4171
  • shaba23 #891
    kell mindenféle ruha oszt csókolom:)
  • Sir Quno Jedi
    Figyu, ma nem lesz időm rá, de pár napon belül utolérlek szintben és utána leviszlek fejlődni grave-be, azután 30-tól meg a mine-ba! Jó lesz?! (bár az ele sziget igen messze van nékemnek...)
  • Fayme
    szerintem a def kö a harcosoknak jobban kell. elének hp-ra van szüksége.
    pl. ha megyünk ignatiusra, nem mindegy, hogy mennyi hp-m van. 980at sebez belém poison támadással. tegyük fel ha defes ruhám van, akkor sebez 950et, merthát ugye poison. igyis ugyis meghalok. de ha van pár hp kö a cuccaimban, már van idő felnyomni a hp-mat. és túlélem. ^^
  • Sir Quno Jedi
    Egy rövidke hétvége alatt simán megvan, még a te komótos játékstílusoddal is. :D
  • shaba23 #887
    /me viccelt ;)
  • Sir Quno Jedi
    Én meg folyamatosan elajándékozom most is a fegyókat, cuccokat a kisebbeknek (ingyé term.), pedig MOST aztán é nis vércsóró lovag lettem... :D
  • Sir Quno Jedi
    Jóvan vaze! Köszi! :D
  • shaba23 #884
    az a baj, hogy 200k-ért veszek platinum chestet, mikor 100k-ért is lehet venni :D
  • shaba23 #883
    mindegy mert még csak 29,5 vagyok és ezzel a tempóval a 33-34 3-4 hét:D
  • Sir Quno Jedi
    Nekem sem volt még "egyben" annyi pízem TE! :D
  • Sir Quno Jedi
    Azokhoz viszont már futkározós harcmodor ajánlott. Ahol viszont van 4-6 állandóan spawnoló H Thorge, ott kényelmesen, öregurasan lehet írtani. Ráadásul a farkiknál sok a sárga mob a közelben és az nekem néha egészségtelen. :D

Meg én rászoktam a +4+6 leveles mobokra idővel... :DDD
  • shaba23 #880
    összesen van 2 millám Oo
  • Fayme
    én 33ason a spores of joyban lévő dreadwolfokat ajánlom. sokkal több van belőlük egy helyen, és rettentő jo a dropjuk.
  • Sir Quno Jedi
    Nem elég. Mert az elején ha 6-6%-ot raksz armor+alsóban, az csak 12, ha már 8-8%, az 16%, a 10-10%, plusz még páncélban is lévő alap az már döfinger (úgy 24 felé kezd érdekes lenni)! De mellé AKKOR is kell a def.

És fiz rez kő egy megy egy cuccba (bele is kell tenni, ez tény, muszáj ha van), def kő meg annyi, ahány slotja van!
  • Sir Quno Jedi
    Én 2-2.5milla körül kúrtam el csak felsőre, mire összejött jól, de megérte az uccsó fabatkáig...
  • Fayme
    a phys resist kő jobban levéd.
  • Sir Quno Jedi
    33-34 felé már szokjál rá a 38-as Heavy Thorge-okra (Sky Prison alatt délre). Nagyok, de lassúak és ne feledd, hogy magasabb szintű szörnyek magasabb szintű tárgykaat is ejtenek, aminek úgysem tudsz használni, viszont bazi sok pénzt érnek, még sima NPC-néleladva is!!! Aztán csak dől a lé (nekem 10-20% exp-enként teli inventoryval kellett visszatelcsizni a városba, pedig menet közben eldobom ami nem kell (pl manualok) és aukcióra is teszek mezőn)!!!
  • shaba23 #874
    majd a legközelebbi unique armorokba rakok kavicsot:) igaz az lvl35ön lesz O.o
  • Sir Quno Jedi
    Ugyanez alsóra is igaz. SZal. csak unique páncél, alapban +def-es és még def kövek, felplusszolni ref potival ameddig mered és bódóttá!

Nekem 40 körül 110 körül volt az alaparmorom parti, ice armor meg hasonló okosságok nélkül... (nyammm)
  • shaba23 #872
    na majd megpróbálom:) 32es pókokat szoktam ölögetni
  • Sir Quno Jedi
    Namerénhogycsináltam szerinted?! :D

