 10 pont defense-vel is már annyival kevesebbet sebeznek rád a mezőn, hogy nyugodtan gyilkolászhatsz lagban is
    - jó helyeket kell keresni, ahol sok a monszta és kevés a játékos

Soroljam???
  • Sir Quno Jedi
    40 is voltam és csak 35 körültől használtam makrókat, ami amúgy szerintem nem illegális. Klánfőnököm is használta a G15-ös logitech keyboardján eme nemes funkciót egy időben. Namost annyi a különbség, hogy azt nem tudják kiszűrni.

A bot program az más, az módosított kliens, ami nélküled játszik, ez a makró csak annyit tesz, hogy billkombinációkat nyom, nem kopik le az ujjad...

Még az sem biztos, hogy emiatt bannoltak, most próbálom belőlük kiverni, hogy mi a KONKRÉT ok, nehogy mégegyszer beszívjam.
  • Devil_Gy
    Csakis aoe. :D Szintednek megfelelő mobok sok védelem és csak a aou skillek vagyis nyilasnál csak 1 van 34 ig fejlesztése. Nekem bejött 20as vok és a 19-20as mobokat 15-20asával ölöm. Pikk pakk jön a szint. Kicsit erősre kell tenni a auto potiont de megéri. Tegnap 2 szint alatt jött 2 platinum chest 1 gold 4 reinf.poti 1 rakat rare és 1 uni nyílpuska amit kezelésbe is vettem:D:D:D
    A knightal kicsit könnyebb mert akkora védelme van hoyg rettenet:D
    Szal szerintem ez a stratégia bevált. majd ha meglesz a szint akkor reset és lehet átgondolni a skillosztást.
  • shaba23 #829
    ne questelj, csak farmolj, ha lehet akkor partyban...a lootolás és a crafter skillek használata sok-sok idő..amint lehet menj dungeonba...shared xp (vagy hogy is híjják) partiban gyorsan fejlődsz

(lootolást nem úgy értettem, hogy ne lootolj, csak ha más nincs akkor autoloot partyban farmolj)
  • Gubberx
    Üssed a 3-4 szinttel magasabb mobokat mint a gép^^
  • 0Fritz0
    Milyen módszer létezik a gyors szintlépésre?
    Mesélitek, hogy 2-3 óra alatt több szintet is léptek, ami nekem nem igazán megy. :)

Mondjuk ranger-el játszom, ami állítólag az egyik leglassabban fejlődő karakter… de hátha... :)
  • DagadtNinja
    Nem akar nekem osszejonni, hogy nyugodtan tudjak par oracskat kockulni:S
    Nagy felujitasban vagyok, szobakat festek, meg minden:D Mar mindenki utoler lassan.
    Egyebkent Gyorsan szaporodik az eKe klan. Aki nem fer be mashova, tovabbra is varjuk.
    Es egy kerdes a vegere: A klanlogohoz azokat a skullokat honnan lehet szerezni, mert meg egy darabot sem talaltam. Vagy ahoz kellenek a skull destroyer manualok? Mert akkor gaz van, kidobaltam mindet:DDDD
  • Fayme
    háát, nem kéne makrózni ugyebár:)))
    akkor már 40 lennél:P
  • Sir Quno Jedi
    Meg lehet, hogy a legsimertebb vagyok (bár ezt kétlem), de egyben most a legszánibb is, kezdhettem mindent előlről, mint bármék noob... :(
  • Sir Quno Jedi
    Bocsi, de a régi klánommal már beszéltem.

Az a baj, hogy csak a legerősebb 70fős klánoknak van esélye várat foglalni (teli lev60+, meg lev70+ karikkal), vagy pláne megküzdeni az Archlordságért. Így nincs az égvilágon semmi értelme kis 3-4 fős klánokat létrehozni. Naponta jönnek létre tucatjával és szűnnek is meg. Már Dunát lehet velük rekeszteni. A Fekete Sereg nagyon jó név, de ha ennyire szétaprózódnak a Magyarok, akkor sosem lesz egy várunk sem. Arról nem beszélve, hogy egy 70 fős klán kell ahhoz, hogy mindig annyian legyenek átlagban online, hogy valamit lehessen is kezdeni velük. Ha 3-an vannak a klánban és abból a nap 24 órájából 20-ban senki sem online, az semmire sem jó. Klánháborúkról nem is bezsélve...

SZóval sorry, de akinek van esze, az nagy nemzetközi klánokban nyomul. Ja és nem kell hozzá semmi különleges, csak 35-40-et elérni tisztességgel, utána ők fognak megkeresni... :D

Amúgy ezé gáz a friends lista is. Mivel +-4 szint az ajánlott a partinál és első 40-nél napok/órák alatt el tudnak húzni egymástól ennél több szintet is a karik, így a parti értelmét is veszti azonnal. Vannak akik nálam is nagyságrendekkel jobban fejlődnek és ugyanannyi online idő alatt 2-3x annyi szintet lépnek és vannak akik hetek alatt sem lépik meg azt amit én pár óra alatt. Ez egy ilyen sport.
  • corwus1974
    Adatmódosítás.
    Fejlődik de mégse nállunk :(
    A gtaula azért jár :)
  • corwus1974
    Minden klánnak kell egy jó erős húzó név.
    Nem is gondoltam volna hogy rögtön az első nap csatlkozik hozzánk az eggyik legismertebb.
    Emberek gatyákat lehet felkötni.Kinizsi jött játszott és veszettűl fejlődik
  • ColdFire
    én 1.5 óra alatt 9lv-t tudtam kihozni, most lv11 vagyok
  • 0Fritz0
    Elég sportos a karakterem. :)

Hegyet mászik…

és egyensúlyozik a bunkón.

• soma22
    mondtam én:)

én most értem el a lvl5-öt, egyből enyhe páncélzat+ új bunkó a kézbe:))

kicsit zsúfolt volt ma este a falu:)
  • csgj
    pfff... kicsi a kép :P

• csgj
    á, nagyon jó a játék, nem néztem ki belőle :D ember csajt választottam, mert a moon elf túl mangás, és nem volt hozzá gusztusom. Találkoztam 3 magyarral is...

• ColdFire
    Lullabyhun?
  • csgj
    jó, már elküldte... jó sokáig tartott :P De most a serial-t nem fogadja el! Ilyen nincs...

szerk.: megvan, másik serial kellett... kicsit idegesítő folyamat volt ez, de most már mek jáccani (legalábbis nagyon remélem :D)
  • Sir Quno Jedi
    Nnna lev20, de mennem kell.
  • csgj
    hát eddig minden account készítésnél és regisztrációnál normálisan működött...