Amúgy nem kell semmi az armorba, CSAK defense, de az nagyon! +10-15 defense mellett máris nem kell HPkő meg hasonló szarságok. A nagyok mondták, kipróbáltam és igazuk van (iszonyat pénz a defense kő, de jó). Ha sokkal kevesebbet sebeznek rád, mindjárt túléled és kevesebb poti is fogy! 40 felé simán össze lehet dobni egy +8 3-4DEF+3 köves def45 körüli felsőt még egy ele-nek is és az oda tökéletes. Amíg nem mész PvP-zgetni, de azt ráérsz 50+.
  • DagadtNinja
    En talaltam nalam egy-ket szinttel kisebb szornyeket, van ket aoe skillem fejlesztve, kozejuk durrantok, pici futas, masodik loves, es mar fekszenek is. Meg potit is alig hasznalok. Human mage vagyok.
  • Fayme
    hát ezt is lehet.
    de ha futsz is velük, akkor több mobot is összeszedhetsz, vagy magasabb szintűeket.
    ha engem eltalál egy mob kb, 260at üt (merthát dungeon és 4 szint+ :), ami monjduk 1400 hp-nál nem túl jo :) igy futkosok velük, hogy visszatöltsön poti, és közben huzhatok belőlük 4-5 db-ot is.
    kint persze más a helyzet, ott inkább azért futkosok, hogy végtelenitett vonatom legyen:D lesznek mobok akik éppen becsatlakoznak, egyesek meg épen kihalnak a tömegből :) igy megállás nélkül al partyban tudok irtani.:)
  • shaba23 #868
    gondolom bennem van a hiba, de én elementalistával nem rohangálok semerre...beállok a mobok közé, elnyomok egy aoet, esetleg belelövök még 1-2 mobba, ha keveset húz az aoe, aztán nem szaladok, csak nyomogatom, hogy 4-5-6, 4-5-6
  • DagadtNinja
    Koszike:D
    Koponyagyujtes miatt onkent meghalni vagyokat varok estefele BS-be:P
    Jelige: nem fog fajni
  • Fayme
    jah és a koponyák item possedesek, szóval csak a leader ütheti őket.
  • Fayme
    battlesquerebe kell lemenned. 40 alatti playerek dobnak skull of sprietot, 40-60 ig skull of hatred, és 60+ skull of blood. ezek kelenek logokhoz.
    ugyhogy irány bs :D
    ha vannak haverjaid megkérheted őket, hogy hadd öld le őket.
    ja és persze nem mindenki dob koponyát.
    engem haverok vagy 40* öltek le hatredért, és egy sem esett :S
  • Sir Quno Jedi
    Találni nem is fogsz, azt gyakni kell PvP-ben az arena-kban (szvsz).
  • DagadtNinja
    29 lettem:D Nagyon rakaptam az AOEzesre:DD, mar laggban is megy...
    Fayme: a klanlogohoz a skullok honnan beszerezhetoek? Idaig meg egy darabot nem talaltam.

A gyarapodo eKe klan tagokat var tovabbra is. Akinek van kedve csatlakozni hozzank, jatekban Baybee neven megtalal.
  • Fayme
    ele elég jo tank, de csak mobok ellen :)
    én most 56on a 60-61es asylumos mobokat huzom. elég durva :)
  • Fayme
    linera blowra később nem lesz szükséged. kapsz jobbat helyettük.
  • Devil_Gy
    szerk 29 vok. :S
  • Devil_Gy
    én máris élek eme lehetőséggel:D 28 vok és csak aoe van + buffok -
    bellow 5, Immortal Calling 2, Linear Blow 2, Swing shot 2, Combat Echo 4 asszem + Brute force 1. Passive ból meg csak hp és hp és def.
    ez eddíg ok farmolni de késöbb pvp re is marad vagy 1 erős reset kell majd a skilleknek?
  • Bucser
    De nem elementalist vagyok hanem Human Mage:)
  • Bucser
    Miután síma magus vagyok ezért inkább DOT-jaim vannak. A firewall is DOT és nem azonnali nagy sebzés szal sokat kell mászkálnom. csak ebben alaggban ez szarul megy még:) majd belejövök:) bár 3-al nagyobb mobokat ölöm símán.
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy majd mesélek, hogyan lehet tankolni ele-vel, én is kaptam tanácsokat jóval magasabb szintűektől és bevált. Csak most fáradt vagyok.
  • soma22
    alig értek valamit:D
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy mobolásnál áttértem a kétkezes palosra. Nagyobb az alapütésem és ez critical-nál masszív a dungiban. Persze ott figyel a menő pajzs a zsákban... :D
  • Sir Quno Jedi
    Jah amúgy volt most pár órám és máris 24 vagyok. :D
  • Sir Quno Jedi
    Majdnem tökugyanezt. Nekem 40-en állt az elementalistám mikor banoltak. Annyi az egész, hogy varázshasználókkal mozogni KELL. Magadrahúzol jó sok mobot, aztán AoE és vége. Amíg meg nincs addig jó parti kell (mondjuk utána sem árt).

Én 34-en beleálltam a 38-as thorge-ok közé és öltem őket, moccanatlanul, 1xűen akkroa túlsebzést nyomatm a 3 AoE-vel, hogy nem is igazán tudtak megütni, azt meg védi a soul barrier.